Biletul Zilei Azi - 20 iulie 2024

Ultimul update pe: iunie 8, 2024
4.6/5 - (1618 votes)

Gol în ultima secundă, biletul zilei este câștigător! Ce sentiment plăcut, nu-i așa? Știi și tu cum stă treaba. Un parior adevărat nu poate neglija biletul zilei. Mai jos ai sugestiile noastre pentru biletul zilei azi și cota totală:

Superliga
20.07.2024
Stadionul Ion Oblemenco
Universitatea Craiova
universitatea craiova
vs
UTA Arad
UTA
1X&2+
1.57
18:30 - Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1
Allsvenskan
20.07.2024
Grimsta IP
IF Brommapojkarna
IF Brommapojkarna
vs
Hammarby
hammarby
3+
1.59
18:30
Campeonato Brasileiro Série A
20.07.2024
Estadio Nacional Mae Garrincha
Flamengo
Flamengo
vs
Criciuma
criciuma logo
1
1.44
22:00

Calculează singur câștigul

Cota

3.59

Câștig

0lei

0

Câștigate

10

Pierdute

Statistica

(ultimele 10 bilete)

Istoric

Câteva cuvinte despre biletul zilei

Cum vor afecta transferurile verii situațiile din marile ligi? Dar cum va arăta fotbalul în continuare, după apariția Covid? Cele mai noi știri din sport nu trebuie nici ele ratate. Nimic nu trebuie scăpat din vedere când îți alegi biletul zilei fotbal. De la transferuri, la accidentări și, mai nou, pandemii. Dar un ajutor din partea experților e mereu bine de luat în calcul.

Nu degeaba englezii, inventatorii pariurilor, adoră să plaseze bilete în fiecare zi, pe cele mai diverse, uneori trăsnite cote. Nu știi niciodată de unde vine marea lovitură! Și apoi, în orice caz, așa îți poți testa zi de zi cunoștințele și strategiile legate de pariurile sportive.

Pe pagina aferentă am pregătit pentru tine mai multe propuneri pentru biletul zilei. Cota finală va varia, de la cota 2 pariuri la una de 1000, de ce nu? Totul pentru ca tu să poți face alegerea cea mai inspirată pentru strategia ta de joc.

Ponturi pariuri sportive biletul zilei – Cum luăm cea mai bună decizie?

Pentru biletul zilei azi, tipsterii noștri analizează minuțios fiecare eveniment în parte. Așa ar trebui să faci și tu. Iată de ce trebuie să ții cont:

În plus, informația este cheie. De aceea nu strică să arunci un ochi zilnic pe pagina noastră de știri din sport. Dar și pe cea de ghid pariuri sportive. Acolo poți vedea care sunt cele mai bune strategii pariuri pe care le poți aplica.

Miza pe multi sport!

Experții noștri au o experiență relevantă în oferirea de ponturi bune pentru biletul zilei fotbal azi sigur, biletul zilei tenis, dar și biletul zilei pariuri sportive. Tipsterii din echipa BETuri câștigă în mod constant. Și vor să te ajute și pe tine să faci asta mai des!

La secțiunea Biletul Zilei vom acoperi așadar multe sporturi. Sigur, focusul principal va fi pe fotbal, sportul rege. În principal pentru că este poate cel mai accesibil sport. Dar și pentru că aici opțiunile pentru biletul zilei sunt foarte diverse și interesante. Nu vor lipsi ponturile pentru biletul zilei Liga 1. Sau cele legate de meciurile din Cupele Europene și din campionatele tari ale Europei.

Biletul zilei tenis va fi de asemenea nelipsit de pe pagina noastră. Cum am putea ignora un sport în care se joacă permanent? Și în care o avem pe Simona Halep printre protagoniste?

În plus, alte opțiuni interesante pentru tine pot fi:

Pariuri sportive biletul zilei – Strategii câștigătoare

Cheia pentru biletul zilei este reprezentată de informațiile corecte. Încearcă să fructifici toate aceste oportunități în construirea unei strategii relevante. Nu îți prezentăm lucrurile ca atare. În schimb, îți oferim sfaturi și trucuri ce îți pot fi folositoare în dezvoltarea jocului. Nu îți arăta intențiile de la început. Fii precaut și pregătește din timp o strategie câștigătoare. Poți să testezi de exemplu handicapul asiatic și pe cel european.

Există diferențe semnificative între cele două, dar au și un punct comun care le unește. Handicapul în pariurile sportive se aplică atunci când există un dezechilibru major între cele două adversare (cei doi adversari). Echipa sau combatantul mai slab cotat primește un avantaj fictiv (de goluri, de puncte, de game-uri etc.).

La handicapul european avem doar două variante. Câștigă jucătorul sau echipa 1 sau câștigă jucătorul sau echipa 2. Egalul nu există ca opțiune în cazul acestui tip de joc. Când nu sunt îndeplinite una dintre aceste două opțiuni, miza de pe biletul zilei fotbal se va returna integral sau parțial.

Biletul zilei azi – Câștigi cu handicapul asiatic

Un exemplu clasic de handicap asiatic îl constituie ca echipa mai puternică să plece cu un dezavantaj de un gol. Să presupunem că avem meciul dintre PSG și Marseille pe biletul zilei Ligue 1. Și că echilibrul se stabilește la o diferență de un singur gol. Practic pariul tău va fi PSG (-1).

Să presupunem că tu pariezi pe victoria lui PSG în cazul aplicării acestui tip de handicap. Pentru un bilet câștigător, PSG trebuie să câștige la două sau mai mult de două goluri. Dacă PSG se impune la un gol diferență (1-0, 2-1, 3-2, 4-3, etc.) miza plasată de tine va fi returnată. În cazul unui meci egal (0-0, 1-1, 2-2, 3-3- etc.) sau chiar a unei victorii a echipei de pe Stade Vélodrome, pariul zilei va fi pierdut.

Ești pregătit să încerci această opțiune pe biletul zilei la cele mai importante case de pariuri?

Biletul zilei pariuri sportive fotbal azi – Handicapul European, o „armă” utilă

Să tratăm aceeași situație pentru biletul zilei tipseri din perspectiva handicapului european. Linia de handicap se va stabili de data aceasta la -1.5. Practic, nu va mai exista nicio situație în care banii tăi se vor întoarce. Dacă PSG învinge la cel puțin două goluri (2>1.5), vei obține profitul. În caz că PSG câștigă la un singur gol, face egal sau chiar pierde partida, biletul zilei va fi pierzător.

Un tip special de pariu handicap este și Draw No Bet. Este o variantă mai simplificată pentru X2 sau 1X. Când ai de exemplu un meci între Manchester City și Liverpool. Și vrei să pariezi pe Cormorani, pentru că simți că vor avea o zi bună. Poți încerca opțiunea Draw No Bet. Aceasta mai este cunoscută și ca Handicap 0. Dacă Liverpool învinge, vei primi fondurile cuvenite. Iar dacă iese egal miza îți va fi returnată integral. Este o strategie eficientă pentru biletul zilei fotbal. Dar și pentru biletul zilei pariuri când vine vorba de baschet, hochei pe gheață sau handbal.

Handicapul (european sau asiatic) poate fi o foarte bună alternativă la alte sporturi online. Pariurile de tip handicap european și asiatic sunt disponibile la majoritatea operatorilor cu licență de la ONJN. Vorbim desigur despre Unibet, NetBet, Maxbet, Efortuna, Winmasters, 888 sau Sportingbet. Jocul în aceste case de pariuri online este perfect legal și reglementat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Handicapul Asiatic poate fi aplicat nu doar pe cele două combatante. Case de pariuri importante precum Unibet oferă și totaluri asiatice pe numărul de goluri marcate. Acestea pot fi și totaluri întregi (Peste 2 goluri, Sub 3 goluri), dar și variante fracționare (Peste 1.25, Sub 2.75, Peste 2.5). Alfă mai multe despre handicapul asiatic din articolul nostru specializat.

Biletul zilei fotbal sigur – Despre handicapurile cu returnare parțială

Casele de pariuri online se întrec în oferte care mai de care mai spectaculoase. Nu putem să neglijăm variantele ce ne ies în cale atunci când alegem pronosticuri fotbal azi de jucat pe un acumulator. Jocul în online pare simplu. Însă doar gamblerii experimentați ca tine pot face față adrenalinei. Dar și tentațiilor ce apar la tot pasul în pariurile sportive online.

La capitolul biletul zilei ponturi sigure, haide să ne uităm puțin peste tot ce înseamnă handicapuri cu returnare parțială. Un astfel de pariu este de exemplu handicapul +0.25.Acesta se mai numește și handicap (0, 0.5).

Exemplu de bilet folosind această strategie

Să presupunem că ești pus în fața unui meci foarte echilibrat din prima ligă germană. Vorbim de exemplu de un meci între Stuttgart și Mainz. Pariul +0.25 aplicat pe echipa oaspete (gazdele pornesc cu un mic avantaj) se traduce în două pariuri distincte. Jumătatea din miza ta de la biletul zilei sigur va fi un Draw No Bet. Cealaltă jumătate o constituie un pariu pe +0.5.

Dacă Mainz reușește să învingă pe Stuttgart pe acumulatorul tău Bundesliga, banii vor fi ai tăi. Dacă meciul se termină la egalitate, vei obține jumătate de profit (cea aferentă Draw No Betului). Iar dacă Stuttgart se impune, bilet pariuri se consideră pierdut.

Să încercăm aceeași abordare de bilete pariuri sportive. De data asta pentru un pariu de tip Stuttgart (-0.75). Considerăm că echipa nou-promovată e ușor favorită și dorim să beneficiem de pe urma acestei situații pe biletul nostru E bine de știut de la bun început că -0.75 se împarte în două jumătăți de pariuri. Jumătate merge pe -1, iar cealaltă pe -0.5. Dacă Stuttgart obține o victorie la două goluri, pariul este 100% câștigator. Dacă scorul va fi 1-0, 2-1, 3-2 sau orice altă variantă cu diferență de 1 în favoarea nou promovatei va fi pe jumătate castigator (Half Won). Orice versiune în care Mainz se impune sau avem de a face cu un meci egal va duce la pierderea pariului respectiv.

Biletul Zilei Cota 2 – Strategia Martingale

Ce se întâmplă atunci când știința intră în siajul jocurilor de noroc online? Lucrurile vor sta bine dacă veți urma biletul zilei prezentat pe site-ul nostru. Martingale provine din Franța secolului al XVII-lea și se referă la un joc cu cotă 2. În 1934, Paul Lévy a adus în teoria probabilităților conceptul de martingale. Ajunsă și în zona jocurilor de noroc, aceasta a devenit o abordare standard pentru cei mai norocoși dintre pariori.

Martingale pentru bilete pariuri azi începe cu o miză inițială, pe care o vei dubla în cazul unui rezultat nefavorabil. Totul funcționează până în momentul în care câștigi. Strategia depinde foarte mult de experiența și de flerul tău.

Iată cum arată o serie Martingale în forma ei maximală. Considerăm X suma cu care începem această ridicare la putere a lui 2. Vom avea: 1X, 2X, 4X, 8X, 16X, 32X, 64X, 128X, 256X, 512X și 1024X. Chiar dacă ai să zicem o serie de 5-6 rezultate nefavorabile, un rezultat bun te va aduce pe un plus mic. Astfel, vei reveni din nou pe trasa optimă. Iată cum arată un joc cu 3 pași pierduți și un al patrulea câștigator.

Pariul zilei – Strategia Martingale exemplificată

Meciul I: Miza 5 lei – Premier League. Southampton – Chelsea 2-1 (pierdut). Vom dubla miza. Pariaserăm pe oaspeți.
Meciul al II-lea: Miza 10 lei – Leipzig – Hoffenheim 3-3 (pierdut). Vom dubla miza. Pariul pe biletul zilei Bundesliga nostru fusese pe Leipzig.
Meciul al III-lea: Miza 20 de lei – Biletul zilei Liga 1. FCSB – Voluntari 1-3 (pierdut). Vom dubla miza. Plasasem pariul zilei pe victoria lui FCSB.
Meciul al IV-lea: Miza 40 de lei – Biletul Zilei Serie A: Juventus – Fiorentina 2-0 (câștigat).

Câștigul cumulat este de 80 de lei, din care vom scădea mizele anterioare. Acestea însumează 75 de RON. Chiar și cu o serie negativă de 3 pariuri, un singur câștig te aduce pe un plus de cinci lei. E important să te decizi pe ce strategie mizezi. O strategie în cinci pași de exemplu are nevoie de o bancă de 31X. Iar una în șapte pași are nevoie de suportul unei sume inițiale de 127X. Tradus în exemplu anterior, strategia în cinci pași aduce cu sine un buget minim de 155 RON. Iarr cea în șapte pași 635 de lei.

Biletul zilei cota 2 poate fi un instrument foarte bun pentru Martingale. Poți folosi biletul zilei în foarte multe variante. Una dintre cele mai populare, apreciată și de tipseri este parierea pe Over/Under 2.5 (Peste/Sub goluri). Altă opțiune interesantă pentru biletul zilei pariuri sigure o reprezintă alegerea meciurilor din Liga 1 din România. Pe acestea vom plasa pariuri de X. Deși se recomandă cote de 2, putem merge și pe variante de 3-4. Nu evita nici pariurile pe tenis live pentru strategia martingale în 5 sau 7 pași.

Pronosticuri fotbal biletul zilei – Mai multe despre Martingale

A doua abordare eficientă în cazul strategiei Martingale pentru biletul zilei pariuri sportive este un focus exclusiv pe campionatul românesc. Este campionatul pe care îl cunoști cel mai bine. Și pe care pariorii îl au mereu sub lupă. Meciurile sunt televizate integral. Iar controlul asupra mizelor este absolut. Cum facem ca pronosticurile zilei să reușească? Îți arătăm și ție secretul. Cuvintele cheie sunt următoarele: analiză, avancronică, ponturi bune și experți pe măsură. Și lista poate să continue fără să ne repetăm.

Poți încerca deopotrivă martingale și jocul pe handicap asiatic sau european cu case de pariuri recomandate de specialiștii Beturi.ro. Și această strategie pe Liga 1 este una care aduce un rulaj mai rapid. Asta datorită programării fiecărui meci din etapă într-o altă zi și la o altă oră. Nu uita că ai și coduri bilete la dispoziție pe site!

Strategia Martingale aplicată pentru tenis

Alt sport, dar o abordare specifică pentru biletul zilei pariuri. Vorbim și de o strategie Martingale pentru biletul zilei tenis. Pentru acest lucru e nevoie să ținem cont de câteva aspecte preliminare.

Avem nevoie ca favoritul să aibă o cotă de 1.3. Începem să pariem live de la 0-0 încă din primul set. Și doar dacă underdog-ul se află primul la serviciu. Vom juca tipul de pariu numit Primul care ajunge la X game-uri. X-ul variază de la 2 până la 5, în unele cazuri chiar până la 6. Mai ales când setul intră în prelungiri. De multe ori, când favoritul se află la primire șansa oferită ca acesta să fie primul la două game-uri este de aproximativ 2.

Găsim o serie de avantaje și dezavantaje asociate cu acest tip de ponturi pariuri sportive. Dintre avantaje remarcăm timpul relative scurt de așteptare între meciuri. Un turneu programează multe partide în primele zile ale săptămânii, uneori chiar mai mult de 12. Și posibilitatea de a plasa multe pariuri pe biletul zilei tenis într-un interval scurt de timp e atrăgătoare.

Indiferent de numărul de pași pe care îi folosim la Martingale, vom observa că doar având ultimul pariu castigator vom fi pe profit. Oricare alt pariu devine castigator, profitul va fi semnificativ îmbunătățit pe biletul zilei tipseri conținând meciuri din ATP sau WTA.

Cum îți poți mări câștigul la biletul zilei pariuri sportive?

Îți vom prezenta acum mai multe avantaje dacă pui mai multe meciuri pe biletul zilei azi la principalele case de pariuri online de la noi.

Fortuna oferta biletul zilei

 • La Fortuna poți beneficia de un Mega Bonus Dublu dacă pariezi 20 de evenimente cu o cotă minimă de 1.20 pe bilet. Dacă ai minim 5 meciuri pe bilet, automat primești un bonus. Acesta poate crește pe biletul zilei azi în funcție de numărul de evenimente.
 • La Meciul Zilei ai cotă mărite pentru cele mai bune două meciuri ale zilei. Ai nevoie de minimum alte două evenimente pe bilet.
 • Fortuna Plus cote mai mari pentru meciuri dacă ai 4, 7 sau 11 evenimente pe biletul zilei de azi.
 • La Expert Fotbal dacă ai minim 5 meciuri îți poți crește câștigul cu 11%.

Pronosticul zilei – Unibet biletul zilei

La Unibet ai o opțiune excelentă pentru biletul tău combinat pe fotbal. Vorbim aici de Combo Booster. Ai șansa astfel să-ți mărești câștigul final cu până la 50 la sută pe un bilet cu 12 evenimente din fotbal. Despre Unibet Combo Booster am scris mai multe în articolul aferent de pe pagina de Oferte Case Pariuri.

De asemenea, la Unibet ai parte și de funcția Creare Pariu. În acest fel poți combina numeroase pariuri chiar și pentru un singur eveniment! Astfel, obții o cotă unică pentru biletul tău. Pariezi ușor pe cartonașe, cornere, marcatori în cadrul unui singur meci de fotbal iar cota se va adapta în funcție de alegerile tale. Unibet biletul zilei prin Creare Pariu poate deveni cu adevărat monstruos!

În plus faptul că poți combina pariuri live Unibet cu alte evenimente care nu au început îți crește șansa pentru un bilet câștigător!

Maxbet biletul zilei

Dacă introduci cod bonus Maxbet SUA50 la secțiunea de Bonusuri de pe siteul celor de la Maxbet poți obține un free bet Maxbet de 50 de lei. Trebuie să plasezi minim 3 meciuri (cota minimă 1.50 per pronostic) pe biletul zilei NBA, NHL, MLS, MLB și / sau NFL cu o miză de minim 50 RON, iar a doua zi primești 50 RON sub forma unui free bet. Oferta aceasta pentru pariuri sportive biletul zilei poate fi accesată zilnic de clienții Maxbet.

Superbet biletul zilei fotbal

 • SuperExtra – Primești cote mai mari pentru anumite meciuri la pronosticul 1, X,2, 1X, X2 și 12 pentru meciurile de top. Poți profita astfel din plin de Biletul Zilei Champions League sau pe altă competiție majoră. Noi spunem că merită să încerci bilete Superbet azi, mai ales dacă cotele sună promițător!
 • SuperCota – Cote mai bune la pronosticul zilei pentru cele mai impotante două meciuri ale zilei.
 • Superbonus Superbet – îți mărești câștigurile pe biletele combo cu până la 150 %!
 • SuperavAntaj Superbet – Ai posibilitatea de a bifa câștiguri mai devreme la anumite evenimente, în funcție de diferența de scor!
 • De asemenea, un Superbet biletul zilei nu este complet dacă nu încerci și noile Super Pariuri Superbet! Cerul e limita când vine vorba de cotele de la Super Pariuri Superbet, așa că îți recomandăm să arunci un ochi pe oferta meciuri Superbet plus Superbet pariuri live și să vezi dacă te atrage ceva!

Betano biletul zilei cota mare

 • La Betano nu pierzi dacă acumulatorul tău are între 5 și 10 meciuri din fotbal/biletul zilei baschet și cotă minimă de 1.65. Dacă ai un astfel de bilet și un singur meci este necâștigător, primești miza înapoi.
 • Dacă ai între 4 și 10 evenimente din fotbal/baschet fiecare cu o cotă de 1.50 vei primi suplimentar până la 50% profit.

Winmasters biletul zilei azi

 • La Winmasters, primești până la 60% profit dacă ai un acumulator câștigător format din minim 4 evenimente din fotbal, biletul zilei tenis sau baschet
 • Dacă biletul tău are între 5 și 10 meciuri, cote minimum 1,25 per selecție și o miză între 20-50 de lei și pierzi doar pe un meci, casa de pariuri îți dă miză înapoi.

NetBet Sport biletul zilei hochei

 • Bonus multiplu de la NetBet îți oferă un profit de până la 50% la un bilet câștigător format din minimum 3 meciuri plasate pe fotbal, tenis, baschet sau biletul zilei NHL.

Baumbet biletul zilei azi

Baumbet Pariuri îți oferă un free bet dacă joci billetul zilei pariuri sportive format din exact 4 evenimente. Cu cât joci mai multe astfel de bilete într-o săptămână, cu atât vei primi un pariuri gratuit mai mare. Mai multe detalii în recenzia Baumbet.

Și la Casa Pariurilor îți poți crește profitul

Dacă vrei să mizezi pe biletul zilei handbal sau pe orice sport care te pasionează, nici acest operator nu se lasă mai prejos. Și oferă avantaje pariorilor îndrăzneți. Casa Pariurilor Biletul Zilei înseamnă posibilitatea de a lua bani în cazul unui acumulator de 11 evenimente din care un singur meci te „scoate”. Mai nou, îți poți mări câștigurile cu până la 150 % pe biletele acumulator, folosind promoția Bonus Cât Casa.

În plus, beneficiziei și de alte oferte tentante pentru Casa Pariurilor biletul zilei. Vorbim aici de Happy Hour, multiplicatorul de cote și / sau bonus dublu.

Mai multe detalii în recenzia Casa Pariurilor.

Trăiește visul american la 888 sport!

888 sport oferta Biletul Zilei este una specială dacă vorbim despre sporturile americane. Aici ai posibilitatea de a primi un free bet de până la 100 de lei dacă joci pe un bilet acumulator cu minimum 5 evenimente din sporturile americane. Vorbim desigur despre fotbal american, baseball, hochei și chiar soccer.

Biletul Zilei – Avantaje și dezavantaje

Avantaje

 • Dacă îți place să mizezi sume mici, atunci biletul zilei este ideal pentru tine. Biletul zilei cota mare și o miză mică pot fi rețeta succesului.
 • Biletul zilei îți oferă posibilitatea să combini meciuri din toate sporturile.
 • La biletul zilei fotbal, dar nu numai, beneficiezi de creșterea câștigului pentru numărul de meciuri plasate pe bilet.

Dezavantaje

 • Biletul Zilei conține în medie 5 meciuri și ar fi bine să arunci și tu un ochi peste evenimentele respective.
 • Acest proiect nu este câștigător zilnic. Are o rată mai mică de câștig față de Biletul Cota 2, dar câștigul poate fi mai mare.

Cei mai importanți tipseri lucrează pentru tine!

Biletul zilei azi este instrumentul pe care îl ai la îndemână pentru a reuși în acest adevărat job cu normă întreagă. Unul dintre cele mai importante dezavantaje îl constituie faptul că e destul de greu de găsit meciuri care să îndeplinească aceste condiții. Dar Beturi.ro are o echipă foarte bine documentată. Și care te va ajuta zi de zi cu biletul zilei tipseri!

Ți-am vorbit despre pariurile cu handicap european sau asiatic, dar și de strategia Martingale. Asta pentru ca tu să poți alege în consecință metode de lucru eficiente pentru biletul tău.

În rest, credem că știi ce ai de făcut, că tu ai și pâinea și cuțitul. Iar un bilet al zilei e de departe cea mai bună opțiune. Te așteptăm să-ți deschizi un cont la unul dintre operatorii parteneri. Cu ponturile de la noi și cu cont pe un site de specialitate, petrecerea pariorilor poate să înceapă.

Pe site găsești multe pronosticuri îndelung analizate pentru un bilet pariuri sportive de succes. Dar și încercări mai temerare, precum biletul zilei cota mare. Pe site sau pe grupul de Telegram BETuri. Dar și în emisiunea noastră săptămânală de ponturi, BETuri 1X2! Totul pentru ca tu sa ai toate variantele de care ai nevoie. Ai și o secțiune de știri pe măsură. Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!

Întrebări comune legate de Biletul Zilei

Iată o scurtă listă cu cele mai întâlnite întrebări când vine vorba de biletul zilei pariuri + răspunsurile echipei BETuri.

Unde este recomandat să joc biletul zilei la pariuri?

Foarte simplu: la casa de pariuri preferată. Dacă nu ai încă o alegere clară când vine vorba de pariurile tale, poți să verifici avantajale și dezavantajele caselor de pariuri din zona de Recenzii de pe site.

Există biletul zilei sigur?

Pariurile nu sunt știință exactă, însă rolul tipserilor din echipa BETuri este să crească cât mai mult cu putință șansele fiecărui pont oferit. Studiază cu atenție forma echipelor implicate, dar fii atent și la orice alt detaliu care poate influența jocul!

Biletul zilei cotă mare sau biletul zilei cotă sigură?

De multe ori, pariorii amatori asociază cota mică cu siguranța. Totuși, după ani de experiență, îți putem spune că lucrurile nu stau chiar așa. Îți recomandăm să nu pariezi mai mult decât îți permiți să pierzi, indiferent de cota aleasă.

Biletul zilei gratis, fantezie sau realitate?

Echipa BETuri îți propune să ofere ponturi GRATIS tuturor celor interesați. Rubrica de tip Biletul Zilei, dar și Cota 2 de pe site sunt și vor rămâne gratuite pentru toți fanii pariurilor.