fortuna bet club

Fortuna Bet Club – Locul de unde te poți inspira pentru biletele la pariuri

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (2 votes)

Dacă ai accesat acest articol, înseamnă că ești interesat de Fortuna Bet Club. Îți vom explica ce presupune acest meniu, cum funcționează și cum te poți inspira de la alți jucători.

Concret, Fortuna Bet Club este locul în care pariorii cu un cont activ pe această platformă își expun biletele pe care le-au plasat. Astfel, dacă ești într-o perioadă în care nu ți-au ieșit prea multe pronosticuri, poți intra aici și să te inspiri de la pariorii care traversează o perioadă mai bună.

Dacă ai cont activ la Fortuna și pariezi des, înseamnă că trebuie să te înscrii la Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive. Este un proces simplu, pe care ți-l vom explica în cele ce urmează. 

Citește și alte materiale de pe site-ul nostru: Cum deschizi un cont la Fortuna casino?, Fortuna Verificare Bilet sau Bonus de Bun Venit Fortuna.

Ce reprezintă Fortuna Bet Club?

Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive reprezintă un meniu special în care poți vedea biletele celorlalți jucători. Poți urmări statisticile lor din ultimele săptămâni. De asemenea, ai opțiunea de a copia un bilet și de a-l juca.

Cum poți accesa Bet Club?

Procesul este foarte simplu. Te loghezi în contul tău de jucător. Mergi la pagina principală a platformei Fortuna, iar în partea dreaptă vei găsi „Bet Club”. Apasă și accesează acest nou meniu.

Odată intrat în acest hub vei găsi o fereastră cu biletele plasate de alți jucători care s-au înscris deja în Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive. Zi de zi sunt plasate bilete, așa că ai de unde găsi inspirația necesară pentru următoarele ponturi.

Totodată, în partea de sus a ecranului principal ai câteva ferestre prin care poți sorta biletele. Acest proces se realizează după următoarele criterii:

  • După tipul biletului: simplu, pariuri sistem, domino, lucky loser sau maxikombi.
  • După atractivitate.
  • După miză.
  • După inspirații.
  • După Top Pariori.
  • După data când sunt validate selecțiile de pe bilete – 1 oră, 3 ore, în ziua curentă, în următoarele 24 de ore, peste 2 sau 3 zile.
fortuna pariuri sportive
Alătură-te Fortuna Bet Club!

Dacă ai cont activ la Fortuna și pariezi des, înseamnă că trebuie să te înscrii la Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive. Procesul este foarte simplu. Te loghezi în contul tău de jucător. Mergi la pagina principală a platformei Fortuna, iar în partea dreaptă vei găsi „Bet Club”. Să fie verde!

Alte facilități în Fortuna Bet Club

În meniul Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive mai ai la dispoziție și o bară de căutare. Poți introduce diverse criterii de căutare pentru biletele postate. De exemplu, ai vrea să cauți pariuri pe meciuri de baschet. Doar trebuie să introduci acest criteriu și vei descoperi biletele altor jucători.

Totodată, în bara de căutare ai opțiunea de a scrie o competiție și vezi pariurile plasate de alți utilizatori. Poți căuta NBA, spre exemplu, în bară și își vor fi afișate biletele pentru partidele de baschet din această competiție.

Un alt criteriu interesant al opțiunii Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive este că poți să-ți alcătuiești propriul bilet de joc inspirat din ponturile date de alți utilizatori.

Nu în ultimul rând, există în meniul principal și opțiunea „Mai multe filtre”. De aici ai acces la criteriile de sortare a pariurilor încărcate de utilizatori. Ce criterii găsești? Total șanse, cote sau username. Poți căuta un jucător după username dacă știi că are un procentaj bun.

Opțiunea de Bet Club de la Fortuna dispune și de un clasament. În acest loc sunt afișate topurile cu jucătorii, iar tu te poți inspira de la cei mai buni.

Distribuie biletul în Bet Club

Te simți norocos și ai câștigat mai multe bilete într-o perioadă scurtă de timp? E timpul să le arăți și celorlalți utilizatori cât de bine te pricepi. Ai și opțiunea „Distribuie în Bet Club”. Apasă pe acel buton și biletul tău va fi vizibil pentru ceilalți utilizatori din club.

Totodată, odată ce ai distribuit primul tău bilet vei fi un membru al Bet Club de la Fortuna Pariuri Sportive. Iar beneficiile nu se opresc aici. Dacă le arăți și celorlalți biletul tău, automat vei primi puncte de loialitate pe care le poți folosi când plasezi bilete la pariuri sportive.

Atenție: se pot distribui doar biletele care conțin pariuri tip prematch. 

Concluzii

Fortuna Bet Club este o opțiune importantă pe care a implementat-o acest operator. Practic ai șansa de a te inspira de la alți jucători, iar biletele tale să devină „verzi”. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont activ, după care să accesezi secțiunea Bet Club.

Și, așa cum ți-am mai explicat, dacă te simți inspirat poți distribui biletul tău. Primești puncte de loialitate care te vor ajuta pentru viitoarele pariuri. Simplu și distractiv, nu-i așa?

BETuri.ro înseamnă o echipă specializată de experți în prezentarea/oferirea ponturilor din lumea sportivă.  Pe site-ul nostru vei putea găsi multe pronosticuri sportive! Nu uita de Cota 2 azi, Biletul Zilei Pariuri, Oferte, Meciuri Azi, Free Bet, plus recenzii la cele mai bune case de pariuri din țară. Aceste secțiuni sunt updatate la zi pe website-ul nostru.