Ce alegem: pariuri sportive online sau offline?

Probabil foarte mulți pariori se întreabă care este alegerea cea mai bună când vine vorba de pariuri sportive online sau offline, iar dacă nu se întreabă, ar trebui să o facă. Pentru că o mulțime de adepți ai pariurilor sportive aleg pariurile stradale fără să cunoască numărul ridicat de avantaje al pariurilor în mediul online, am pregătit o listă cu o parte din motivele pentru care ar trebui să alegi o casă de pariuri sportive online în detrimentul uneia stradale.

Comoditatea de acasă

Primul și cel mai evident motiv pentru care ar trebui să alegi pariurile online este, desigur, comoditatea pe care ți-o oferă, având posibilitatea de a paria de acasa. În loc să faci o gramadă de drumuri în fiecare zi până la casa de pariuri, de ce nu ai paria chiar de pe canapeaua ta de acasă, din fața calculatorului, în timp ce vizionezi meciul pe care pariezi? Cu atât mai mult, dacă nu ești acasă majoritatea caselor de pariuri sportive online îți pun la dispoziții aplicații adaptate pentru orice sistem de operare al unui smartphone. În plus, este posibil să te simți inspirat să pariezi la o oră târzie la care majoritatea agențiilor sunt închise, iar în mediul online nu vei avea niciodata această problemă.

Pariuri sportive online cu taxe mult mai mici

În timp ce la o agenție de pariuri stradală sunt percepute taxe de 5% pentru orice bilet plasat și de 1% pentru eventualele câștiguri, la pariuri sportive online înregistrarea, retragerea, depunerea și plasarea de bilete sunt gratuite, cu excepția unei taxe de 1% percepută pentru câștiguri.

Posibilitatea de a paria live

Ceea ce nu vă poate oferi niciodată o agenție offline este posibilitatea de a paria în orice minut al meciului. În cazul în care vă doriți să urmăriți live meciul pe care pariați, pentru a observa cum se descurcă echipele iar abia apoi să plasați un pariu, la pariuri sportive online aveți posiblitatea de a paria în orice minut al meciului. Este adevărat că există câteva case de pariuri offline care vă permit să urmăriți meciul live, însă asta ar însemna să stați acolo pe tot parcursul meciului, probabil în înghesuială și la coadă.

Ofertă bogată de pariuri

Casele de pariuri sportive online vă pun la dispoziție o gamă foarte largă de opțiuni de pariere, pe mai multe meciuri și indiferent de sport. Într-o agenție stradală aveți posibilitatea de a paria, în majoritatea cazurilor, doar pe opțiuni importante precum golurile. Un avantaj important oferit de agențiile online este faptul că îți oferă șansa de a paria pe numeroase opțiuni, precum cartonașe, cornere, marcatorul primului gol, intervalul primului gol și asa mai departe.

Bonusuri

Să nu uităm că multe agenții de pariuri sportive online oferă clienților la înregistrate bonusuri de bun venit de până la 100% din valoarea primei depuneri. În cazul agențiilor stradale, singurele bonusuri care îți vor fi oferite sunt cele pentru biletele multiple.

Acestea fiind spuse, sperăm că te-am ajutat să descoperi o mică parte din numeroasele avantajele oferite de agențiile online.