Cum intri în contact cu echipa BETuri?

Hei, salut!

În primul rând, îți mulțumim că ai intrat pe beturi.ro. Sperăm că ai găsit infomația de care ai nevoie. Nu uita că avem pentru tine ponturi bune, dar și recenzii și oferte speciale. Pe beturi.ro găsești și articole esențiale despre pariurile sportive sportive online, de la cum și ce să pariezi pe un anumit sport și până la cum să te înregistrezi și să depui la o anumită casă.

Suntem o echipă tânără și entuziastă și așa cum poate ai văzut pe homepage BETuri, pasiunea noastră comună e sportul. Credem că și tu ești super pasionat de sport, dar și de pariurile sportive, așa că suntem convinși că vorbim aceeași „limbă”.

În al doilea rând, părerea ta contează mult pentru noi, astfel încât așteptăm sugestiile și reclamațiile tale pe office@beturi.ro. Promitem că ne vom face timp să-ți răspundem, întrucât căutăm mereu să-ți facem experiența pe site mai plăcută și mai utilă. Și pentru că a răspune este o formă de respect față de vizitatorii noștri.

Scrie-ne fără teamă! Suntem aici pentru tine!

Așadar, scrie-ne la adresa de mai sus dacă ai observat ceva ce nu-ți place pe site, dacă ai vreo sugestie care crezi că ar prinde bine, dar și dacă ai vreo întrebare anume legată de pariurile sportive și site-ul nostru. Ne poți scrie și pe Facebook sau pe Telegram, pentru că și acolo avem oameni pasionați și implicați, care vor avea răspunsurile pe care le cauți.

De pildă, poate nu-ți e clar cum anume poți beneficia de o promoție. Sau poate că ai vrea extra detalii despre cum am ajuns la o anumită cotă. Sau poate pur și simplu vrei să știi mai multe despre misiunea BETuri. Toate întrebările tale vor primi răspuns cu-n simplu e-mail. Asta pentru că vrem mereu ca tu să fii informat, inspirat și, într-un final, câștigător!