bonus de bun venit gets bet
Cristi Geiger
27 mai 2022

Bonus de bun venit Gets Bet Sport! 600 lei gratis

Bonus de bun venit Gets Bet Sport este unul dintre cele mai spectaculoase bonusuri la prima depunere pe care le poți accesa – 600 RON gratis!

gets bet pariuri sportive
600 Lei Gratis de la Gets Bet!
Ofertă de bun venit de neegalat!
Cod bonus: SPORT1, SPORT 2, SPORT 3

Gets Bet Pariuri Spotive te răsplătește cu un cadou neașteptat pentru că-ți deschizi un cont. Citește aici despre cum iei bonus de bun venit Gets Bet de 600 RON gratis!

Get’s Bet Sport este una dintre casele de pariuri relativ nou apărute pe piață, dar care te întâmpină cu o super ofertă de bun venit.

Bonus de bun venit Gets Bet Sport constă în cinci bonusuri cu o valoare totală de până la 600 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depuneri efectuate pe Get’s Bet Sport. Oferta este valabilă doar pentru clienții care efectuează prima depunere după intrarea în vigoare a promoției.

Această ofertă de bun venit din partea Gets Bet este disponibilă doar până la finalul anului 2021, dar ea poate fi prelungită sau înlocuită cu alte oferte spectaculoase. Odată cu verificarea contului, ești creditat cu încă 25 RON!

Câți bani primești la Bonus de bun venit Gets Bet Sport

 1. Bonus la prima depunere: 50%, până la 200 de Lei, cod bonus Getsbet SPORT1
 2. Bonus la a doua depunere: 75%, până la 200 de Lei, cod bonus Getsbet SPORT2
 3. Bonus la a treia depunere: 100%, până la 200 de Lei, cod bonus Getsbet SPORT3

Dacă aduni toate bonusurile ajungi la suma de 600 de lei pe care o primești dacă alegi să pariezi cu Gets Bet online. Depunerea minimă în toate cele trei cazuri este de 25 RON. Bonusul primit la această casă de pariuri poate fi rulat zilnic pe Biletul Zilei sau Cota 2, proiecte care aduc sume importante de bani jucătorilor BETuri.ro.

Reguli bonus de bun venit Gets Bet Sport

Utilizarea fondurilor bonus pentru plasarea de pariuri single cu miza mai mare de 50 de lei per bilet de pariere, va atrage anularea Bonusului și a câștigurilor generate, precum și dreptul de a obține următoarele bonusuri din pachetul de bonus de bun venit Gets Bet Sport.

 • De exemplu: la prima depunere realizată în balanța Sport în valoare de 50 de lei, beneficiezi de 25 de lei Bonus la Sport. Astfel, plasarea unui pariu single utilizând fondurile disponibile (50 lei fonduri reale + 25 lei fonduri bonus), va atrage anularea bonusului de bun venit pariuri sportive și a câștigurilor generate din plasarea pariului.
 • Suma depusă și bonusul trebuie pariat de 4 ori (x4) pentru a completa cerințele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de bonus bun venit Gets Bet Sport. Pariurile pentru rularea bonusului trebuie plasate pe o cotă de minim 1.50. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50. Doar pariurile cu miza de maxim 50 de lei vor contribui la epuizarea rulajului. Pariurile cu miza de peste 50 de Lei nu vor fi luate în considerare la calculul rulajului necesar.
 • În cazul pariurilor repetate (plasate pe același eveniment sau aceleași selecții), doar primul bilet plasat ce îndeplinește următoarele condiții: cota minima de 1.50 pe selecție și miza maximă 50 de lei va contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere. Prima dată va fi folosită suma depusă din fondurile proprii.
 • Pariurile Cash-Out NU vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului.
 • Nu poți beneficia de bonsurile 2-5 dacă efectuezi depuneri fără ca balanța ta GetsBet Sport să fi ajuns la 0 (balanța “poate fi retrasă” + balanța “bonus”) precum și dacă ai pariuri în desfășurare.

Bonus de bun venit Gets Bet Sport pentru toți pariorii

Bonus de bun venit Gets Bet Sport este acordat tuturor celor care se află la prima depunere în contul lor de jucător. Dacă vrei să beneficiezi și tu de această promoție Get’s Bet trebuie doar să începi procesul de înregistrare. Prima condiție pentru a avea un cont de jucător la această casă de pariuri este să ai vârsta de 18 ani împlinită. Dacă ai împlint vârsta majoratului este foarte simplu să îți deschizi contul la această casă de pariuri.

La pasul 1 pentru înscriere bonus de bun venit Gets Bet Sport trebuie să completezi:

 • Nume
 • Prenume
 • Data Nașterii
 • Adresa E-mail

La pasul 2 trebuie să treci următoarele detalii:

 • Număr de telefon
 • Țară
 • CNP
 • Adresă (Cum apare în buletin)
 • Localitate

Pasul 3 vine cu informații pentru contul tău:

 • User Name
 • Parola
 • Confirmă Parola
 • Monedă
 • Cod Bonus

Pe ce poți să pariezi bonusul de bun venit de la Gets Bet Sport?

Bonus de bun venit Gets Bet Sport se alătură unei game largi de oferte și promoții pe care le găsim la această casă de pariuri. Totuși, bonusurile și ofertele sunt doar un detaliu pentru pariori. Cel mai important lucru este oferta de pariere.

Get’s Bet Sport este o casă de pariuri care are o ofertă bogată atât online, cât și offline. Poți să pariezi pe cele mai tari meciuri de fotbal din Europa, America de Sud, Asia sau Australia. Zi de zi sunt prezente mii de opțiuni de pariere pe număr total de goluri, rezultat final, interval total goluri, dar și alte promoții și oferte de top.

Pe lângă partidele de fotbal, în oferta Get’s Bet pariuri sportive mai găsești meciuri de tenis, baschet, rugby, hochei pe gheață, volei, baseball, handbal etc.

Poți să pariezi inclusiv pe evenimente antepost care îți aduc alte premii importante.

Descoperă oferta celor de la Gets Bet Sport împreună cu experții BETuri.ro. În fiecare zi sunt analizate meciurile de top din tenis și fotbal. Ai la dispoziție cele mai importante informații despre fiecare partidă în parte.

Gets Bet Sport îți aduce o mare de oferte pe care le poți accesa în 2021. Nici nu știai că dacă ai pariat pe un meci și el s-a terminat 0-0, tu primești banii înapoi.

Concluzii – Pariuri Gets Bet Sport – Bonus bun venit

Bonusul de bun venit Gets Bet Sport în valoare maximă de 600 de lei îți poate aduce un câștig fabulos. Rulează cu grijă acest bonus și nu uita că răbdarea este cheia succesului în tot ceea ce faci. Nu uita că odată cu verificarea contului Gets Bet, mai primești încă 25 ron bonus verificare. Sau că la secțiunea de cazino ai un bonus de bun venit de 2000 Lei gratis! Te invităm să citești toate informațiile care contează legate de Gets Bet Pariuri. Recenzie Gets Bet este un ajutor pentru toți cei care doresc să-și facă un cont nou la acest operator. Mizează zi de zi pe ponturile și recomandările oferite de specialiștii echipei BETuri.ro.

Acum e timpul să profiți de bonus de bun venit Gets Bet Sport și să realizezi câștiguri impresionante. Îți oferim ponturi pariuri gratis, dar și șansa de a afla care sunt cele mai noi oferte pariuri online. Tot ce trebuie să faci este să te alături grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri!

gets bet pariuri sportive
600 Lei Gratis de la Gets Bet!
Ofertă de bun venit de neegalat!
Cod bonus: SPORT1, SPORT 2, SPORT 3

Gets Bet Pariuri Spotive te răsplătește cu un cadou neașteptat pentru că-ți deschizi un cont. Citește aici despre cum iei bonus de bun venit Gets Bet de 600 RON gratis!