metoda de plata neteller
Ciuvni
28 februarie 2023

Metoda de plată Neteller – Opțiune populară la cazinourile online!

5/5 - (1 vote)

Metoda de plată Neteller devine din ce în ce mai populară printre jucătorii români. Este considerată de mulți drept cea mai bună formă de plată online. În principal, datorită securității și ușurinței în utilizare, garantează depuneri și retrageri rapide folosind portofelele electronice pentru cazinourile online.

De ce tot mai mulți oameni caută astfel de cazinouri în ultima vreme? Răspunsul este simplu – cazinoul Neteller oferă depuneri și retrageri foarte rapide, care sunt foarte sigure. În plus, poți omite introducerea detaliilor contului bancar real la cazinou. Datorită cărora banii câștigați vor merge într-un alt cont sigur. Dorești să afli mai multe despre acest lucru? Noi îți recomandăm să citești acest ghid despre procesul de plată prin intermediul Neteller.

Ce este Neteller?

Neteller este un site web care acționează ca un portofel electronic de unde poți primi bani. Cazinoul Neteller retrage apoi suma corespunzătoare de numerar din acest portofel pentru a credita contul. Cu toate acestea, trebuie mai întâi să ai un cont creat pe această platformă.

Neteller este una dintre propunerile din lumea plăților electronice. Compania a fost fondată în 1999 în Canada și și-a mutat sediul pe Insula Man în 2004. Acum face parte din Grupul Paysafe, împreună cu principalul său competitor de pe piață, Skrill și cardurile preplătite Paysafecard

Printre numeroasele metode de plată disponibile la cazinou, Neteller este încă una dintre cele mai populare printre jucători. Acesta este portofelul electronic asemănător lui Skrill și este, de obicei, însoțit de acesta ca metodă de plată la cazinou. De-a lungul anilor, conform mai multor Neteller păreri, acesta a câștigat încrederea jucătorilor nu numai cu retrageri rapide. Dar și cu depuneri fără comisioane și standarde înalte atunci când vine vorba de protejarea datelor clienților.

Ghid utilizare Neteller metoda de plată

Configurarea unui cont Neteller este simplă. E explicată clar pe site-ul operatorului și nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Pentru înregistrare sunt necesare informații de bază, cum ar fi: nume, prenume, adresa, număr de telefon și adresa de e-mail. 

Neteller oferă o mulțime de opțiuni pentru depunerea banilor în contul tău. Printre altele, vom găsi aici: Visa, Maestro, Mastercard, Transfer bancar, Skrill. Utilizarea portofelului electronic Neteller într-un cazinou online este foarte simplă. Interesant este că această companie s-a specializat în tranzacții între cazinourile online. Iată care sunt pașii pentru efectuarea unei depuneri Neteller la cazinou:

 1. Caută un operator online licențiat care are în lista de opțiuni disponibile și Neteller;
 2. Apasă pe butonul de Înregistrare și completează formularul cu datele tale personale;
 3. Aruncă o privire asupra limitelor Neteller depunere;
 4. Mergi la secțiunea de Plăți, apasă pe Depunere și selectează Neteller metoda de plată;
 5. Introdu suma pe care dorești să o depui;
 6. Vei fi redirecționat pe site-ul furnizorului de plăți și va trebuie să te conectezi;
 7. Odată finalizat procesul, banii vor fi disponibili în contul tău.

Top cazinouri online cu Neteller

După cum am menționat anterior, România are multe cazinouri care acceptă Neteller. Așadar, nu va trebuie să îți faci probleme cu privire la găsirea acestei opțiuni de plată. Deoarece, această opțiune este prezentă în ofertele tuturor cazinourilor de top. Mai jos ai o listă cu cazinouri Neteller din țara noastră la care merită să îți creezi un cont nou:

 • Superbet – printre metodele de plată vaste, se numără și opțiunea Neteller;
 • Netbet – are o gamă extrem de variată de opțiuni disponibile, inclusiv portofele electronice, cum ar fi Neteller;
 • Casa Pariurilor – clienții pot utiliza Neteller, atât pentru depuneri, cât și pentru retrageri;
 • 888Casino – dispune de una dintre cele mai complexe oferte de opțiuni de plată din România și poți tranzacționa inclusiv prin Neteller;
 • Fortuna – pe lângă oferta variată de bonusuri, utilizatorii se pot bucura și de tranzacții rapide prin Neteller;
 • Betano – sunt disponibile plăți prin carduri de credit, portofele electronice și carduri preplătite.
 • Efbet – printre metodele sale de plată, se numără și Neteller.
 • Winboss – Neteller este una dintre primele metode de plată ale jucătorilor.
 • Win2 – La acest cazinou, Skrill s-a impus ca una dintre cele mai populare opțiuni de plată.

În ceea ce privește limitele pentru Neteller depunere și retragere, trebuie să știi că acestea sunt satisfăcătoare. La multe cazinouri online, limita minimă pentru depunere prin această opțiune este de 20 RON. Însă, limitele pentru retrageri pot fi diferite în funcție de cazinoul ales.

Ce mai trebuie să știi despre Neteller?

Printre opiniile Neteller pe care le veți găsi despre acest portofel online, pe web predomină cele pozitive. În România, Neteller este popular, deoarece transferurile către Neteller sunt în majoritatea cazurilor complet gratuite și sunt procesate instant. Clienții apreciază, de asemenea, serviciul fantastic – este foarte ușor să obții răspunsuri la orice întrebări sau dificultăți tehnice.

Alegi un cazinou Neteller cu depozite prin această metodă și te înregistrezi? Află că poți folosi un sistem rapid și sigur de plată internațională!

Neteller este popular printre jucătorii de cazinou, printre alții, de dragul nivelurilor scăzute de depozite și retrageri minime. Alegi să efectuezi depuneri și retrageri prin intermediul acestei opțiuni? Ei bine, te vei bucura de limite Neteller retragere și depunere scăzute. 

Avantaje și Dezavantaje Neteller

Credem că cazinourile Neteller sunt foarte profitabile și au mai multe avantaje decât dezavantaje. Și despre ce avantaje concrete vorbim? Le prezentăm mai jos sub formă de tabel. Astfel încât, toată lumea să poată compara rapid și ușor punctele forte și punctele slabe ale acestei forme de plată.

ProContra
Transferuri rapide către și de la cazinouUnele cazinouri elimină metoda de plată Neteller din programul bonus
Abilitatea de a transfera sume mariPot exista taxe suplimentare
O formă de plată sigură și legală disponibilă în întreaga lume
Disponibil la aproape toate cazinourile online populare
Detaliile cardului sunt protejate

Concluzie

Portofelele electronice sunt o ramură în creștere a plăților online. Fără îndoială, însă, metoda de plată Neteller este una dintre opțiunile care există de mult timp pe piață. Aceasta ajută în mod fiabil utilizatorii cazinourilor online să depună și să retragă fonduri în siguranță.

Neteller este un vechi pe piața tranzacțiilor online. Mulți ani de experiență și o garanție a securității tranzacțiilor noastre sunt un avantaj cert în cazul acestui operator.