Winmasters Pariuri Sportive Online - Bonus 100% de până la 400 RON

4.5/5 - (40 votes)

Bucură-te de cotele oferite de Winmasters pariuri, dar și de bonusul generos de până la 400 RON oferit noilor clienți. Poți paria pe cele mai tari competiții sportive la cele mai bune cote. Află mai multe detalii aici.

winmasters pariuri
100 % bonus de bun venit până la 400 lei
winmasters pariuri
100% Bonus Până la 1000 RON + 350 Rotiri Gratis
winmasters pariuri
10 Rotiri Gratuite la Verificarea Contului!

Scurt Istoric

Winmasters a fost una dintre primele case de pariuri online care a primit licenţă în România şi a devenit legală în 2015. Site-ul de pariuri Winmasters, la fel ca majoritatea de pe piaţă, are o gamă largă de evenimente sportive pe care poţi să pariezi.

Rating 8.3
An infiintare 2014
Licenta de operare ONJN L1160650W000194
Telefon 0318 600 444
Probleme Generale support@winmasters.ro

Winmasters pariuri - Care sunt motivele pentru care merită să îți faci cont

Winmasters pariuri s-a dezvoltat suficient de mult în ultimii ani astfel încât să îți ofere șansa să pariezi pe tot ceea ce îți dorești tu. De ce merită să îți faci cont la acest operator ? Am enumerat câteva motive pentru tine:

 • Bonusul de bun venit de până la 400 RON pentru pariuri
 • Retrageri în scurt timp
 • Depuneri fără taxe
 • Posibilitatea de a închide pariurile înainte de final
 • Gamă largă de meciuri live
 • Aplicația mobilă
 • Dacă ai o nelămurire poți obține un răspuns rapid prin live chat
 • Lipsa opțiunii de live streaming
 • Ceva mai puține opțiuni de pariuri decât la alte case
 1. Înregistrare Winmasters pariuri – Cum îți faci cont la Winmasters?
 2. Depunere Winmasters online.
 3. Cum faci o retragere Winmasters pariuri?
 4. Bonusul de bun venit Winmasters.
 5. Cum faci un bilet la pariuri online Winmasters?
 6. Winmasters oferta pariuri prematch & pariuri live.
 7. Winmasters pariuri oferă și aplicație mobilă.
 8. Contact Winmasters.
 9. Winmasters păreri.
 10. Concluzii.

La final, am păstrat pentru tine un șir de întrebări comune + răspunsuri la adresa Winmasters.

1. Pariuri Winmasters – Cum te înregistrezi online

Dacă vrei să joci aici îți trebuie cont nou Winmasters pariuri pe care îl poţi deschide pe site-ul online. Care sunt paşii pentru înregistrare Winmasters? E foarte simplu. Pentru creare cont Winmasters trebuie să completezi în primul rând prenumele şi numele de familie. Ulterior tot în primul pas de creare cont Winmasters trebuie să completezi data naşterii şi e-mail-ul.

În etapa a doua de creare cont Winmasters trebuie să completezi datele personale. Pentru a deschide cont Winmasters trebuie să mai treci țara, numărul de telefon, CNP-ul, codul poștal, adresa, dar și orașul. Toate la fel cum sunt scrise în cartea de identitate.
După ce ai finalizat procesul de înregistrare Winmasters poți începe să pariezi. Pentru a putea să intri în contul de pariuri ai nevoie de numele de utilizator și parola.

Winmasters logare este un pas ușor, iar site-ul oferă posibilitatea să salvezi datele de logare. Totuși, nu e de preferat să salvezi datele de logare nici pe dispozitivele pe care le folosești doar tu.

La un moment dat vei primi un mesaj pentru a realiza procesul de validare Winmasters. E foarte important ca datele pe care le-ai trecut la înregistrare să coincidă cu cele din buletin. Dacă la înregistrare ai folosit datele din buletin, atunci procesul de verificare va decurge ușor.

2. Cum depui în contul online pariuri Winmasters

Pentru a putea să pui pariuri Winmasters trebuie să faci o depunere Winmasters înainte de toate. Depunere Winmasters se realizează foarte ușor dacă respecți câțiva pași. După ce te loghezi pe contul tău pe care l-ai creat, ulterior în partea de sus a ecranului va apărea butonul „Depunere”. După ce dai click acolo vei fi redirecționat către o nouă pagină. Acolo vor apărea toate metodele de plată.

Winmasters pariuri îți oferă șansa să depui în contul tău prin mai multe metode. Depunerea minima Winmasters prin card bancar, Skrill/Neteller sau paysafecard este de 40 de lei și se realizează instant fără taxe suplimentare pe care Winmasters pariuri le-ar putea percepe.

Cea mai des folosită metodă de depunere este prin cardul bancar. Dacă vrei să faci o depunere Winmasters prin card bancar trebuie să știi că în primul rând trebuie să fie cardul tău, nu al soției sau al unui prieten. Dacă cardul este pe numele tău, atunci poți selecta această opțiune. După ce apeși butonul „Depunere” se va deschide o fereastra în care poți completa datele cardului (nume, prenume, număr card, data expirării, CVV).

Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

Alte metode de depunere Winmasters

În cazul în care vrei să faci o depunere prin conturile de Skrill sau Paysafecard lucrurile sunt puțin mai complicate. Pentru depunerea Skrill trebuie să introduci suma dorită și adresa de e-mail a contului Skrill. Ulterior vei fi redirecționat către o pagină nou și acolo trebuie să confirmi plata. La Netteler îți este solicitat ID-ul sau mail-ul pentru depunere, dar și codul de securitate.

Dacă vrei să depui bani prin contul de paysafecard trebuie să știi că după ce apeși butonul „Depunere” vei fi redirecționat către site-ul lor. Contul de paysafecard este ușor de creat pe platforma lor online și aduce câteva bonusuri. Pentru a putea depune bani de pe paysafecard ai nevoie de user și parola de la site-ul respectiv.

3. Cum retragi banii de la Winmasters pariuri

Poți retrage bani de la Winmasters pariuri doar în momentul în care ți-ai verificat contul. Casa de pariuri este obligată să facă verificarea înainte să aprobe retragerea, iar acest lucru constă în trimiterea unor poze cu buletinul, cardul de credit sau o factură de utilități.

În momentul în care ai terminat cu verificarea poți retrage primii bani de pe contul tău de pariuri Winmasters. Dacă vrei să scoți bani din cont trebuie să dai click pe numele tău în partea dreapta a paginii și să mergi la „Tranzacții” și ulterior la „Retragere ”. La scurt timp după ce ai apăsat cele două butoane se va deschide o fereastra nouă unde poți alege metoda de retragere pe care ți-o dorești.

Metode de retragere

Winmasters pariuri oferă ca metode de retragere transferul bancar, cardul bancar, Skrill/Neteller, însă pune condiții destul de dificile. De exemplu, o retragere minima Winmasters prin transfer bancar este de 350 de lei, în timp ce prin card bancar sau Skrill/Neteller poți efectua retrageri Winmasters de minim 80 de lei.

Dacă ai retrageri Winmasters trebuie să știi că durează între 2 și 4 zile lucrătoare la tranzacțiile prin card bancar. Dacă efectuezi o retragere bani Winmasters prin Skrill sau Neteller, atunci banii pot ajunge în contul tău în mai puțin de 24 de ore.

Pentru o retragere Winmasters prin transfer bancar, lucrurile sunt puțin mai complicate și, în mod normal, se știe că durează între 3 și 7 zile în funcție de bancă.

Recent, Winmasters au afirmat ca noul lor serviciu de procesare a plăților poate ajuta utilizatorii să beneficieze de câștigurile obținute în perioada a 1-2 zile de la efectuarea unei retrageri. Winmasters deține un departament dedicat domeniului financiar cu ajutorul căruia realizează procesarea cererilor de retragere. Acest serviciu funcționează non-stop, fără să existe vreo politică de tip bancar a zilelor de weekend.

4. Bonusul de bun venit de la Winmasters

Pentru clienții noi există un Winmasters bonus bun venit de 100% până la 400 de lei. După ce ai deschis contul trebuie să depui minimum 50 de lei. Ai 14 zile pentru a face asta, pentru a beneficia de oferta de bun venit Winmasters. Nu uita să folosești cod Winmasters ROWB400 pentru a lua oferta.

Oferta e simplu de înțeles! La prima depunere vei primi 100% înapoi din suma depusă sub formă de bonus.

Winmasters rulaj

Când vine vorba despre rulaj Winmasters, treburile sunt simple. Trebuie să rulezi suma formată din depunere și bonus de 8 ori. Pentru asta vei fi nevoit să te folosești de cote de la 1.65 în sus pentru biletele single. În cazul biletelor combinate, miza minimă pe bilet trebuie să fie de 1.35, iar cea totală de măcar 2.30. Condiții deloc de speriat, spunem noi.

Reguli pentru bonus Winmasters

Există și câteva condiții bonus Winmasters pe care trebuie să le respecți pentru a beneficia complet de facilitățile oferite. În primul rând, bonusul de bun venit nu se aplică la depunerile prin Skrill și Neteller. Pariurile free bet nu oferă funcția de cash-out.

Există și un Winmasters bonus fără depunere pentru clienții noi, la verificarea contului. Bonus Winmasters de bun venit este cel de până la 400 de lei. Nu uita și de bonusul de cazino Winmasters de 1000 RON + 350 free spins!

5. Cum faci un bilet la pariuri la Winmasters

Vrei să construiești un bilet la Winmasters pariuri? Nimic mai simplu. Nu uita să-ți alegi strategia de pariuri corectă de joc. Există pariori agresivi sau prudenți. Unii preferă un bilet cu multe partide, alții merg pe un singur meci.

Pentru beturile pre-meci și live, este posibil să se combine până la douăzeci (20) de pariuri diferite pe un singur bilet. Pe baza acestor douăzeci de selecții, puteți alege combinații de single, duble, triple etc.

Suma minimă care trebuie pariată este de 1 RON – 0.20 euro. Dacă ești foarte norocos, inspirat și ai parte de câștiguri extraordinare, trebuie să știi că există anumite limite periodice:

 • 15000 euro pe pariu/zi
 • 20000 euro pe săptămână
 • 25000 euro pe lună

Este important de precizat că un bilet poate fi declarat nul și va fi stabilita automat cota 1.00. Într-un pariu combinat/multiplu, evenimentul anulat este setat la cote 1.00 și cotele generale de pariere sunt ajustate corespunzător. Pariul multiplu încă poate fi câștigat dacă restul selecțiilor sunt câștigătoare.

Winmasters pariuri vine cu metodele obișnuite de a construi un bilet:

 • Single – sunt cele cu un singur eveniment pe bilet. Câştigul total se calculează înmulţind cota cu suma pariată.
 • Pariul combinat (accumulator) – este un pariu care depinde de rezultatul de la mai multe evenimente. Câștigul se calculează înmulţind cotele fiecărui meci cu miza.
 • Sistem – sunt cele ce conţin mai multe evenimente, iar toate combinațiile posibile din cadrul selecțiilor sunt acoperite. Posibilitatea de a câștiga există chiar dacă nu toate selecțiile sunt nimerite corect.
 • Noua opțiune de tip “Creeaza pariul tău” – pariezi pe propria și unica ta combinație de evenimente

Bilete tip sistem la Winmasters

Nu uita că există reguli ceva mai complicate pentru bilete pariuri sportive de tip sistem. Există variante și variabile diferite, începând de la pariul sistem cu 3 selecții și mergând până la un bilet sistem cu 8 selecții.

Luăm exemplul cel mai complicat pentru că astfel celelalte vor părea mult mai simple. Să vedem ce variante există atunci vrem să jucăm un bilet sistem cu 8 meciuri. Apar următoarele opțiuni:

 • Sistem 2/8: Un pariu sistem 2/8 are 8 selecții și 28 de combinații posibile – 28 doubles. Oricare 2 selecții câștigătoare garantează un profit. Dacă vom miza 1 leu pe selecție, biletul total la Winmasters pariuri va costa 28 de lei.
 • 3/8: Un pariu sistem 3/8 are 8 selecții și 56 de combinații posibile – 56 trebles. Oricare 3 selecții câștigătoare garantează un profit.
 • Sistem 4/8: Un pariu sistem 4/8 are 8 selecții și 70 de combinații posibile – 70 four -folds.
 • 5/8: Un pariu sistem 5/8 are 8 selecții și 56 de combinații posibile – 56 five -folds.
 • Sistem 6/8: Un pariu sistem 6/8 are 8 selecții și 28 de combinații posibile – 28 six -folds.
 • 7/8: Un pariu sistem 7/8 are 8 selecții și 8 combinații posibile – 8 seven -folds.
 • Goliath: Un pariu sistem Goliath are 8 selecții și 247 de combinații posibile – 28 doubles, 56 trebles, 70 four-folds, 56 five-folds, 28 six-folds, 8 seven-folds, și 1 eight-fold.

6. Winmasters Oferta – Prematch & Live

Winmasters Romania îţi pune la dispoziţie meciuri de tenis, fotbal, hochei, handbal, rugby, golf, dar şi competiţii de ciclism, volei, sporturi cu motor sau snooker. Dacă vrei să începi aventura pariurilor o poţi face pe Winmasters online.

Competiții Winmasters pariuri

 • Fotbal – toate campionatele importante din lume
 • Baschet – peste 30 de competiții
 • Tenis (toate turneele ATP și WTA, plus circuitele Challenger și ITF). Pe acestea poți plasa ponturi tenis azi recomandate de noi!
 • Handbal – există 14 campionate pe care poți să pariezi
 • Fotbal American, Baseball
 • Hochei și Volei
 • MMA, UFC, Box
 • Tenis de masă, Badminton
 • Rugby, Fotbal Australian

Există și o secțiune dedicată pentru jocurile pe calculator. Oferta E-Sports este una din cele mai bogate din țară. Cuprinde diferite ligi și variante din cele mai atractive jocuri. Nu lipsesc Dota 2, Conter Strike, Starcraft, League of Legends și Rainbow Six.

Reguli generale pentru E-Sports prezentate de Winmasters pariuri

 • Stabilirea pariurilor se efectuează pe baza rezultatelor oficiale furnizate de organizația care reglementează competiția respectivă.
 • Dacă meciul nu se joacă sau este amânat, pariurile vor fi anulate. Există o excepție atunci meciul se reprogramează și se desfășoară în decurs de 48 de ore de la data planificată inițial.
 • Dacă un jucător sau o echipă joacă sub un nickname incorect sau cu un cont alternativ, atât rezultatul cât și pariurile rămân validate.
 • Dacă jucătorului sau echipei i se acordă o victorie ușoară pentru cel puțin un joc,nivel sau rundă înainte de începutul meciului, toate pariurile vor fi oprite și anulate.

La acest operator găsim următoarele turnee: Arena of Valor, COD, Counter-Strike: GO, Dota 2, Hearthstone, King of Glory, League of Legends, Overwatch, Quake, Rainbow, Rocket League, PUBG, Starcraft 2, Starcraft BroodWar, Street Fighter, Valorant, Warcraft 3 și World of Tanks.

Un alt aspect interesant la Winmasters pariuri este faptul că poți să-ți încerci cunoștințele și norocul în politică. De asemenea, din ce în ce mai populare sunt Jocurile Virtuale. Există 4 secțiuni pentru cei îndrăzneți: baschet, fotbal, curse de cai și curse de câini.

Reguli de bază pentru pariurile virtuale de la Winmasters

 • Cursele virtuale nu se pot încheia la egalitate.
 • În cazul anulării evenimentului, pariurile suspendate vor fi declarate nule şi stabilite ca „anulate”. Mizele vor fi restituite integral.
 • Niciun cal sau câine nu poate fi eliminat dintr-o cursă virtuală.
 • La fiecare 3 minute în fotbal şi la fiecare 2 minute pentru cursele de cai şi câini, se desfășoară un eveniment sportiv pe care poți paria.
 • Pariurile Combi și Sistem nu sunt acceptate. Pe sporturile virtuale pot fi plasate doar pariuri simple.
 • Câştigurile pot fi încasate imediat ce rezultatele evenimentului sunt afişate.
 • Miza minimă pentru fiecare bilet este 0.40 RON.

Winmasters pariuri live

Platforma Winmasters live este şi ea una extrem de bogată. Acolo găsești constant partide de tenis, fotbal, volei, tenis de masă sau evenimente din E-Sports. Jucătorii care au deja cont au păreri Winmasters foarte bune. Winmasters online are o platformă rapidă şi uşor de utilizat chiar dacă eşti începător pe Winmasters pariuri.

Winmasters live oferă cote excelente pentru meciurile aflate în defășurare. Operatorul folosește aceeași platformă cu NetBet. Iar oferta este una extrem de bogată! Această casă de pariuri îți oferă șansa să joci pe total goluri asiatice în meciurile de fotbal, o opțiune care nu se găsește la toate casele de pariuri din România.

Winmasters streaming

Din păcate, în acest moment operatorul nu pune la dispoziția clienților un serviciu de streaming. Acest lucru face ca experiența să nu fie completă pentru cei care doresc să vizioneze anumite partide pe care pariază.

Nu de mult, exista serviciul Winamsters TV, iar meciurile care aveau acest simbol puteau fi urmărite de către jucători. Era nevoie doar de crearea unui cont și de o balanță pozitivă.

7. Winmasters pariuri oferă și aplicație mobilă

Telefonul mobil a devenit de câțiva ani o componentă de bază în viața oricui, iar acum poți opta pentru a paria de pe telefon prin aplicația Winmasters. Există două variante pe care le poți utiliza în funcție de telefonul mobil pe care îl deții. Este vorba despre Winmasters iOS și Winmasters Android, în funcție de sistemul de operare pe care îl ai. Aplicație Winmasters android se găsește în Magazin Play, în timp ce aplicația Winmasters pentru deținătorii de Iphone se găsește în App Store.

Dacă nu găsiți cele două aplicații, atunci puteți merge pe www.winmasters.ro și să vă logați direct pe platforma web sau să căutați locul de unde puteți descărca aplicație Winmasters.

Despre aplicatia Winmasters

Aplicația Winmasters este ușor de folosit, sigură și cu o mulțime de opțiuni pe care le ai la dispoziție. Noua aplicație Winmasters îți oferă posibilitatea să pariezi de oriunde vrei de pe telefonul mobil. Aplicația este excelent creată și poți urmări chiar partide prin live stream pe contul tău de jucător.

Conectarea la contul de jucător se face mult mai ușor prin Winmasters telefon, deoarece poți salva parola și te poți loga doar cu Touch ID (amprentă).

8. Winmasters Contact

Un parior va avea mereu întrebări, în special dacă este la început. Cea mai ușoară și rapidă metodă de a intra în contact cu serviciul de relații cu clienții Winmasters pariuri este pagina „Întrebări frecvente”. Dacă nu găsești rezolvare pentru problema ta acolo, atunci poți contacta operatorii prin telefon, e-mail, Winmasters live chat sau o scrisoare sub forma unui formular de contact pe site.

Operatorii Winmasters pariuri răspund la numărul de telefon 0318 600 444, număr cu tarif normal care se poate apela din orice rețea din România. Operatorii de pe numărul de telefon răspund solicitărilor doar între 09 : 00 și 23 : 00, de luni până vineri.

Winmasters e-mail & live chat

Dacă te simți timid și vrei să contactezi agenția prin email o poți face la adresa support.rom@winmasters.com între 09 :00 și 23 :00. Winmasters pariuri nu oferă un răspuns imediat prin email. Dar în general în maximum 48 de ore de la trimitere se soluționează problema și primești un răspuns.

Ultima metodă de Winmasters contact este prin live chat în timp real. E cea mai simplă și cea mai des utilizată de pariori. În intervalul 10 :00 – 22 :00 poți discuta în limba română cu operatorii puși la dispoziție de Winmasters pariuri. Dacă ai o problemă legată de stabilirea anumitor pariuri, atunci trebuie să te pregătești cu seria biletului, dar și alte date precum numărul de telefon sau nume utilizator pentru identificare.

Winmasters în Social Media

Operatorul e complet adaptat la vremurile pe care le trăim. Poate fi găsit pe canalul de Youtube, pe Instagram și pe Facebook.

Trebuie precizat că pe pagina de Facebook, postările sunt zilnice și poți afla o grămadă de detalii despre oferte și ultimele noutăți. Așadar, merită să te abonezi și să fii la curent cu cele mai proaspete informații despre Winmasters pariuri.

9. Winmasters pareri

Multă lume caută pe internet păreri Winmasters, dar adevărul este că această casă de pariuri arată impecabil din toate punctele de vedere. Cu o ofertă largă de meciuri Winmasters pariuri live. Dar și pentru pentru meciurile care nu au început. Winmasters pariuri îți oferă posibilitatea să pariezi pe goluri, game-uri sau total puncte în meciurile de baschet.

O altă constantă legată de Winmasters păreri este faptul că site-ul operatorului este atractiv și ușor de manevrat. Oferta este destul de bogată și cuprinde toate campionatele populare. Îți sugerăm să cauți cu atenție printre selecții. Sigur vei găsi o variantă profitabilă pe care să pariezi.

Profită de bonusurile și ofertele speciale de la Winmasters Pariuri. Verifică frecvent secțiunea Promoții de pe site-ul agenției. Vei fi impresionat de variantele multiple pe care le ai la dispoziție și prin care poți obține freebet-uri. Winmasters pariuri poate fi o variantă agreabilă pentru orice jucător.

10. Concluzii

Dacă te simți norocos și ai habar de spor, atunci un cont nou la Winmasters pariuri este tot ce ai nevoie. Te poți distra și poți obține ceva bani în plus. Indiferent de bugetul pe care îl ai este important să pariezi responsabil. Și să stabilești un buget lunar pe care să nu îl depășești.

Citește și alte review-uri de pe site, pentru a vedea care este cea mai bună casă de pariuri online pentru tine!

Întrebări Comune

Cum îmi fac cont la Winmasters?

Procesul de inregistrare Winmasters este unul simplu de înețes. Dar și simplu de aplicat. Începe cu un click pe oferta prezentată în această recenzie. De acolo vei ajunge la formularul de Winmasters inregistrare. Urmează pașii descriși în acest articol și în nici 5 minute vei avea cont la Winmasters Pariuri. Vezi mai multe detalii în articolul dedicat procesului de înregistrare, de pe pagina de Ghid Pariuri.

Cum joc la Winmasters?

Ți-am explicat pe scurt mai sus în articol cum faci un bilet, dar și ce tipuri există. Dacă ești începător în pariurile online și vrei să știi mai multe, atunci îți recomandăm pagina de Ghid Pariuri. Acolo ai toate informațiile de bază de care ai nevoie, de la tipuri de bilete la strategii de pariere câștitgătoare.

De câte ori trebuie rulat bonusul la Winmasters?

Bonusul de bun venit de la Winmasters pariuri înseamnă 100 % până la 500 RON la prima depunere. Suma trebuie rulată de 8 ori, în condițiile mai sus menționate. Unele destul de blânde spunem noi. Nu uita că ai și un pariu gratuit Winmasters de 40 lei dacă îți verifici contul.

În cât timp intră banii de la Winmasters?

Dacă ai optat pentru metoda de retragere prin portofele electronice, atunci trebuie să știi că banii vor intra în mai puțin de 24 ore. Altfel, se poate ajunge până la 3-5 zile lucărotare.

Ce părere aveți de Winmasters?

Winmasters Pareri sunt unanim pozitive. Noi zicem că merită să-ți deschizi un cont aici. De la bonusul de bun venit la oferta de pariere, ai toate motivele să mizezi pe Winmasters!