creare cont gets bet
Cristi Geiger
22 iulie 2021

Creare cont Gets Bet – Cum îmi creez un cont nou la Gets Bet?

Creare cont Gets Bet este pas simplu care te va ajuta să utilizezi integral serviciile oferite de această casă de pariuri care pune la dispoziție peste 30 de categorii sportive. Totodată, prin deschidere cont Gets Bet ai acces la o serie de bonusuri speciale, dar ai și siguranța de a depune și de a retrage banii în orice moment.

Operatorul este cunoscut în toată țara. A debutat în 2004 sub titulatura de Empire Betting. Șapte ani mai târziu și-a schimbat denumirea. În ultimii ani și-a extins rețeaua de agenții din toată țara, iar din 2017 a trecut și în mediul online, unde oferă mai multe secțiuni pasionaților de jocuri de noroc: Sporturi, Pariuri Live, Cazinou, EGT, Jocuri sau Cazinou Live.

Îți prezentăm mai departe pașii pentru creare cont Gets Bet, dar și cum să pui mâna pe bonusul de bun venit. Nu uita să accesezi secțiunea Recenzii unde vei găsi toate informațiile importante despre această casă de pariuri. De asemenea, urmărește pagina Ponturi Pariuri pentru cele mai tari pronosticuri din lumea sportului.

Cum deschid cont Gets Bet?

Gets Bet inregistrare este primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a utiliza serviciile propuse de acest operator. Tot procesul de deschidere cont Gets Bet îți va ocupa doar câteva minute, iar apoi te vei putea bucura de cele mai tari competiții și de cele mai tari cote.

Mai intâi trebuie să intri pe site-ul Getsbet.ro și să apeși butonul „Cont Nou”. Este amplasat în partea dreaptă a ecranului și este cuprins într-un chenar galben. Primul pas pe care trebuie să-l parcurgi este completarea unui formular simplu cu informații generale. Ți se va cere să bifezi următoarele categorii:

 • nume și prenume
 • data nașterii
 • naționalitate
 • CNP
 • țara și oraș
 • adresa
 • număr de telefon
 • adresă de e-mail

Până în acest punct nimic nu a fost complicat. Te asigurăm că și mai departe procesul de inregistrare Gets Bet va fi la fel de simplu. Nu uita că doar persoanele de peste 18 ani pot avea Gets Bet cont. Citește și recenzia noastră dedicată Gets Bet!

Creare cont Gets Bet – informații necesare

E momentul sa te apropii de finalizarea procesului de creare cont Gets Bet. Nu uita că nu ai voie să oferi acces la cont unui minor sau unei alte persoane.

Următorul pas cuprinde alegerea parolei. Este vorba de câteva informații generale despre cont. Iată ce conține formularul pe care trebuie să-l completezi:

 • Nume utilizator – va trebui să alegi un username format din 6-20 de caractere. Acesta poate conține doar cifre și litere.
 • Parolă pentru Gets Bet cont – alege o parolă care să aibă între 6 și 20 de caractere.
 • Confirmă parola – este necesar să reintroduci parola selectată.
 • Afișare cote – modul zecimal este selectat automat și nu poate fi schimbat.
 • Monedă – este selectat automat leul românesc (RON) și opțiunea nu poate fi schimbată.

După completarea pașilor vei primi un link pentru activare. Abia după ce ai accesat acea pagină, vei încheia procesul de creare cont Gets Bet. Dacă la un moment dat apar schimbări de nume, adresă sau buletin, veți putea modifica datele furnizate după ce ați făcut deschidere cont Gets Bet, editând setările din cont sau apelând la Servicul Clienți oferit de agenția de jocuri de noroc.

Creare cont Gets Bet – Ai șansa să pariezi pe toate competițiile importante

Prin utilizare Gets Bet cont, un client este obligat să garanteze două aspecte importante:

 • numele și adresa furnizate sunt corecte
 • jucătorul este proprietarul de drept al oricăror fonduri depuse în cont

După ce ai încheiat procesul Gets Bet inregistrare poți paria pe sportivii favoriți și pe echipele preferate. Clienții au acces la peste 30 de categorii sportive. Nu lipsesc cele mai tari meciuri de fotbal, tenis sau baschet, dar nici secțiuni tot mai populare precum E-Games, Virtuale sau politică.

Oferta propusă pentru pariuri este destul de atrăgătoare. Există peste 30 de categorii diferite din care puteți selecta cele mai tari meciuri și competiții.

 • Există opțiuni populare precum: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, sporturi cu motor, box, MMA, ciclism volei, fotbal australian, baseball, fotbal american, rugby sau tenis de masă.
 • De asemenea, se vor găsi pe site și categorii care au publicul lor aparte: bandy, badminton, crichet, floorball, fotbal galic, hurling galic, golf crichet, floorball.

Nu uita că echipa Beturi.ro te ține mereu informat pentru avea parte de câștiguri frumoase. Te sfătuim să încerci secțiunile noastre Biletul zilei și Cota 2.

Gets Bet inregistrare – Verificare și reguli suplimenatare

Ultimul detaliu din cadrul procesului de creare cont Gets Bet inregistrare se numește KYC (Know your customer). Acesta este un pas obligatoriu pentru orice operator licențiat ONJN. După înregistrare este nevoie să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal. Este recomandat să foloseşti o cameră digitală sau un smartphone pentru ca pozele documentelor să fie cât mai clare.

Prin solicitarea de deschidere cont Gets Bets, un client garantează următoarele aspecte:

 • nu întâmpină probleme de dependență de jocuri de noroc.
 • nu se află într-o jurisdicție în care este ilegală utilizarea serviciilor oferite de această agenție de pariuri.
 • nu este jucător profesionist sau antrenor în vreo ligă sau competiție pe care se poate miza pe site-ul opertorului.
 • nu este angajat al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).
 • nu este angajat, agent sau colaborator la una dintre societățile afiliate Get’s Bet.

Un alt amănunt important este faptul că clienții pot face o singură dată deschidere cont Gets Bet. În cazul în care sunt identificate mai multe conturi, indiferent dacă acestea sunt active sau nu, operatorul își rezervă dreptul de a închide conturile unui client.

Gets Bet Login – Resetarea parolei

Dacă ai pierdut parola sau vrei să o schimbi din motive de siguranță trebuie să intri pe site și să urmezi câțiva pași:

 • Alege opțiunea: „ți-ai uitat parola/nume de utilizator”
 • Introdu numele de utilizator sau adresa de e-mail înregistrată
 • Trimite solicitarea
 • Vei primi un e-mail automat și un link cu resetarea parolei

Bonusuri după creare cont Gets Bet

Ești client Gets’Bet? E timpul să te bucuri de oferte și beneficii. Ai mai întâi un bonus de bun venit care-ți poate aduce câștiguri frumoase. După creare cont Gets Bet ești răsplătit pentru loialitate cu un bonus de pâna la 600 RON. Acesta este valabil pentru primele 5 depuneri după deschiderea contului. Alte oferte disponibile în acest moment sunt:

Așadar, procesul prin care devii jucător la Gets’Bet este unul foarte simplu și plin de beneficii. Toate informațiile despre cei mai populari operatori din România se găsesc pe Beturi.ro la pagina Recenzii, iar dacă vrei să verifici ultimele promoții te invităm să intri la secțiunea Oferte Case Pariuri. Treci prin creare cont Gets Bet, beneficiezi de oferta de pariuri Gets Bet și profiți de ponturile noastre! Cu Cota 2 gratis poți ajunge ușor la profit.

Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență! Te așteptăm în grupurile noastre de Facebook BETuri și Telegram pentru o experiență completă.