cont unibet
Cristi Geiger
11 martie 2021

Cum îți deschizi un cont Unibet? Totul despre înregistrare Unibet

5/5 - (5 votes)

Dacă dorești să pariezi online, atunci aceasta este șansa ta! Unibet vine cu o ofertă de pariuri greu de refuzat! În acest articol, îți vom prezenta toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a-ți face un cont Unibet! În mare, procesul poate fi considerat unul simplu, dar trebuie să ai în vedere unele aspecte esențiale pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

De asemenea, în acest articol nu doar vei afla tot ce trebuie să știi despre înregistrare Unibet, ci și îți vom prezenta și beneficiile care te așteaptă odată ce vei deveni membru al acestei case de pariuri. În principal, bonusul de bun venit te va convinge că ai luat decizia corectă atunci când ți-ai deschis un cont Unibet, dar mai sunt și alte oportunități, promoții și aspecte pozitive pe care le vei descoperi pe parcurs.

Citește textul de față pentru a te înscrie fără probleme și începe să pariezi pe meciurile și sportivii tăi favoriți. Dacă nu știi exact cum ajungi să pariezi online, poți consulta și alte ghiduri de pariere de pe BETuri.ro!

Tot ce trebuie să știi despre creare cont Unibet

Procesul prin care îți faci un cont Unibet este foarte simplu și durează numai câteva minute. Deschide pagina Unibet, mergi în partea dreapta sus a ecranului și apasă butonul pe „Înregistrare”.

Vei fi trimis către patru formulare care se vor completa în ordine, după cum le prezintă site-ul. Primele trei etape presupun introducerea unor informații relevante, iar ultima etapă a procesului de înregistrare include bonusul de bun venit.

inregistrare unibet

Prima etapă din inregistrare Unibet

Acest prim pas include introducerea datelor personale: prenume, nume de familie, e-mail, data nașterii, CNP și gen. Apoi, după ce ai introdus toate aceste date, apasă pe butonul „Continuare”.

A doua etapă din creare Unibet cont nou

Al doilea pas în completarea unui cont Unibet conține datele de contact:

  • În primul câmp al formularului trebuie să introduci adresa. De menționat că este important să o scrii cât mai detaliată cu putință, mai ales dacă stai la bloc: strada, numărul, blocul, scara, etajul și numărul apartamentului.
  • În câmpul de jos vei introduce codul poștal. Dacă nu îl cunoști pe de rost, îl poți găsi pe o factură sau cu o căutare în Google sau pe coduripostale.ro cu strada și numărul ei. Lângă este câmpul cu localitatea. Adresa introdusă (inclusiv localitatea) este cea de reședință, așa cum apare și în cartea de buletin.
  • Ultimul câmp este pentru numărul de telefon mobil, unde trebuie introdus și prefixul de țară: +40 pentru România.
inregistrare cont unibet

A treia etapă a înregistrării la Unibet

Al treilea formular include datele despre cont sau datele de logare:

  • În primul câmp trebuie introdus numele de utilizator. Acesta se va folosi de fiecare dată când vei dori să intri în contul tău.
  • De asemenea, esențial pentru Unibet logare este și parola. Aceasta trebuie să aibă minim opt caractere, nu trebuie să fie simplă și nu trebuie să includă numele tău, numele de utilizator sau data nașterii. Folosește mai multe tipuri de caractere pentru o parolă mai puternică, precum majuscule, semne de punctuație și cifre.
  • Este și o întrebare de securitate, la fel cum sunt și cele de la crearea adreselor de e-mail. De obicei, este o întrebare cu un răspuns pe care puțină lume îl știe. Apasă pe „Continuare” pentru a intra în ultima etapă din Unibet înregistrare.

Etapa finală pentru deschidere cont nou Unibet

De data aceasta, nu trebuie să mai completezi încă un formular, ci trebuie o confirmare că vrei să aplici la bonusul de bun venit. Orice utilizator nou este întâmpinat cu o ofertă ce constă într-un bonus de 100% până la 300 de lei din prima depunere. Altfel spus, dacă faci un depozit de 200 de lei, mai primești din partea casei de pariuri încă 200 de lei.

Alte lucruri de știut despre creare Unibet cont

Poate ți se par cam multe informații pe care trebuie să le dai, inclusiv adresa și CNP-ul. Acestea sunt totuși esențiale pentru a determina autenticitatea persoanei care dorește să-și deschidă un cont Unibet.

De asemenea, prin acest cont vei tranzacționa bani reali, deci casa de pariuri vrea să se asigure că nu îți faci mai multe conturi prin care să abuzezi de bonusuri. Și desigur, trebuie să ai vârsta minimă legală de 18 ani.

Este important să nu introduci date false pentru că datele oricum vor trece printr-un proces de Unibet verificare cont atunci când vei dori să retragi bani.

Ce beneficii îți aduce un cont Unibet nou – Unibet Logare

Așa cum am menționat succinet anterior, deschiderea unui cont nou Unibet îți aduce bonus de bun venit Unibet de 100% din primul depozit până la 300 de lei. Altfel spus, depui 300 de lei și pariezi cu 600 de lei! Dar nu trebuie să depui chiar 300 de lei dacă nu dorești să investești o sumă atât de mare în pariuri. Pentru a profita de această ofertă, prima depunere trebuie să fie de minim 25 de lei.

Promoția este valabilă o singură dată și există câteva condiții de rulaj. Spre exemplu, numai pariurile care au cote de cel puțin 1.40 sunt eligibile pentru rulajul sumei. Cât despre suma rulată, este vorba numai despre bonus și nu despre depozit.

Alte detalii cu privire la condițiile de rulaj poți găsi atunci când vei realiza primul depozit. Desigur, poți consulta și recenzia Unibet Pariuri Sportive.

Pe ce poți paria la Unibet – Unibet Autentificare

Casa de pariuri se mândrește cu o gamă foarte largă de sporturi pe care poți paria. În afară de fotbal și de ligile principale din lume, aici îți poți încerca norocul în aproape totul: ponturi tenis, hochei pe gheață sau baschet. Și chiar sporturi pe care nu le întâlnești la multe case de pariuri: baseball, box, MMA sau golf. De fapt, poți paria chiar și pe politică!

Concluzii – Unibet inregistrare

După cum poți vedea, crearea unui cont nou Unibet nu este deloc o mare inginerie. Trebuie doar să completezi anumite date personale și apoi ai liber la distracție! Totuși, este important de reținut ca datele să fie reale, pentru că va exista și un proces de verificare atunci când vei dori să retragi banii câștigați.

De asemenea, îți recomandăm să citești cu atenție termenii și condițiile rulajului și să afli cât mai multe despre oferta de pariuri care te așteaptă la Unibet.