Betano Pariuri Sportive - Oferta & Bonusuri

4.7/5 - (48 votes)

Află toate informațiile despre bonus de bun venit Betano Pariuri de 500 RON, dar și despre full bet Betano și free bet Betano!

Betano Pariuri
100% până la 500 lei
Betano Pariuri
Bonus până la 1.000 RON!
Betano Pariuri
800 Rotiri Gratuite la Rise of Ra Clover Chance

Scurt Istoric

Această casă de pariuri sportive online a intrat pe piața din România în 2016 și deține licența de operare  L1170664W000663 din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, ceea ce înseamnă pentru tine că poți paria legal și în siguranță acolo cel puțin până la finele lui 2026.  Betano România aparține de compania GML Interactive, înregistrată în Malta.

Interesant de știut pentru tine e că din grupul GML Interactive mai face parte și Stoiximan, liderul pe pariuri sportive  online din Grecia și Cipru și, mai ales, sponsorul lui Olympiacos și PAOK. Mai nou, Betano pariuri a devenit sponsor și pentru CS Universitatea Craiova. Betano pariuri online a primit și două distincții recent: EGR Operator Awards 2019 – Best Mobile Operator și SBC Awards 2019 – Rising Star in Sports Betting.

 

Rating 9.4
An înființare 2016
Licență ONJN L1170664W000663
Telefon +40 31 630 1015
Întrebări generale romania@betano.com

De ce să alegi această casă de pariuri?

Iată câteva dintre motivele principale pentru care merită să-ți deschizi un cont la Betano:

 • Betano pariuri are o ofertă excelentă de bun venit (100% până la 500 de lei)
 • Ai și alte promoții interesante de la Betano, precum pariurile cu marjă zero sau varianta Avans de două goluri, despre care am scris mai sus
 • Oferta de sport este extrem de generoasă. Testează acum revendicând un bonus de bun venit
 • Stream live pentru NBA, Bundesliga și turnee de tenis importante
 • Funcția de cash-out
 • Full Bet-uri dese pentru cele mai importante evenimente din sport
 • Aplicații mobile de iOS și Android moderne și utile
 • Poți face depuneri fără să ai nevoie de card/cont bancar prin Betano.Cash
 • Pot lipsi anumite opțiuni de pariuri pe competiții mai puțin populare
 • Condiții destul de dure pentru rulajul bonusului de bun venit

Iată ce poți găsi în următorul articol legat de Betano pariuri:

 1. Înregistrare Betano – Cum te înregistrezi la Betano?
 2. Verificare cont Betano pariuri
 3. Depunere Betano online – Cum faci un depozit?
 4. Betano retragere – Cum procedezi?
 5. Bonusul de bun venit de la Betano pariuri
 6. Alte oferte speciale de la Betano pariuri
 7. Despre pariuri live Betano și prelive
 8. Oferta Betano – Poți juca și sporturi virtuale aici
 9. Opțiunile de Loto Betano
 10. Aplicația Betano
 11. Betano casa de pariuri – Cum comunică operatorul
 12. Betano – Joc Responsabil
 13. Betano pareri
 14. Concluzii

În final, ți-am pregătit și o serie de întrebări comune + răspunsuri.

1. Cum te înregistrezi la Betano?

Poți începe Betano inregistrare folosind un link de pe pe site-ul nostru, pe care-l găsești în acest articol sau pe pagina de case de pariuri online. Odată ajuns pe site-ul dedicat de pariuri Betano, va trebui să dai click pe butonul de „Înregistrare acum!”.

Vei completa toate informațiile cerute în fereastra pop-up care va apărea, apoi trebuie să dai click pe „Încheie înregistrarea”.

Pentru siguranța ta și pentru a termina partea de creare cont Betano, va trebui să trebui să introduci două coduri:

 • cel de 5 cifre primit pe adresa de e-mail
 • cel de 4 cifre primit pe telefonul mobil.

Odată încheiat acest proces, vei avea cont nou Betano. Mai multe detalii în articolul dedicat procesului de inregistrare Betano.

2. Verificare cont Betano pariuri

Urmează partea de verificare cont Betano (KYC). Una obligatorie conform legislației în vigoare. Vei avea la dispoziție un termen de 30 de zile de la data înregistrării pentru a trimite documentele necesare verificării identității de pe Betano cont. Va fi nevoie pentru asta de o dovadă a identității tale. Aceasta poate fi o fotografie color a buletinului sau a pașaportului tău. Dar și de un act care să indice adresa ta. Aici vorbim despre o fotografie color a unui document oficial care să nu fie mai vechi de șase luni.

Poți continua acest pas esențial în procesul de deschidere cont Betano prin trimiterea documentelor necesare. După ce intri în contul tău, vei da click pe săgeata de lângă sold. Vei urmări apoi traseul Cont – Profil – Încărcare Documente. Acolo poți încărca fișierele necesare.

Facturile de utilități sau extrasele de cont sunt documentele care pot dovedi adresa ta actuală.

Ține cont de faptul că dacă procesul de verificare nu este încheiat, poți doar să efectuezi depuneri pe Betano. Retragerile vor fi disponibile abia după terminarea procesului de KYC.

Nu uita de cele 30 de zile pe care le ai la dispoziție de la inregistrare Betano. Altfel, contul tău de pariuri Betano va fi închis. Iar banii din soldul tău vor fi transferați în conturile statului.

3. Betano online – Cum faci un depozit?

Betano pariuri se numără printre cei mai apreciați operatori din universul jocurilor de noroc online din România. Procesul de înregistrare este unul simplu și este urmat de momentul când trebuie să faci o depunere pentru a putea ulterior să pariezi pe orice eveniment dorești.

Pentru depunere la pariuri Betano trebuie să apeși butonul gri pe care scrie „Depunere”. Îl găsești în colțul dreapta sus al paginii. Se va deschide o fereastră în care ți se va cere să alegi o metodă prin care vrei să faci tranzacția.

 • Card – prin Visa, Mastercad sau Maestro SAU card Revolut (Mastercard sau Visa)
 • Betano Cash – disponibil exclusiv la orice stație de plată SelfPay
 • Portofel electronic – Skrill și Neteller
 • Paysafecard
 • Betano Apple Pay

După completarea datelor de plată, tot ce îți râmâne de făcut este să apeși un simplu click pe butonul roșu care se numește „Depunere”. Timpul tranzacției este instant.

Atenție la faptul că Betano pariuri acceptă numai plăți în RON. Orice plată efectuată într-o altă monedă va fi convertită în RON la cursul de schimb oficial. Eventualele comisioane aferente schimbului valutar se vor achita de către client.

Pentru o depunere Betano pariuri nu există taxe de operare. Betano depunere minima este de 20 RON (40 pentru Neteller). Iar cea maximă de 180.000 RON.

Depunere Betano se va face instant, prin opțiunile card bancar, Paysafe, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. Pentru Betano prima depunere beneficiezi și de un bonus de bun venit, despre care vei citi în cele urmează.

O noutate în domeniu îl reprezintă noul serviciu de la Betano. Este vorba despre Betano Cash, o funcționalitate care îți permite să faci o depunere Betano chiar dacă NU ai un card/cont bancar. Depunerea minimă în cazul Betano Cash este de 10 RON, iar cea maximă este de 2500 RON. Poți citi mai multe despre această inovație în materie de pariuri sportive online în articolul special dedicat Depunere Betano link-uit cu câteva rânduri mai sus! Încearcă și tu Betano Cash!

4. Betano retragere – Cum procedezi?

Retragerile nu sunt posibile înainte ca procesul de verificare a contului să fie încheiat. Poți vedea toate metodele de retragere disponibile pentru contul tău intrând la secțiunea de „Tranzacții” și apăsând apoi pe Retragere”. O Retragere Betano va fi în funcție de metodele prin care ai depus.

În contul tău Betano, vei vedea și limitele minime și maxime de retragere pentru fiecare metodă. Ține cont că retragere Betano minimă este de 40 RON, cu excepția transferului bancar. Acolo valoarea acesteia este de 80 RON. Valoarea maximă admisă la Betano retragere este între 40000 și 180000, în funcție de metoda de retragere aleasă.

Cât durează o retragere Betano

O operațiune simplă la pariuri Betano care necesită doar puțină răbdare este aceea prin care puteți să scoateți o sumă de bani din contul de jucător. Este nevoie să vă logați, să mergeți la secțiunea de retrageri și să alegeți metoda prin care doriți să faceți tranzacția. În funcție de opțiunea aleasă poate să difere timpul de procesare, dar și suma maximă care poate fi retrasă.

 • Card bancar – tranzacția durază 3 ore pentru cardurile VISA, 2-5 zile lucrătoare pentru alte tipuri de carduri bancare, suma maximă – 180000,00 lei
 • SkrillGratuit – tranzacția va fi soluționată în ziua în curs, suma maximă – 40000,00 lei
 • NetellerGratuit – transferul se va face în ziua respectivă, suma maximă – 10000,00 lei
 • Cardul meu Paysafe – transferul se va face în ziua respectivă, suma maximă – 10000,00 lei
 • Transfer bancar – tranzacția se va efectua în 1-4 zile lucrătoare, suma maximă – 40000,00 lei

Legat de comision retragere Betano, dar și de taxele aplicate câștigurilor tale, pentru a le vedea intră în contul tău și urmează pașii: Cont – Tranzacții – Retrageri.

Primele două retrageri din lună sunt gratuite.

5. Bonusul de bun venit de la Betano pariuri

Nici Betano Promoții nu sunt de neglijat. Aici, trebuie spus că bonus de bun venit Betano este excelent. La prima depunere primești 100% din valoarea depozitului tău.

Valoarea minimă a acestui Betano bonus este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei.

Nu ai nevoie de un cod promo Betano pentru asta. Vei beneficia de Betano bonus 500 odată ce ai făcut prima depunere și contul tău a fost verificat. Citește mai jos despre condițiile de rulaj necesare pentru Betano bonus înregistrare.

Pe parcurs, vei beneficia și de alte Betano oferte. Vorbim aici de bonusul de reîncărcare, Full Bet-urile, bonus cash sau bonus multiplu. Nici avantajele numite Pierdere la Limită și Freebet Betano nu sunt de ignorat. Sau promoții dedicate unor competiții, precum au fost cei 33 RON Gratis pentru Wimbledon. Profită și tu de o promoție Betano înregistrându-te chiar acum de pe site-ul nostru!

Nu uita de Roata Norocasă Betano, prin care poți câștiga Jetoane de Aur și pariuri gratuite! Tot premii de top sunt și la Betano Vrei Să fii Milionar! Desigur, nici de sărbători operatorul nu se lasă mai prejos și oferă pariorilor săi Calendarul de Iarnă Betano, dar și un bonus plin de dragoste, Betano Valentine’s Day. Asta înafară de bonusul de bun venit Betano Casino, de 1000 RON gratis! La Betano ești premiat chiar și de ziua operatorului, câștigă chiar acum 777 rotiri gratuite!

Condiții de Rulaj

Pentru plasarea de pariuri folosind bonusul de bun venit, trebuie să-l rulezi pe acesta la pariuri sportive măcar o dată. Suma compusă din suma depusă și cea bonus trebuie rulată de 5 ori înainte de a putea fi retrasă.

În contul tău vei putea vedea la „Info sold” care este proporția de bani cash și bonus din soldul tău actual. Așa știi cum stai în procesul de rulare bonus Betano.

Printre cele mai importante condiții rulare bonus Betano pe care trebuie să le ai în vedere este că vei avea nevoie de bilete la Betano pariuri cu cote mai mari de 1.65. Doar după aceea vei putea efectua o retragere.

Te poți informa despre suma rămasă de rulat din condiții bonus Betano accesând coloana de Promoții. Cu un click pe Promoții active poți afla calculul rulajului tău.

Ai grijă să respecți cele 90 de zile pe care le ai la dispoziție pentru a îndeplini toate cerințele de rulaj. Altfel, riști să pierzi banii bonus.

6. Alte oferte speciale de la Betano pariuri

În afară de pachetul de bun venit de 100% până la 500 de lei, Betano ți-a pregătit și alte oportunități pe care nu ai voie să le ratezi. De exemplu, una dintre cele care ne-au atras atenția în mod deosebit se referă la posibilitatea de a cere un pariu de la operator. Poate există un pariu pe care îl vrei neapărat. Și pe care nu l-ai găsit în cotele afișate pe site. Cererea este trimisă la operator pe baza unui formular pe care îl vei completa cu mare atenție.

De asemenea, e bine să ai în vedere și pariurile cu marjă zero. Acelea sunt pariurile cele mai prețioase, casa de pariuri neoprindu-și nimic din aceste tranzacții. Aceste pariuri vor putea fi plasate pe fotbal, baschet, tenis și volei în regim de pre-live.

Avans de două goluri, superpariul Betano!

De neratat sunt și pariurile plasate pe varianta Avans de două goluri. Există meciuri incluse în această superpromoție pentru care, dacă echipa pe care ai pariat are două goluri avans, pariul se transformă automat într-unul câștigător. Asta nu are legătură cu rezultatul final.

De exemplu, Liverpool conduce pe Arsenal cu 2-0. Este momentul în care pariul tău este declarat câștigător! Asta indiferent de faptul că Arsenal întoarce scorul și câștigă cu 3-2.

Acest tip de pariu poate fi plasat pe Premier League, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Liga 1, Europa League și Liga Campionilor. Alte promoții tentante pentru amatorii de pariuri Betano sunt și Bonus Multiplu, Miză înapoi la 0-0, Pierdere la Limită? Și chiar Streaming Live, despre care vom vorbi puțin mai târziu.

Pariuri Betano Avans – Oferte Handbal, Hochei, Tenis, Volei

Dacă lucrurile sună bine cu Betano Avans 2 goluri Fotbal, fii atent și la celelalte sporturi! Betano pune la bătaie oferte pentru marile sporturi pe care poți paria la ei:

 • Hochei – 3 goluri AVANS Betano: Dacă echipa pe care ai mizat că va învinge are 3 goluri avans în orice moment din joc, pariul devine automat câștigător! Ligile pentru care se aplică această ofertă sunt NHL – SUA, KHL – Rusia, DEL – Germania, SHL – Suedia, Erste Liga, EHL – Austria, Extraliga – Cehia, VHL – Rusia + Liga Campionilor și Jocurile Olimpice de Iarnă!
 • Handbal – 6 goluri AVANS Betano: Dacă echipa pe care ai mizat că va învinge are 6 goluri avans în orice moment din joc, pariul devine automat câștigător! Ligile pentru care se aplică această ofertă sunt: Liga Națională România (Feminin + Masculin), EHF Champions League (Feminin + Masculin), Campionate Mondiale, Campionate Europene, EHF European League (Masculin + Feminin), Jocurile Olimpice + Bundesliga Germaniei.
 • Volei – 2 seturi AVANS Betano: Dacă echipa pe care ai mizat că va învinge are 2 seturi avans în orice moment din joc, pariul devine automat câștigător! Competițiile pe care poți paria sunt Divizia A1 România, Serie A1 Italia, Liga Campionilor CEV (Masculin + Feminin), Super League Rusia, SuperLiga Brazilia, PlusLuga Polonia + Jocurile Olimpice, bineînțeles.
 • Tenis – 6-0 sau 6-1 în primul set – AVANS Betano: Dacă jucătorul de tenis pe care ai pariat câștigă primul set al confruntării cu 6-0 sau 6-1, pariul tău va fi stabilit automat drept câștigator. Oferta este valabilă pentru meciurile de tenis din ATP și WTA de simplu + meciurile de Grand Slam feminin (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open). Tot pentru tenis Betano este valabilă și oferta de Avans de 2 seturi, similară cu ofertele pe volei, fotbal, handbal sau hochei. Dacă jucătorul tău are un avans de 2 seturi, biletul este câștigat (indiferent de rezultatul final). Oferta este valabilă doar pentru competițiile de tenis masculin de la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Baschetul este și el în avantaj cu oferta Avans Betano

Baschet – 20 puncte AVANS Betano: Favoriții tăi au un avans de 20 puncte? Pariul este automat câștigat, indiferent de ce se mai întâmplă până la final! Poți beneficia de oferta 20 puncte AVANS Betano cu pariuri pe meciurile din Euroliga, NBA, Liga Națională a României, Mondiale, Jocuri Olimpice, Eurobasket + Liga Endesa Spania, BBL Germania, Serie A Italia, Pro A Franța, TBSL Turcia + Eurocup & Liga Campionilor.

Nu uita că ai și două foarte interesante în secțiunea de cazino: 100 rotiri gratuite Betano fără depunere, dar și alte 100 free spins Game of Thrones cu depunere! Și apropo de asta, vezi și care este oferta de păcănele Betano!

Cum pariezi la Betano?

Pentru a construi un bilet la Betano pariuri nu trebuie decât să selectezi meciul/meciurile dorite și să plasezi o sumă de bani. Procesul este facil și durează câteva clipe. Ai opțiunile clasice de pariere:

 • Single – conţine un singur eveniment
 • Bilet multiplu – conţine două sau mai multe meciuri şi pentru a fi câștigător trebuie să iasă toate pronosticurile de pe bilet
 • Sistem – conţine mai multe evenimente şi poate fi câştigat şi dacă vei pierde unul sau mai multe meciuri. Totul depinde sistemul ales de jucător.

Trebuie menționat că există bilete sistem de la 3 până la 8 selecții. Iată câteva exemple:

Betano pariuri – sistem cu 3 selecții

 • Sistem 2/3 – Un pariu sistem 2/3 are 3 selecții și 3 combinatii posibile (3 doubles).
 • Trixie: Un bilet sistem Trixie este format din 3 selecții și 4 combinații posibile (3 doubles și un treble).
 • Patent: Un bilet sistem Patent are 3 selecții și 7 combinații posibile (3 simple, 3 doubles și 1 treble).

Pariuri Betano – sistem cu 4 selecții

 • 2/4: Un pariu sistem 2/4 are 4 selecții și 6 combinații posibile (6 doubles).
 • Sistem 3/4: Un pariu sistem 3/4 are 4 selecții și 4 combinații posibile (4 trebles).
 • Yankee: Un pariu sistem Yankee are 4 selecții și 11 combinații posibile (6 doubles, 4 trebles și 1 four fold).
 • Lucky 15: Un pariu sistem Lucky 15 are 4 selecții și 15 combinații posibile (4 singles, 6 doubles, 4 trebles și 1 four-fold).

Betano pariuri – sistem cu 5 selecții

 • 2/5: Un bilet sistem 2/5 are 5 selecții și 10 combinații posibile (10 doubles).
 • Sistem 3/5: Un bilet sistem 3/5 are 5 selecții și 10 combinații posibile (10 trebles).
 • Sistem 4/5: Un bilet sistem 4/5 are 5 selecții și 5 combinații posibile (5 four –folds).
 • Super Yankee: Un bilet sistem Super Yankee are 5 selecții și 26 de combinații posibile (10 doubles, 10 trebles, 5 four-folds și 1 five-fold).
 • Lucky 31: Un bilet sistem Lucky 31 are 5 selecții și 31 de combinații posibile (5 singles, 10 doubles, 10 trebles, 5 four-folds și 1 five-fold).

Nu uita că avem și un articol dedicat procesului de verificare bilet Betano, pentru extra detalii despre cum faci și cum verifici un bilet la această casă de pariuri online de top.

Ce se întâmplă dacă se amână / anulează un meci?

Dacă un pariu este declarat nul, mizele vor fi returnate și cota stabilită va fi 1,00. Operatorul își rezervă dreptul de a declara un pariu total sau parțial nul dacă este evident că pariul a fost acceptat ca urmare a unei erori (cote sau echipe greșite).

La pariuri Betano, numărul maxim de evenimente permise într-un singur pariu este de 13. Miza minimă pe un bilet este de 0.50 RON. Cotele se pot schimba, dar toate pariuile vor fi stabilite la cotele oferite la momentul la care biletul a fost înregistrat de către jucător.

7. Despre pariuri live Betano și prelive

Nu există doar o singură variantă prin care poți face profit la pariuri online, aspectul acesta depinde de foarte mulți factori, lucru pe care ai să-l vezi citind și alte pagini de pe site-ul nostru, precum și secțiunea de sfaturi pariuri sau de pronosticuri sportive. Ne uităm acum cu atenție la oferta pe care o găsești la pariuri Betano, atât în secțiunea de live, cât și în secțiunea de prelive.

Pe lângă clasicele pariuri din fotbal Betano, tenis și baschet, aici găsești cote pentru multe alte sporturi. Dar și cote pentru evenimente speciale, care nu sunt neapărat evenimente sportive. De asemenea, pentru utilizatorii cu cont activ, operatorul pune la dispoziție statistici detaliate prin care se pot construi strategii pariuri foarte interesante.

Sunt mai mult de 25 de discipline sportive din care poți alege cote competitive. Dintre sporturile de nișă pe care poți paria menționăm:

 • handball
 • baseball
 • rugby league
 • rugby union
 • snooker
 • badminton
 • golf

De asemenea, poți opta și pentru pariuri speciale pe politică sau pe evenimente de divertisment (cum e cazul concursului muzical Eurovision).

Betano live streaming

Pentru meciurile live poți folosi cu încredere funcția de pariuri live Betano, pentru a putea urmări meciuri din următoarele competiții: Bundesliga, La Liga, Ligue 1, preliminariile Europa League și Champions League.

Nu lipsesc nici .sporturile din America (NHL sau NBA). De asemenea, competițiile de tenis pot fi vizionate prin această funcție foarte benefică. Tot ce trebuie să faci este să ai cont la pariuri Betano și vei avea acces la un număr foarte mare de evenimente transmise în direct.

Betano Bet Builder

Îți dorești să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu? Poți face asta cu Bet Builder. Acum, poți combina Bet Builder-ul tău cu mai multe selecții Bet Builder sau alte tipuri de pariuri!

Opțiunea Betano Bet Builder îți permite să combini piețe diferite din același meci într-un singur pariu. De exemplu, poți include următoarele piețe într-un meci Manchester United vs Brighton:

 1. Rezultat Final/Gazdele să câștige
 2. Marchează Oricând/ Cristiano Ronaldo
 3. Peste/Sub Total Goluri/ Peste 2.5

De asemenea ai posibilitatea de a combina pariul tău Bet Builder cu alte selecții Bet Builder sau alte tipuri de pariuri. De exemplu:

 1. Bet Builder #1 ⚽ (ex. Rezultat Final, Marchează Oricând, Peste/Sub Total Goluri)
 2. Pariu Simplu #1 🎾 (ex. Câștigător Set)
 3. Bet Builder #2 🏀 (ex. Câștigător, Total Puncte, Par/Impar)
 4. Pariu Simplu #2 ⚽ (ex. Șansă Dublă)

8. Betano Oferta – Poți juca și sporturi virtuale aici

Pentru cei care preferă jocurile virtuale, dar în același timp să rămână aproape de sport, Betano România a pregătit o opțiune de compromis. Cum putem să ne bucurăm de virtual și cu toate astea să rămânem conectați la marile arene sportive? Simplu, bucurându-ne de sporturile virtuale Betano. Ai următoarele sporturi disponibile în acest moment: tenis, baschet, speedway, ogari, ciclism și curse de cai.

Fiecare dintre aceste discipline beneficiază de comentariu în limba engleză, fapt ce aduce un plus de adrenalină în arena. De asemenea, cotele sunt și ele extrem de competitive, fiind la nivelul celor oferite pentru pronosticuri pariuri sportive live și prelive. Betano România reprezintă un operator pe care ar fi bine să nu-l ocolești dacă vrei să-ți construiești o strategie pe termen lung. Citește mai departe și despre aplicația de la acest operator de pariuri online.

9. Loto Online Betano – Pariurile la loteriile online

Betano România pune la dispoziție o serie interesantă de pariuri loto online. Fiind la dispoziție zeci de loterii online, tot ceea ce rămâne să faci este să fii la curent cu valoarea premiilor și să selecteză cele mai atractive oferte disponibile .

Cele mai populare opțiuni disponibile la Loto Online Betano:

 • Polonia Multi 20/80
 • Grecia Kino
 • Loto Italia 20 90
 • Cehia Keno
 • Slovacia Keno
 • Ungaria Putto
 • Spania Bono

Pe site-ul nostru poți găsi articole dedicate loteriilor online. Aruncă o privire peste articolul legat de Loto Keno sau Loto Win for Life. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile de loto online la mare căutare în România.

10. Aplicația Betano

Betano pariuri se numără printre operatorii online care oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi aplicații pentru telefonul mobil. Vei vedea că Betano aplicație mobil arată foarte bine și modern. Poți downloada aplicația Betano pentru iOS din Apple Store, dar și Betano aplicație Android pe care o poți folosi.

Acolo, vei găsi toate acele Betano pariuri cu care ești obișnuit. Pe Betano Android vei regăsi și toate secțiunile utile din contul tău de jucător. Iar depunerile și retragerile sunt și ele ușor de făcut. Poți desigur să pariezi de pe telefon și dacă accesezi browserul tău preferat.

Ca element inedit, ai și o funcție de comandă vocală pentru pariurile de pe mobil la Betano. Deocamdată doar pentru pariurile live de tipul 1X2, dar probabil că în timp va fi dezvoltată și pentru altele. Descarcă și tu una din aplicațiile Betano și începe să pariezi acum!

11. Betano casa de pariuri – Cum comunică operatorul

În ceea ce privește echipa de suport tehnic, lucrurile se văd foarte bine dinspre Betano. Mergi pe varianta clasicului chat Betano (serviciu valabil între 07:00 și 02:00, zilnic), pe varianta e-mailului direct către echipa de comunicare, un alt serviciu care este la dispoziția ta între orele 07:00 și 02:00, zilnic. Adresa la care vei scrie este romania@betano.com.

Există și un serviciu de apel telefonic cu taxă inversă (nr. telefon: +40 31 630 1015), având ca program de lucru intervalul orar 07:00 – 02:00, zilnic. Noutatea vine însă în momentul în care ne referim la posibilitatea de a intra în contact cu operatorul via Robot Live Chat și Telefon, non-stop, prin roboții Betina și Sia. Dacă dorești să iei legătura cu Betano prin Facebook Messenger, serviciul relații clienți este valabil zilnic, tot în intervalul orar 07:00 – 02:00. Mai multe detalii în articolul dedicat de contact Betano.

Betano Suport 24/7

Descoperă avantajul tehnologic al Betano – un casino inovativ! Cu 2 roboți impresionanți la bord, experiența membrilor este desăvârșită. Întâmpină pe Betina, maestrul chat-ului, și pe Sia, expertul telefonic – mereu la datorie, 24/7, pentru a oferi informații rapide și precise.

Betina jonglează cu pricepere 20 de chat-uri simultan, în timp ce Sia primește fiecare apel, fără limite. Niciun stres legat de timpul de suport – acești roboți inteligenți și loiali sunt întotdeauna activi. Experiența jocului de noroc la Betano nu a fost niciodată mai captivantă și modernă!

Betano în Social Media

Betano pariuri pune la dispoziție toate platformele cunoscute de social media. Clientul poate să interacționeze și să fie la curent cu ultimele informații prin toate căile populare din spațiul online:

 • Twitter Betano
 • Canal de Youtube
 • Facebook
 • Instagram
 • Betano pariuri poate fi găsit și pe Linkedin

Nu uita că și noi suntem super activi pe social media! Ne găsești pe Facebook & Instagram. Avem și un canal de telegram doar pentru tine!

12. Betano – Joc responsabil

Știm că uneori poate fi benefică o pauză din lumea jocurilor de noroc. Operatorul prezentat dispune de mai multe opțiuni de joc responsabil Betano, opțiuni ce urmează să fie detaliate și explicate în rândurile următoare.

Autoexcludere Betano

Una dintre opțiunile disponibile pentru o pauză de activitate pe platforma Betano este reprezentată de autoexcluderea permanentă a contului de jucător. Iată ce presupune opțiunea precizată!

 • Această setare poate fi efectuată din secțiunea „Profil”, subsecțiunea „Protecția Jucătorului” sau contactarea serviciului clienți Betano.
 • Cererea de autoexcludere Betano permanentă intră în vigoare imediat după efectuarea solicitării.
 • Opțiunea de autoexcludere permanentă pe platforma Betano nu mai poate fi schimbată, așadar, orice solicitare de a anula cererea făcută nu este posibilă.

Autolimitare joc responsabil Betano

Pentru a evita închiderea temporară sau definitivă a contului Betano, există posibilitatea de a controla pentru o perioadă de timp limita de pierdere din contul tău. Această opțiune îți va limita automat cheltuirea banilor în contul tău Betano. Mai jos vom menționa tipurile de limite ce pot fi stabilite:

 • Suma ce poate fi pierdută într-un anumit interval de timp.
 • Suma ce poate fi depusă în contul de jucător Betano pentru o anumită perioadă de timp.
 • Timpul destinat sesiunilor de pariere.

Opțiunea de limitare este disponibilă atât pentru pariuri, cât și pentru casino. Pe lângă limitele de pierdere, pot fi setate și limite de rulaj/depunere pentru diverse perioade de timp, în funcție de cât este nevoie. Autolimitările sunt disponibile pentru perioade săptămânale, lunare sau lunare.

Limitarea pierderilor se calculează de la momentul stabilit de jucător, astfel încât depășirea sumei selectate să nu fie posibilă. Aceste setări pot fi efectuate din secțiunea „Profil”, apoi subsecțiunea „Protecția jucătorului”.

Închidere temporară cont Betano

În cazul în care nu îți dorești o închidere permanentă a contului tău de jucător, Betano pune la dispoziție închiderea temporară a acestuia. Această modalitate este creată pentru a face o pauză de la jocurile de noroc, fără să fie pierdut contul tău de jucător. Poți reveni oricând asupra deciziei luate!

 • Pentru a efectua această acțiune, mergi la „Profil”, apoi la subsecțiunea „Protecția Jucătorului”. De asemenea, poți apela la serviciul pentru clienți Betano.
 • Cererea de închidere temporară a contului Betano intră în vigoare imediat ce solicitarea este efecutată.
 • Accesul asupra contului poate fi restricționat pentru o perioadă prestabilită, cum ar fi 7 zile.
 • După pauza temporară ce nu va permite accesul la logarea în contul tău de jucător Betano, vei avea acces atât la jocurile de casino Betano, cât și la pariuri Betano.

13. Betano pareri

Betano pariuri este un unul din cei mari jucători de pe piața din România. Serviciile sunt de calitate, iar clientul se simte în siguranță din prima clipă în care își creează cont la acest operator. Nu uita că poți paria de pe toate dispozitivele tale: calculator, mobil sau tabletă, descărcând aplicația pentru iOS și Android. Trebuie să știi că site-ul este optimizat foarte bine și pentru mobil.

14. Concluzii

Aceasta a fost recenzia noastră pentru Betano Pariuri. Noi credem că este o casă de top în România. Și spunem că merită să-ți deschizi un cont aici. Ce mai aștepți? Nu uita că am analizat și alți operatori de pariuri sportive online pentru tine pe pagina unde po’i afla despre cele mai bune case de pariuri online. Fii informat, fii inspirat! Pariază alături de echipa BETuri!

Întrebări Comune

Cât este comisionul de retragere la Betano?

Legat de comision retragere Betano, dar și de taxele aplicate câștigurilor tale, pentru a le vedea intră în contul tău și urmează pașii: Cont – Tranzacții – Retrageri.

Cum rulezi bonusul Betano?

În cazul bonusului de bun venit de la Betano Pariuri, suma compusă din suma depusă și cea bonus trebuie rulată de 5 ori înainte de a putea fi retrasă. Citește în acest articol mai multe detalii. Dar și în secțiunea „Promoții” din contul tău Betano. Nu uita să te folosești de ponturile noastre pentru a rula ușor banii din bonusul tău Betano.

Cum fac cont la Betano?

E foarte simplu! Urmează pașii descriși în recenzia Betano Pariuri mai sus prezentată, dar și în articolul aferent de pe site-ul nostru. Nu-ți va lua mai mult de 5 minute!

Cum retragi bani Betano?

Intri in sectiunea de „Retrageri” de pe contul tău Betano Pariuri. Ține minte că trebuie să folosești aceeași metodă ca la depunere. Pașii sunt descriși în recenzia noastră, dar și în articolul dedicat de retrageri Betano de pe site-ul nostru. Găsești informația cu butonul de Search de pe site.

Cum pariezi pe Betano?

Site-ul Betano Pariuri este ușor de înțeles și navigat, deci îți va ușor să pariezi acolo. Ești începător? Intră în secțiunea de Ghid Pariuri de pe site-ul nostru și vei afla tot ce trebuie să știi, de la tipurile de bilete pe care le poți juca, la cote și strategii.