unibet combo booster
Andrei ReF
18 martie 2021

Unibet Combo Booster – Cum adaugi 50% în plus la câștiguri

Dacă tot îți plac pariurile multiple, atunci e cazul să pui mâna pe oferta Unibet Combo Booster. Cu această funcție poți să ajungi să-ți mărești câștigurile cu până la 50%. Metoda e simplă: cu cât optezi pentru mai multe meciuri cu atât vei obține un adaos mai mare la biletul tău.

unibet pariuri sportive
Combo Booster – Câștiguri Mărite cu până la 50 %!
Mai multe meciuri pe bilet, câștiguri mărite cu Unibet!

Unibet Pariuri Sportive îți crește câștigul cu până la 50 % pe biletele combo. Află mai multe din acest articol!

Unibet îți oferă posibilitatea de a miza pe cele mai tari competiții cu ajutorul unei platforme spectaculoase și eficiente. Acesta operator este categoric unul dintre mai profesioniști și mai apreciați furnizori de jocuri de noroc din România. Pe lângă aria largă de competiții, aplicațiile ultra moderne, funcția livestream, Unibet stă excelent și la capitolul oferte. Îți vom explica mai departe toate regulile promoției Unibet Combo Booster.

Unibet bonus fara depunere. Care sunt regulile promoției?

Unibet Combo Booster este o ofertă accesibilă pentru oricine. Ea poate fi utilizată foarte ușor.

Va trebui să selectezi trei evenimente pre-live pe biletul tău de pariere. Pentru a te califica la promoție, nu ai voie să mizezi pe cote mai mici de 1.25. În plus, acest bonus fara depunere Unibet este valabil doar pentru secțiunea Fotbal de pe pagina operatorului.

Posibilul câștig va crește cu câteva procente în funcție de numărul de meciuri selectate pe bilet:

 • 3 meciuri – 2%
 • 4 meciuri – 4%
 • 5 meciuri – 8%
 • 6 meciuri – 12%
 • 7 meciuri – 16%
 • 8 meciuri – 23%
 • 9 meciuri – 30%
 • 10 meciuri – 37%
 • 11meciuri – 43%
 • 12 meciuri – 50%

Această promoție Unibet bonus fara depunere poate fi folosită doar la pariurile plasate cu bani reali. Trebuie să știi că oferta nu poate combinată cu alte bonusuri, iar pariurile tip sistem sunt excluse din promoție. La fel este cazul și pentru biletele construite cu funcția „Creare pariu”. În schimb, opțiunea cashout este disponibilă, dar bonusul nu se va aplica dacă suma inițială de bani a fost retrasă în totalitate.

Un amănunt interesant față de alte promoții este faptul că miza care poate fi plasată pentru Unibet Combo Booster este uriașă – 50.000 RON. Totodată, câștigul maxim este de 500.000 RON. „Boost-ul” se aplică profitului și nu include miza.

Dacă unul din evenimentele de pe bilet a fost anulat, atunci bonusul se va aplica cu procentajul echivalent numărului de meciuri valabile de pe biletul tău. Promoția Unibet bonus fara depunere este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru jucătorii vechi care au deja cont.

Trebuie să te înregistrezi pentru a primi Bonus fara depunere Unibet

Dacă vrei să profiți de Unibet Combo Booster și de alte cadouri de la Unibet trebuie să te înregistrezi. Deschiderea unui cont Unibet pariuri sportive se face foarte ușor de pe laptop, tabletă sau de pe un telefon mobil. Un parior nu poate participa la un joc online pe bani dacă nu este titular de cont. Pentru înregistrare, proces la care ajungi dacă apeși pe „Profită acum!”, va trebui să furnizezi următoarele informații:

 • data nașterii
 • confirmarea vârstei de minim 18 ani
 • prenumele și numele jucătorului
 • locul de reședință al jucătorului
 • CNP
 • o adresă de e-mail valabilă a jucătorului
 • un nume de utilizator și o parolă

Află tot ce trebuie să știi despre operator din articolele noastre dedicate de pe pagina de Ghid Pariuri. De la depunere Unibet și până la modalitatea de a intrat în contact cu echipa de suport Unibet, pe BETuri.ro ai toate informațiile de care ai nevoie.

Unibet Combo Booster – Bonus de bun venit de 300 RON

Încă din prima zi, Unibet vrea să te recompenseze și îți propune o serie de beneficii. Un exemplu este Unibet bonus de bun venit. Acesta este de 100% la prima depunere până la 300 RON. Oferta este disponibilă pentru clienții noi cu reședința în România. Pentru a te califica la promoția de bun venit, va trebui să alimentezi contul cu minim 25 RON. Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru bonusul de bun venit.

Va trebui să îndeplinești mai multe condiții de rulaj pentru a retrage banii bonus. Mai întâi, vei juca suma bonus de 8 ori. Sunt luate în considerare doar pariurile finalizate. Se califică pentru rulaj numai evenimentele alese care au cotă minimă de 1.40. Un alt detaliu important este faptul că nu poți amesteca pe bilet pariuri pre-live cu Unibet pariuri live. Pentru a fi îndeplinite condițiile promoției, va trebui să alegeți doar evenimente care n-au început sau doar pariuri live. Mai multe detalii despre bonusul de bun venit găsiți pe site-ul Unibet. Tot acolo, veți observa și celelalte oferte puse la bătaie de această casă de pariuri online.

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre operator în recenzia Unibet pariuri sportive. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Ai parte de cele mai tari ponturi pe paginile Ponturi Pariuri, Cota 2 zilnică și Biletul Zilei.

Unibet Combo Booster – Profită și de alte bonusuri

În acest moment, pe lângă Unibet Combo Booster, există promoții excelente pentru pasionații de pariuri sportive:

 • Pariu gratuit de 25 RON pentru Liga 1
 • Marește-ți câștigurile cu 25% când pariezi și vizionezi live
 • Pariuri gratuite pentru Champions League
 • Răspunde corect la 6 întrebări și poți câștiga premii
 • Extrageri cu premii de 25.000 de lei pentru cei care folosesc sporturile americane pe biletele lor combo.

Despre o parte din promoțiile de mai sus am scris în secțiunea de Oferte Case Pariuri, pe care te invităm să o răsfoiești, pentru a face cea mai bună alegere pentru tine. Pariază online inspirat alătiuri de echipa BETuri.ro!

Concluzii

Îți recomandăm să profiți de Unibet Combo Booster, dar și de celelalte oferte pe care le pune la dispoziția clienților acest operator. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pe BETuri.ro a tot ce trebuie. De la recenziile caselor de pariuri la pronosticuri sportive de top. Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!