Cota 2 de Azi - 27 mai 2024

4.5/5 - (2652 votes)

Ce este Cota 2? Biletul zilei Cota 2 poate fi strategia ideală de pariuri sportive online pentru cei care vor să progreseze încet, dar sigur. Aici ai propunerea noastră pentru a-ți dubla banii:

Saudi Pro League
27.05.2024
King Saudi University Stadium
Al Nassr
Al Ittihad
al nassr
vs
al ittihad
X2
2.13
21:00 - Prima Sport 1
Recomandarea noastra
Miza
20
Cota
2.13
Castig
42.6
Calculeaza singur castigul
Miza

Cota
2.13
Castig
Statistica (ultimele 10 bilete)
Castigate: 3
Pierdute: 7

Cota 2 are multe avantaje pentru pariori. Un bilet cota 2 poate fi format și dintr-un singur eveniment (Arsenal – Liverpool sau Monaco – Efes Istanbul să zicem), un pic mai riscant, dar cu atât mai interesant de urmărit. Dar el poate deopotrivă fi alcătuit din mai multe ponturi, ceea ce îi conferă extra siguranță jucătorului – o victore a maghiarilor într-un meci de handbal CHL Veszprem – Aalborg. În orice caz, cine ar spune nu posibilității dublării mizei zilnic sau, de ce nu, chiar în fiecare oră, în lumea pariurilor online?

Pentru că vorbim de sport, trebuie să spunem că nu există așa ceva precum cota 2 sigură. Nimeni nu-ți poate garanta asta cu adevărat, oricât de bine ar fi informat sau oricât de bine s-ar pricepe în domeniul pariurilor sportive online. Așa că, în orice alegere, nu uita să fii responsabil înainte de toate. Noi vom încerca să-ți oferim zilnic cele mai bune ponturi, fie că e vorba despre Cota2 sau despre alte proiecte dedicate ție pe BETuri.ro.

Cota 2 azi – Cum vânăm cota câștigătoare?

De ce am ales să îți prezentăm Cota 2 zilnică? Pentru că știm că este printre cele mai populare căutări. Suntem convinși că și tu ai făcut asta la un moment dat. Sau că este poate chiar strategia de pariere pe care mizezi în mod obișnuit. În orice caz, acum știi că aici vei găsi cele mai bune ponturi în cota 2 azi.

Cum facem să găsim cea mai bună cotă de 2 a zilei? Începem ziua prin a ne informa. Cum faci și tu atunci când intri pe pagina de stiri din sport de pe BETuri.ro. Ne uităm peste cele mai noi știri. Dar și peste statistică. Adunăm cele mai interesante meciuri în cota 2 pariuri și le comparăm. Iar cel care pare cel mai sigur va fi în final promovat pe site la pagina aferentă. Asta în cazurile în care găsim un derby numai bun pentru tine în această cotă. Sau o luptă interesantă din MMA. Sau un meci de tenis pe muchie de cuțit. Toate acestea vor fi însoțite ca de obicei de o analiză, cum vei găsi mereu pe pagini precum Ponturi Fotbal sau Ponturi Pariuri.

Cota 2 pariuri – Pași mici, dar siguri

O altă strategie pe care o vom aborda e aceea de a-ți oferi cote de 2 cu un grad mai mare de siguranță. Asta înseamnă că la Cota 2 de azi îți vom propune mai multe ponturi care împreună să cumuleze cota dorită de tine. O combinație de pariuri de tip 1,5 goluri și meciuri din tenis cu favoriți clari îți poate aduce lejer Cota 2.

Există case de pariuri online, ca Unibet de pildă, care-ți permit să cumulezi pariuri de la același eveniment. Astfel, poți alege să mizezi pe un meci de Liga 1, să zicem, mai previzibil pentru tine, pentru că îl urmărești în mod constant. Acolo știi cum merge treaba deja, dacă vei avea goluri sau cornere sau cartonașe. Sau toate acestea împreună, de ce nu? Pentru un pariu care să-ți dubleze miza fără prea mare efort.

Cota 3 – Pasul următor

O dezvoltare firească și de asemenea foarte populară a unui proiect cota 2 este Cota 3. Pentru că acolo unde poți să-ți dublezi câștigurile, de ce să nu încerci să le triplezi chiar?

Cota 3 poate fi formată destul de ușor. Mai ales dacă urmărești zi de zi ponturile pe care ți le-am pregătit. Iei Cota 2 zilnică de pe pagina dedicată ei de pe site-ul nostru și îi pui alături încă un pont. De pildă una dintre multe predicții pe care le vom oferi în mod constant la Meciul Zilei. Sau unul dintre ponturile de fotbal sau tenis, capitol la care poți fi sigur că stăm foarte bine în fiecare zi. Ai nevoie de o cotă aproape sigură de 1.50 (să zicem Copenhaga – Man City 2/2 ) pe care să o plasezi împreună cu COTA2 și uite așa poți să-ți triplezi miza într-o manieră destul de lejeră.

Sau dacă vrei și mai multă siguranță, vei „îmbrăca” acea cotă de 2 în mai multe ponturi mai micuțe, dar mai sigure. Exemplu: Rangers – Liverpool 3+, plus alte două. Astfel, te vei concentra doar pe meciul care te interesează și vei vedea cum se înverzește totul în rest pe biletul tău.

Să luăm un exemplu? De pildă, CFR – Mioveni 1/1, mai pui alături o cotă mai sigură și deja ai ajuns la Cota 3 dorită. Și de aici poți clădi și alte variante prin care să-ți asiguri un câștig constant și sigur.

Cota 2 sigură – Un safe bet de zi cu zi

Cota de 2 în fiecare zi poate fi o soluție numai bună pentru biletul tău. Mai ales dacă ești genul de parior care preferă să meargă pe safe bet-uri. În cazul de față, îți vei crea o cotă 2 sigură, din mai multe ponturi „satelit”.

Cum? Poți face asta mizând etapă de etapă pe favorite. Vei prinde cote pariuri mai bune mai ales când echipe pe val ca Liverpool, Real Madrid, Bayern sau Juventus joacă în deplasare. Sau mai adaugi formații precum Ajax, Benfica sau chiar FCSB și CFR Cluj, dacă vrei să mizezi pe favorite doar atunci când acestea joacă pe teren propriu.

Singurul dezavantaj e că vei avea mai multe meciuri de urmărit. Și că din când în când aceste branduri din fotbal ne mai arată că sunt totuși umane. Dar altfel, poate fi rețeta pentru cota 2 sigură. Apropo de asta, vezi ponturi bune în cota 2 și pe Telegram BETuri!

Cota 2 tenis – Dublaj ușor cu sportul alb

Proiect Cota 2 tenis poate fi o soluție chiar și mai bună. Mai ales că scapi de „blestemul” meciurilor terminate la egalitate. Poate că ai informații că la un meci tare de tenis unul dintre jucători este ușor accidentat sau în lipsă de formă și atunci mizezi pe o cotă 2 pariuri în favoarea celuilalt.

Sau, la fel, mizezi pe favoriți, pe un bilet format din mai multe meciuri, dar mai sigure. Aici te sfătuim să nu pui pe marii favoriți. Ei chiar au cote infime și ar trebui să compui un bilet interminabil. Mergi mai degrabă pe cei de o valoare imediat următoare celor de top 10 mondial, să zicem.

Poți să urmărești turneele de la începutul anului și să vezi care jucător din top 30 e mai în formă. Și apoi să mizezi mereu pe el la cota 2 zilnică atunci când înfruntă pe cineva din top 60 sau de mai jos. Și aici variantele sunt multiple. Asta înseamnă cu adevărat cota 2 biletul zilei, variante infinite de a câștiga! Nu uita, însă, că mereu trebuie să ai grijă de managementul banilor când e vorba de pariuri!

Strategie cota 2 – Abordări diferite, câștiguri pe măsură

Ponturi bune cota 2 azi îți vor oferi mereu posibilitatea să-ți creezi o strategie câștigătoare la pariuri online. Îți poți propune, de exemplu, să mizezi în doar pe Cota 2 de azi. Și să tragi linie după o lună, să vezi dacă ești în câștig sau nu.

Despre cum îți formezi cota 2 biletul zilei am scris mai sus. Ideal ar fi să pleci de la o miză mică, pe care să o plasezi all-in pe pariuri cota 2 zi de zi. Așa poți ajunge la o câștig impresionant. Și cu un grad mai mare de siguranță decât poți obține folosind alte strategii de pariere. Sigur că ar fi frumos să dai lovitura cu o cotă mare. Dar care sunt șansele să o poți prinde? Nu mai bine progresezi cu pași mici, dar fermi?

Despre strategia Martingale găsești mai multe informații pe pagina de Ghid Pariuri, dar și în alte articole de pe site. Este o variantă pe care o poți folosi și tu. Dar cu măsură. Și asta pentru că implică mărirea mizei până în momentul unui pariu câștigător. Lucru care poate nu-ți este la îndemână. Sau ți se pare prea riscant. Dar este doar o altă dezvoltare pentru cota 2 pariuri pe care trebuie s-o ai în vedere fie și pentru o perioadă scurtă de timp, cât să vezi dacă ți se potrivește.

Cota 2 azi este baza pentru un bilet câștigător

Pentru amatorii de pariuri cu un potențial câștig mai mare, cota 2 zilnică poate fi punctul de plecare pentru a obține în final o cotă de 10 sau de 20. Sau mai mult. Pe site-ul nostru găsești destul „material”, cât să abordezi orice strategie îți dorești.

Poți combina cota de 2 pe care ți-o oferim zilnic, cu titlu gratuit, cu orice alt pronostic pe care îl vei considera interesant și util de pe pagina noastră de Ponturi Fotbal, Ponturi Tenis sau Ponturi Pariuri. Totul pentru ca tu să pariezi informat și inspirat!

Proiect cota 2 – Alte variante câștigătoare

În mod ideal, pentru a avea mai multe șanse de câștig pe biletul tău la pariuri sportive online, ar trebui să mizezi pe cât mai puține partide. Aici Cota 2 azi te poate ajuta să dezvolți strategia câștigătoare. Poți miza și pe un singur meci și să nu mai pariezi nimic în restul zilei.

Vei vedea derbiuri ca Liverpool – Manchester United, Inter – AC Milan, Bayern – Borussia Dortmund, Real Madrid – FC Barcelona sau Marseille – St. Etienne cu alți ochi. Și dacă ești fan a vreuneia dintre echipele enumerate, vei avea șansa să te bucuri de două ori de meciul zilei!

Sau, cum scriam și mai sus, poți miza pe favorite. Dar nu soliști, pentru că acolo vei avea cotă mică. Poate nu vrei să pui 4-5 astfel de meciuri pe biletul tău de cota 2 pariuri. Atunci vei miza, în schimb, pe handicapuri asiatice atunci când Juventus joacă acasă cu Parma, de pildă, Barcelona primește vizita lui Betis Sevilla, Liverpool pe cea a lui Newcastle. Și tot așa. Din două, maximum trei astfel de partide poți scoate liniștit cota de 2 urmărită. Fii așadar cu ochii în patru după meciurile de azi!

Handicap astiatic pe tenis – o variantă aproape perfectă de pariere

Să păstrăm ideea de handicap asiatic. O poți folosi și la un meci de tenis între doi jucători de top 10. De cele mai multe ori diferența între un jucător de top 3 mondial și unul de locul al-10-lea sau un pic mai jos este destul de mare. Dar sunt și zile în care unii ca Djokovic, Nadal sau Federer se simt mai obosiți. Sau nu joacă pe suprafața lor favorită.

Și atunci poți miza, de exemplu, la cota 2 pariuri că jucători precum Goffin, Monfils sau Tsitsipas nu vor pierde de o manieră categorică. Aidcă vei miza pe un pariu de tip + 6 game-uri pe outsider. Și aici poți bifa destul de lejer cota 2 de azi dacă ești informat și inspirat, așa cum te vrea echipa BETuri.ro.

Cota 2 zilnica – Opțiuni infinite pentru a-ți dubla banii

Firește că mai sunt și alte dezvoltări și strategii în jurul acestui proiect cota 2 extrem de popular printre pariori. Poți să-ți creezi propria cota 2 a zilei și mizând pe numărul de goluri, de puncte sau de game-uri. Pe pariuri de tip 1 pauză / 1 final când joacă echipele favorite acasă cu cele de un rang imediat inferior. Sau poate că un anumit pilot prinde podiumul într-o cursă de F1. Variantele chiar sunt infinite. Și e bine să știi că poți să-ți compui cota 2 zilnică fără prea mare efort.

Despre cota 2 sigură vom discuta și în cadrul podcastului nostru Beturi Show. Vom încerca să-ți prezentăm care sunt cele mai de succes strategii de pariuri când e vorba de cota 2 de azi și cum te asiguri că ai găsit cel mai bun meci pentru biletul zilei în această cotă.

Concluzii

Ceea ce contează până la urmă este să știi că există variante mai sigure pentru tine, dacă vei alege să mergi pe calea aceasta în lumea pariurilor online. Nu 100% sigure, pentru că nu există așa ceva. Doar vorbim de sport, acolo unde frumusețea jocului este dată tocmai de elementul numit hazard.

Dar cota 2 biletul zilei poate fi varianta câștigătoare pentru tine în majoritatea cazurilor. E politica pașilor mărunți de care ai nevoie uneori. Sau cea mai de efect pentru o strategie pe termen lung.

Trebuie doar să te informezi. Și să iei decizia corectă în ceea ce privește biletul tău. Iar noi, cei de la BETuri.ro suntem aici să te ajutăm și să te îndrumăm. De la cota 2 azi la cote mari, noi acoperim ABC-ul pariurilor sportive pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de experiența pariurilor online!