winmasters bonus de bun venit
Cristi Geiger
13 noiembrie 2023

Winmasters Pariuri Bonus de Bun Venit – Bonus 100% până la 400 RON

5/5 - (2 votes)

Winmasters bonus de bun venit este unul dintre cele mai bune de piața autohtonă. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit o analiză despre tot ce înseamnă bonusul de înregistrare la Winmasters de 400 RON.

winmasters pariuri
Bonus de Bun Venit Winmasters de 400 RON
Primești de 100% mai mult decât ai depus!
Cod bonus: ROWB400

Cu Winmasters primești până la 400 RON gratis după prima depunere!

În acest articol vei afla cum poți intra în posesia acest bonus la depunere Winmasters, cum poți rula bonusul, dar și cum poți să retragi câștigul obținut.

Winmasters bonus de bun venit – Ce înseamnă?

Winmasters bonus de bun venit are o valoare între 50 și 400 de lei. Suma variază în funcție de suma pe care o vei depune în contul tău. Pentru a putea beneficia de oferta celor de la Winmasters trebuie să te înregistrezi și să deschizi un cont nou. Este un pas foarte ușor de realizat, mai ales dacă intri la rubrica de top case de pariuri de pe site-ul nostru.

După ce ai finalizat procesul de înregistrare cont Winmasters, despre care avem și un articol separat pe site, poți depune bani pe contul tău prin diferite metode. Depunerea minimă pentru Winmasters bonus de bun venit este de 50 de lei. Va trebui să faci o depunere în termen de 14 zile de la deschiderea contului. Nu uita să folosești cod bonus Winmasters special pentru această ofertă, ROWB400 .

Banii îi poți depune prin card bancar, transfer bancar sau Paysafecard. Depunerea prin electronice precum Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller nu sunt incluse în această promoție. Dacă vrei să afli mai multe informații despre depunere în contul Winmasters o poți face aici.

Winmasters este obligat să verifice contul tău de jucător prin procesul KYC (Know Your Customer) și cel mai bine ar fi să efectuezi acest pas cât mai repede. Acest proces de verificare se realizează foarte ușor și ai nevoie de o poză cu buletinul tău și cardul bancar de pe care ai depus banii în cont.

Winmasters Bonus de Bun Venit – Până la 400 RON gratis la prima depunere

În funcție de valoarea primei depuneri, Winmasters te premiază! La prima depunere vei primi 100% din valoarea primei depuneri sub formă de bonus de bun venit. Nimic mai simplu. Mai jos îți spunem și ce condiții de rulaj există pentru acest bonus Winmasters.

Cele mai importante informații despre operator le poți găsi de asemenea și în recenzia Winmasters pariuri.

Bonus la depunere Winmasters – condiții de rulaj

Winmasters bonus de bun venit are și câteva condiții de rulaj pentru ca suma să fie creditată în contul tău de jucător. Trebuie să rulezi suma compusă din depunerea ta + bonus de 8 ori. Cota minimă cerută pentru un bilet single este de 1.65, una deloc de speriat. În cazul biletelor combo, cota finală trebuie să fie de minimum 2.3, iar fiecare dintre selecțiile de pe bilet trebuie să aibă o cotă de măcar 1.35. Ușor de făcut, dacă urmărești zi de zi ponturile de pe site sau de pe canalul de Telegram.

Ai 14 zile la dispoziție pentru a rula bonusul. Citește bine termenii și condițiile pentru a vedea ce tipuri de pariuri nu se încadrează.

Concluzii

Winmasters nu este singurul operator de pariuri sportive care oferă bonus de 100% la prima depunere în România. Dar suma pe care o poți obține face această ofertă una de nerefuzat. Despre acest Winmasters bonus de bun venit am scris tot ce trebuie să știi în acest articol. De la cum intri în posesia lui, la ce presupune el și cum îl poți folosi, ai toate informațiile aici. Dacă mai ai nelămuriri, avem și alte articole referitoare la această casă de pariuri online în secțiunea de Ghid Pariuri.

Platforma Winmasters live este şi ea una extrem de bogată, fiind constant partide de tenis, fotbal, volei, tenis de masă sau partide E-Sports. Jucătorii care au deja cont au păreri Winmasters foarte bune. Acest operator are o platformă rapidă şi uşor de utilizat chiar dacă eşti începător pe Winmasters pariuri. Așa că profită și tu de acest bonus de bun venit Winmasters și intră într-un univers plin de posibilități! Vezi și alte oferte case pariuri de top pe site!

winmasters pariuri
Bonus de Bun Venit Winmasters de 400 RON
Primești de 100% mai mult decât ai depus!
Cod bonus: ROWB400

Cu Winmasters primești până la 400 RON gratis după prima depunere!