Contact Unibet
Andrei ReF
11 martie 2021

Contact Unibet – Cum iei legătura cu echipa de suport Unibet?

4/5 - (1 vote)

Este posibil ca într-o situație specială să fie nevoie să contactezi operatorul pentru a cere ajutor sau clarificări. De aici și necesitatea unui articol în care tu să poți vedea care sunt modalitățile de contact Unibet.

Poate o tranzacție nu funcționează, poate există anumite erori la plasarea unui pariu live sau poate ai nevoie de câteva informații referitoare la anumite aspecte ale platformei. În acest articol îți voi vorbi despre cum poți intra în contact Unibet. Nu uita că ai toate detaliile despre operator în recenzia Unibet!

Contact Unibet – Cum poți lua legătura cu echipa de customer care Unibet

Dacă ești un utilizator destul de vechi pe platforma celor de la Unibet, probabil erai obișnuit să accesezi butonul din dreapta paginii website-ului pentru a lua legătura cu echipa. Ei bine, pentru că industria este în creștere, Unibet a făcut un upgrade acestui aspect al platformei.

Butonul de contact a fost șters, iar în secțiunea de ajutor ai răspunsurile la toate întrebările tale. Acel Centru de ajutor este un mod prin care tu poți să găsești răspunsuri mai rapid decât să aștepți un răspuns la un formular de contact Unibet.

În centrul de ajutor poți vedea categoriile de întrebări pe care este posibil să le ai. Vorbim aici despre cont, înregistrarea unui cont, despre bonusuri sau promoții, depuneri și retrageri, joc responsabil sau pariuri sportive.

Dacă vrei totuși să intri în contact Unibet pentru că problema ta nu a putut fi rezolvată folosind centrul de ajutor, poți face asta. Trebuie să apeși unul dintre cele două butoane de contact prezente în fiecare categorie de întrebări și răspunsuri. Prima dată vei găsi butonul “Contactează-ne”, iar dacă îl vei apăsa, vei avea de ales dintre două metode de contact:

  • Prima metodă este printr-un chat live când totul are loc foarte repede. Un operator va intra live cu tine pentru a-ți rezolva problema.
  • A doua variantă este de contact prin email Unibet care, evident, presupune trimiterea unui mail către operator. Deci, ai la dispoziție varianta de contact Unibet live chat suport și Unibet email.

Când poți să intri în contact Unibet și la ce ore?

Serviciul de live chat este cea mai potrivită metodă pentru a intra într-o conversație cu un reprezentant Unibet. De ce spunem asta? De când platforma a primit un upgrade în acest sens, procesul de contact Unibet s-a simplificat foarte mult. Opțiunea de apel telefonic a fost scoasă din platformă deoarece chatul live poate rezolva mult mai multe probleme într-un timp mai scurt. Cu atât mai mult că poți să intri live la orice oră.

  • Programul pentru Unibet contact live chat în limba Română este în fiecare zi a săptămânii de la orele 11:00 până la orele 00:00. Dacă ai nevoie urgentă de răspunsuri la una dintre întrebările tale, poți să intri în contact cu echipa în limba engleză. Programul este non-stop și sigur cineva te va ajuta.
  • Varianta de contact Unibet email este mai puțin folosită de când chatul live a fost introdus. Fie ai o problemă tehnică, iar chatul live nu funcționează sau trebuie să îți activezi contul și acest lucru se face trimițând documentele necesare prin email.

Legat de email Unibet, ai două variante:

a. pentru procesul de KYC – documents-ro@unibetsupport.com
b. pentru restul situațiilor – info-ro@unibetsupport.com

Unibet Relații cu Clienții – Este eficient acest proces nou de Contact Unibet?

Și înainte de schimbări, suport Unibet era destul de bine pus la punct. Jucătorii primeau destul de repede indicațiile de care aveau nevoie. Acum, de când Unibet chat contact este implementat, toți jucătorii sunt foarte mulțumiți și se simt respectați. Cineva este mereu pregătit să le răspundă la întrebări în câteva secunde.

Feedback-ul oferit este foarte mulțumitor. Nici înainte nu ai fi avut nevoie foarte mare de ajutor deoarece platforma Unibet este destul de bine organizată și optimizată astfel încât problemele de tip software sau bug-urile să nu apară aproape deloc. Evident, în cazurile rare când trebuia să ceri ajutor, l-ai fi primit destul de prompt. În ansamblu, totul merge perfect.

Ce tipuri de bonusuri te așteaptă la Unibet Pariuri? – Contact Unibet

Este momentul să îți spunem câteva detalii despre categoria de promoții. Ea poate fi accesată prin intermediul website-ului apăsând butonul dedicat din meniul principal, din partea dreaptă. După ce o vei accesa, vei putea să vezi toate promoțiile active de la Unibet dedicate amatorilor de pariuri sportive.

În primul rând, unul dintre cele mai importante bonusuri pe care îl poți lua de la Unibet este cel pentru prima depunere. Dacă încă nu ai un cont înregistrat la Unibet sau nu ai efectuat încă prima depunere, ar trebui să știi că pentru această primă depunere poți să primești încă o dată valoarea ei, până în limita a 300 lei, sub forma unui pariu fără risc. În plus, vei beneficia și de 150 rotiri gratuite la superjocul Burning Hot. Ai detalii despre Unibet bonus de bun venit în secțiunea de Oferte Case Pariuri.

Alte oferte de la Unibet

Precum poți citi și în recenzia dedicată Unibet Pariuri, la acest operator de bucuri de multe oferte speciale. Vorbim aici, de exemplu, despre free bet-urile de care poți beneficia pentru meciurile de Liga 1 sau Liga Campionilor. Dar nici extragerea de 25.000 de lei săptămânală pentru amatorii de bilete acumulator care să conțină sporturi americane.

În plus, funcția Combo Booster îți permite să-ți mărești câștigurile de pe bilete, iar cea de Creare Pariu îți acordă șansa de a compune pontul perfect. Mai sunt și alte oferte speciale de la acest operator, precum concursurile gratuite de pronosticuri. Pentru a putea beneficia de ele trebuie, însă, să-ți deschizi un cont. Ceea ce nu-ți va lua mai mult de 5 minute. Iar noi spunem că merită! Ține minte, orice problemă întâmpini echipa de relații cu clienții Unibet îți stă la dispoziție!

Concluzie

Procesul de contact Unibet este destul de simplu și foarte intuitiv. Poți să găsești răspunsuri la orice oră, fără să fie nevoie să aștepți. Un operator Unibet va fi mereu disponibil să te ajute. Indiferent daca este vorba despre nelămuriri cu privire la înregistrare, depuneri Unibet, retrageri, obținerea bonusurilor sau înscrierea la promoții. Apelează cu încredere la ajutor pentru că îl vei primi!