bonus bun venit fortuna
Cristi Geiger
22 februarie 2024

Bonus de Bun venit Fortuna – Bonus până la 200 RON Gratis

Echipa BETuri.ro îți prezintă oferta bonus de bun venit Fortuna de 200 RON gratis și modul prin care poți intra în posesia banilor.

fortuna pariuri sportive
Bonus de Bun Venit Fortuna 200 RON Gratis
Cu eFortuna beneficiezi de dublarea sumei la primele 3 depuneri

Fortuna Pariuri Sportive îți acordă un bonus de bun venit de până la 200 de lei la primele 3 depuneri.

Fortuna 200 bonus – Ce presupune bonus de bun venit Fortuna?

Tip Bonus FortunaBonus Acordat
Bonus la VerificareVerificarea contului îți aduce 50 RON sub forma de puncte (2.500 puncte loialitate Fortuna)
Bonus de bun venit Fortuna – Prima DepunereDepui 50 RON și primești alți 50 RON sub forma de puncte (2.500 puncte loialitate Fortuna)
Bonus de bun venit Fortuna – A doua DepunereDepui 50 RON și primești alți 50 RON sub forma de puncte (2.500 puncte loialitate Fortuna)
Bonus de bun venit Fortuna – A treia DepunereDepui 50 RON și primești alți 50 RON sub forma de puncte (2.500 puncte loialitate Fortuna)
Bonus bun venit Fortuna

La Fortuna beneficiezi de un bonus 100% pentru primele 3 depuneri. Dacă îți deschizi cont la Fortuna îți recomandăm să utilizezi la maxim bonus inregistrare Fortuna. Ce înseamnă asta? Operatorul pune la bătaie dublarea sumelor depuse de tine. Reține faptul că bonusurile sunt acordate sub forma punctelor de loialitate Fortuna, doar în cazul în care îți verifici contul la Fortuna.

Pașii de înregistrare și depunere Fortuna sunt extrem de ușor de realizat la Fortuna și pot fi consultați pe pagina de, dar și în articolul dedicat înregistrării la acest operator de pariuri online, din secțiunea de Ghid Pariuri.

Pentru a putea depune bani în cont nou Fortuna ai la dispoziție mai multe variante. Poți să încarci contul cu ajutorul cardului bancar, transferului bancar sau prin depunere Cashpoint (în agenție). Fortuna pune la dispoziție și metodele de depunere prin Paysafe, Skrill sau Neteller.

Fortuna Verificare Cont – Cum îmi verific contul la Fortuna?

Foarte simplu. Intră în secțiunea Contul Meu 🡪 Verificarea Identității pentru a completa primul set de date.

Verificarea datelor secundare (număr de telefon, adresă de email) se pot face din Contul Meu 🡪 Setări 🡪 Setări date personale.

Bonus Fortuna prima depunere – Condiții de Rulaj

Operatorul anunță că nu există condiții de rulaj asupra bonusurilor primite, însă sumele depuse de tine trebuie rulate cel puțin o dată pentru a putea retrage potențialele câștiguri generate cu ajutorul bonusurilor primite.

Poți face acest pas simplu pe orice din oferta Fortuna fotbal sau altele. Rulajul nu trebuie să fie o problemă, deoarece echipa BETuri.ro oferă zi de zi Cota 2, Biletul Zilei Azi sau Meciul Zilei, iar astfel poți să rulezi suma fără mari probleme.

Dacă vrei să știi în permanență care este statusul bonusului tău de bun venit de la Fortuna, trebuie să mergi la Contul Meu 🡪 Bonusuri 🡪 Bonusuri Active.

Bonus de bun venit Fortuna – Oferte speciale și după deschiderea contului

Bonus de bun venit eFortuna nu este singurul pe care îl poți obține la această casă de pariuri online. Dacă ești client fidel poți descoperi și promoții precum Lucky Loser Una la rubrica de bonus Fortuna. La această promoție trebuie să joci un bilet de tip AKO cu minim patru evenimente și o cotă totală de minim 100, iar dacă biletul este pierdut din cauza unui singur meci, vei primi înapoi pe cont de 5 ori valoarea mizei.

La fel, foarte bună pentru biletele de tip acumulator este și promoția Mega Bonus Dublu Fortuna. Practic, îți poți dubla câștigul ușor pe bilet, dacă alegi meciurile potrivte!

Concluzii

Fortuna bonus de bun venit înseamnă o ocazie foarte bună de a porni cu dreptul în lumea pariurilor sportive. Este o promoție fără ascunzișuri. Depui 150 de lei, iei alți 150 și primești automat și 50 lei fără depunere la verificarea contului. Dacă ești mai degrabă fan jocuri, citește și despre senzaționalul bonus Fortuna casino! Bucură-te acum și de Fortuna Bet Club.

Despre tot ce înseamnă Fortuna pariuri poți citi pe larg în recenzia Fortuna Pariuri Sportive. Asta pentru că te vrem mereu informat, inspirat, câștigător! Pariază alături de echipa BETuri și te vei putea bucura pe deplin de lumea fascinantă a pariurilor sportive din mediul online. Vezi și alte oferte case pariuri pe site!

fortuna pariuri sportive
Bonus de Bun Venit Fortuna 200 RON Gratis
Cu eFortuna beneficiezi de dublarea sumei la primele 3 depuneri

Fortuna Pariuri Sportive îți acordă un bonus de bun venit de până la 200 de lei la primele 3 depuneri.