superavantaj superbet

SuperAvantaj Superbet – Câștigi mai devreme cu Superbet!

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (2 votes)

Prin promoția SuperAvantaj Superbet ai parte de distracție și voie bună pe tot parcursul anului 2024. Oferta poate aduce câștiguri frumoase pentru pasionații de pariuri, în funcție de un anumit scor care se înregistrează în meciurile pe care ai pariat.

superbet pariuri sportive
SuperAvantaj la Superbet!
Profită de avantajul de la Superbet și câștigi ușor!

Echipa ta favorită conduce cu 2-0 deja? Cu SuperAvantaj Superbet, îți poți considera preferații direct câștigători. Pariază cu Avantaj pe Fotbal, Tenis, Baschet, Volei sau Hochei și ieși pe verde atunci cand echipa ta este în Avantaj! Indiferent de minutul meciului!

Îți spunem mai departe tot ce trebuie știi despre această promoție oferită de cunoscuta casă de pariuri. Poți participa la Superbet Super Avantaj atât cu biletele jucate online, precum și cu cele plasate în agențiile operatorului. Găsești toate informațiile despre acest operator la secțiunea Recenzii!

Nu uita de Super Maratonul Pariurilor Gratuite, oferta unde premiile totale se ridică la 2.000.000 de lei.

Regulile ofertei de la Superbet Pariuri Online

Trebuie menționat din start că pariurile pe rezultatul final al jocurilor din cele mai importante competiții devin câștigătoare atunci când echipele sau sportivii pe care ai pariat au un anumit avantaj pe tabelă. Acest lucru variază în funcție de competiția pe care ai mizat.

Promoția Superavantaj Superbet este valabilă pentru șase sporturi diferite: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei.

Oferta nu se aplică tuturor competițiilor pe care se poate paria în aceste discipline. Totuși, pasionații de pariuri se pot bucura de faptul că pot folosi acest Superavantaj Superbet pe cele mai importante și populare evenimente sportive din lume.

Superbet Super Avantaj Fotbal – „Sportul rege” vine cu cele mai tari competiții

Cei care vor folosi Superbet Super Avantaj pe meciurile de fotbal trebuie să știe că biletele devin câștigătoare atunci când echipa favorită conduce la două goluri diferență. În acel moment, tichetul plasat de tine devine „verde”, iar rezultatul final nici nu mai contează.

Tot ce trebuie să faci este să pariezi înainte de meci pe oricare dintre competițiile incluse în promoție.

Sunt luate în considerare atât biletele single, cele acumulator, precum și cele de tip sistem.

Vei putea include în biletul tău și alte evenimente, dar promoția Superbet Super Avantaj este valabilă doar pentru meciurile din competițiile incluse în ofertă.

Iată opțiunile pentru SuperAvantaj Superbet fotbal – Superavantaj Superbet campionate

 • Preliminariile Campionatului Mondial 2022
 • Champions League și Europa League
 • Meciuri Liga 1
 • Cele mai tari campionate din lume: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1
 • Liga din Polonia
 • Conference League (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa României (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Poloniei (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Angliei (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Spaniei (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Germaniei (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Italiei (din faza șaisprezecimilor de finală)
 • Cupa Franței (din faza șaisprezecimilor de finală)

De asemenea, pasionații de pariuri sportive pot miza pe Superbet Super Avantaj fotbal și pe meciurile echipelor românești din competițiile europene.

Superbet Super Avantaj – Cum se aplică oferta pe meciurile de tenis – Superavantaj tenis

Participanții la această ofertă pot alege o multitudine de turnee de tenis. Sunt valabile toate competițiile ATP și WTA de 250 puncte sau mai mari, pentru restul sezonului 2022, începând cu data de 11 ianuarie. Sunt incluse toate meciurile de la masculin și feminin, inclusiv cele de la dublu. Din păcate nu se va putea paria pe jocurile din calificări și nici pe turneele de tip Challenger.

Prin SuperAvantaj Superbet Tenis biletul tău devine câștigător încă din timpul meciului, indiferent de rezultatul final, dacă jucătorul pe care ai mizat se impune în oricare set cu scorul de 6-0.

La această categorie sunt luate în considerare biletele single, cele acumulator, dar și cele de tip sistem, plasate în agenție sau online. Așadar, poți profita de promoția Superavantaj Tenis Superbet pe toate competițiile importante din tenisul mare!

SuperAvantaj Superbet Baschet – Ai câștigat dacă echipa ta are 15 puncte avantaj

Cele mai importante competiții de baschet din lume sunt incluse în promoție. Se poate folosi oferta atât pe meciurile din NBA, cât și pe cele din Euroleague.

Dacă echipa pe care ai mizat are 15 puncte avantaj în orice moment al partidei, biletul tău este câștigător. Nici nu mai trebuie să aștepți rezultatul final.

Poți să incluzi pe pariul tău și alte evenimente, însă oferta Baschet Superbet Super Avantaj este valabilă doar pentru meciurile din competiția inclusă în promoție. Noi dăm frecvent ponturi baschet de calitate! Asigură-te că nu ratezi Superavantaj Baschet Superbet!

SuperAvantaj Superbet – Când iei banii în jocurile de Volei și Handbal

Condiția esențială pentru meciurile de handbal este ca echipa pe care ai mizat să conducă la un moment dat cu șase goluri avantaj. Plasează ponturi handbal înainte de meci pe oricare din următoarele competiții:

 • Champions League Masculin și Feminin
 • Cupa Mondială Feminin
 • Campionatul European Masculin

În competițiile de volei, promoția Super Avantaj Superbet se aplică în momentul în care echipa pe care ai pariat are un avans de două seturi. În acel moment, selecția ta este stabilită drept câștigătoare, încă din timpul meciului, indiferent de rezultatul final. Din păcate, această ofertă este valabilă doar pentru Campionatele Europene.

Superbet SuperAvantaj – Șanse bune de câștig în competițiile de Hochei

Pentru evenimentele din lumea hocheiului sunt incluse în ofertă atât biletele single, cele acumulator, precum și cele de tip sistem.

Regula este foarte simplă! Biletul tău devine „verde” în secunda în care echipa pe care ai mizat conduce la trei goluri diferență. În acel moment ai câștigat banii fără să mai fi nevoit să aștepți rezultatul final.

Competiții de hochei incluse în promoția Superbet:

 • Playoff NHL
 • Rusia KHL
 • Finlanda Liiga
 • Germania DEL
 • Suedia SHL
 • Cehia Extraliga

Pentru a se aplica oferta, poți miza pe scorul final:

 • 1 – victorie echipa gazdă
 • 2 – victorie echipa oaspete
 • 1X – victoria echipei gazdă sau egalitate
 • X2 – egalitate sau victoria echipei oaspete
 • 12 – victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete

De asemenea, poți alege Super Cota (SC-1, SC-2, SC-1X, SC-X2, SC-12) sau Super Extra (SE-1, SE-2, SE-1X, SE-X2, SE-12).

SuperAvantaj Superbet – Concluzii

Această casă de pariuri are mereu oferte atrăgătoare, iar premiile sunt pe măsură. Noi credem că merită să profiți de Super Avantaj Superbet, dar și să verifici ultimul bonus fără depunere Superbet. Accesează cu încredere secțiunea Oferte Case Pariuri, pentru a nu rata ultimele promoții propuse de cele mai populare agenții din România.

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri dacă vrei să joci cele mai fresh ponturi! Pariază inspirat și bucură-te de fiecare oportunitate!

superbet pariuri sportive
SuperAvantaj la Superbet!
Profită de avantajul de la Superbet și câștigi ușor!

Echipa ta favorită conduce cu 2-0 deja? Cu SuperAvantaj Superbet, îți poți considera preferații direct câștigători. Pariază cu Avantaj pe Fotbal, Tenis, Baschet, Volei sau Hochei și ieși pe verde atunci cand echipa ta este în Avantaj! Indiferent de minutul meciului!