winmasters bonus de bun venit
Andrei ReF
10 mai 2021

Winmasters Pariuri Bonus de Bun Venit – Bonus 100% până la 500 RON

5/5 - (1 vote)

Winmasters bonus de bun venit este unul dintre cele mai bune de piața autohtonă. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit o analiză despre tot ce înseamnă bonusul de înregistrare la Winmasters de 500 RON. În acest articol vei afla cum poți intra în posesia bonusului, cum poți rula bonusul, dar și cum poți să retragi câștigul obținut.

winmasters pariuri
Bonus de Bun Venit Winmasters de 500 RON
Primești de 100% mai mult decât ai depus!
Cod bonus: bonus500

Cu Winmasters primești până la 500 RON gratis după prima ta depunere! Ai și un pariu gratuit pentru verificarea contului!

Winmasters bonus de bun venit

Winmasters bonus de bun venit are o valoare între 50 și 500 de lei. Suma variază în funcție de suma pe care o vei depune în contul tău. Pentru a putea beneficia de oferta celor de la Winmasters trebuie să te înregistrezi și să deschizi un cont nou. Este un pas foarte ușor de realizat, mai ales dacă intri la rubrica de top case de pariuri de pe site-ul nostru.

După ce ai finalizat procesul de înregistrare Winmasters, despre care avem și un articol separat pe site, poți depune bani pe contul tău prin diferite metode. Depunerea minimă pentru Winmasters bonus de bun venit este de 50 de lei. Va trebui să faci o depunere în termen de 14 zile de la deschiderea contului. Nu uita să folosești cod bonus Winmasters special pentru această ofertă, bonus500.

Banii îi poți depune prin card bancar, transfer bancar, Paysafe, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. Dacă vrei să afli mai multe informații despre depunere în contul Winmasters o poți face aici.

Winmasters este obligat să verifice contul tău de jucător prin procesul KYC (Know Your Customer) și cel mai bine ar fi să efectuezi acest pas cât mai repede. Acest proces de verificare se realizează foarte ușor și ai nevoie de o poză cu buletinul tău și cardul bancar de pe care ai depus banii în cont.

Cele mai importante informații despre operator le poți găsi de asemenea și în recenzia Winmasters pariuri.

Bonus inregistrare Winmasters – condiții de rulaj

Winmasters bonus de bun venit are și câteva condiții de rulaj pentru ca suma să fie creditată în contul tău de jucător. Trebuie să rulezi suma compusă din depunerea ta + bonus de 8 ori. Cota minimă cerută pentru un bilet single este de 1.65, una deloc de speriat. În cazul biletelor combo, cota finală trebuie să fie de minimum 2.3, iar fiecare dintre selecțiile de pe bilet trebuie să aibă o cotă de măcar 1.35. Ușor de făcut, dacă urmărești zi de zi ponturile de pe site sau de pe canalul de Telegram. Winmasters promoții oferă pe lângă un bonus de 100% la prima depunere și unul gratuit de 40 lei la verificarea contului.

Pariu Gratuit Winmasters – 40 Lei gratis după procesul de KYC

Cadoul de bun venit de la Winmasters pariuri crește după îndeplinirea procesului de KYC. Nu-ți va lua prea mult să-ți verifici contul, așa că de ce să nu profiți și tu de un pariu gratuit Winmasters? Ai 40 de lei gratis, pentru a face profit!

Îți verifici contul, faci măcar o depunere și gata, ai un pariu gratuit Winmasters de 40 lei. Trebuie să ai grijă doar să pariezi pe cote de minimum 2.00. Asta fie dacă vorbim de bilete single sau combo.

Suma maximă pe care o poți câștiga folosindu-te de Winmasters pariu gratuit este de 150 lei. Nu paria live acest pariu gratuit, pentru că acestea nu fac parte din promoție.

De asemenea, fii atent să folosești suma integrală din acest pariu gratuit Winmasters. Dacă îți împarți pariurile în părți mai mici, doar primul dintre pariuri va fi luat în considerare.

Rulaj bonus Winmasters – Folosește ponturi pariuri BETuri!

Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite pariind în secțiunea Pariuri Sportive în termen de 14 zile, perioadă în care poți paria constant pe Cota 2 sau Biletul Zilei oferite de BETuri.ro. În caz contrar, promoția expiră. Acest lucru înseamnă că Winmasters bonus de bun venit va fi pierdut.

Citește cu atenție toate condițiile pentru a vedea pe ce ai voie să pariezi mai exact. De pildă, pariurile de tip handicap nu sunt luate în considerare pentru rulaj Winmasters bonus de bun venit.

Metode de retragere – Winmasters bonus de bun venit

Poți retrage bani de la Winmasters doar în momentul în care ți-ai verificat contul. Casa de pariuri este obligată să facă verificarea înainte să aprobe retragerea. Procesul constă în trimiterea unor poze cu buletinul, cardul de credit sau o factură de utilități.

Winmasters pune condiții destul de dificile. De exemplu, o retragere minima Winmasters prin transfer bancar este de 350 de lei. Prin card bancar sau Skrill/Neteller poți efectua retrageri Winmasters de minimum 80 de lei.

Dacă ai retrageri Winmasters trebuie să știi că durează între 2 și 4 zile lucrătoare la tranzacțiile prin card bancar. Dacă efectuezi o retragere bani Winmasters prin Skrill sau Neteller, atunci banii pot ajunge în contul tău în mai puțin de 24 de ore. În cazul unei retrageri Winmasters prin transfer bancar, lucrurile sunt puțin mai complicate. Procesul durează între 3 și 7 zile, în funcție de bancă.

Competiții pe care poți paria – Winmasters bonus de bun venit

Winmasters are în oferta de pariuri cele mai importante competiții sportive din lume. Meciurile de top din lumea fotbalului sau turneele importante de tenis nu au cum să absenteze de la Winmasters. Oferta conține și evenimente sportive mai puțin cunoscute. Vorbim aici de întreceri de ciclism, cricket, MMA, snooker și biliard sau sporturi cu motor.

Winmasters are o ofertă bogată și la pariurile live. Acolo prioritare sunt meciurile de fotbal din cele mai importante campionate din lume. Dar ai la dispoziție și turneele de top din lumea tenisului.

Concluzii – Winmasters bonus bun venit

Winmasters nu este singurul operator de pariuri sportive care oferă bonus de 100% la prima depunere în România. Dar suma pe care o poți obține, plus pariul gratuit de după finalizarea procesuluI de KYC fac din această ofertă una de nerefuzat. Despre acest Winmaster bonus de bun venit am scris tot ce trebuie să știi în acest articol. De la cum intri în posesia lui, la ce presupune el și cum îl poți folosi, ai toate informațiile aici. Dacă mai nelămuriri, avem și alte articole utile referitoare la această casă de pariuri online în secțiunea noastră de Ghid Pariuri.

Winmasters a fost una dintre primele case de pariuri online care a primit licenţă în România şi a devenit legală în 2014. Site-ul de pariuri Winmasters, la fel ca majoritatea de pe piaţă, are o gamă largă de evenimente sportive pe care poţi să pariezi.

Platforma Winmasters live este şi ea una extrem de bogată, fiind constant partide de tenis, fotbal, volei, tenis de masă sau partide E-Sports. Jucătorii care au deja cont au păreri Winmasters foarte bune. Acest operator are o platformă rapidă şi uşor de utilizat chiar dacă eşti începător pe Winmasters pariuri. Vezi și alte oferte case pariuri de top pe site!