Salut, noi suntem cei care te vor ajuta să faci profit la pariurile sportive. Află de aici tot ce vrei să știi despre echipa de tipseri BETuri. Spor(t) în toate!

Echipa de tipseri BETuri.ro - Prezentare

viorel berbece
Viorel Berbece
Coordonator BETuri.ro

Pentru Viorel Berbece, sportul este principala pasiune. Sportului i-a dedicat mii de articole în proiectul numit Ziarul de Sport, dar și mii de ore în televiziunile pentru care a lucrat. Laureat al premiului pentru cel mai bun blog sportiv acordat de APS în 2017, Viorel Berbece se va ocupa de coordonarea activității de pe BETuri.ro. O provocare nouă, dar și una „naturală”, pentru cineva care iubește și înțelege sportul și faptul că pariurile fac parte din joc. Și că e nevoie de tipseri pe măsură.

El se va ocupa mai ales de partea editorială, de știrile, analizele și articolele de opinie pe care le veți citi pe site-ul nostru. Plus de podcastul BETuri Show. Dar nu se va da la o parte nici când e vorba de ponturi din campionate pe care mulți dintre tipsteri se feresc să-și dea cu părerea, precum ar fi Liga 2 de la noi.

Misiunea BETuri.ro

„Prin natura meseriei, am văzut mii de meciuri, din cele mai diverse competiții. În plus, ca parior, din interes sau din pură curiozitate, am căutat să văd partide din campionate mai obscure sau din turnee de tenis de categorie inferioară. Atunci când mă gândesc la sport, pariurile fac cu siguranță din orice joc unul mai interesant și cu potențial de profit. Ce vrem să le oferim cititorilor de pe BETuri.ro sunt ponturi informate și inspirate din cele mai importante campionate și sporturi ale lumii, dar și din sportul românesc și din cele de nișă, precum snooker sau darts.

În plus, ceea ce ne va diferenția de competiție e faptul că le vom oferi faniilor BETuri știri proaspete din sportul mondial, dar și interviuri, analize și articole de opinii. Totul pentru ca oamenii să fie informați și inspirați înainte de a lua o decizie cu privire la biletul lor la pariuri online.”

dan oancia
Dan Oancia
Tipser de top BETuri.ro

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi.

Se consideră un microbist „în derivă”, al cărui suflet nu a reușit, încă, să nască o pasiune nebună pentru un club de fotbal. Trăiește intens doar meciurile naționalei României, pe care o iartă la fiecare dezamăgire servită, cu gândul la vremuri mai bune ale fotbalului din spațiul carpato-danubiano-pontic.

Absolvent de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara, a început să studieze hermeneutica ofsaidului și nu numai, încă din liceu, scriind știri și texte pentru diverse site-uri de sport din orașul de pe Bega. L-ar alege, de fiecare dată, pe Cantona în locul lui Beckenbauer, pe Andre Agassi, nu pe Pete Sampras, pe Kyrgios, nu pe Nadal. Detestă echipele create prin injecții financiare și are o pasiune ascunsă pentru outsideri, pentru cei pe care soarta nu-i privilegiază.

Prima dragoste în materie de jurnalism a fost și a rămas presa scrisă, însă de aproximativ doi ani a început să se iubească, pe de-ascuns, cu televiziunea, fiind reporter la Teleuniversitatea, un post local universitar. Pentru o scurtă perioadă a fost la Divizia Sport a Radio Timișoara, însă relația cu radioul a fost ca o aventură. Este aproape de sportul timișorean și de actualitatea din orașul de pe Bega și din Timiș.

Speră ca, într-o zi, sportul din România să ne ducă, din nou, pe culmile bucuriei. A ales să facă parte din echipa de tipseri BETuri pentru că a fost atras de un proiect care promite altceva pe piața din România. El se va ocupa de pronosticuri din fotbal, dar și de ponturi handbal, sportul pe care-l cunoaște atât de bine.

gabi serbanescu
Gabriel Șerbănescu
Mr Cota 2 & Social Media Wizard

Gabriel a început munca în industria sportivă acum mai bine de 3 an. Atunci devenea parte a departamentului de marketing al echipei de Polo pe apă a CSA Steaua București. Din pasiunea pentru sport a ajuns să se implice în diverse proiecte. Aici putem enumera Romanian Snooker Master, Băneasa Race, Maratonul Nisipului, Petrolul Ploiești, Sport Business Chain Conference, Federația Română de Polo sau Viitorul Constanța.

Gabriel este a social media wizard. El coordonează activitatea de pe rețelele sociale a echipei BETuri. De asemenea din pasiunea pentru analiza sportivă scrie articole pentru site-ul BETuri oferă tipsuri și pregătește Cota 2 zilnică de când am început acest proiect. Mai nou, el este și omul-orchestră pentru emisiunea BETuri 1X2, în care prezentăm cele mai bune cote pentru week-end!

Campionatele sale preferate sunt Bundesliga, Bundesliga 2, Eredivisie și La Liga. Dar nu se dă înlături de la a analiza și alte campionate tari sau mai puțin urmărite cum ar fi Serie A, Premier League, Superlig, Fortuna Liga sau Primeira Liga.

5000+
Numărul de ponturi
100+
Anii de experiență în presa sportivă
9
Echipa de tipseri
10
Sporturi acoperite
15
Numărul de case de pariuri acoperite
65%
Procentaj de reușită

Andrei Șerban „ReF” – Redactor & Editor BETuri.ro

Andrei este un fan al sportului, în special al fotbalului. A practicat acest sport la nivel de copii și juniori în cadrul unei echipe locale din orașul natal – Brăila. Dar și în curțile de bloc și pe maidanele orașului de la Dunăre. El este cel mai tânăr membru al echipei de tipseri BETuri. Asta nu înseamnă că analizele și informațiile oferite de el nu pot concura cu cele oferite de experți consacrați ai domeniului.

Parcursul profesional de până acum îl recomandă ca fiind un om al științelor exacte. Astfel, Andrei reușește să fie un observator lucid și rațional al fenomenului, ghidat însă de focul pasiunii pentru sport. El este un fan al lui Real Madrid, marcat fiind în copilărie de vizita Los Blancos în România pentru jocul împotriva Stelei din Ghencea. Campionatele sale preferate sunt La Liga și Premier League, însă nu ar refuza nici un week-end întreg de meciuri din Bundesliga sau Serie A.

Alături de Viorel Berbece, Andrei speră ca proiectul BETuri să devină un etalon în domeniu – sursa favorită a tuturor celor interesați de sport și de pariuri sportive. Un produs creat de microbiști, pentru microbiști!

Vlad Stănescu – Tipser provenit din sportiv + Video master BETuri

Vlad este unul din creatorii de conținut și tipseri profesioniști pentru BETuri. El este absolvent al profilului Relații Economice Internaționale în cadrul Academiei de Studii Econimice și urmează să își ia diploma de masterat în Social Media și Marketing Online în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București.

Pasionat încă de mic de industria sporturilor, a practicat diverse sporturi precum fotbal și handbal, însă s-a axat pe o carieră în voleiul de performanță. Fiind născut în orașul de la Marea Neagră, acesta a fost legitimat la clubul de volei CVM Tomis Constanța încă de la categoria de minivolei până la juniori.

Pariază de mai bine de 8 ani, iar cunoștintele acumulate în timp îl recomandă pentru ponturile pe care le oferă pe pagina noastră. Este susținător al clubului catalan din La Liga, FC Barcelona datorită faptului că idolul său de la acea vreme, Ronaldinho, era jucător în echipa extratereștrilor. Competițiile sale preferate sunt La Liga și Bundesliga, dar nu spune nu la vizionarea celorlalte campionate tari din Europa precum Premier League sau Serie A.

El se va ocupa și de partea de video de pe Youtube BETuri.ro.

Experții în ponturi BETuri

Cristian Geiger

Are 32 de ani. Pariază de mai bine de 12 ani și cunoștiințele sportive l-au ajutat să câștig sume frumoase din pariurile sportive. La început a pariat fără o statistică a biletelor și a mizelor pe care le plasa și a ajuns să fie pe minus. Cu timpul a realizat că pariurile sportive trebuie să fie doar un hobby și nu trebuie să pariezi banii pe care nu îți permiți să-i pierzi.

Nu mizează foarte multe meciuri pe bilet. El încearcă să caute cele mai bune pronosticuri sportive la fiecare eveniment, indiferent cât de mare sau mică este cota. Cel mai important aspect este ca biletul să fie câștigător, nu este important câștigul pe care îl ai. E drept, de-a lungul anilor a prins și bilete combinate cu câștiguri impresionante, dar și cote de 17 sau 38 pe bilete single.

Pariurile sunt în acest moment pentru el doar un hobby, dar faptul că joacă relaxat îl ajută să câștige constant. Dacă vrei să câștigați împreună, el te așteaptă zilnic pe siteul BETuri.ro pentru a afla toate recomandările și analizele sale pe fotbal, handbal, baschet, hochei sau fotbal american.

Alexandru Lupu

Dintre toți componenții echipei de tipseri BETuri.ro, el este cel cu o experiență vastă acumulată de-a lungul timpului.

”Pasionat de sport încă din copilărie și de pariurile sportive ceva mai recent, m-aș putea descrie, fără să mă laud, ca un fin cunoscător al tuturor evenimentelor sportive din fotbal, tenis, motorsport sau snooker. Dar și un atent urmăritor al statisticilor. Și bineînțeles, fanul ponturilor pe interval de goluri sau multiscoruri!”

În ceea ce privește omul Lupu, acesta are drept principal hobby călătoritul. Aflat acum în Portugalia, Alexandru Lupu este un suporter declarat al lui Cristiano Ronaldo, al naționalelor Portugaliei și Braziliei, dar și al fado sau pasteis de nata. Citatul preferat: ”Întotdeauna citesc mai întâi paginile cu informaţii sportive ale ziarelor, care consemnează realizări ale oamenilor. Prima pagină nu conţine decât eşecuri ale acestora.”

Andrei Zăganu

Este fan al echipei Arsenal Londra, Scrie cu aceeași plăcere despre Bundesliga, Ligue 1 și Premier League. Își propune să publice un roman în următorii trei ani și să-l vadă jucând live pe Federer, undeva în Europa. Până atunci, promite să facă show în formația de tipseri BETuri.ro.

C.R.

Are 33 de ani și este obsedat să găsească pontul perfect. A practicat în tinerețe bashet și tenis de performanță și nu lipsește nici acum de la partidele de fotbal între prieteni. Stilul prudent combinat cu riscuri bazate pe probabilități și analize minuțioase îi oferă o eficiență mare în găsirea cotei câștigătoare.

C.R. a lucrat toata viața în televizuni de sport și ziare de specialitate. Este expert în multe discipline importante și excelează în tot ce înseamnă sporturi americane (NBA, NFL, NHL). Dar e unul dintre acei tipseri de top și pe tenis, fotbal Serie A, Premier League, Eredivisie și ciclism.

Ce sunt tipserii? Lumea fascinantă a statisticilor și mirajul banilor

Un tipser este un analist sportiv care își pune în aplicare cunoștințele despre sport pentru a câștiga bani din pariuri. El oferă ponturile sale celor care-l urmăresc pentru ca și aceștia să se bucure de succes. Bun, asta este definiția simplă. Dar ce sunt cu adevărat cei care se numesc tipseri?

Ei bine, un amănunt care trebuie precizat și detectat imediat este că aceste persoane iubesc enorm sportul, urmăresc îndeaproape fiecare competiție pe care sunt specializați și sunt la curent cu toate acele statistici fotbal posibile. Au o experiență uriașă în pariuri sportive și au câștigat sume importante de bani.

În general, cei care sunt tipseri profesioniști sunt specializați și axați doar pe câteva competiții. Sau chiar pe un singur sport. Au o cultură bogată despre evenimentele pe care pariază și un bagaj mare de experiență. Vorbim aici despre cei mai buni tipseri, nu despre amatorii care încearcă să amețească un pic jucătorii de pariuri și profită de naivitatea oamenilor. O sa explicăm imediat cum să eviți capcanele.

Cei care sunt tipseri adevărați trăiesc și respiră sport. Au o pasiune incomensurabilă, studiază și analizează toți factorii care intră într-un pariu. Concep strategii și analizează probabilitățile. Mai este un aspect foarte important – sunt mândri de rezultatele lor și vor să aibă o eficiență cât mai bună.

Tipseri pariuri – Ai grijă de la cine primești sfaturile!

Specialiștii în pariuri oferă ponturi sau recomandări celor pasionați. Ei pot să facă acest lucru fie gratuit, fie contra cost. Îți recomandăm din nou să ai grijă de la cine iei aceste ponturi. E plin internetul de așa-ziși cunoscători care-ți vor garanta marea cu sarea doar ca să-i urmărești.

Pariul zilei tipseri. Experții adevărați în pariuri își respectă clienții. Oferă sfaturi, îndrumări, pronosticuri, dar nu induc în eroare. Aceștia sunt tipseri care nu vând gogoși și iluzii. Ei vor explica mereu că acelea sunt recomandările lor, dar nimic nu garantează în totalitate reușita biletului.

Un alt sfat important pe care vi-l sugerăm este să verificați pe Facebook sau Twitter acei tipseri. Ar putea să va ajute comentariile altor persoane ca să vă faceți din start o mică idee despre expertul pe care l-ați descoperit. Și luați în calcul și câte ponturi bune a dat în ultima vreme.

Tipseri pro – Cum se calculează yield-ul (randamentul)?

Pentru a calcula randamentul sau eficiența unor tipseri a fost introdus termenul de ”yield”. El poate fi determinat printr-o formulă de calcul foarte simplă:

Yield = [(Suma câștigată – Suma pariată) / Suma câștigată] x 100

Să dăm un exemplu. Să spunem că ai mizat 200 RON pe 5 pariuri într-o săptămână. Ai câștigat 3 și ai pierdut 2. Cele 3 au avut un câștig total de 350 RON. Dacă aplicăm formula afișată mai sus, vom obține:

Yield = [350 – 200/200] X 100 = 75%

Trebuie precizat că procentul o aibă fluctuații uriașe la început din cauza numărului mic de pariuri. Abia după plasarea a sute de pariuri puteți trage o concluzie mai clară. Se spune că cei mai bun tipseri (după minimum 1000 de bilete) au un yield care variază între 10 % și 20 %. Tu unde te afli?

Dacă vorbim strict de bani, vă sfătuim oricând să apelați la metoda clasică. Cel mai simplu este să luați o foaie și un pix și să notați sumele mizate și câștigurile. Trageți linie. Sunteți pe plus sau pe minus? În general, pentru un calcul cât mai stabil, e bine să existe suficiente pariuri. Nu vă grăbiți cu concluziile. Pe site avem și un articol foarte bun dedicat bankroll management (gestionarea banilor).

Tipseri – Ai grijă să nu fii păcălit! Sfaturi utile pentru orice parior

Au înflorit peste tot o serie de indivizi care promit că sunt cei mai buni tipseri. Îți amintim câteva lucruri importante dintre sfaturi pariuri de urmat:

  • Cine promite că pariul este 100% câștigător, s-ar putea să fie doar un impostor dornic de atenție și urmăritori
  • Fii prudent și responsabil. E vorba de banii tăi!
  • Tipseri dau informații și sugestii pe baza datelor pe care le adună și le analizează. Ei te ajută să o iei o decizie cât mai bună, dar nimic nu garantează succesul!
  • Decizia finală revine în cele din urma celui care alege să parieze.
  • Ține o evidență a jocurilor tale dar și una celor de la care iei sfaturi.
  • Așteaptă un timp suficient și apoi trage concluziile.
  • Schimbă expertul cu alți tipseri dacă nu dă randament.

Cam atât despre noi și despre ce înseamnă de fapt cei mai buni tipseri. Pariază informat și inspirat alături de cea mai tare echipă de tipseri! Stai la curent cu cele mai noi ponturi și pe canalul nostru de Telegram. Spor(t) în toate!