winmasters bonus de bun venit
Andrei
10 martie 2021

Winmasters Pariuri Bonus de Bun Venit – Bonus 110% până la 550 RON

Winmasters bonus de bun venit este unul dintre cele mai bune de piața autohtonă. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit o analiză despre tot ce înseamnă bonusul de înregistrare la Winmasters de 550 RON. În acest articol vei afla cum poți intra în posesia bonusului, cum poți rula bonusul, dar și cum poți să retragi câștigul obținut.

winmasters pariuri
Bonus de Bun Venit Winmasters de 550 RON
Primești de 110% mai mult decât ai depus!

Cu Winmasters, primești pariuri gratuite de până la 550 RON, după prima ta depunere!

Winmasters bonus de bun venit

Winmasters bonus de bun venit are o valoare între 50 și 550 de lei. Suma variază în funcție de suma pe care o vei depune în contul tău. Pentru a putea beneficia de oferta celor de la Winmasters trebuie să te înregistrezi și să deschizi un cont nou. Este un pas foarte ușor de realizat, mai ales dacă intri la rubrica de top case de pariuri de pe site-ul nostru.

După ce ai finalizat procesul de înregistrare, despre care avem și un articol separat pe site, poți depune bani pe contul tău prin diferite metode. Depunerea minimă pentru Winmasters bonus de bun venit este de 50 de lei. Banii îi poți depune prin card bancar, transfer bancar, Paysafe, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. Dacă vrei să afli mai multe informații despre depunere în contul Winmasters o poți face aici.

Winmasters este obligat să verifice contul tău de jucător prin procesul KYC (Know Your Customer) și cel mai bine ar fi să efectuezi acest pas cât mai repede. Acest proces de verificare se realizează foarte ușor și ai nevoie de o poză cu buletinul tău și cardul bancar de pe care ai depus banii în cont.

Cele mai importante informații despre operator le poți găsi de asemenea și în recenzia Winmasters pariuri.

Bonus inregistrare Winmasters -condiții de rulaj

Winmasters bonus de bun venit se obține treptat și trebuie respectate câteva condiții de rulaj pentru ca suma să fie creditată în contul tău de jucător. Winmasters promoții oferă un bonus de 110% la prima depunere, dar banii îi primești treptat.

Pentru început trebuie să depui minimum 50 de lei, iar ulterior primești pariuri gratuite în valoare de 550 de lei dacă respecți toți pașii. Imediat după prima depunere vei primi primul pariu gratuit. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate. După ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, Winmasters îți oferă al doilea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.

Dacă continui să joci și rulezi depunerea de 1.5 ori, vei primi al 3-lea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate. Al 4-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care ai rulat depunerea de 3 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate. La final, al 5-lea pariu gratuit va fi creditat în contul tău în momentul în care ai rulat suma depusă de 5 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.

Rulaj bonus Winmasters

Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite pariind în secțiunea Pariuri Sportive în termen de 60 zile, perioadă în care poți paria constant pe Cota 2 sau Biletul Zilei oferite de BETuri.ro. În caz contrar, promoția expiră și pariurile gratuite nu vor putea fi creditate. Acest lucru înseamnă că Winmasters bonus de bun venit va fi pierdut. E foarte important de știut că în cazul unei cereri de retragere solicitate înaintea efectuării cerințelor de rulaj pentru pariul gratuit cu numărul 3, 4 sau 5 vor duce la anularea promoției și pierderea acestui Winmasters bonus.

Fiecare pariu gratuit are o valabilitate de 7 zile din momentul creditării în contul de utilizator. În caz contrar, promoția expiră și pariurile gratuite viitoare nu vor putea fi creditate. Câștigul maxim provenit din pariul gratuit este de 5x valoarea acestuia. De exemplu: pentru un freebet de 20 lei – câștigul maxim poate fi de 100 lei. Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă Winmasters bonus de bun venit.

Metode de retragere – Winmasters bonus de bun venit

Poți retrage bani de la Winmasters doar în momentul în care ți-ai verificat contul. Casa de pariuri este obligată să facă verificarea înainte să aprobe retragerea. Procesul constă în trimiterea unor poze cu buletinul, cardul de credit sau o factură de utilități.

Winmasters pune condiții destul de dificile. De exemplu, o retragere minima Winmasters prin transfer bancar este de 350 de lei. Prin card bancar sau Skrill/Neteller poți efectua retrageri Winmasters de minimum 80 de lei.

Dacă ai retrageri Winmasters trebuie să știi că durează între 2 și 4 zile lucrătoare la tranzacțiile prin card bancar. Dacă efectuezi o retragere bani Winmasters prin Skrill sau Neteller, atunci banii pot ajunge în contul tău în mai puțin de 24 de ore. În cazul unei retrageri Winmasters prin transfer bancar, lucrurile sunt puțin mai complicate. Procesul durează între 3 și 7 zile, în funcție de bancă.

Competiții pe care poți paria – Winmasters bonus de bun venit

Winmasters are în oferta de pariuri cele mai importante competiții sportive din lume. Meciurile de top din lumea fotbalului sau turneele importante de tenis nu au cum să absenteze de la Winmasters. Oferta conține și evenimente sportive mai puțin cunoscute, precum întreceri de ciclism, cricket, MMA, snooker și biliard sau sporturi cu motor.

Winmasters are o ofertă bogată și la pariurile live, acolo fiind prioritare meciurile de fotbal din cele mai importante campionate din lume, dar și turneele de top din lumea tenisului.

Concluzii – Winmasters bonus bun venit

Winmasters este singurul operator de pariuri sportive care oferă bonus de 110% la prima depunere în România. Despre acest Winmaster bonus de bun venit am scris tot ce trebuie să știi în acest articol, de la cum intri în posesia lui, la ce presupune el și cum îl poți folosi. Dacă mai nelămuriri, avem și alte articole utile referitoare la această casă de pariuri online în secțiunea noastră de Ghid Pariuri.

Winmasters a fost una dintre primele case de pariuri online care a primit licenţă în România şi a devenit legală în 2014. Site-ul de pariuri Winmasters, la fel ca majoritatea de pe piaţă, are o gamă largă de evenimente sportive pe care poţi să pariezi.

Platforma Winmasters live este şi ea una extrem de bogată, fiind constant partide de tenis, fotbal, volei, tenis de masă sau partide E-Sports. Jucătorii care au deja cont au păreri Winmasters foarte bune. Acest operator are o platformă rapidă şi uşor de utilizat chiar dacă eşti începător pe Winmasters pariuri.