bonus de bun venit superbet
Andrei ReF
9 martie 2021

Bonus de bun venit Superbet – Bonus Sport de până la 500 Ron Gratis

Superbet este unul din cei mai cunoscuți operatori din România. El a trecut testul de încredere, iar pasionații de pariuri aleg cu drag ofertele bogate oferite de această casă de pariuri. Superbet online îți deschide multe oportunități și te invită cu brațele deschise să primești bonusuri generoase încă de la început. Despre bonus de bun venit Superbet de 500 RON vom detalia imediat.

superbet pariuri sportive
Bonus de Bun Venit de 500 RON
Profită de una dintre cele mai bune oferte de pe piață!

Primești 500 RON pentru primele tale 3 depuneri în contul tău Superbet:

 • Primul Depozit – 50% până la 200 Lei
 • Al doilea Depozit – 50% până la 200 Lei
 • Al treilea Depozit – 100% până la 100 Lei

Superbet bonus 500 lei – Promoții Superbet

Din primul moment în care ți-ai făcut cont Superbet, operatorul te primește cu un bonus de bun venit Superbet. E un cadou pe care nu are sens să-l pierzi.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei. Este foarte important ca fiecare depunere să fie de minimum 20 de lei.

Superbet bonus de bun venit este oferit în momentul primei depuneri. El se acordă pentru fiecare dintre primele 3 depozite, după cum urmează:

 • Prima depunere – Bonus Superbet de 50% până la 200 Lei
 • A doua depunere- Superbet Bonus de 50% până la 200 Lei
 • A treia depunere – Bonus Superbet pariuri sportive de 100% până la 100 Lei

Să luam un exemplu: pentru un prim depozit de 400 de lei, vei primi bonus Superbet de 200 de lei. Pentru al doilea depozit de 400 de lei, vei primi iar un bonus de 200 de lei, iar pentru al treilea depozit de 100 de lei, vei primi 100 de lei din partea operatorului.

Bonus de bun venit Superbet – Condiții de rulaj

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport, Pariuri Live și Loto. Este disponibil doar 7 zile de la data la care a fost activat.

Pentru a transforma balanța bonus în balanță reală, jucătorii trebuie să respecte câteva criterii esențiale:

 • Trebuie să ruleze de 6 ori valoarea inițială a bonusului primit pe selecții cu o cotă minimă de 1,60.
 • Bonusul se poate rula doar pe evenimente care se încadrează în perioada de valabilitate a bonusului.
 • Pentru pariurile de tip sistem, pariul este luat în considerare doar în cazul în care cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60.
 • Balanța bonus nu trebuie să fie folosită pentru pariuri tip antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”).
 • Pariurile anulate: pariurile pe competiții anulate sau pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sunt considerate nule. Ele se încheie cu cota (1,00) și nu sunt incluse în calculul rulajului.
 • Când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.
 • Dacă sunt îndeplinite cerințele de rulare, banii de la bonus de bun venit Superbet vor fi convertiți automat în bani reali.
 • Cadoul este valabil pe o perioadă de 7 zile de la data activării în balanța bonus. Dacă nu sunt îndeplinite condițiile de rulaj, toate câștigurile provenite din Superbet bonus vor fi imediat anulate.
 • Bonusul se adresează doar jucătorilor cu conturi active.
 • Un parior poate beneficia o singură dată de această ofertă.

Banii obținuți din bonus pot fi retrași doar după ce condițiile de rulare au fost îndeplinite corect. Atenție! Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă bonus de bun venit Superbet.

Alte promoții Superbet

În afară de pachetul de bun venit de 100% până la 500 de lei (Superbet bonus inregistrare), Superbet pariuri sportive ți-a pregătit și alte cadouri.

Ni s-au părut interesante bonusurile pentru loialitate. Există mai întâi un cadou aniversar pentru care trebuie să îndeplinești câteva cerințe:

 • Să ai activitate în cont în ultimele 3 luni (pariuri și tranzacții)
 • Să ai căsuțele bifate de la secțiunea „Profil”
 • Contul trebuie să fie verificat
 • Să nu ai restricționate secțiunile Sport sau Casino

Pare simplu, nu? Ei bine, primești un bonus Superbet de 100 de RON. El este acordat de ziua ta de naștere și este valabil o săptămână.

Condițiile de rulaj sunt asemănătoare cu cele de la Superbet bonus bun venit. Printre ele regăsim obligativitatea de a rula bonusul de 6 ori pe cote de minim 1.60. Ar trebui evitate pariurile de tip antepost și alte derivate (Ex: cine merge mai departe?).

O altă ofertă interesantă este legată de vechimea pe care o ai alături de acest operator. Practic, dacă ești fidel Superbet ești recompensat cu un cadou imposibil de ignorat. Când împlinești 1 an de la înregistrare, ești răsplătit cu 100 de RON. Acest lucru se aplică apoi până la 4 ani vechime.

Pe lângă asta, ai zi de zi promoția Superspin, dar și ocazia de a da pronosticuri câștigătoare în concursul SuperProno.

Superbet Aplicatie – Descarcă aplicatia Superbet și fii mereu în joc!

Aplicația Superbet îți permite să fii implicat în fenomenul sportului, oriunde te-ai afla. Tot ce trebuie să faci este să descarci Superbet APK (Superbet download), urmând apoi să îți instalezi aplicatia Superbet direct pe telefonul tău mobil. Cu Superbet App ai cele mai bune cote la un singur click. De asemenea, ai multe alte beneficii care-ți vor face și mai plăcută experiența din lumea jocurilor online. Nu uita că beneficiezi de bonus de bun venit Superbet și prin Superbet mobile!

Concluzii – Bonus de bun venit Superbet

Superbet pariuri sportive online a fost înființată în 2008 și are licența cu numărul L1160659W000328 cu valabilitate de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

În 2018, Superbet pariuri sportive a fost desemnat „Cel mai bun serviciu de suport clienți din Europa Centrală și de Est” în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference. Citește mai multe în recenzia Superbet pariuri sportive!

Operatorul te atrage imediat cu un bonus de bun venit Superbet foarte interesant (100% până la 500 de lei). Nu trebuie neglijate nici bonusurile de loialitate și de ziua de naștere.

Oferta de sport este extrem de bogată. Ai toate competițiile importante plus o selecție cu cele mai populare jocuri pe calculator. Ai toate motivele să alegi un bonus de bun venit Superbet și să-l dezvolți folosindu-te de ponturile oferite de echipa BETuri! Vezi și alte oferte de la casele de pariuri online pe site!

superbet pariuri sportive
Bonus de Bun Venit de 500 RON
Profită de una dintre cele mai bune oferte de pe piață!

Primești 500 RON pentru primele tale 3 depuneri în contul tău Superbet:

 • Primul Depozit – 50% până la 200 Lei
 • Al doilea Depozit – 50% până la 200 Lei
 • Al treilea Depozit – 100% până la 100 Lei