Joc responsabil, un prinicipu de bază pentru orice parior

Află din acest articol ce înseamnă joc resposanbil și cum te asiguri că nu vei depăși niciodata limitele și că vei paria doar de plăcere.

Nu accesa site-uri de jocuri de noroc dacă nu ai 18 ani! Accesul minorilor la jocuri de noroc este ilegal. Indiferent de situație, alege în totdeauna un joc responsabil!

Accesul pe site-ul nostru este condiționat de faptul ca utilizatorii să aibă o vârstă mai mare de 18 ani. În plus, aici vei găsi numai case de pariuri acreditate de ONJN!

Nu te înregistra pe site-ul nostru cu informații false referitoare la vârstă!

Atât noi, cât și partenerii noștri considerăm că protecția minorilor este o prioritate. Pentru protecția minorilor, în momentul de înregistrare pe site-ul unei case de pariuri online este necesară dovedirea faptului că utilizatorul are mai mult de 18 ani. Dovada se face prin trimiterea unei copii după actul de identitate, iar în unele cazuri chiar a mai multor documente.

Invităm de asemenea părinții și tutorii să ia atitudine la rândul lor.

În primul rând, îți recomandăm să ții secrete de acces la cont, precum numele de utilizator și parola.

Apoi, îți recomandăm să instalezi un program de filtrare care să restricționeze accesul la internet al minorilor. Netnanny este un software foarte eficient în acest sens. Așa poți asigura că această politică de joc responsabil nu este încălcată!

Sfaturi pentru un joc responsabil

Când alegi un joc de noroc, nu paria niciodată mai mult decât îți poți permite. Și, indiferent de cât de distractiv și interesant ar fi, este mai plăcut atunci când joci responsabil.

Trebuie să te bucuri de câștiguri când joci un joc de noroc, să îți accepți pierderile și să pleci când ai ajuns la un punct limită. Nu te înflăcăra, mai bine ia o pauză și revino câteva ore mai târziu sau a doua zi. Uneori, totul merge strună și câștigi încontinuu.Alteori, orice ai face, pur și simplu nu poți câștiga. Până la urma, asta înseamnă un joc de noroc. Un joc de noroc este și trebuie să rămână o metodă excelentă prin care să te distrezi.

Dacă, din orice motiv, simți că devii sau că ești dependent de un joc de noroc… Îți recomandăm să contactezi o organizație de sprijin, pentru îndrumări și asistență. Nu este nicio rușine să ceri ajutorul sau să discuți cu cineva. Ți-am oferit aceste legături utile, unde vei găsi informații de contact. Asistența legată de joc responsabil este confidențială și consilierea este gratuită! Așadar, dacă ai nevoie de ea, o poți folosi:

Toate casele de pariuri serioase au disponibile mai multe instrumente care să îți permită să joci responsabil. Iar în cazul în care nu au astfel de instrumente, nu ne plac și nu ți le vom recomanda!

Limita de vârstă

Evident, pentru a putea să te înregistrezi și să joci la casele de pariuri online, trebuie să ai vârsta de minimum 18 ani. De asemenea, nu uita că, pentru siguranța și confortul tău, dacă înregistrezi un cont cu informații false privitoare la vârstă, acest lucru îți va afecta câștigurile.

Testează-te!

Casele de pariuri oferă chestionare de auto-ajutor când vine vorba de joc repsonsabil. Aceste chestionare sau teste ale profilului de jucător se pot găsi pe site-ul web al cazinoului și reprezintă o metodă bună de a înțelege mai bine obiceiurile tale de joc de noroc. Ele sunt structurate sub formă de întrebări cu răspunsuri multiple. După ce ai terminat chestionarele, ți se va oferi rezultatul, care îți va explica dacă te afli sau nu într-o zonă periculoasă.

Joc responsabil – Închidere voluntară a contului

Dacă consideri că joci prea mult și ai dori să o iei mai ușor, să faci o pauză sau pur și simplu să renunți complet la joc, îi poți cere casei de pariuri online să îți blocheze contul. Aceasta înseamnă că respectivul operator îți va îngheța contul o anumită perioadă de timp, conform dorinței tale – mai multe zile, săptămâni, luni sau chiar pe perioadă nedeterminată.

În această perioadă nu îți vei putea accesa contul din cadrul casei de pariuri online (desigur, îți poți retrage toți banii înainte de a face aceasta) și nu vei mai primi informații despre operator sau activitățile sale promoționale. Alege această opțiune de joc responsabil dacă simți că de asta ai nevoie!

Te invităm să afli mai multe despre activitatea noastră și să practici un joc responsabil și în siguranță alături de BETuri.ro! Ai toate informațiile de care ai nevoie despre cum se joacă pe pagina de ghid pariuri. Dar și ponturi pariuri valoroase!