Pariuri Online la Case Pariuri Licențiate

4.4/5 - (4441 votes)

Aici găsești cele mai tari case de pariuri online! 🤑 Bonusuri de bun venit de mii de lei! 🤑 Alege oferta preferată și dă drumul distracției!

9.9
500 RON bonus la înregistrare
9.8
Free bet de până la 500 RON
9.8
300 RON Pariu Fără Risc + 200 Rotiri Gratuite
9.7
Bonusuri de până la 700 RON
9.5
100% până la 500 lei
9.4
Bonusuri de până la 600 RON
9.3
Bonusuri de până la 550 RON
9.3
100 % bonus de bun venit de până la 200 RON
9.3
200 % până la 1750 RON
9.2
Bonus de bun venit până la 600 RON
9.2
Până la 900 RON Gratis
9.1
200% Până la 2000 Lei
9.0
Bonus 700 RON Sport
9.0
100% până la 888 lei
9.0
180 RON Free Bet
9.0
500 lei Free Bet
8.9
Bonus Bun Venit Sport 500 RON Gratis!
8.8
Bonus de 100 % până la 2000 RON
8.8
Freebet de până la 300 RON
8.7
250 RON Pariu Fără Risc
8.6
500 Lei Freebet
8.6
200 Lei Gratis La Pariuri Sportive
8.6
200 RON Gratis pentru Pariuri
8.6
900 Lei + 100 Lei FB
8.5
Până la 200 Lei Gratis pentru pariuri
8.5
500 RON Freebet
8.5
1000 RON + Free Bet
8.3
Free bet de până la 150 RON
8.3
100% până la 800 Lei la Pariuri
8.1
100% până la 800 RON
8.0
100 % bonus de bun venit până la 400 lei

De ce e bine să ai cont la cele mai bune case de pariuri online?

Uneori poate ți se pare dificil să jonglezi cu mai multe conturi de pariuri online. Mai ales partea de gestionare (mai multe parole și useri, poate mai mult timp pierdut). Dar nu trebuie să vezi lucrurile în felul acesta. Conturi mai multe la cele mai bune case pariuri online Romania înseamnă în primul rând posibilitatea de a alege dintre mai multe cote, care mai de care mai eficiente.

Dacă Maxbet online are o promoție cu cote mărite pe un anumit eveniment (de exemplu Supercupa Italiei), Efortuna poate veni cu oferte considerabile în zona de Expert Fotbal. Asta în timp ce Unibet pariuri sportive îți oferă stream live pentru cele mai importante meciuri ale momentului. Îți arătăm cum poți profita de avantajul de a deține mai multe conturi de pariuri.

Mai multe detalii găsești și pe pagina noastră principală. Dar și în recenziile pe care le-am pregătit pentru fiecare operator de pariuri sportive în parte. Până atunci, să o luăm treptat.

1. Primul pariu – pariuri sportive online România

Casele de pariuri din România oferă diferite beneficii jucătorilor care își deschid un cont nou. Primul pariu se regăsește în rubrica de promoții a unor case de pariuri. Poți alege un pariu gratuit la primul pariu.
Primul pariu este de fapt începutul oricărui jucător. Unele case de pariuri online te obligă să respecți anumiți termeni și condiții la primul pariu, în timp ce altele impun condiții de rulaj după ce ai pariat bonusul respectiv. Fortuna a prezentat jucătorilor o ofertă de CashBack 50% la Primul Pariu tuturor clienților noi.

Fiecare operator de pariuri sportive vine cu diferite oferte către clienții noi, din acest motiv îți recomandăm să citești cu atenție pagina de Recenzii BETuri. Cu cât ești mai informat, cu atât poți câștiga mai mult și poți beneficia de cele mai tari promoții la Primul Pariu sau bonus prima depunere.

1.1. Alegerea casei de pariuri online

Alegerea casei de pariuri este un pas pe cât de simplu, pe atât pentru un parior. În momentul în care vrei să deschizi un cont nou pariuri, trebuie să te gândești ce îți dorești de la operatorul respective.
În momentul în care alegi o casă de pariuri ar fi bine să ții cont de opțiunile de pariere, opțiunile de depunere/retragere, dar și de opțiunea Cash Out. Cele mai cunoscute case de pariuri din România pun la dispoziția jucătorilor o gamă largă de evenimente și opțiuni de pariere.

Superbet Pariuri, Unibet Pariuri, Betano Pariuri Sportive sunt doar câteva dintre casele de pariuri din România care ar trebui să satisfacă nevoia oricărui parior român.

1.2. Cum deschizi cont la o agenție online din România

Pentru a putea deschide un cont la o agenție online din România trebuie în primul rând să ai 18 ani. Niciun minor nu-și poate deschide legal un cont de jucător pe un site de pariuri sportive.

În momentul în care vrei să deschizi un cont de pariuri online trebuie să intri pe platforma pe care dorești să joci și să parcurgi întreg procesul de înregistrare. Ești obligat prin lege să treci date precum nume, prenume, CNP sau adresă. Poți citi pe larg despre procesul de înregistrare Betano.

Procesul de deschidere cont la o agenție online din România este asemănător la toți operatorii, fiind stabilit prin lege.

1.3. Verificarea contului la o agenție de pariuri online

După ce ai finalizat procesul de înregistrare ești tentat să depui primii bani și să începi aventura pariurilor sportive. Evident, acest lucru este permis, dar nu uita de verificare cont pariuri sportive.

Poți depune doar o anumită sumă de bani până la verificare cont și nu poți retrage nicio sumă de bani până când nu îți este verificat contul de jucător. Pentru a verifica contul trebuie să intri în legătură cu departamentul de Asistență Clienți și să respecți cerințele pe care le are operatorul.

În prima fază, la verificare cont pariuri sportive trebuie doar să trimiți o poză sau să scanezi cartea de identitate, pașaportul sau anumite cazuri este suficient și permisul de conducere.

ATENȚIE! Verificarea contului la o agenție de pariuri online trebuie făcută în maxim 30 de zile de la data la care a fost deschis contul. În cazul în care verificarea nu se va face în acest termen, contul va fi închis, iar banii vor fi pierduți.

Pentru a fi 100% lămurit despre acest proces, echipa BETuri.ro îți pune la dispoziție o serie de materiale despre verificare cont la fiecare casă de pariuri oline în parte.

Alte documente necesare

După ce ai finalizat procesul de verificare, operatorii de pariuri sportive îți vor mai cere câteva documente în momentul în care vei realiza prima retragere. Astfel, la prima retragere se va efectua verificare metodă depunere. Vei putea retragere banii ulterior direct pe card sau prin transfer bancar, cele două modalități sunt cele mai utilizate, dar nu singurele.

Ce înseamnă verificare metodă depunere? Practic trebuie să trimiți o poză cu cardul sau alte documente care să dovedească că suma depusă în contul tău provine dintr-un cont/card deschid pe numele tău.

ATENȚIE! Nu poți depune bani în contul tău de jucător, decât cu carduri/conturi deschide pe numele tău. Nu sunt acceptate depuneri cu cardurile altor persoane. Anumite case de pariuri solicit și o factură de utilități sau un extras de cont înainte de prima retragere pentru a se asigura că totul este în regulă.

Practic, dacă deschizi un cont pe numele tău, depui de pe un card emis pe numele tău nu ar trebui să ai nicio problemă la retragere. Casele de pariuri sunt obligate prin lege să efectueze verificări amănunțite pentru a preveni orice tip de fraudă sau spălare de bani. Fii informat înainte de a deschide un cont de pariuri sportive online!

1.4. Alimentarea contului

Alimentarea contului de jucător este un proces simplu și identic la toate casele de pariuri. Pe toate platformele de jocuri de noroc butonul de depunere este la vedere și în general plasat în partea dreaptă sus.

După ce ai ajuns în zona de depunere pariuri sportive, lucrurile se simplifică. Alegi metodă de alimentare cont pe care o dorești și urmezi pașii ca la orice plată online. De exemplu, în cazul depunerii prin card bancar trebuie să treci datele cardului, numele și codul CVV. Alimentarea contului se poate efectua prin mai multe metode, unele case de pariuri acceptând chiar și depuneri fizice la agenție.

Dacă ai mai făcut plăți online, atunci o depunere în contul de pariuri sportive nu trebuie să îți creeze prea multe dificultăți. Atenție mare doar la datele introduse, e foarte important ca toate datele să coincidă.

1.4.1. Metode de depunere

Numărul de metode de depunere a crescut în ultimii ani, fiind posibilă depunerea prin mai multe modalități la pariuri sportive. Vom enumera cele mai cunoscute metode de depunere oferite de casele de pariuri licențiate în România.

 • Cardul de credit/debit – Depunerea cu cardul de credit/debit se face ca orice altă plată pe internet. Ai nevoie doar de datele înscrise pe card.
 • Skrill/Neteller – Ambele sunt portofele electronice, folosite destul de puțin în România. Ele sunt utilizate mai mult în străinătate.
 • Paysafecard – Un alt tip de portofel electronic, ai nevoie de un cont deschis pe site-ul cu același nume. Detalii în articolul nostru dedicat.
 • Depunere în Agenție – Anumite case de pariuri oferă posibilitatea unor depuneri la agențiile offline (stradale)
 • Depuneri la aparate PayPal – Betano, Superbet sau Netbet oferă posibilitatea de a-ți depune bani la orice aparat PayPal.

Casele de pariuri oferă o gamă largă de metode de depunere, astfel încât tu ca și client să poți alimenta contul cât mai ușor.

1.4.2. Case pariuri online depunerea minimă

Fiecare casă de pariuri stabilește plafonul minim și plafonul maxim în ceea ce privește depunerile. În general, depunerea minimă este de 20 RON sau 25 RON. Anumite case de pariuri acceptă chiar și depunere minima 10 RON, dar destul de puține, în special cele la care se poate efectua depunerea și în agenție.

Case de PariuriDepunere Minimă
Unibet25 RON
Betano20 RON
Superbet10 RON (agenție)
Fortuna10 RON (agenție)
Betfair25 RON

1.4.3. Ce taxe se percep la depunere

La fiecare depunere în contul de jucător, vom plăti o taxă depunere de 2% din totalul sumei pe care vrem să o încărcăm pe contul nostru. Această modificare a fost aprobată la începutul lui 2019.

Această taxă este suportată de pariori și se scade în general după depunere. De exemplu, dacă noi încărcăm contul cu suma de 100 RON, vom avea la dispoziție pentru pariere doar suma de 98 RON. Doi RON se duc către statul român.

Anumite case de pariuri nu percepeau comision la început pentru depunerile în agenție, ulterior acest lucru s-a schimbat. Din câte știm, doar Casa Pariurilor oferă întreaga sumă depusă în agenție, fără alte comisioane.

1.4.4. Case de pariuri fără card bancar

Nu ai un card bancar și totuși îți dorești să pariezi online? Evident, poți face acest lucru. Jucători care nu dețin un card bancar și caută case de pariuri fără card bancar pot alege aproape orice operator de jocuri de noroc.

Poți depune oriunde prin intermediul portofelelor electronice, iar în cazul în care nu vrei să te complici cu această metodă de plată poți să te îndrepți către agenții care acceptă depuneri stradale. Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Winner sau Baumbet sunt doar câteva dintre casele de pariuri care îți oferă posibilitatea unei depuneri în agenție.

2.1. Tipuri de bonusuri

Pariurile online îți oferă o gamă largă de bonusuri, fiind puse la dispoziție tot felul de tipuri de bonusuri. De la bonusuri fără depunere până la bonusuri cu depunere și pariu fără risc. Vom explica pe scurt ce înseamnă fiecare bonus, astfel încât tu să fii informat.

 • Bonus fără depunere – Anumite case de pariuri oferă acest tip de bonus clienților fideli. Dacă ai o activitate crescută poți solicita un astfel de bonus fără depunere sau poți chiar să te trezești cu el adăugat în contul tău de jucător.
 • Bonus la depunere – În acest caz vei primi un mesaj în contul tău de jucător, prin care ești informat că la următoare depunere primești un bonus. De exemplu, dacă depui 400 de RON, primești încă 200 RON.
 • Bonus la înregistrare – Acest tip de ofertă îl regăsim cam la toate casele de pariuri. Când efectuezi prima depunere, operatorul îți oferă un cadou de bun venit care diferă în funcție de casa de pariuri.
 • Pariu Fără Risc (Free Bet) – Pentru acest tip de pariu ai nevoie de o sumă de bani deja în contul tău.

Exemplu: Primești un Pariu Fără Risc de 100 RON. Tu plasezi pariul și în cazul în care biletul este necâștigător, banii îți vor fi rambursați.

2.2. Ce este bonusul 50%, 100%, 200% din valoarea depozitului

Casele de pariuri oferă diferite bonusuri clienților loiali. Bonusurile 50%, 100% sau 200% la următoarea depunere sunt printre cele mai frecvente.

 • Bonus 50% la următoarea depunere înseamnă că la următoarea depunere primești 50% din suma încărcată în cont. De exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON, operatorul îți mai adaugă 50 RON sub forma unui bonus.
 • Bonus 100% la următoarea depunere înseamnă că la următoarea depunere se dublează suma încărcată în cont. De exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON, operatorul îți mai adaugă 100 RON sub forma unui bonus.
 • Bonus 200% la următoarea depunere înseamnă că la următoarea depunere suma alimentată se triplează. De exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON, operatorul îți mai adaugă 200 RON sub forma unui bonus.

2.2.1. Case de pariuri bonus sub formă de procent din valoarea primului depozit

Bonus primul depozit este o ofertă pe care o vedem la multe case de pariuri. Mai exact, la acest tip de bonus tu depui o anumită sumă de bani, iar operatorul îți mai adaugă în cont o sumă de bani, în funcție de procent. Pe BETuri.ro găsești cele mai tari oferte pentru bonus sub formă de procent din valoarea primului depozit.

2.3. Ce este un pariu fără risc

Pariu fără risc este unul dintre cele mai frecvente bonusuri pe care le primesc jucătorii activi. În momentul în care plasezi un pariu fără risc, indiferent de modul în care se finalizează biletul tău tu nu vei pierde banii mizați.

Pariu fără risc mai este cunoscut în lumea pariorilor și ca Free Bet. Cei doi termini reprezintă același lucru. Practic, tu plasezi un bilet și în cazul în care selecția este pierzătoare vei încasa înapoi suma de bani mizată.

Acest tip de bonus vine uneori cu anumite condiții de rulaj, motiv pentru care este recomandat să citești termenii și condițiile bonusului. De altfel, orice bonus primit trebuie analizat înainte să fie acceptat.

2.3.1. Bonus case de pariuri online sub forma unui pariu fără risc

Casele de pariuri oferă bonus sub forma unui pariu fără risc în multe momente. Poți consulta toate ofertele partenerilor pe site-ul BETuri.ro.

Cele mai cunoscute oferte de Pariu Fără Risc sunt cele de la 888sport, Netbet sau Winbet. Aceste case de pariuri oferă o serie de bonusuri importante sub forma unui pariu fără risc.

2.4. Ce este un pariu gratuit sau un freebet?

Te-ai întrebat vreodată ce este un pari gratuit sau un freebet? Cele două opțiuni sunt niște bonusuri pe care operatorii de jocuri de noroc le oferă clienților fideli sau celor care își deschid un cont nou.

Un pariu gratuit sau freebet îți oferă posibilitatea să pariezi, fără să te stresezi că pierzi miza. În cazul celor două tipuri de pariuri, miza este returnată în cazul în care biletul este pierdut.

Pentru a beneficia de opțiunea pariu gratuit sau free bet ai nevoie de suma respectivă în contul tău de jucător. Citește mai multe despre ce este un freebet și găsește astfel de oferte pe pagina dedicată!

2.4.1. Top case de pariuri care oferă pariuri gratuite

Cele mai bune case case de pariuri din România oferă pariuri gratuite și diferite free beturi pentru activitatea avută. În plus, la anumite case de pariuri primești un pariu gratuit și în momentul în care îți deschizi cont nou.

3. Cum plasezi pariuri online

Vremea pariurilor în agenții pare că se apropie de final. Tot mai mulți jucători aleg să migreze către pariuri online. ONJN oferă un cadrul legal pentru toate jocurile de noroc din România și poți să faci depuneri/retrageri fără să te temi de posibile fraude sau alte probleme.

Pentru a putea plasa pariuri online trebuie să ai un cont deschis la una dintre case de pariuri care au licență de funcționare în România. Pentru a alege cea mai bună casă de pariuri din România îți recomandăm să parcurgi pagina de Recenzii, acolo unde ai toate informațiile despre casele de pariuri din România.

După ce ți-ai deschis un cont la pariuri online, poți alege primele meciuri pe care vrei să pariezi. Metoda de pariere este asemănătoare la toți operatorii de jocuri de noroc. Alegi un pronostic, alegi miza și pariezi biletul respectiv. Poți verifica dacă biletul a fost plasat în rubrica de pariuri active sau pariuri finalizate din Meniu. Ai grijă, e posibil ca unele pariuri să nu fie plasate din cauza unor modificări de cote. Citește pe site cum faci verificare bilet Superbet sau verificare bilet Fortuna și alte materiale asemănătoare.

4. Retragerea câștigurilor

După primele pariuri plasate e timpul să efectuezi retragerea câștigurilor, un pas extrem de așteptat de toți pariorii. În momentul în care vrei să efectuezi o retragere trebuie să iei în considerare faptul că poți face acest lucru doar după verificarea contului tău de jucător.

Nu poți retrage bani din contul tău de jucător dacă nu ai contul verificat și toate documentele cerute încărcate pe site-ul operatorului la care îți desfășori activitatea.

Dacă totul este în regulă din punct de vedere juridic, atunci poți trece la retragerea câștigurilor din contul tău. În general, retrageri pariuri se fac accesând butonul „Setări”, iar de acolo te îndrepți către butonul de „Retragere”.

În momentul în care alegi să efectuezi o retragere pariuri ai la dispoziție mai multe variante. Poți să transferi banii din contul tău de jucător în contul tău personal utilizând variante precum transfer bancar, direct pe card sau pe diferite portofele electronice. Unele case de pariuri permit și retragerile în agenție, dar acest lucru este posibil doar dacă depunerea s-a făcut prin aceeași modalitate.

Cât este impozitul la retragere?

Pentru fiecare retragere efectuată din contul tău vei plăti un impozit. Sumele care se îndreaptă către stat sunt între 3% și 40% în funcție de cât de mare este retragerea. Poți citi pe larg despre impozite retrageri pariuri pe site-ul nostru.

Retragerea câștigurilor este un pas simplu și ușor de urmat pentru toți pariorii. La prima retragere e posibil să fie puțin mai dificil, fiind nevoie și de o verificare amănunțită în ceea ce privește metodele de depunere. Ulterior, o dată ce contul tău este verificat nu trebuie să mai faci nimic.

Timpul în care se procesează o retragere este diferit la fiecare casă de pariuri. Poate dura câteva minute sau câteva zile. Sunt anumite case de pariuri care transferă banii instant pe card, dar acest lucru depinde și de banca la care ai deschis contul. Citește mai multe pe site, în articole precum retragere Winner sau Mr Bit!

4.1. Metode de retragere a câștigurilor

Fiecare casă de pariuri oferă mai multe metode de retragere a câștigurilor. Poți să te bucuri de câștigurile tale prin retrageri direct pe card, retrageri pe cardul bancar sau prin intermediul unor portofele electronice. În plus, la anumiți operatori de pariuri sportive poți retrage sumele de bani direct din agenție.

Tot ce trebuie să știi despre impozitul la pariuri online începând cu luna august 2022

Impozitul pe pariuri s-a modificat în luna august, atunci când au fost introduse noi taxe în ceea ce privește câștigurile provenite din jocurile de noroc. Astfel, de la 1 august biletele câștigătoare și retrageri online pariuri sportive se impozitează astfel:

 • până la 10.000 de lei – 3% din câștig;
 • între 10.001 și 66.750 lei – 300 lei + 20% pentru ceea ce e peste 10.000 lei;
 • peste 66.750 – 11.650 lei + 40% pentru ceea ce e peste 66.750 lei.

Guvernul României a discutat mai multe posibile variante de impozitare pariuri. La un moment dat, oficialii au luat în considerare o variantă prin care orice câștig să fie impozitat cu minim 10%. Despre tot ce înseamnă impozit pariuri sportive poți citi pe site-ul nostru.

Până în vara lui 2022, pariorii români trimiteau doar 1% din câștig către bugetul de stat dacă suma obținută era mai mica de 66.750 lei. Noua variantă de impozitare sărăcește pariorul român și aduce un plus important în visteria statului.

În acest moment, casele de pariuri online și nu numai rețin sumele impozitate. Acest lucru scutește pariorii de un drum la ANAF pentru declararea veniturilor obținute din jocurile de noroc.

Ce schimbări a produs această nouă legislație pentru pariori?

Jocurile de Noroc au căpătat o amploare semnificativă în România în ultimii ani, iar din 2015 lucrurile au început să fie reglementate. Dacă până atunci se putea paria pe orice site din lume, acum lucrurile sunt mult mai stricte.

În 2015 a apărut Legea 124/29 mai 2015, o lege care a creat cadru legal pentru modul în care se desfășoară pariurile sportive în România. Practic, toate casele de pariuri din România trec acum printr-un filtru numit Oficiu Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

O dată cu implementarea noii legislații, toate site-urile care activează în România sunt obligate să aibă site-ul tradus și să ofere ca monedă de joc „leul românesc”. Noua lege a schimbat total fața Jocurilor de Noroc din țara noastră, iar acum nicio casă de pariuri nu mai are voie să refuze plata unui bilet castigator, fără un motiv bine întemeiat. În trecut, casele de pariuri funcționau după reguli proprii, unele lipsite de orice noimă.

Din momentul în care a fost implementată noua lege, jucătorii se pot adresa Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, dacă se simt nedreptățiți. Toate casele de pariuri din România funcționează după același regulament și nu este acceptat niciun abuz. Schimbările legislative au adus mai multă siguranță jucătorilor.

5. Pariuri online de pe mobil

Pentru a fi conectat 24 din 24 la pariurile sportive poți paria de pe mobil. Ai la dispoziție aplicații la majoritatea caselor de pariuri licențiate în România. Poți să pariezi online de pe mobil la toate agențiile, fiind disponibile o serie de aplicații atât pentru cei care folosesc telefoane Android, dar și telefoane cu sistem de operare iOs.

Poți căuta în Magazin Play sau în App Store aplicații pentru site-uri precum Betano, Superbet, Unibet, Favbet sau Winner. Descarcă aplicația la care ai deschis un cont pentru a te bucura pe deplin de pariuri online de pe mobil.

Operatorii de pariuri sportive au investit sume importante de bani în dezvoltarea unor aplicații, astfel încât să te bucuri de pariuri online de pe mobil la cea mai bună calitate. Joacă zi de zi de pe mobil și poți obține premii importante. Vezi mai multe informații pe pagina dedicată de aplicații de pariuri!

Top aplicații pariuri online

Era digitalizării a ajuns din urmă și pariurile sportive. Din ce în ce mai puțini jucători aleg să parieze în agenție sau de pe calculator. Totul se desfășoară acum pe telefonul mobil, motiv pentru care avem aplicații de pariuri sportive pentru toate casele de pariuri.

Într-un top aplicații de pariuri am putea să punem opțiuni precum aplicația Betano, Superbet app, aplicație Unibet sau Betfair. Aceste case de pariuri îți oferă cam tot ce ai nevoie prin intermediul aplicației de mobil atât pe Android cât și iOs.

Pe lângă casele de pariuri menționate mai sus, utilizatorii se pot bucura de aplicații pe mobil și pentru site-uri precum Winner, Fortuna, Mozzartbet, 888sport, Netbet sau Getsbet.

Aplicații de top pentru pariuri sportive găsim în acest moment cam oriunde în România. Specialiștii care conduc aceste case de pariuri au înțeles rapid că pariorii au nevoie de instrumente care să funcționeze rapid și oferă produse de calitate. Majoritatea aplicațiilor de pariuri din țara noastră se mișcă foarte bine, nu au erori și poți să îți plasezi biletul în orice moment.

O aplicație mobilă pariuri sportive poate fi descărcată din App Store pe Iphone sau din Magazin Play pentru utilizatorii Android. Poți încerca și tu una sau mai multe aplicații de pariuri, astfel încât să te convingi singur care este cea mai bună. În plus, poți arunca o privire către pagina noastră de Recenzii pentru mai multe detalii.

Top 5 case de pariuri online cu bonusuri din România

Fiecare casă de pariuri online încearcă să-și atragă de partea sa câți mai mulți useri. Ținând seama de concurența extrem de mare, strategiile aplicate de aceștia sunt care mai de care mai bune și mai eficiente pentru clienți. Ești norocos pentru că poți alege dintre atât de multe variante oferite de aceste case pariuri romanesti .

Dar de ce să mergi doar pe o opțiune, când există și NetBet, și Efortuna și 888 sau Unibet? Mai multe conturi, mai multe șanse de câștig. Pariază la aceste case de pariuri romanesti și nu vei regreta!

Nu știi care e treaba cu bonusurile? Ei bine, noi suntem experți și la acest capitol. Pe pagina noastră de bonus pariuri poți afla tot ce te interesează cu privire la bonusuri. Iar cum și noțiunea de free bet va apărea și ea destul de des în marea lume numită pariuri online, avem pentru tine o secțiune special dedicată și acestui lucru.

Superbet

Superbet este una dintre casele de pariuri cele mai active pe piața din România. Operatorul de jocuri sportive aduce clienților o experiență unică cu sute de oferte, inclusiv emisiuni de analizate dedicate pariorilor.

Superbet pariuri îți aduce o gamă largă de bonusuri, inclusiv un bonus de bun venit de 500 RON pe care nu îl întâlnești la orice casă de pariuri. Vom vorbi pe larg despre tot ce înseamnă Superbet în următoarele rânduri.

Pentru a deschide un cont nou de jucător trebuie să parcurgi în primul rând procesul de înregistrare Superbet. Poți să te înregistrezi direct de pe site-ul nostru.

Din momentul în care ți-ai deschis un cont la Superbet Pariuri ești cu un pas mai aproape de primul tău bilet. La început trebuie să încarci o poză cu un act de identitate pentru a parcurge procesul de verificare care este obligatoriu, până nu finalizezi procesul de verificare Superbet vei putea depune în contul tău maxim 900 RON.

Bonus Superbet depunere

La Superbet pariuri sportive poți câștiga un bonus de 500 de lei la primele trei depuneri. De exemplu pentru un prim depozit de 300 Lei, vei primi un bonus de 150 lei. Pentru al doilea depozit de 500 lei, vei primi un bonus de 200 lei, iar pentru un al treilea depozit de 70 lei vei primi un bonus de 70 lei.

Bonusul este valabil 7 zile și trebuie rulat pe o cotă de 1.60.

Case pariuri online România – Superprono de la Superbet

Superbet pune la dispoziția jucătorilor un premiu săptămânal de la 300.000 de lei și până la 500.000 lei în cadrul concursului Superbet SuperProno. Alege cele mai bune pronosticuri pentru meciurile de top din Europa și poți câștiga acest premiu. Mai multe detalii în articolul nostru dedicat acestei oferte.

Superspin Superbet

Toți clienții Superbet pot participa gratuit și la Superspin, un concurs care îți poate aduce premii importante. Poți câștiga pariuri gratuite pentru pariurile sportive. Și despre Superspin Superbet avem mai multe detalii într-un articol special de pe site-ul nostru.

Poți participa la roata Roata SuperSpin, iar acolo ai 6 opțiuni de bonus: Bonus Sport, Bonus Casino, Bonus Live Casino, Bonus Loto și Bonus Jackpot Casino, Bonus Jackpot Sport și Necâștigător.

Pe lângă ofertele de top, la Superbet Pariuri beneficiezi de ofertă bogată de pariere. Poți să plasezi bilete pe meciuri din sporturi precum: Fotbal, handbal, baschet, rugby, volei, baseball, tenis de masă, snooker sau E-Sports. Ai și opțiunea de Superavantaj de care poți profita!

Superbet este una dintre casele de pariuri cu cele mai mari investiții efectuate în ultimii ani, în special în zona online și în marketing. De la o casă de pariuri offline, Superbet a ajuns la una dintre cele mai bune case de pariuri online din România, fiind un brand promovat de foști mari sportivi precum Ilie Dumitrescu.

Top case pariuri – 300 Ron Pariu Fără Risc la prima depunere Unibet

UNIBET este una dintre casele de pariuri online unde găsești cele mai bune bonusuri. Dacă îți deschizi un cont nou, vei primi un bonus de de până la 300 de lei sub forma unui pariu fără risc. Dar și 150 rotiri gratuite la jocul Burning Hot.

Unibet este una dintre casele de pariuri care oferă cele mai multe transmisiuni live video. Poți să urmărești meciuri din fotbalul european, dar și meciuri de baschet din NBA, Euroligă sau alte competiții internaționale.

Dacă îți place să pariezi de pe mobil, atunci trebuie să știi că Unibet are o aplicație mobilă solidă pentru iOs și Android. Poți să fii conectat 24 din 24 la pariurile sportive din întreaga lume.

La Unibet Pariuri găsești o gamă largă de evenimente sportive, dar și mult respect din partea operatorului. În cazul în care ai probleme cu un bilet sau alte detalii tehnice, atunci poți să intri în legătură cu echipa Unibet prin următoarele modalități.

Unibet live chat este disponibil în limba română de luni până duminică de la ora 11:00 la ora 00:00. Pentru urgențe în afara acestui interval orar sau pentru altfel de probleme, poți apela la serviciul în limba engleză 24/7;

Poți lua legătura și pe e-mail prin următoarele metode (vezi mai multe în articolul dedicat contact Unibet):

 • a. pentru verificarea documentelor de către Unibet relatii cu clientii- documents-ro@unibetsupport.com
 • b. pentru alte situații – info-ro@unibetsupport.com.

Comboo Booster Unibet pariuri

La Unibet poți să îți mărești câștigurile la pariuri online cu până la 50%. Pentru ca funcția Unibet Combo Booster să fie aplicată ai nevoie de minim trei meciuri și cote de peste 1.25. La 12 meciuri pariate beneficiezi de un bonus de 50%.

Creștere Profit la Unibet

În fiecare săptămână, Unibet pune la dispoziție trei meciuri care îți pot aduce un profit mai mare la pariurile tale online. Creșterea profit este de 25% și are o miză maximă de 125 de lei.

Depunere minimă Unibet

Depunere minimă Unibet este de 25 RON prin card bancar, în timp ce depunerea maximă ajunge până la 50.000 RON. Depunerile se efectuează în partea din dreaptă a ecranului principal.

 • Depunere maximă Transfer bancar/card – 50.000 RON
 • Depunere maximă Paysafecard – 3000 RON
 • Depunere maximă Trustly – 5000 RON,
 • Depunere maximă TopPay – 45.000 RON

În cazul retragerilor, ele se efectuează din meniul de „Setări” la „Retrageri”. Retragere minimă Unibet este de 50 RON, în timp ce limita maximă este de 180.000 RON prin card bancar. Citește mai multe despre procesul de retragere Unibet pe site!

Betano, bonus de bun venit de 100% până la 500 de lei

Betano Pariuri Sportive este o opțiune populară printre pariorii români. Operatorul de joc oferă o serie importantă de pariuri pentru cele mai importante evenimente din lumea sportului. La Betano găsești pariuri live, pariuri pre-match, dar și o gamă largă de pariuri antepost.

Pentru a putea juca la Betano Pariuri trebuie să îți deschizi un cont nou pe site-ul operatorului de jocuri de noroc. Poți începe înregistrare Betano de aici.

După ce ai finalizat tot procesul înregistrare Betano Pariuri Sportive, e timpul să citești câte ceva despre depunere Betano aici. Poți adăuga banii în contul tău de jucător prin metode precum card bancar, Paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. În plus, de curând a fost introdusă și opțiunea depunere Betano Cash prin care poți depune bani la aparate prepay. Depunerea minimă Betano este de 10 RON, în timp ce depunere maximă Betano este de 180.000 RON.

În cazul în care vrei să efectuezi o retragere bancară, atunci ai la dispoziție o serie de opțiuni:

 • Card bancar – banii sunt transferați în câteva ore pe cardurile VISA, 2-5 zile lucrătoare pentru alte tipuri de carduri bancare, suma maximă – 180000,00 lei
 • Skrill – Timpul de tranzacție câteva ore – suma maximă – 40000,00 lei
 • Neteller – transferul se va face în ziua respectivă, suma maximă – 10000,00 lei
 • Cardul meu Paysafecard – transferul se va face în ziua respectivă, suma maximă – 10000,00 lei
 • Transfer bancar – Durează între 1 și 4 zile, depinde de bancă și de ziua în care se face transferul, suma maximă – 40000,00 lei

Bonus la depunere Betano

Betano oferă un bonus de 100% până la limita maximă de 500 de lei. Dacă efectuezi o primă depunere de 500 de lei, casa de pariuri îți mai oferă 500 de lei și poți paria 1000 de lei după deschiderea contului. Oferta de bonus bun venit Betano este una dintre cele mai bune de pe piață la ora actuală.

Tot la Betano, fanii sloturilor pot profita de un bonus extra exclusiv de 100 rotiri gratuite pentru clienții noi (pe lângă bonusul de bun venit Betano Casino de 100% până la 1000 RON + 1000 rotiri gratuite)!

Bonus Multiplu la Betano

Dacă ai 10 meciuri pe bilet și cotă de minim 1.50 pentru fiecare eveniment câștigul tău final este mai mare cu 50% la Betano.

Oferta este valabilă pentru evenimentele:

 • Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A,
 • Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. – Europe (MEN)
 • Baschet: FIBA Cupa Mondială de Baschet (începând cu runda a 2-a), Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol
 • E valabil doar pentru următoarele tipuri de pariuri simple (fără pariuri pe echipe) în fotbal 1X2, Sub/Peste, GG/NG și baschet Victorie, Handicap, Sub/Peste
 • Cotă minimă pe meci 1.50

Case de Pariuri Online România – Alte oferte de la Betano

La Betano beneficiezi de totul felul de promoții interesante la pariurile sportive care te ajută să câștigi mai ușor:

 • Dacă într-un meci de fotbal echipa ta conduce cu 2 goluri avans, pariul tău pe victoria echipei respective este câștigător, indiferent cum se termină partida. Această promoție se aplică doar în campionatele de top din Europa și Liga Campionilor, Europa League.
 • La meciurile din NBA, dacă o echipă conduce cu 20 de puncte, atunci pronosticul tău este de asemenea câștigător.
 • La tenis, dacă jucătorul pe care ai mizat că se va impune, câștigă primul set cu 6-0, 6-1, atunci biletul e câștigător.
 • La handbal, dacă pariezi pe o echipă și conduce cu 6 goluri la un moment dat, biletul este câștigător.
 • La fotbal american ai nevoie de un avans de 17 puncte și biletul este verde.
 • La hochei pe gheață este nevoie de un avans de trei goluri
 • La volei ai nevoie de două seturi avans pentru a câștiga mai repede biletul.

Dacă vrei să deschizi un cont de pariuri, atunci la Betano Pariuri Sportive ai toate opțiunile necesare.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor a făcut tranziția puțin mai greu către online, dar este în continuare un operator de jocuri de noroc puternic pentru țara noastră. Oferta de pariere este una printre cele mai bune din țară și merită să-ți deschizi un cont.

În momentul în care deschizi un cont nou la Casa Pariurilor trebui să treci câteva date similare cu cele din buletin, dar și un nume de utilizator. Vei avea nevoie de o adresă de e-mail validă pentru a-ți putea confirma contul.

La fel ca toate casele de pariuri, Casa Pariurilor este obligată să îți verifice contul prin lege. La acest operator, lucrurile sunt mult mai simple, deoarece poți face acest lucru cu o scanare a buletinului cu camera ta. Cel mai important lucru este să ai vârsta de 18 ani împlinită în momentul în care îți faci contul.

Casa Pariurilor este una dintre agențiile care nu percep comision la depunerile online prin card sau la cele prin agenție, față de alte agenții care au un comision de 2%. O depunere Casa Pariurilor se poate efectua prin mai multe modalități. Depunere minimă Casa Pariurilor este de 10 RON în agenție, în timp ce o depunere maximă poate ajunge la 45.000 RON.

Bonus la depunere Casa Pariurilor

Casa Pariurilor oferă și un bonus de bun venit jucătorilor extrem de atractiv. Poți obține 600 RON la primele depuneri, dacă ești un client nou. Totuși, acest bonus se oferă etapizat după cum urmează:

 • La prima depunere de 100 RON, mai primești 100 RON bonus. Vorbim de un bonus 100%.
 • La a doua depunere de 200 RON primești încă 200 RON bonus și un pariu fără risc de 50 RON.
 • La a treia depunere primești un bonus de 50%, de până la 300 RON.
 • Pentru depunerile cuprinse între 25 și 99 RON primești un pariu fără risc în aplicație;
 • Pentru depunerile din intervalul 100 și 149 RON vei obține un pariu fără risc în aplicație și un alt pariu de același tip în site sau aplicație;
 • Depunerile cuprinse în intervalul 150 – 199 RON îți aduc 2 pariuri fără risc în aplicație + un pariu fără risc în aplicație sau site;
 • Depunerile ce depășesc 200 RON îți aduc 4 pariuri fără risc ( 2 în aplicație + alte două în aplicație sau site)

Bonusul oferit de Casa Pariurilor trebuie rulat în șapte zile pe cote de minim 1.80.

Programul de loialitate de la Casa Pariurilor Online

Casa Pariurilor îți oferă posibilitatea să acumulezi și puncte de loialitate. fiecare pariu plasat online la Casa Pariurilor te recompensează cu puncte bonus dacă pariezi minim 5 RON pe bilet. La fiecare 50 de puncte de loialitate primești un 1 RON.

Casa Pariurilor este un operator care poate satisface nevoile unui jucător. Oferta Pre Match și oferta LIVE este una extrem de bogată. De la meciuri de fotbal, tenis, baschet și până la partide de baseball, volei, tenis de masă sau chiar darts.

Fortuna

Fortuna Pariuri Sportive este una dintre opțiunile interesante pe piața jocurilor de noroc din România. Acest operator de pariuri sportive îți oferă posibilitatea de a efectua depuneri/retrageri rapide, dar și o gamă largă de evenimente sportive.

Înregistrarea Fortuna Pariuri Sportive este un proces ușor de realizat pentru care ai nevoie de câteva date din cartea de identitate. Numele, prenumele, adresa sau CNP-ul trebuie să fie exact ca în buletin, în caz contrar poți avea probleme la verificarea contului. Procesul de verificare al contului este unul obligatoriu pentru toate casele de pariuri, fiind solicitată o poza/scanare a cărții de identitate.

Cum depui și retragi aici – Fortuna pariuri online

Fortuna îți oferă posibilitatea de a efectua depuneri prin mai multe metode. Poți să adaugi bani în contul tău prin mai multe metode, depunere minimă Fortuna fiind diferită.

 • card de credit / debit + card Revolut – depunere minimă de 20 lei, procesare instant, taxe 0%
 • Skrill – depunere minimă de 20 lei, procesare instant, taxe 0%
 • Neteller – depunere minimă de 20 lei , procesare instant, taxe 0%
 • Paysafecard – depunere minimă de 20 lei, procesare instant, taxe 0%
 • Fortuna CashPoint – depunere minimă de 10 lei, procesare instant, taxe 0%

Dacă ai efectuat o depunere și ai avut succes în ceea ce privește pariurile sportive, atunci e timpul să treci la următorul pas. Pentru prima retragere Fortuna trebuie să ai contul de pariuri sportive verificat.

Poți să retragi bani din secțiunea „Contul Meu” din partea dreaptă a paginii de pornire. În momentul în care ai ajuns la „Contul Meu” vei apăsa „Casierie” și ulterior „Retragere”. Ulterior, trebuie să alegi modalitatea prin care vrei să retragi. Dacă alegi să retragi din agenție, atunci trebuie să selectezi locația din care o faci. Banii sunt disponibili pentru retragere după ce ai primit pe e-mail confirmarea tranzacției.

Efortuna bonus pariuri sportive – 200 Lei Gratis + 50 Lei Fără Depunere

Efortuna pariuri oferă tuturor clienților noi un bonus de maxim 200 de lei la prima depunere, din care 50 fără depunere. Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.5.

Case sportive de pariuri România – Bonus dublu la 20 de meciuri pe bilet Fortuna

Noul Mega Bonus Dublu Fortuna este disponibil acum atât online, cât și în agenții! Bonusul începe de la minim 5 selecții, cotă minimă 1.2, iar la 20+ de evenimente îți poți dubla câștigul! Am enumerat pentru tine doar câteva dintre ofertele caselor de pariuri online care te așteaptă odată ce-ți deschizi un cont acolo!

Alte oferte de top de la casele de pariuri online din România

Betfair, bonus de bun venit de până la 550 RON

Bonusul de bun venit de la Betfair este unul dintre cele mai bune la capitolul bonusuri case de pariuri online. Beneficiezi de nu mai puțin de 550 RON gratis. Promoția ține până la 11 săptămâni de la înregistrare. Ai și alte informații în articolul dedicat din secțiunea dedicată ofertelor din partea Case Pariuri.

Gets Bet Pariuri Online – Pachet de Bun venit generos!

Primești bonusuri de până la 600 RON dacă decizi să-ți deschizi un cont nou Gets Bet. Pe lângă asta, procesul de verificare cont Getsbet KYC este și el premiat. Primești 40 lei bonus la verificare cu Gets Bet Pariuri Online!

Cum verifici ce case de pariuri din România sunt autorizate?

BETuri.ro lucrează numai cu operatori de pariuri online autorizați. Licența ONJN este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să îl urmărească un jucător. Casele de pariuri online din România au nevoie de această licență pentru a funcționa în legalitate și este instrumentul care te poate ajuta în momentul în care te simți nedreptățit de către un operator.

O licență ONJN se oferă pe o perioadă de 10 ani și există perioadă de prelungire. Toate casele de pariuri sunt obligate să afișeze la vedere licența pe pagina de pornire. Licența este o combinație de cifre și litere pe care o regăsești în general în josul paginii.

Licența ONJN se obține greu și ai nevoie de o serie de documente care să demonstreze că toate tranzacțiile se fac în siguranță. În plus, toate sistemele de tip hardware trebuie menționate explicit.

Conform Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, în România sunt licențiați 31 de operatori de jocuri de noroc. BETuri.ro colaborează cu o parte dintre aceste case de pariuri și îți oferă chiar bonusuri importante la deschiderea unui cont. Dacă vrei să deschizi un cont nou, poți înainte să verifici rubric Top Case de Pariuri, acolo unde găsești cele mai importante detalii despre operatorii de top.

Vezi pe ONJN lista completă de case de pariuri autorizate în România!

De ce trebuie efectuată verificarea contului de pariuri nou înregistrat (procedură obligatorie prin lege)?

Știm, un lucru foarte enervant pentru pariori este verificarea contului de jucător. De ce solicită casele de pariuri verificarea contului? Verificarea contului de jucător este un lucru pe care casele de pariuri sunt obligate să îl facă prin lege.

Casele de pariuri din România sunt obligate să verifice fiecare cont/jucător pentru a se evita spălarea de bani sau diferite fraude. Un alt motiv pentru care se verifică contul este pentru a nu se permite accesul minorilor sub 18 ani pe astfel de platforme. Știm bine că minorii nu au voie să parieze sau să intre în sălile de jocuri de noroc.

Despre modul în care se verifică contul poți să citești mai multe pe BETuri.ro. Procesul de verificare cont este asemănător la toate casele de pariuri, fiind solicitată o poză cu buletinul sau act de identitate.

Asistență clienți case de pariuri online

Toate casele de pariuri din România sunt obligate să aibă cel puțin o modalitate prin care să poți comunica. Unele oferă asistență prin telefon, E-Mail sau formular de contact, în timp ce la alte case de pariuri găsim serviciu de Relații cu Clienții sub forma unui chat.

De asemenea informații pot fi solicitate și pe paginile de pe rețelele de socializare a caselor de pariuri din România. Noi ți-am pregătit articole despre cum poți intra în contact cu operatorul tău de pariuri online preferat. Găsești informațiile de care ai nevoie atât în recenziile dedicate caselor de pariuri online, cât și în articole din secțiunea noastră de ghid pariuri, în articole precum contact Superbet sau suport clienți Fortuna.

Unde trebuie sa te adresezi atunci cand ai o problema cu o casă de pariuri?

Statutul jocurilor de noroc din România s-a schimbat o dată cu Legea 124/29 mai 2015. De atunci există un cadru legal sub care se desfășoară pariurile sportive în România. Toate casele de pariuri au nevoie de o licență din partea celor de la Oficiu Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Nu trebuie să îți faci probleme cu privire la stocarea datelor tale, dacă îți desfășori activitatea la case de pariuri licențiate. În cazul în care ai probleme cu o casă de pariuri din România poți să formulezi o reclamație la adresa relatii.publice@onjn.gov.ro.

Casele de Pariuri online din România funcționează după un regulament foarte clar și pot să rămână în orice moment fără licență. Din acest motiv vrem să te asigurăm că orice neregulă sau orice problemă trebuie semnalată către ONJN.

Oficiu Național pentru Jocuri de Noroc discută cu operatorul respectiv problema semnalată și poate lua măsuri drastice, în funcție de gravitatea faptei. Înainte de a face o reclamație e bine să știi că trebuie să demonstrezi că ai un cont deschis la casa de pariuri respectivă.

În cazul în care faci o reclamație pentru o casă de pariuri offline (la stradă) trebuie să precizezi o adresă de e-mail, sala la care ai jucat, dar și seria biletului pentru care faci reclamația. Dacă este vorba de o reclamație pentru o casă de pariuri online, atunci ai nevoie de numele tău, numele de utilizator, o adresă de e-mail, precum și să menționezi despre ce site este vorba sau seria biletului.

Cum să câștigi la pariuri online în patru pași?

Cum poți să-ți sporești șansele la pariuri online? Unde găsești strategii pariuri care să facă diferența? Aici vei găsi răspunsuri utile. Îți recomandăm și secțiunea de știri din sport a site-ului BETuri. Dar și în zona dedicată pentru pariuri sportive biletul zilei. Astfel, îți vei putea forma propriile strategii învățând din experiența experților noștri.

Un câștig pariuri pe termen lung la case de pariuri autorizate in Romania vine la pachet cu analize, tactici și alegeri inspirate. Îți vindem aici patru ponturi utile pentru a intra în familia învingătorilor la pariuri online.

#1 – Încadează-te în buget la pariuri online

Toate casele de pariuri susțin jocul responsabil și proiectul BETuri se aliniază și al acestui lucru extrem de important. Înainte de a începe orice strategii pariuri este bine să îți setezi un buget foarte clar – vezi articolul nostru despre gestionarea banilor. Și să nu ieși din acest buget orice s-ar întâmpla! Pariorii experimentați numesc acest buget bancă. Biletul zilei nu înseamnă doar inspirație, înseamnă și o disciplină financiară. Fără aceasta jocul tău pe termen lung va avea de suferit. De asemenea, este bine ca fiecare dintre pariurile tale să nu depășească 10% din banca pe care ți-o permiți.

Cu alte cuvinte, nu merită să riști toți banii pe un singur meci. Mai ales că în ziua de azi există foarte multe surprize care îți pot bloca un câștig pariuri care părea indubitabil. E foarte bine să menții acest procent de 10% mai ales când decizi să pariezi live.

Informează-te în plus despre cele mai bune sfaturi de succes de pe pagina noastră care te învață cum se joacă la pariuri.

#2 – Biletul Zilei pe un singur sport sau o singură ligă

Cum îți spuneam și în alte materiale de pe site, un parior inteligent va alege să se specializeze pe unul sau maxim două sporturi. Să zicem fotbal și handbal. Sau chiar pe anumite ligi. Multe dintre sfaturile utile pentru criteriile de analiză ale unui meci de fotbal le găsești și în acest articol. Nu se pot construi strategii pariuri online fără informații proaspete și verificate din mai multe surse.

Specializarea pe o anumită ligă (spre exemplu Serie A, prima ligă de fotbal italiană) se face în timp, cu răbdare. Trebuie să citești statistici și să urmărești cât mai multe meciuri din acest campionat. Vei observa dacă liga respectivă este una de over sau under. Sau dacă echipele gazdă marchează mai mult în a doua repriză. Sau poate dacă se acordă peste sau sub 3 cartonașe galbene pe partidă. Jocul de pariuri online înseamnă mult mai mult decât noroc.

Dar pentru asta ai „instrumentele” necesare la noi pe site. De la știri sportive de calitate, la proiecte de tip Cota 2, Biletul Zilei Azi, Meciul Zilei sau Ponturi Pariuri, ai suficientă informație. Și, mai ales, ponturi bune pentru a știi cum să acționezi pe mai departe, indiferent de strategia pe care ți-ai ales-o.

#3 – Câștig pariuri online doar cu cotele competitive

Ai nevoie să te documentezi atunci când alegi cotele de la o anumită casă de pariuri. Pe BETuri ai posibilitatea de a compara cotele de la mai mulți operatori. În podcastul de pariuri Beturi Show punem față în față cote de la partenerii noștri. Și îți prezentăm cele mai eficiente variante, astfel încât să alegi doar cotele care fac diferența.

Se poate întâmpla ca pentru același combo să primești cote diferite pentru aceleași pariuri online. Noi alcătuim biletul zilei doar cu cotele cele mai profitabile. Și urmărim constant și bonusurile și promoțiile.

Experiența de a vedea cotele cele mai bune vine cu timpul. E nevoie de răbdare și de ceva cunoștințe de probabilități pentru calcule matematice simple. Odată ce vei fi înțeles mecanismul, lucrurile se vor simplifica mult. BETuri.ro te învață multe strategii pariuri, pe care le testează constant pentru tine.

Iar dacă nu ai timpul necesar pentru asta, nu-i nimic! Articolele noastre de ponturi vor conține și o comparație între cotele oferite de casele de pariuri pentru evenimentul analizat. Totul pentru ca tu să iei decizia corectă și să joci relaxat!

#4 – Nu există strategii pariuri online fără odihnă

Chiar dacă nivelul tău de profesionalism e foarte sus, nu ai voie să sari peste orele de somn. Nu poți menține un ritm bun de câștig fără un nivel de odihnă satisfăcător. De asemenea, de câte ori simți că nu te mai poți concentra, acordă-ți o pauză binemeritată.

Nu încerca să substitui somnul cu cafea! Niciun câștig pariuri pe termen lung nu vine la pachet cu un nivel ridicat de oboseală.

Și dacă simți că pierzi controlul, nu uita de extra avantajul oferit de pariurile online. Îți poți seta singur pauza de pariuri dorită cu aplicații pariuri de pe telefonul tău! Aceasta poate merge de la câteva ore și până la câteva săptămâni. Contează pentru noi să pariezi relaxat și responsabil. Pentru că doar așa te poți bucura cu adevărat de pariuri online de calitate. Citește și articolul nostru cu 10 sfaturi pariuri de urmat.

Variații ale cotelor la cele mai bune case de pariuri online

Nu există în mod absolut cele mai bune cote de pe piață. Sau acestea nu se găsesc numai la o casă de pariuri online pe o perioadă mai lungă de timp. Șansele ca tu să nimerești fix acel operator cu cotele mărite sunt destul de mici. M ales că există din ce în ce mai multe licențe oferite de ONJN. Mai multe conturi înseamnă posibilitatea de a vedea tabloul în profunzime, de a analiza aceste cote pariuri înainte de a plasa combo-ul dorit.

Sintagma cele mai bune cote poate însemna altceva de la jucător la jucător. Pentru un jucător de prelive, avantajul poate veni pe clasicul 1X2 sau pe Over/Under la meciurile cu adevărat importante. Dacă în schimb preferi să plasezi ponturi tenis, acolo sunt alți parametrii pe care e nevoie să îi urmărești în ceea ce privește cotele de pariuri.

Ponturile oferite pe BETuri.ro conțin mereu cele mai bune și mai variate cote pentru tine. Indiferent că vorbim despre un derby din campionatul Spaniei ca Barcelona – Real Madrid sau un simplu meci ca Southampton – Brentford din campionatul Angliei. Totul pentru o experiență deplină în minunata lume numită pariuri online!

Top case pariuri online – Diferențe între cote care contează

Ai nevoie de timp pentru a înțelege și a învăța trucurile de care ai nevoie pentru a profita de cotele de pariuri profitabile. Cele mai bune case de pariuri online Romania te așteaptă cu oferta lor. Chiar dacă crezi că pariul pe 2.05 în loc de 2.15 nu te va afecta foarte mult la buzunar, noi îți spunem să te mai gândești.

Un parior care joacă des și cu o bancă semnificativă va avea pierderi importante dacă nu alege cotele cele mai competitive. Încă un motiv să ai cont la mai multe case sportive de pariuri Romania.

Oferte diversificate în funcție de fiecare casă de pariuri online

La casa de pariuri online Unibet de exemplu poți miza pe confruntări din e-sports, cum ar fi Counter-Strike GO, League of Legends sau Call of Duty. Dar și pe alte mai mult de 35 de sporturi! Această variantă nu o au toți operatorii de pariuri din România licențiate de ONJN. Pe partea de pariuri live, o alegere foarte bună o reprezintă NetBet Sport. Dar nici operatori precum Betano Pariuri sau Efortuna nu sunt de ignorat.

Poate ți se pare prea greu să alegi dintre aceste case pariuri legale? Aici putem să-ți dăm din nou o mână de ajutor. La secțiunea recenzii case pariuri vei putea citi lucruri importante despre fiecare operator de pariuri online. Totul pentru ca tu să știi unde merită să-ți deschizi un cont și de ce beneficii te poți bucura.

În plus, pe site-ul nostru primești gratis, în fiecare zi ponturi pariuri de calitate. Acestea sunt gândite de echipa noastră de experți în pariuri online. Totul este pe bune, bani reali, câștiguri garantate.

Streamingul – rămâi conectat cu cotele la pariuri online

Nu toți operatorii oferă această variantă de a vedea meciurile cele mai importante. Totuși, case de pariuri online renumite precum Unibet sau NetBet îți dau șansă să te conectezi cu meciurile care contează.

Spre exemplu, NetBet oferă meciuri live din marile turnee de tenis, competițiile cele mai importante din baschet European (FIBA). Și, mai ales, din fotbalul pe care-l iubești atât de mult.

Nici Unibet nu se lasă mai prejos! Se remarcă mai ales meciurile din Serie A (prima ligă din Italia), La Liga (prima ligă spaniolă), Ligue 1 (prima ligă franceză). Dar și preliminariile din Liga Campionilor și Liga Europa. Nu poți neglija nici meciurile amicale sau alte campionate mai slab cotate. Acestea îți pot genera câștiguri impresionante prin cote pariuri online spectaculoase. Pentru că la top case de pariuri online nimic nu e lăsat la voia întâmplării!

Pe site-ul nostru poți afla când poți vedea meciurile preferate pe pagina de meciuri azi la TV. Dar și cum poți urmări partidele preferate pe net, la rubrica noastră de meciuri live pe net.

Cei mai buni operatori de pariuri online sunt doar aici, pe platforma BETuri.ro. Revendică ofertele care-ți fac cu ochiul!

Case de pariuri licențiate – Alege-ți strategia potrivită!

Poate pe un bonus la pariuri online vei vrea să testezi handicapul Asiatic (-1). Iar pe un alt cont te tentează anteposturile pe Premier League. Opțiunile sunt practic nelimitate. Iar variantele de combinare a biletelor rămân nelimitate.

Avem și un articol dedicat handicapului asiatic pe site-ul nostru. Dar și unul despre ce înseamnă pariurile antepost. Recomandăm mai ales articolul dedicat celor mai bune strategii legate de pariurile sportive.

Cât despre ponturi te poți inspira zilnic din proiectele numite Biletul Zilei, Cota 2 sigură, Meciul Zilei fotbal sau Ponturi Pariuri. Îți poți construi propriile strategii. Sau poți găsi acolo unele care au fost deja aplicate cu succes pentru pariuri online. Și poți împărtăși succesele și biletele tale cu noi, pe canalele de social media. Pariază alături de noi la case de pariuri Romania și vei fi câștigător!

Concluzii

Sperăm că ți-am oferit niște idei bune pentru pariuri online. Dar și inspirația necesară pentru toate tipurile de bilet pe care vrei să le joci. Vom reveni și cu alte sfaturi foarte bune pentru jocul tău constant câștigător. Numai aici găsești strategii pariuri extrem de eficiente pentru jocul de cursă lungă. Pariază cu noi numai la case de pariuri licentiate și vei intra în liga câștigătorilor!