betano bonus fara depunere
Ofertă valabilă: 01 - 31.03.2023
Cristi Geiger
1 martie 2023

Betano bonus fara depunere 2023 – Rotiri și Pariuri Gratuite!

4.6/5 - (14 votes)

A venit acum timpul să-ți prezentăm și oferta Betano în ceea ce privește bonusurile fără depunere. Un astfel de Betano bonus fara depunere este și oferta 7 cadouri.

Betano Pariuri
În martie câștigi 7 cadouri pentru o săptămână!
Câștigă și tu pariuri gratuite + free spins cu Betano!
Cod bonus: 7CADOURI
 • Îți faci un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!” în perioada 01.03.2023 – 31.03.2023;
 • Introduci cod bonus Betano 7CADOURI;
 • Primești bani cash, rotiri sau pariuri gratuite;
 • Câștigurile nu necesită depunere și nici respectarea unor cerințe de rulaj;

7 Zile, 7 Cadouri la Betano Casino

Campania 7 Cadouri Betano se desfășoară în perioada 01.03.2023 – 31.03.2023. Aceasta vine în întâmpinarea jucătorilor cu următoarele premii, valabile timp de 7 zile de la înregistrarea contului de joc:

 • Ziua 1 – 40 de rotiri gratuite la jocul 5 Burning Hot, în valoare de 0,20 Lei fiecare.
 • Ziua 2 – un pariu gratuit în valoare de 20 Lei, valabil 14 zile de la transferarea acestuia în contul de joc, după îndeplinirea procedurii de verificare a contului.
 • Ziua 3 – 2 jetoane de aur în valoare de 5 Lei fiecare, pentru utilizare la masa Betano Ruleta.
 • Ziua 4 – 30 de rotiri gratuite la jocul Sugar Rush, în valoare de 0,20 Lei fiecare.
 • Ziua 5 – un pariu gratuit în valoare de 30 Lei, valabil pentru un bilet cu cel puțin două selecții, cu o cotă minimă totală de 10.00.
 • Ziua 6 – 30 de rotiri gratuite la păcăneaua cu coroane Shining Crown, în valoare de 0,20 Lei fiecare.
 • Ziua 7 – un pariu gratuit în valoare de 20 Lei, valabil doar pentru evenimente LIVE.

Premiile vor fi transferate imediat în contul de joc al participantului. Desigur, după îndeplinirea condițiilor și a procedurii de verificare a contului. Toate câștigurile sunt disponibile pentru o perioadă de 3 zile de la primirea lor.

FullBet Betano – Un cadou pe măsura ta – Betano Bonus fara depunere

Un altfel de Betano bonus fara depunere este FullBet-ul. Această promoție Betano este un fel de recompensă pentru clienții loiali ai acestui operator de pariuri sportive online. FullBet Betano nu necesită condiții deosebite de rulaj, ceea ce-l face un cadou potrivit pentru pariorii pricepuți. Spre diferență de bonusul de bun venit, un FullBet nu-ți va afecta balanța în niciun fel. Și asta pentru că vorbim, practic, de un pariu gratis pe care Betano ți-l oferă.

Poți plasa un singur pariu folosind FullBet Betano, fie că vorbim despre un bilet de tip single sau multiplu. Singura condiție de care trebuie să ții cont este că ai nevoie de o cotă minimă de 1.50. Banii proveniți din câștig (suma câștigată + suma Full bet) sunt disponibili imediat pentru retragere. Deci pariezi 50 de lei, pe o cotă de 3, de pildă, și ai câștigat 150 de lei ușor.

Cum faci să rulezi acest Betano bonus fara depunere? Te folosești de ponturile pe care ți le oferim zi de zi! Poți opta pentru Cota 2, dacă vrei mai multă siguranță. Te poți folosi de Biletul Zilei, acolo unde cota totală variază între 3 și 100. Sau, chiar 1000, în funcție de oferta zilei. Acest tip de Betano bonus fara depunere poate fi rulat și dacă mixezi inspirat pronosticurile pe care ți le propunem. Găsești tot ce îți trebuie în secțiunile Ponturi Fotbal sau Meciul Zilei.

O cotă de 1.50 poate însemna un singur meci de tenis. Însă, poate însemna și doar opțiunea GG (Ambele Marchează) la un meci de fotbal. Sau, de ce nu, un pariu câștigat pe o luptă de MMA (Mixed Martial Arts). De asemenea, sau pe un pariu de tipul clasare la Formula 1. Opțiunile sunt infinite, dar nu te speria! Suntem aici să te ghidăm în direcția potrivită!

Freebet Betano – Bonus Fara Depunere Betano

La fel ca în cazul FullBet Betano, nici acest tip de promoție nu-ți afectează în niciun fel soldul. Singurul „efort” pe care trebuie să-l faci pentru a intra în posesia acestui Betano bonus fara depunere este să apeși butonul de CODE FREE BET. El va apărea sub cel cu care deja ești obișnuit, cel de PARIAZĂ ACUM.

Freebet Betano nu are condiții de rulaj. De exemplu, pariezi 20 de lei din freebet pe o cotă de 3 și câștigi. Atunci, în contul tău vor intra 40 lei. Acest tip de promoție Betano poate fi folosită o singură dată. Integral sau parțial, pe bilete de tip single sau multiplu. Trebuie să ai grijă să respecți valabilitatea acestui Freebet Betano. Asta pentru a te asigura că nu ratezi un astfel de cadou.

Betano Bonus Fără Depunere – Liber la pariat!

Fiind vorba despre un free bet, un Betano bonus fara depunere, îți vei permite să riști un pic. La noi pe site găsești mereu cote mari de care poți profita. De pildă, poți alege pariurile de tip total goluri marcate. Sau pe cele cu marcator exact sau handicapurile asiatice, pentru cote ideale pentru biletul tău.

Atât în cazul unui Fullbet cât și în cazul unui Freebet de la Betano trebuie, desigur, să-ți retragi câștigul. Avem un articol separat despre această procedură în cazul Betano. Trebuie să știi că ea este una simplă de înțeles și aplicat. Ține cont de faptul că retragerea minimă este de 40 lei. Dar și că ai de așteptat, în funcție de metoda de retragere Betano, între 1 și 5 zile calendaristice.

Poți opta pentru o retragere pe cardul bancar sau una prin transfer bancar. Iar opțiunile Skrill și Neteller sunt alte variante de retragere pe care trebuie să le ai în calcul. În funcție de rapiditatea cu care vrei să retragi banii proveniți din aceste tipuri de Betano bonus fara depunere.

Nu uita c-ai periodic free bet fotbal Betano pentru clienții noi!

Alte oferte de la Betano

Un alt Betano bonus fara depunere este cel cash. Pentru a te folosi de el trebuie doar să intri la secțiunea Promoții. Iar de acolo, să activezi această promoție de la subsecțiunea Bonus Disponibil. Nu ai condiții bonus Betano aici. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să nu treacă perioada de 30 de zile. Fiind vorba despre un pariu gratuit, poți să mizezi pe cote mai mari. Dar ține minte, totul trebuie să aibă o limită. Dacă simți că pierzi controlul, vezi pagina dedicată pariatului responsabil aferentă acestui operator online.

Alte oferte interesante de la Betano sunt și Bonsul Multiplu. Acesta-ți permite să-ți mărești câștigul în funcție de numărul de evenimente plasate pe un bilet. Opțiunea Pierdere la Limită, prin care poți primi suma mizată înapoi dacă pierzi pe un singur eveniment. Există și o Miza Returnată la 0-0. Ai destul de des și Rotiri Gratuite din care poți face banii gratis necesari pentru un pariu de zile mari.

De Valentine’s Day, Betano sărbătorește dragostea cu un bonus foarte avantajos! Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont nou în perioada 14 -19 februarie. Apoi, să introduci codul promoțional și să te bucuri de cele 200 rotiri gratuite! Citește mai mult în articolul despre Betano Valentine’s Day. Ești, mai degrabă, fan al show-urilor tv? Atunci încearcă Betano Vrei Să Fii Milionar, un concurs cu premii de top!

Betano Promoții – Intră și în lumea pariurilor sportive online!

Ce mai aștepți? Deschide un cont Betano chiar acum, pornind de la site-ul nostru. Beneficiezi de o ofertă de bun venit irezistibilă.

Poți urmări zi de zi ponturile prezentate pe BETuri.ro sau pe Telegram BETuri. Nu uita că ai și o recenzie completă a acestui operator de pariuri sportive online pe site-ul nostru. Iar în pagina de Ghid Pariuri, ai chiar și articole în detaliu despre fiecare aspect legat de această casă de pariuri.

Orice informație cauți despre o oferta de la o casă de pariuri online o găsești pe site-ul nostru! Și asta pentru că te vrem mereu informat și inspirat în alegerile tale. De la alegerea casei de pariuri online potrivită pentru tine la pariurile pe care le poți folosi ca să ajungi la câștigul dorit, echipa BETuri este alături de tine la fiecare pas!

Betano Pariuri
În martie câștigi 7 cadouri pentru o săptămână!
Câștigă și tu pariuri gratuite + free spins cu Betano!
Cod bonus: 7CADOURI
 • Îți faci un cont la Betano pornind de la butonul „Vreau oferta!” în perioada 01.03.2023 – 31.03.2023;
 • Introduci cod bonus Betano 7CADOURI;
 • Primești bani cash, rotiri sau pariuri gratuite;
 • Câștigurile nu necesită depunere și nici respectarea unor cerințe de rulaj;