gets bet bonus fără depunere
Cristi Geiger
8 iulie 2022

Gets Bet bonus fără depunere 40 lei – Free bet la înregistrare

4.8/5 - (111 votes)

Gets Bet bonus fără depunere 40 lei este bonusul de sărbătoare pentru noul sezon de fotbal. Tot ce trebuie să faci este să treci de procesul de înregistrare Gets Bet. Nu este nevoie, însă, să treci și prin procesul de verificare cont Gets Bet (KYC). Așadar, vorbim de un bonus pariuri fără buletin!

gets bet pariuri sportive
40 Lei Pariu Gratuit de la Getsbet
Bonus la deschiderea contului!
Cod bonus: SPORT40
 • Apasă pe butonul de „Vreau oferta!”
 • Înregistrează-te la Getsbet
 • Introdu codul bonus Getsbet SPORT40 la secțiunea de Bonusuri
 • Ai 40 de lei pariu gratuit!

Gets Bet simte momentele încinse din campionatele de top și oferă un raise tuturor clienților noi. Lupta din Liga 1 se anunță foarte aprinsă. În Anglia, Liverpool și Manchester City se duelează de la distanță în cursa pentru titlu. Serie A își așteaptă și ea câștigătoarea cu interes – Inter și AC Milan fiind în pole-position pentru Scudetto.

Și cum fotbalul mare se apropie cu pași repezi, un Gets Bet bonus fără depunere de 40 RON vine mănușă!

Reguli promoționale – Oferte Pariuri Online

În continuare, hai să vedem împreună care sunt principalele reguli de care trebuie să ții cont:

 • Oferta Gets Bet bonus fără depunere se adresează tuturor clienților noi ce se înregistrează pornind de la butonul de ofertă de mai sus. Dă click pe butonul „Vreau Oferta” și revendică-ți premiul.
 • În plus, trebui să introduci cod bonus SPORT40 la secțiunea de BONUSURI, odată contul Getsbet creat, pentru a primi pariul gratuit de 40 RON!
 • Gets Bet bonus fără depunere 40 lei poate fi folosit doar ca pariu unic (este necesar să pariezi integral suma acordată fie pe un bilet simplu, fie pe unul de tip combo. În cazul pariurilor SIMPLE (un singur eveniment), COTA MINIMĂ a meciului ales trebuie să fie cel puțin 1.50. Pentru pariurile COMBO (două sau mai multe evenimente), COTA MINIMĂ fiecărui eveniment trebuie să fie cel puțin 1.50, iar COTA MINIMĂ TOTALĂ de pe bilet trebuie să fie 2.25. Există și o cotă maximă acceptată, de 50.
 • Suma maximă ce poate fi câștigată este de 1000 RON.
 • Pentru a putea retrage câștigul, clientul trebuie să efectueze mai întăi măcar o depunere minimă.
 • Valabilitatea bonusului este de 3 zile din momentul acordării. De asemenea, Gets Bet bonus fără depunere 40 lei nu poate fi folosit în cazul în care ai un alt bonus activat în contul tău.

Înregistrare Gets Bet Pariuri Online – Cont Nou Gets Bet

Dacă vrei să afli exact cum se desfășoară procesul de înregistrare Gets Bet, echipa BETuri îți vine în ajutor. Articolul special dedicat procesului de înregistrare Gets Bet este soluția perfectă pentru tine. Întrebări ca Merită să îmi deschid cont Gets Bet? sau Cum îmi deschid un cont nou Gets Bet? Își vor găsi răspunsurile.

Foarte utile pentru utilizatorii noi sunt și articole despre Depunere Gets Bets, dar și Retragere Gets Bet. Află toate detaliile despre retragere și depunere și stabilește care este variantă perfectă pentru tine!

În plus, ai un bonus de bun venit Getsbet pentru sport, dar și cazino foarte interesant! Să nu uităm nici de bonusul fără depunere Getsbet 44 rotiri gratuite, bonus interesant pentruu fanii cazino online!

Concluzii Gets Bet Bonus Fără Depunere 40 lei

Promoția este valabilă până în luna iunie a anului următor. Așadar ai tot timpul din lume să accesezi acest Getsbet Pariu Gratuit de 40 ron.

Pentru un plus de inspirație, nu ezita să consulți și ponturile noastre din rubricile zilnice ca Biletul Zilei gratis și Cota 2 azi. Te invităm și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe informații utile!

Mult succes, pariuri inspirate!

gets bet pariuri sportive
40 Lei Pariu Gratuit de la Getsbet
Bonus la deschiderea contului!
Cod bonus: SPORT40
 • Apasă pe butonul de „Vreau oferta!”
 • Înregistrează-te la Getsbet
 • Introdu codul bonus Getsbet SPORT40 la secțiunea de Bonusuri
 • Ai 40 de lei pariu gratuit!