netbet cont
Andrei ReF
12 martie 2021

Cum îți deschizi un cont NetBet Sport? Totul despre NetBet înregistrare

Ai nevoie de NetBet creare cont nou dacă vrei să te joci alături de cei mai mari sportivi de pe planetă. Procesul este unul simplu care necesită doar un pic de răbdare și atenție.

Apoi, ești liber să încerci oferta generoasă de la NetBet Sport, dar și cele mai tari bonusuri. Acest operator te răsfață cu o grămadă de cadouri. Primul pas e procesul de NetBet conectare, despre care îți vom povesti în cele ce urmează.

NetBet inregistrare – Cum procedăm pentru creare cont Netbet

Trebuie să intri pe site-ul agenției de pariuri și să apeși butonul ”conectare”, aflat în partea dreaptă a paginii. Ulterior trebuie să selectezi ”înregistrează-te acum” și ești deja foarte aproape de deschiderea unui NetBet cont nou care te apropie de toate evenimentele importante din lumea sportului mondial.

cum faci o inregistrare netbet

Urmează să completezi mai multe căsuțe cu date personale precum prenume, nume, adresa, data nașterii, numele de utilizator, parola, codul numeric personal și adresa de e-mail.

Vei primi un mail de confirmare pe care trebuie să-l accesezi. După ce ai făcut acest lucru poți să te apuci de distracție. Nu uita de reguli și de jocul responsabil.

Creare NetBet cont – Reguli generale

Un jucător trebuie să respecte mai multe clauze pentru a avea acces permanent la NetBet cont.

 • Un parior nu poate deschide un cont sau utiliza serviciile dacă acesta sau orice alt membru al familiei sale este angajat al oricărei companii a Grupului NetBet. Este vorba și contractori terți, cum ar fi dealeri, furnizori de software, dezvoltatori sau asociați.
 • Atenție. Regula de mai sus se aplică și pentru cei care au lucrat în ultimii doi într-una din companiile NetBet.
 • Nu poți avea cont dacă nu ești titularul acestui cont NetBet.
 • Un parior poate avea doar un singur NetBet cont.
 • Este nevoie ca un jucător să accepte termenii și condițiile impuse de operator.
 • Cererea unei persoane de a deschide un cont poate fi refuzată.
 • Nu are voie să facă o inregistrare NetBet niciunul dintre membrii executivi, managerii, directorii, angajații, consultanții sau agenții sucursalelor casei de pariuri sau companiilor afiliate.
date personale

NetBet inregistrare – Date cu caracter personal

Pentru o NetBet logare un jucător trebuie să țină cont de faptul că operatorul prelucrează date cu caracter personal. Este vorba informații care pot fi folosite pentru a vă identifica în mod direct sau indirect.

Sunt incluse următoarele informații prelucrate de operator:

 • numele și prenumele.
 • adresa de e-mail și adresa personală.
 • numărul de telefon mobil.
 • documentul de identitate.
 • codul numeric personal (CNP).
 • informații cu privire la pariurile plasate și sumele câștigate.
 • vocea dumneavoastră și întrebările adresate atunci când luați legătura cu angajații NetBet.
 • poza contului bancar.
 • extras cont bancar.
tara de resedinta

Obligații ale jucătorului pentru a-și păstra un cont nou NetBet

 • Jucătorul este obligat să furnizeze detalii cu privire la numele de utilizator și parola sa.
 • Pariorul trebuie să se asigure că toate informațiile furnizate către NetBet sunt corecte și actualizate.
 • Informațiile personale pot fi editate prin contactarea Serviciului Clienți.
 • Foarte important! Un Jucător poate să elimine detaliile cardului de credit și să înregistreze un nou card, în orice moment.
 • Jucătorul trebuie să contacteze imediat Serviciul Clienți NetBet în cazul în care cardul este pierdut sau furat.
 • Atenție! Numele de utilizator nu trebuie să fie vulgar, amenințător, rasist sau ofensator. În cazul în care este observat un astfel de utilizator, operatorul are dreptul de a închide contul clientului.
 • Nu este indicat ca un jucător să divulge altei persoane parola și numele de utilizator.
 • Dacă ai introdus de 5 ori la rând greșit parola sau numele, contul va fi suspendat temporar din motive de securitate. Va trebui să contactezi operatorul pentru a urma un protocol înainte de a putea reactiva cont NetBet.
 • Informațiile personale ale jucătorului sunt strict confidențiale.
 • Un client este de acord că nu pot fi făcute modificări ale prenumelui, numelui și ale datei de naștere furnizate la inregistrare NetBet. Excepție fac cazurile în care oferă dovezi concludente care indică anumite modificări.
 • Operatorul va avea dreptul de a păstra toate informațiile personale furnizate la înregistrare după închiderea contului de jucător.

Procesul de validare cont NetBet

KYC (Know your customer) – este o cerință obligatorie pentru orice casă de pariuri licențiată ONJN. Acest proces durează aproximativ 12 ore, dar în situații extreme poate ajunge la 72 de ore.

Ai la dispoziție 30 de zile, de la data la care ți-ai alimentat prima dată contul, pentru a parcurge această procedură. Altfel, contul tău va fi închis. E nevoie doar să trimiți o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încărcare a documentului din contul tău personal.

E o procedură simplă care trebuie parcursă repede pentru a scăpa de griji inutile.

Profită de oferte cu noul tău NetBet cont

După ce ți-ai făcut un cont NetBet e momentul să te bucuri de oferte și cadouri. Ai un bonus de bun venit Netbet Sport excepțional sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON.

Regulile sunt foarte simple:

 • Dacă primul tău pariu plasat este pierzător, primești un FREEBET egal cu valoarea sumei plasate.
 • Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON.
 • Rambursarea va fi făcută tot în ziua în care ai mizat pe acel bilet.
 • Trebuie să pariezi bonusul o singură dată pe orice meci care are o cotă minimă de 2.00.
 • Cerinţele de pariere trebuie să fie îndeplinite în 3 zile de la primirea acestui cadou de bun venit.

NetBet oferă mereu promoții. Tot ce trebuie să faci este să urmărești pagina operatorului. Un alt cadou interesant este ”pariul acumulator”. Cu cât ai mai multe meciuri pe bilet cu atât procentul gratuit oferit este mai mare. De exemplu: la 3 meciuri – suma pariată crește cu 3%, 4 meciuri – 5%, la 6 jocuri pe bilet – 14%, 8 partide – 23%, iar la 13 meciuri – 50%.

Poți miza pe următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American. Nu ai voie să folosești pentru acest cadou pariurile cu funcția Cash Out.

Bonus NetBet e-sports – un plus pentru pariori

Ai bonusuri și pentru jocurile pe calculator. Ai parte de un cadou săptămânal de 50 RON la fiecare 200 RON pariați pe E-SPORTS! La NetBet poți să te joci Dota, League of Legends, Counter Strike, Starcraft și multe altele. Nu uita că aici FREEBET-ul trebuie utilizat în maxim 72 de ore de la primirea ofertei, iar meciul ales trebuie să aibă o cotă de 2.00.

Pentru sporturi Virtuale, clienții primesc 25 RON freebet în fiecare săptămână. Doar primul pariu de 50 RON plasat în secțiunea Sporturi Virtuale se califică la promoție. Se aplică doar pentru pariurile single (un singur eveniment) și doar pentru clienții din România.

Vă spuneam că după deschiderea unui cont NetBet aveți parte numai de cadouri. Ei bine, primești săptămânal 50 RON, când plasezi un pariu combinat cu minim 3 selecții pe meciuri de tenis cu o cotă de peste 1.50. Suma pariată trebuie să fie de minimum 100 RON.

Reactivare NetBet cont și impresii de final

Un cont poate fi închis de operator dacă nu ai activitate timp de 12 luni, dacă ai transmis o cerere de închidere a contului sau dacă nu ai trimis actul de identitate timp de 30 zile de la prima depunere.

Pentru reactivarea contului e nevoie doar să trimiți o solicitare către serviciul clienți.

Totul merge lin și ușor atunci când vrei să te apuci de pariuri la NetBet. Nu vor fi turbulențe și dacă vrei să faci o NetBet inregistrare trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli și accesibili oricui (sunt descriși în articol și pașii pentru verificare cont netbet). Ulterior vei intra în lumea fascinantă a sportului trăit intens în fiecare secundă. NetBet cont nu dezamăgește – are o ofertă completă și o sumedenie de bonusuri pe care nu trebuie să le ratezi.

Nu uita să parcurgi și recenzia NetBet Sport pentru mai multe detalii despre operator. Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență!