superbonus superbet
Viorel Berbece
18 martie 2021

Superbonus Superbet – 150 % în plus la câștig!

Superbonus Superbet este cea mai nouă ofertă din portofoliul agenției. Oferta Superbet se adresează acum și clienților din platforma online. Noul SuperBonus a crescut de la 100% la 150% pe biletele câștigătoare cu cel puțin 25 de evenimente pre-meci.

superbet pariuri sportive
Superbonus de 150 % pentru biletele tale
Câștigi mai mult cu biletele combo de la Superbet pariuri sportive!

Practic, dacă ai un bilet cu 25 de meci și câștig total de 5.000 de lei, Superbonus Superbet îți oferă un câștig de 12.500 de lei! Trebuie să știi doar că la Superbonus Superbet fiecare eveniment paria trebuie să aibă o cotă minimă de 1.25. Această ofertă poate fi accesată de clienții Superbet în fiecare zi și nu există o limită.

Superbonus Superbet explicat

Grila Superbonus Superbet arată astfel:

Bonusul oferit crește în funcție de numărul de evenimente pe care le-ai plasat pe bilet. Astfel, poți obține o mărire a câștigului cu 5% sau 150%:

 • 6 evenimente sportive mărire câștig 5%
 • 7 evenimente sportive mărire câștig 10%
 • 8 evenimente sportive mărire câștig 15%
 • 9 evenimente sportive mărire câștig 20 %
 • 10 evenimente sportive mărire câștig 25%
 • 11 evenimente sportive mărire câștig 30%
 • 12 evenimente sportive mărire câștig 35%
 • 13 evenimente sportive mărire câștig 40%
 • 14 evenimente sportive mărire câștig 45%
 • 15 evenimente sportive mărire câștig 50%
 • 16 evenimente sportive mărire câștig 55%
 • 17 evenimente sportive mărire câștig 60%
 • 18 evenimente sportive mărire câștig 65%
 • 19 evenimente sportive mărire câștig 70%
 • 20 evenimente sportive mărire câștig 100%
 • 21 evenimente sportive mărire câștig 100%
 • 22 evenimente sportive mărire câștig 100%
 • 23 evenimente sportive mărire câștig 100%
 • 24 evenimente sportive mărire câștig 100%
 • 25 evenimente sportive mărire câștig 150%

Condiții de acordare Super Bonus Superbet

 • Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să știi că fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de minim 1.25. În cazul în care un meci se amână, bonusul se aplică pentru restul meciurilor.
 • În cazul în care adaugi un meci de la SuperCota sau SuperExtra, evenimentul respectiv nu este calculat în grila de bonusare. Selecțiile din rubrica „Speciale” nu sunt eligibile pentru Superbet Superbonus.
 • Acest bonus din oferta Superbet nu are condiții de rulaj și poate fi retras dacă pariul plasat a fost cu bani reali, nu bani bonus.

Cum să te înregistrezi la Superbet pentru Superbonus

Dacă vrei să te înregistrezi la Superbet o poți face chiar de pe site-ul nostru. Avem o rubrică de recenzii despre casele de pariuri din România unde poți afla toate noutățile.

Apoi, pentru creare cont Superbet, vei fi nevoit să completezi mai multe căsuțe cu informațiile cerute de operator. Este foarte important să te asiguri că ai introdus corect datele personale. Asigură-te că ai scris CNP-ul exact așa cum apare pe cartea de identitate. Și că ai folosit o adresă de e-mail corectă. După ce ai încheiat această operațiune vei primi un link de activare pe adresa de e-mail.

Cum activez contul Superbet” sau cum ajung să dețin „Superbet contul meu” sunt două întrebări importante pentru pariori. Ei bine, procesul este unul foarte simplu. După ce te-ai asigurat că numele de utilizator și parola sunt corecte, poți să apeși butonul ”Activează Contul” și contul tău va deveni activ din acel moment.

Pentru a putea beneficia de oferta Superbet trebuie să ai contul activat.

Toate casele de pariuri din România sunt obligate să parcurgă procesul de verificare KYC. În 30 de zile de la de la deschiderea contului, toți operatorii sunt obligați să îți verifice contul. La Superbet trebuie să trimiți cât mai repede o poză color cu buletinul tău. Poți face asta prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. O altă variantă este să trimiți un mail pe adresa suport@superbet.ro.

Verificarea documentelor durează între 1 și 72 de ore, în funcție de cât de multe solicitări au fost transmise la momentul respectiv. Ulterior, la prima retragere efectuată de pe Superbet trebuie să trimiți și o dovadă de adresă.

Cum faci o depunere pentru bonusul Superbet

Pentru a beneficia de Superbonus Superbet trebuie să efectuezi o depunere în contul tău de parior. Tot pe platforma online poți să plasezi Biletul Zilei Superbet. Depunerea minimă este de 20 de lei și se poate efectua prin agenție, card bancar sau Paysafecard/Neteller.

E foarte important să știi că dacă ai un cont nou, poți beneficia de o ofertă de bun venit Superbet. Înregistrează-te de pe site-ul Beturi.ro și ai bonus de până la 500 de lei la prima depunere din partea operatorului. De altfel, mai ai și alte surprize, precum bonusul aniversar Superbet, dar și o ofertă de pariuri de neegalat.

După cum ai citit, o depunere Superbet se realizează foarte ușor și nu ai nevoie de prea multe lucruri. La fel de ușor poți să retragi și banii din cont, însă trebuie să știi că acolo există mai mult reguli. O retragere trebuie procesată și aprobată de operatorul de pariuri sportive, iar acest lucru se face doar după o verificare riguroasă. Încearcă să respecți regulamentele și evită fraudele, indiferent de cât de tentate ar fi ele.

Câștigi cu Superbonus Superbet, retragi ușor banii!

O retragere Superbet se poate face prin mai multe metode. Există în fiecare zi o sumă limitată care poate fi scoasă prin transfer bancar. De exemplu, maximum 200.000 Lei prin retragere Superbet card bancar (Visa și MasterCard). Sau una de maximum 45.000 Lei prin carduri prepaid (paysafecard, Skrill, Neteller). Tot 45.000 lei poți retrage de la o agenție prin metoda cash.

Banii vor ajunge în contul tău într-un interval de 3-6 zile. În contul tău, la istoric tranzacții, trebuie să apară statusul „Achitat” pentru ca totul să fie în regulă din partea operatorului. Ulterior, banca va procesa retragerea în următoarele zile.

De menționat că prima retragere online este gratuită în fiecare zi. Dacă ai nevoie de mai multe retrageri Superbet, a doua efectuată în decursul aceleiași zile este taxată cu un comision de 5 RON. Acest proces se repetă în fiecare zi la Superbet pariuri sportive.

Concluzii Superbonus Superbet

Superbonus Superbet este oferta care este dedicată în special clienților care aleg să mizeze sume mici pe bilet și un număr mare de evenimente. Poți câștiga un bonus important prin această ofertă Superbet, deoarece câștigurile tale cresc cu 10 sau 150% în funcție de câte evenimente ai ales.

Sperăm că prin acest articol realizat de echipa BETuri.ro ai primit toate informațiile despre Superbonus și vei ști ce trebuie să faci în momentul în care vrei să pariezi Biletul Zilei Superbet.

Nu uita, platforma noastră îți aduce zilnic Biletul Cota 2, dar și analize pentru cele mai importante meciuri din lume. Vezi și alte oferte speciale pe site!