Netbet Sport Pariuri Online - 500 RON Free Bet

4.3/5 - (50 votes)

Netbet sport îți oferă un bonus de bun venit de până la 500 RON, pariuri gratuite + alte oferte speciale. Află în continuare care sunt promoțiile Netbet și cum poți profita de ele!

netbet sport
Free bet de până la 500 RON
netbet sport
Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite
netbet sport
Până la 200 Rotiri Fără Depunere

Scurt istoric

NetBet sport este una din cele mai bune case de pariuri online în România. Compania a fost lansată în 2001 în Malta. Pentru mult timp s-a axat pe țări mari precum Anglia și Franța. Abia din 2014 a încercat piața din România și a reușit să urce repede în topul preferințelor pariorilor din țara noastră. În prezent operatorul este disponibil în 11 limbi diferite și oferă servicii la peste 2 milioane de clienți din întreaga lume, cu precădere în Anglia, Franța, Italia, Israel și România.

NetBet pariuri are sediul social în Str. Marina, nr. 209, Pieta, Malta. Este licențiată și reglementată de ONJN, cu licența numărul L1160651W000195 cu valabilitate între 01 iulie 2016 și 30 iunie 2026 (înregistrată la ANAF cu Cod Unic de Identificare Fiscală 35831487).

Un amănunt interesant este faptul că NetBet sport a avut un parteneriat de sponsorizare cu FCSB între 2016 și 2019. De altfel, această companie a mai sponsorizat echipe de fotbal din Franța sau Anglia (AS Saint-Étienne, GFC Ajaccio sau West Bromwich Albion).

Rating 9.2
An înființare 2001
Licență ONJN L1160651W000195
Telefon +40 316 300 249
Întrebări generale contact@NetBet.com

NetBet păreri - De ce să alegi această casă de pariuri?

Iată pe scurt câteva motive pentru care trebuie să-ți faci (sau nu) cont la această casă de pariuri online:

 • NetBet sport te primește de la început cu brațele deschise: 500 de lei bonus la primul pariu făcut de client;
 • NetBet live: ai toate compețiile importante din lume (aproape orice sport sau meci de fotbal pe care ți-l dorești); 30 de categorii diferite din care poți selecta evenimentul dorit;
 • Poți să urmărești prin funcția live stream campionatele preferate și un număr foarte bogat de competiții sportive;
 • Ești mereu aproape de echipa favorită și de jucătorul preferat prin aplicația NetBet (Champions League, Liga 1, Tenis ATP și WTA, NBA, Liga Campionilor la Handbal);
 • Aproape mereu vei găsi un NetBet bonus, dacă urmărești site-ul;
 • Funcția de cash-out este prietenul bun al oricărui parior;
 • Siguranță și stabilitate. Să nu uităm de faptul că NetBet are licență obținută pe 10 ani și valabilă până în vara lui 2026.
 • Unele cote care pot fi un pic mai mici decât la alte case de pariuri
 • Funcția de livestreaming nu oferă chiar atât de multe competiții cum suntem obișnuiți la alte case de pariuri

Ce poți găsi în următorul articol despre NetBet sport:

 1. Înregistrare NetBet – cum îți deschizi un cont nou la NetBet?
 2. Cum faci o depunere NetBet?
 3. NetBet retragere bani.
 4. NetBet bonus de bun venit
 5. Alte bonusuri de la NetBet Sport
 6. Cum faci un bilet la pariuri NetBet sport?
 7. NetBet Sport – Oferta Generală & Pariuri Live
 8. Aplicație NetBet online.
 9. Contact NetBet – Cum iei legătura cu NetBet?
 10. NetBet Pareri.
 11. Concluzii NetBet Sport

La final, ți-am pregătit o listă cu întrebări comune + răspunsuri legate de NetBet pariuri online!

1. NetBet conectare – Cum te înregistrezi?

Crearea unui cont NetBet Sport este una foarte simplă. Site-ul companiei este bine pus la punct. Și are o interfață ușor de manevrat pentru orice pasionat de sport. Procesul penru NetBet înregistrare poate fi parcurs în doar câțiva pași. Trebuie să completezi diferite informații precum date personale, date de contact sau date ce țin de cont.

Nu trebuie să uiți de capitolul destinat pentru verificarea identității. Conform legislației în vigoare, pentru NetBet cont urmează procesul denumit KYC (Know your customer). El este un pas obligatoriu pentru orice operator licențiat ONJN.

Verificare cont NetBet Sport – Netbet Pariuri Sportive

După activarea contului, la Netbet.ro sport ai la dispoziție 30 de zile, de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul, pentru a efectua procesul obligatoriu KYC. Altfel, contul tău va fi închis. Practic, trebuie să trimiți o poză color cu buletinul tău. Acest lucru îl poți face prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal.

Un aspect important este că un Jucător nu poate deschide un cont dacă acesta sau orice alt membru al familiei sale, este (sau a fost în ultimii 2 ani) angajat al oricărei companii a Grupului NetBet. Această clauză „angajat” include și contractori terți. Vorbim aici de dealeri, furnizori de software, dezvoltatori sau asociați și orice altă persoană afiliată unei companii a Grupului NetBet.

După ce ai scăpat de lucrurile tehnice urmează distracția. E timpul pentru bonusuri și câștiguri mari. La NetBet pariuri online poți juca atât bilete single, cât și multiple sau în sistem. Află și despre cum să-ți verifici biletul de pariuri la NetBet de la BETuri!

2. NetBet logare – Depunere minima NetBet conectare

După ce ai intrat în cont e momentul să joci. NetBet sport nu percepe taxă pentru prima depunere și solicită, în general, o sumă minimă de 20 RON pentru un cont nou. Această sumă poate varia în funcție de metoda de plată aleasă.

Metodele pentru depunere NetBet sunt simple și ai o multitudine de variante:

 • Netbet login – Prin Card de credit sau de debit: banii intră pe cont imediat ce au fost depuși. Depunerea maximă este de 10,000 lei.
 • Netbet live – Prin transfer bancar obișnuit: depunere minimă 40 de lei, depunere maximă 40,000 lei. Timpul de procesare este cuprins între 1-14 zile.
 • Netbet pareri – Cu Neteller Netbet, tot 40 RON este depunerea minimă. Limita pentru depunere maximă este de 20.000 lei.
 • Netbet recenzie – Cu Trustly, depunere minimă Netbet este de 200 RON.
 • Pareri Netbet – Prin Paysafecard: depozit minim NetBet de 20 de lei, depunere maximă 4,000 de lei. Aici avantajul este că banii intră imediat în cont.
 • Netbet recenzie – Cash Card NetBet (din locații Favbet): Depunere NetBet minimă 10 lei, depunere maximă 10,000 de lei (banii pot fi accesați instant).
 • Netbet recenzii – Prin Skrill: depunere minima NetBet de 20 de lei, depunere maximă 40,000 de lei ( banii intră instant în cont).
 • Netbet recenzii – Prin OktoCASH poți depune direct prin terminalele SelfPay. Suma minimă este de 50 de lei, dar apoi poți retrage prin oricare altă metodă disponibilă la acest operator! Verifică pe site-ul nostru și oferta bonus NetBet Oktocash!

Mai sunt și variantele prin Neteller și bitcoin de la Neteller, prin Smith & Smith și Trustly. Indiferent de metoda de plată aleasă se percepe un comision de 2%. La NetBet sport o depunere se face simplu. După ce te-ai logat ai opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”. Accesează apoi ”Depozit” și selectează metoda de plată dorită.

Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

3. Casa de Pariuri Netbet retragere bani – Pareri Netbet Pariuri Sportive

Nimic mai simplu! O retragere NetBet se realizează prin aceleași metode prin care ai introdus banii în cont. Există anumite schimbări legate de suma minimă de retragere. Și timpul până când banii vor intra în posesia ta va varia. Iată câteva exemple:

 • Pe card de credit sau de debit poți să retragi minim 80 de lei, iar timpul de procesare a tranzacției este de 2-3 zile
 • Prin transfer bancar obișnuit retragere minimă este tot de 80 de lei, dar timpul pentru procesare este cuprins între 4 și 12 zile
 • Pentru Skrill – retragere minimă 20 de lei, retragere maximă nelimitat Vei primi banii în maximum 24 de ore.
 • Prin varianta Cash Card NetBet – trebuie să retragi minim 20 de lei (retragere maximă 10,000 de lei. Banii intră instant în posesia ta.

Pentru a intra în posesia banilor la NetBet sport trebuie să accesezi opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”. Apoi alege opțiunea ”Retragere”, selectează metoda de plată dorită și urmează indicațiile corespunzătoare metodei alese.

4. Netbet bonus de bun venit – Casa de Pariuri Netbet

Un NetBet bonus de bun venit te așteaptă sub forma unui pariu gratuit de până la 500 de lei. În secțiunea de oferte ale caselor de pariuri, avem și un articol dedicat acestuia. De altfel, la acest operator există mereu promoții NetBet și tot felul de cadouri săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să urmărești pagina NetBet sport.

Rulare bonus NetBet Sport – Pareri Netbet Pariuri Sportive

Pentru NetBet bonus de bun venit trebuie să joci primul pariu pe un bilet cu cota minimă de 2.00. Atenție: la biletul multiplu fiecare pronostic selectat trebuie să aibă cota de minimum 2.00! Netbet dublează pariul tău COMBI și îți oferă un pariu gratuit egal cu 100% din primul tău pariu. Mare atenție: acesta trebuie folosit în maxim 7 zile și trebuie să conțină un pariu care are cote de peste 2.00

Un pont legat de rularea acestui NetBet bonus de bun venit este să încerci să joci cote rezonabile pentru a câștiga biletul și pentru a putea intra în posesia banilor gratuiți. Profită acum și de un bonus fără depunere în valoare de 50 Lei Gratis NetBet!

50 RON Freebet Fotbal NetBet – Pariezi pe fotbal și primești un pariu gratuit!

Acum ai șansa să câștigi săptămânal la Netbet un pariu gratuit în valoare de 50 de lei dacă pariezi pe fotbal! Iată ce trebuie să faci pentru a participa în această promoție:

 • Te conectezi la contul tău Netbet și apeși pe butonul de Înscriere;
 • Plasezi pariuri simple cu cotă minimă de 1.80 fiecare selecție, iar valoarea pariului trebuie să fie de minim 50 de lei;
 • Câștigi pariul gratuit de 50 de lei dacă acumulezi pariuri în valoare totală de 300 de lei în fiecare săptămână.

Trebuie să ai în minte faptul că acest freebet săptămânal se poate câștiga indiferent de rezultatul pariurilor tale.

Totodată, cei care doresc să participe la această promoție vor avea în vizor că doar un singur pariu gratuit se oferă pe săptămână. După ce ai acumulat valoarea de 300 de lei, primești pariul gratuit în termen de 24 de ore, iar jucătorii trebuie să plaseze pariul gratuit o singură dată. În cazul pariurilor combo, se aplică o cotă minimă de 2.

50 RON Freebet Tenis NetBet – Dacă este tenis te bucuri de un pariu gratuit!

Turneele de tenis îți aduc și ele un freebet de 50 de lei NetBet Sport! Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori:

 • Te conectezi la contul tău Netbet;
 • Plasezi pariuri simple cu o cotă de minim 1.50 fiecare selecție, iar valoarea pariului trebuie să fie de minim 50 de lei;
 • Câștigi pariul gratuit NetBet Sport de 50 de lei dacă acumulezi pariuri în valoare totală de 300 de lei în fiecare săptămână.

Trebuie să ai în minte faptul că acest freebet săptămânal se poate câștiga indiferent de rezultatul pariurilor tale.

Totodată, cei care doresc să participe la această promoție vor avea în vizor că doar un singur pariu gratuit se oferă pe săptămână. După ce ai acumulat valoarea de 300 de lei, primești pariul gratuit în termen de 24 de ore, iar jucătorii trebuie să plaseze pariul gratuit o singură dată. În cazul pariurilor combo, se aplică o cotă minimă de 2.

50 RON Freebet Baschet NetBet – Arunci la coș și primești un freebet!

Baschetul de pe mapamond îți poate aduce încă un pariu gratuit de 50 lei de la NetBet Sport! Aici ai pașii pe care trebuie să-i urmezi:

 • Te conectezi la contul tău Netbet Sport;
  Plasezi pariuri simple cu o cotă de minim 1.70 fiecare selecție, iar valoarea pariului trebuie să fie de minim 50 de lei;
 • Primești freebet-ul de 50 de lei la 3 pariuri necâștigătoare în fiecare săptămână.

Totodată, cei care doresc să participe la această promoție vor avea în vizor că doar un singur pariu gratuit se oferă pe săptămână. După ce ai acumulat 3 pariuri necâștigătoare, primești pariul gratuit în termen de 24 de ore, iar jucătorii trebuie să plaseze pariul gratuit o singură dată. În cazul pariurilor combo, se aplică o cotă minimă de 2.

5. Alte bonusuri de la NetBet Sport – Casa de Pariuri Netbet Recenzie

O altă variantă interesantă oferită de NetBet Sport este aceea de a juca minim 3 evenimente pe un bilet, printr-un ”pariu acumulator”. Ideea este foarte simplă: cu cât alegi mai multe meciuri, cu atât câștigi mai mulți bani.

Astfel, la un bilet cu 3 meciuri suma pariată crește cu 3 %, la un bilet cu 4 meciuri ajunge la 5%, iar la un bilet cu 8 evenimente îți mărești potențialul câștig cu 23 la sută. Regula se aplică pentru următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.

Multe oferte și pe cazino! – Pareri Netbet Pariuri Sportive

În fiecare zi de luni ai o altă promoție de top, Happy Monday, prin care te poți bucura de pariuri gratuite, dar și rotiri la superjocul Bigger Bass Bonanza!

Nu uita că pentru secțiunea de cazino ai la dispoziție și un bonus fără depunere de până la 200 rotiri gratuite. Până de curând ai avut 500 rotiri gratuite NetBet! Dar și roata Netbet, și un bonus de bun venit cazino NetBet sunt de top: 7000 RON + 700 rotiri!

Desigur că nici de Crăciun sau Paște NetBet nu-și uită jucătorii. Astfel, de Crăciun, Netbet ți-a oferit premii neratat la Cizmulițele cu Daruri și Playson Holiday Race Netbet, iar de Paște ai Eggstravaganța cu Premii Zilnice! Află acum despre mai multe promoții NetBet!

6. Cum faci un bilet la pariuri NetBet sport?

Pentru a construi un bilet la NetBet sport e nevoie să fii logat și să cauți competiția preferată. Vrei să pariezi pe următorul meci al Barcelonei? Vrei să mizezi pe Simona Halep la Australian Open sau poate ai pus ochii pe o cotă specială dintr-un campionat de fotbal din America de Sud?

Nu trebuie decât să selectezi meciul/meciurile dorite și să plasezi o sumă de bani. Acest lucru se face foarte ușor. Nu uita să verifici cu atenție selecțiile numeroase propuse de operator. Cine știe ce cotă frumoasă îți sare în ochi? Din punct de vedere al opțiunilor, la NetBet ai variantele obișnuite:

 • Single – sunt cele cu un singur eveniment pe bilet. Câştigul total se calculează înmulţind cota cu suma pariată
 • Pariul multiplu – este un pariu care depinde de rezultatul de la mai multe evenimente. Câștigul se calculează înmulţind cotele fiecărui meci cu miza
 • Sistem – sunt cele ce conţin mai multe evenimente, iar toate combinațiile posibile din cadrul selecțiilor sunt acoperite. Posibilitatea de a câștiga există chiar dacă nu toate selecțiile sunt nimerite corect.

Cum faci un bilet simplu? După ce ai selectat un pronostic printr-un click pe cota acestuia, se va deschide biletul de pariuri. Mizezi suma și pariezi. Pentru un bilet multiplu regulile sunt practic asemănătoare. Diferența este că vei alege mai multe meciuri. Pentru bilet sistem va trebui să apeși pe această variantă și să bifezi sistemul dorit. Poți alege de la 3 până la 8 sisteme de joc.

Nu uita că există 2 variante pe care poți miza:

 • Netbet Pariuri pre-meci – sunt acele pariuri plasate înainte ca un meci să înceapă
 • Netbet Pariuri live – sunt acele pariuri plasate în timp real după începerea unui eveniment sportiv

Citește pe site-ul nostru și cum faci un bilet la loto keno la NetBet sport!

Ce se întâmplă dacă un meci este amânat? – Casa de Pariuri Netbet Recenzii

Dacă un pariu este declarat nul, mizele vor fi returnate și cota stabilită va fi 1,00. Operatorul își rezervă dreptul de a declara un pariu total sau parțial nul dacă este evident că pariul a fost acceptat ca urmare a unei erori (cote sau echipe greșite). Mai multe poți citi în articolul dedicat acelor pariuri pe meciuri amânate.

Ce reprezintă termenii cei mai importanți folosiți la NetBet sport atunci când pariem?

 • Ce este Cota – un indice pe care casele de pariuri îl dau fiecărui posibil deznodământ al unui eveniment sportiv
 • Miza – este suma de bani pe care o plasăm pe un bilet
 • Câştigul total – este suma de bani pe care o primești după câştigarea unui bilet. Totalul se obţine prin înmulţirea mizei cu cota biletului
 • Profitul – reprezintă diferența cu care rămânem după ce scădem miza din câştigul total.

NetBet Sport – Suma minimă care trebuie pariată la Casa de Pariuri Netbet sport

La NetBet sport miza minimă pentru pariuri este de 0,31 lei (sau echivalentul în altă monedă), iar pentru pariurile live este de 0,61lei.

Nu uita de opțiunea Cashout de la NetBet pariuri online. Ea te ajută să ieși din situații complicate când ai ales un pariu slab (poate fi folosită pe evenimentele live). Atenție! Pariurile închise cu Cashout nu se iau în considerare pentru anumite bonusuri.

7. NetBet Sport – Oferta Generală & Pariuri Live

NetBet pariuri online îți oferă una din cele mai bogate oferte de pe piață. În total sunt 30 de categorii sportive din care ai de ales evenimentele preferate. Iată câteva din competițiile oferite de NetBet sport:

 • Champions League
 • Europa League
 • Campionate importante de fotbal (Liga 1, La Liga, Bundesliga, Premier League, Seria A)
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele importante)
 • Baschet ( NBA și Euroliga, Campionate Mondiale și Europene)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)

Un amănunt interesant la oferta NetBet este că aici poți paria pe curse de cai și curse de câini. Sunt categorii pe care nu le găsești la multe agenții din România. Nu lipsește nici politica. Acolo îți poți încerca șansa de a face bani anticipând următorul președinte din SUA sau viitorul primar al Bucureștiului. Dacă te pricepi la film și simți cine va triumfa la Oscar-uri, oferta NetBet sport este extinsă ( ex: cel mai bun actor, cel mai bun film sau regizor ).

Nu sunt neglijate la NetBet Sport nici celelalte discipline pe care mizează specialiștii:

 • Volei
 • Handbal (Campionatul României, Campionat Mondial și European)
 • Rugby (Rugby League și Rugby Union)
 • Sporturi de contact ( Box și MMA)
 • Fotbal American (NFL)
 • Hochei (KHL, NHL, Campionat Mondial și European)
 • Golf
 • Snooker
 • Darts
 • Ciclism (Tour de France, Vuelta, Il Giro)

Trăim într-o era a tehnologiei și la NetBet pariuri online nu lipsesc jocurile pe calculator. Am putea spune că este una din cele mai bogate oferte de pe piața din țara noastră. Ai pariuri E-Sports (Dota, League of Legends, Counter Strike, Starcraft și multe altele) și pariuri virtuale. Desigur, și o ofertă vastă de păcănele!

Net Bet Sport – Pariuri Live

Sport NetBet poate deveni un mod de viață, o pauză de la probleme cotidiene sau chiar un refugiu unde poți găsi clipele de relaxare pe care le căutam mereu. NetBet online înseamnă evident că ai disponibile ambele variante de a paria: live sau prelive. Prin NetBet pariuri live ești permanent conectat la fiecare eveniment important și poți face permutări decisive pentru a-ți mări șansele de câștig.

Practic, prin NetBet live, plasezi pariuri pe evenimente care sunt în desfășurare. Dacă, după fluierul de start, echipa favorita de fotbal domină clar un meci sau dacă simți, după primele schimburi dintr-un meci de tenis, că un jucător nu e în formă în ziua respectivă, NetBet pariuri online te ajută să iei decizia cea mai potrivită pe care o simți în acel moment.

La NetBet pariuri live, șansa de a paria chiar și pe ce se va întâmpla in următoarele 60 de secunde sau peste 5 minute într-un meci de fotbal. Ai opțiuni diferite pe gol marcat, penalty, corner, aruncare de la margine sau cartonaș galben. Sunt evenimente sportive la care ai posibilitate să alegi un pariu în timpul meciului din 100 de variante.

Această modalitate de a paria se mai numește ”live betting” sau ”in-play betting”. Prelive sau live, oferta NetBet sports este una extraordinară. Ai de ales din toate sporturile importante pentru a-ți construi biletul perfect.

NetBet Streaming – Netbet Pariuri Sportive

NetBet sport pune la dispoziția clienților un serviciu excelent de streaming prin care poți vedea în direct competiții importante din lumea sportului. Serviciul oferit de acest operator se numește NetBet TV și este gratuit. Pentru a te putea bucura de el trebuie să ai o balanță mai mare de 1 RON / 1 Euro.

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să plasezi un bilet și să urmărești meciul pe care ai mizat. La Netbet sport ai această posibilitate și vei vedea că poți găsi chiar și competiții din ligi mai puțin populare de fotbal.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să ai cont și vei avea acces la un număr foarte mare de meciuri live online.

Iată câteva din competițiile care au fost prezente în ultimii ani în portofoliul NetBet TV:

Fotbal NetBet Sport

 • Anglia – Cupa Angliei
 • Australia – Prima Ligă & Cupa FFA & Internaționale + Feminin
 • Belarus – Prima Ligă & Supercupa & Cupă
 • Bulgaria – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă
 • Cehia – Prima Ligă & Cupă
 • CONCACAF – Champions League & Internaționale
 • Danemarca – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă
 • Estonia – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă
 • Germania – Cupa Germaniei
 • Internaționale & Continentale – Calificări & Amicale
 • Lituania – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă
 • Muntenegru – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă
 • Norvegia – Prima Ligă & Prima Divizie
 • Olanda – Premier League & Divizia 1
 • Polonia – Prima Ligă
 • Scoția – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupele Ligii
 • SUA – Major League Soccer
 • Suedia – Prima Ligă & Prima Divizie + Feminin

Tenis

 • ATP Challenger
 • ATP Next Gen
 • ATP World Tour Masters – 1000
 • ATP World Tour – 500
 • ATP World Tour – 250
 • Cupa ATP
 • Franța – Roland Garros
 • Internațional – Cupa Davis
 • Internațional – UTR Pro Tenis
 • SUA – U.S. Open

Baschet

 • ABL – Liga de baschet ASEAN
 • Anglia – BBL & Cupa BBL & Trofeul BBL
 • Argentina – Prima Ligă & Cupa
 • Brazilia – Prima Ligă
 • Canada – NBL
 • Eurocup
 • Euroleague
 • Islanda – Prima Ligă
 • Israel – Prima Ligă & Cupa Israel & Cupa Ligii
 • Italia – Serie A & Cupa Italiei & Super Cup
 • Kazahstan – KBC
 • Lituania – Prima Ligă & Cupă
 • Muntenegru – Prima Ligă & Prima Divizie & Cupă & Liga Feminină
 • Filipine – PBA
 • Republica Moldova – Prima Ligă ( Masculin & Feminin)
 • Spania – Prima Ligă & Cupa Regelui & Super Cupa

Volei

 • CEV – Competiții Internaționale & Competiții Domestice
 • Coreea – Liga Masculină & Liga Feminină
 • FIVB – Competiții Internaționale
 • Italia – Superliga Masculină & Cupa A1/A2 Feminină
 • Rusia – Superliga Feminină & Superliga Masculină
 • Turcia – Superliga Feminină & Superliga Masculină
Alte evenimente
 • Cricket – CSA 4-day & 50
 • Cricket – IT20 & ODI
 • Cricket – T10
 • Cricket – T20
 • Internațional – Snooker
 • Internațional – Tenis de Masă
 • SUA – Cupa NASCAR

Opțiunea SnapBet, exclusiv la NetBet – Pariuri Sportive Netbet

Transmisiunea oricărui eveniment va începe cu aproximativ 2 minute înainte de startul partidei. Poți urmări meciul din aceeași fereastră din care pariezi, iar rezoluția este destul de bună. Din păcate, nu poți viziona meciul în varianta fullscreen. Acest lucru este valabil la toți operatorii. Toate evenimentele transmise prin NetBet TV pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil prin intermediul aplicației NetBet sport pentru Android & iOS.

O variantă interesantă care poate fi folosită în timp ce urmărești un meci este opțiunea SnapBet. Aceasta îți va permite să pariezi pe un gol înscris în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute de fotbal. SnapBet e disponibil doar pe mobil și tabletă.

8. NetBet Aplicație – Pariuri Sportive Netbet sports

Aplicația NetBet sports pentru android poate fi descărcată de pe site-ul operatorului. Este ușor de folosit și te ajută să fii la curent cu tot ce se întâmplă oriunde te-ai afla. Cu această aplicație NetBet ai peste 10.000 de evenimente pe an, unde poți paria pe sporturile tale favorite (fotbal, ponturi tenis, rugby, baschet). Prin NetBet mobil ți se oferă peste 25.000 de evenimente live pe lună.

NetBet Sport mai are o opțiune simpatică pentru pariorii care respiră mereu prin sport. Dacă ai o balanță în cont NetBet mai mare de 1 RON / 1 EUR sau dacă ai plasat un pariu în ultimele 48 de ore în valoare de minim 1 RON poți să vizionezi meciuri în direct în regim de livestream.

Trebuie doar să fii atent la evenimentele care au în dreptul lor simbolul NetBet TV. Transmisiunea începe, în general, cu 2 minute înainte de startul evenimentului respectiv.

9. Contact NetBet Sport – Cum comunică operatorul

NetBet relatii cu clientii e un lucru care merge foarte bine. De altfel operatorul le cere clienților ca orice plângere sau pretenție de orice natură (inclusiv în ceea ce privește declarațiile contului sau soldul contului) să fie comunicată cât mai rapid.

Pariorii au varianta de a discuta de NetBet live chat, serviciu disponibil de ora 7 până la ora 23, în fiecare zi.

La capitolul NetBet suport, alta opțiune este prin email la adresa contact@NetBet.com; sau prin telefon la numerele: +40 316 300 249 / +40 316 304 852.

Dacă există situații neplăcute și un client face o plângere, operatorul se angajează să răspundă reclamanților în termen de 14 zile de la data depunerii plângerii. Casa de pariuri NetBet va depune toate eforturile pentru a oferi o rezoluție cât mai rapidă a problemelor reclamate. Sperăm că te-am lămurit deplin despre cum se face NetBet contact.

NetBet Sport în Social Media – Pariuri Sportive Netbet

Operatorul este disponibil pe toate platformele cunoscute de social media.

 • Twitter NetBet
 • Facebook
 • Instagram

Vei găsi foarte multe informații și postări pe contul de Twitter de la NetBet sport. De asemenea, merită să te abonezi și la pagina de Facebook a operatorului. Acolo vei vedea ultimele oferte, dar și sugestii pentru meciurile zilei.

Trebuie lăudat efortul făcut de NetBet de a fi aproape de clienții săi printr-o activitate constantă pe cele mai accesate și populare rețele de socializare. De asemenea, NetBet este partenerul Pokerfest, un eveniment despre care de asemenea am scris pe site.

10. NetBet Păreri – Netbet Sport

Platforma online a operatorului este una de top. Găsești ușor tot ce cauți pe site, nu există întreruperi și ai o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive.

Este de admirat faptul că este există o aplicație de top pentru mobil, atât pentru iOS cât și pentru Android. Ai la îndemână 25.000 de evenimente live în fiecare lună, iar trackerul de meciuri oferă o grafică plăcută și utilă. Dacă urmărești frecvent site-ul operatorului NetBet Sport vei observa că există mereu promoții noi. Cu ajutorul aplicației, vei afla de ele și mai repede!

Un alt aspect interesant al site-ului este opțiunea Add2Bet care îți permite să adaugi noi selecții pe pariurile deja deschise. Astfel, în loc să plasezi bilete noi, poți adăuga o altă selecție la pariurile deschise care au opțiunea Cash Out disponibilă. Imediat ce ai selectat pariul dorit, selecția originală se va adăuga noilor selecții și vei avea practic un bilet nou.

11. Concluzii NetBet Sport – Pariuri Sportive Netbet

Aceasta a fost recenzia noastră pentru NetBet Sport. Ai văzut ce bonus oferă acest operator, dar și ce variante de pariere ai. De la sport și până la loto NetBet. Ce mai aștepți? Alege-ți casa de pariuri online preferată și mizează inspirat alături de noi!

Întrebări comune

Cat durează retragerea NetBet?

În funcție de varianta aleasă, NetBet retragere poate fi instantă, în cazul Cash Card NetBet sau poate merge chiar până la 12 zile, în cazul unei retrageri prin transfer bancar.

Cum iau bonusul la NetBet?

NetBet Sport oferă un bonus de bun venit sub formă unui pariu gratuit de până la 500 RON. Practic, primul tău pariu este unul câștigător în orice situație. Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a lua NetBet bonus de bun venit este să dai click pe oferta prezentată în această recenzie. Și să urmezi pașii descriși pentru înregistrare și depunere. Avem și un articol pregătit pentru tine despre acest bonus pe site, pentru mai multe informații.

Cum downloadez NetBet pe Android?

E foarte simplu! Intri pe site-ul operatorului și îl poți downloada direct de acolo. Mai multe despre NetBet aplicație în articolul dedicat de pe BETuri.ro, de la secțiunea Ghid Pariuri.

Ce părere aveți de NetBet?

Vezi secțiunea NetBet Pareri din această recenzie. Dar noi spunem că merită din plin să-ți deschizi un cont la acest operator. De la bonusul de bun venit la opțiunea de streaming live, sunt multe plusuri pentru această casă de pariuri online.

De ce nu mai pot intra în contul NetBet?

Dacă întâmpini probleme în accesarea contului tău, nu uita că NetBet Sport are și o echipă foarte bună de relații cu clienții. NetBet contact se face prin telefon, live chat sau e-mail. Un articol dedicat găsești pe paigna de Ghid Pariuri.