Pariuri & Rezultate Live - 20 iulie 2024

5/5 - (3 votes)

Piața de pariuri live e în creştere de la o zi la alta pe site-urile de profil din ţara noastră. Tot mai multe case de pariuri aleg să investească foarte mult în platformele de pariuri live pentru a avea o ofertă cât mai diversificată. Aici ai toate informațiile + scoruri live pentru tine!

Livescore fotbal

Pariuri live ponturi – Totul e mai ofertant în online!

Sunt multe aspecte care te avantajează când îți muți focusul de pe jocul din agenția stradală pe cel din casa de pariuri sportive live online.

Jocul de Over/Under merge mult mai eficient atunci când urmărești meciul la televizor și ești la curent cu ultimele statistici.

Dacă avem spre exemplu un duel între Udinese și Atalanta în prelive, am putea obține o cotă foarte mică pentru under 1.5 (sub 1.5 goluri). Tu urmărești meciul și știi foarte bine că între cele două echipe s-a stabilit un echilibru foarte evident. Și că golul marcat de Udinese a venit întâmplător. Astfel, vei putea să te bucuri de o cotă mult mai bună pentru sub 1.5 goluri la pariuri live fotbal.

Dacă plasezi pariuri folosindu-te de un bonus fără depunere pariuri pe această variantă în minutul 30, te vei bucura de o cotă extrem de prețioasă. Tu simți ritmul jocului, tu dictezi pariurile. Noi te ascultăm.

La fel de avantajos este jocul și în cazul unor pariuri tenis live. Uneori, liniile de handicap din pariurile prelive nu sunt foarte bine conectate cu realitatea ulterioară din teren. Mai mult, dacă un jucător de top 10 are o zi proastă vei putea simți asta de la primele trei-patru game-uri ale meciului.

Ești informat, deci plasezi pariuri sportive live inspirate!

Fiecare informație de ultimă oră dintr-un campionat puternic îți poate aduce câștiguri speciale. Nu lăsa câștigurile să-ți alunece printre degete. Ai un sezon întreg să demonstrezi care e nivelul tău actual pentru pariuri sportive live. Nimeni nu s-a născut învățat. De aceea poți accesa oricând secțiunea de știri sportive. Redactori foarte documentați de pe platforma noastră vin cu cele mai proaspete analize. Aceștia sunt experții, acei tipseri cu care ne mândrim.

Pariuri sportive live pe rezultat final 1X2

Pariurile 1X2 rămân cele mai răspândite. Totuşi, pariurile live pe fotbal prezintă unele avantaje. În cazul lor poți paria după ce am urmărit o parte din meci şi ne facem o părere despre evoluţia jocului. Când pariezi înaintea meciului sunt importante forma de moment, rezultatele de acasă sau deplasare, jucătorii care sunt 100% sau nu. Toate aceste informații le vei găsi zi de zi de site-ul nostru, pe pagina dedicată de ponturi pariuri fotbal.

Pariurile live pe rezultatul final îți pot aduce de foarte multe ori cote mărite. De exemplu, dacă o echipă care este favorită are un început mai slab de meci sau chiar a încasat un gol, cota acelei echipe pentru victorie este mult mai mare. Poți profita, mergând în continuare pe mâna favoriţilor.

Pariuri în timp real variate în online

Unele case de pariuri îți propun şi alternative la 1X2. Poți paria pe rezultatul primei reprize. Pentru acest pariu live se va lua în calcul doar rezultatul primei reprize indiferent de desfăşurarea ulterioară a partidei. Sau poți plasa un pariu asemănător, dar pe rezultatul celei de-a doua reprize. Pentru acest tip de pariu se va lua în calcul doar rezultatul din cea de-a doua repriză. Dacă vezi meciul şi ai un feeling de moment poți beneficia de cote mărite la pariuri sportive live.

Case de pariuri cum ar fi Betano pariuri şi NetBet Sport au cote foarte avantajoase pentru 1X2 la un anumit interval de meci. Acest tip de pariu presupune că poți paria pe scoruri live ce vor fi înregistrate în minutele 30, 40 sau 70. Trebuie să studiezi foarte bine oferta la pariuri pentru a identifica cele mai bune meciuri de jucat live azi azi. La pariuri live poți câştiga în orice moment.

Pariuri fotbal live – Miza pe ponturile cu handicap!

Handicapul de pariuri sportive este de două tipuri: asiatic şi european. Multă lume nu face diferenţa între aceste două tipuri. Dar în acest articol noi vom lămuri pe scurt situaţia cu privire la ce înseamnă handicap pariuri. Handicapul este foarte utilizat de către amatorii de pariuri live. Cei de la Maxbet online şi Efortuna au o gamă foarte variată de handicap pariuri sportive live. Nici Unibet pariuri live nu stă rău. Toți aceștia sunt parteneri de drum pentru specialiștii de la BETuri.

Ce este handicapul la pariuri sportive live?

În primul rând trebuie să stabilim ce înseamnă handicap pariuri. Pentru ambele tipuri de pariu, una dintre cele două echipe primeşte un avantaj, iar cealaltă un dezavantaj fictiv. În cadrul pariurilor cu handicap putem paria pe victorii la scor. Dar şi pe faptul că echipa mai slab cotată va face un meci bun şi nu va înregistra o înfrângere drastică. Pariurile live pe handicap presupun să aşteptăm rezultatele pariurilor live pentru a fi confirmate.

Handicapul asiatic va avea întotdeauna două variante la pariuri live, victorie gazde şi victorie oaspeţi. Handicapul asiatic poate avea următoarele valori: 0.25, 0.50, 0.75, 1.00. În cadrul unui astfel de pariu nu ai rezultat de egalitate, dar apar pariurile cu miza returnabilă. Handicap pariuri sportive, asiatic, la fotbal nu se referă doar la goluri. El poate fi folosit şi la cartonaşe galbene, cornere.

Handicapul european, aliatul tău în live!

Handicapul european are întotdeauna trei variante: victoria echipei gazdă, egal şi victoria echipei oaspete. El are doar valori întregi 1.0, 2.0, 3.0. Dacă ai handicap de 1.0 înseamnă că echipa gazdă porneşte cu avantaj de 1-0. Dacă oaspeţii se impun la un gol diferenţă atunci pariul va fi egal. Fiecare meci live zilnic are cele două tipuri de handicap în ofertă, astfel că poți paria fără probleme. Află tot ce trebuie să știi despre handicapul la pariuri din articolul nostru dedicat.

Pariuri pe rezultate live peste/sub – Over/Under

Pariurile over/under sunt unele dintre cele mai cunoscute şi mai folosite tipuri de pronosticuri. La prima vedere ele par a fi mai uşor de anticipat deoarece sunt doar două variante şi nu trebuie să intuim rezultatul final. Acest pariu este folosit foarte des la pariurile sportive live pentru că poți miza pe numărul minim sau maxim de goluri.

Acest pariu este foarte popular în rândul pariurilor. Dar și uşor de înţeles. Over 2,5 goluri înseamnă că în respectivul meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri, iar under 2,5 înseamnă că nu se vor marca peste 2 goluri. Un avantaj al unui astfel de pariu este că nu trebuie să te bazezi pe una dintre echipe sau doar pe un jucător. Avem un articol special și despre ce înseamnă pariurile Over / Under.

Aşa cum am mai spus acest tip de pariu poate fi diversificat. Are foarte multe variante de pariere: peste sau sub 0,5, 1,5, 2,5 ş.a. Atunci când pariezi over nu este obligatoriu să aştepți rezultatul pariului live. Un astfel de pariu poate fi câştigat chiar din prima repriză a meciului pe care ai pariat. Lucrul este valabil doar în cazul Over. De exemplu, ai pariat over 2.5 la Arsenal cu West Ham și în minutul 30 scorul este deja 3-0 pentru Tunari.

Strategia over 1,5 goluri

Referitor la pieţele over/under, poți alege şi unele strategii de pariere live. Una dintre ele este strategia peste 1,5. De obicei, cotele pentru peste 1,5 goluri sunt destul de mici. Dar dacă este să abordezi o astfel de strategie pe termen lung poți ajunge la un profit destul de mare.

Această strategie peste 1,5 goluri poate fi legată şi cu alte pariuri cum ar fi GG (ambele marchează). Over/under este un pariu cu care poți realiza câştiguri mari. Și poate fi mai profitabil dacă alegi să mizezi la pariuri live în funcţie de desfăşurarea meciului.

Variante de tip Over / Under avem și pentru tenis. Acolo poți plasa pariuri sportive live pe numărul de game-uri dintr-un set sau meci.

Strategii pariuri live – Când se va marca următorul gol?

Următorul gol este un tip de pronostic destinat special pentru pariuri live. Acesta include mai multe feluri de pariuri pe scoruri live. Poți miza pe echipa care va marca următorul gol. Sau când se va întâmpla acest lucru. Referitor la momentul în care se va marca următorul gol, casele de pariuri îți propun intervale de timp de 10 sau 15 minute.

Cei de la Betano îți oferă gamă de pariuri foarte largă referitoare la următorul gol. Din ceea ce am observat, nici cotele propuse de ei nu sunt modeste. Ceea ce îți rămâne de făcut este să ai inspiraţia necesară.

Când se va marca următorul gol este o piaţă ce îți propune trei pronosticuri. 1 înseamnă că va marca echipa gazdă, 2 că va marca echipa oaspete, iar X că nu se va mai marca în meci. Nici la acest tip de pariu nu trebuie să aştepți finalul meciurilor. Acest pariu live poate fi câştigător chiar din primele secunde de când ai pariat.

Pariuri sportive live – Ce se mai poate juca în timp real

Pariurile live pe care le poți aborda sunt foarte multe. De la cele prezentate în acest articol şi până la jucătorul care reuşeşte să înscrie sau care primeşte următorul cartonaş galben. Dacă urmărești meciul şi vezi că se joacă destul de dur poți alege la pariuri live să mizezi pe numărul de cartonaşe galbene.

Un alt tip de pariu pe care îl găsești doar la secţiunea live este ce se va întâmpla mai întâi: gol, schimbare, pauză/finalul meciului. Trebuie să ai inspiraţie de moment atunci când joci la pariuri live, deoarece doar aşa ne putem rotunji veniturile.il.

Case de pariuri care oferă stream-uri live

Pe lângă avantajele pe care le oferă unele case de pariuri în materie de cote bune și de bonusuri eficiente, există mereu multe alte lucruri care pot face diferența. Și care aduc o îmbunătățire reală în relația dintre casele de pariuri și useri. Vorbim de exemplu în cazul pariurilor sportive de site-uri care oferă posesorilor de conturi stream-uri cu meciuri în timp real. Astfel, bucuria ponturilor este dublată de posibilitatea de a urmări acele partide în timp real.

Fie că vorbim de fotbal, baschet, tenis sau snooker, experiența video este cu totul și cu totul alta. Nu se compară cu a urmări un live-text pe un site de specialitate. Vom recomanda constant și în podcastul de pariuri și fotbal BETuri Show case de pariuri online care îți pun la dispoziție stream-uri pentru meciurile live care contează.

Pariurile sportive fără adrenalina stream-ului nu reprezintă o experiență completă. Am realizat o listă cu casele de pariuri care îți pun la dispoziție stream cu meciuri live. Lista cuprinde Unibet pariuri sportive, Efortuna, NetBet și Sportingbet Romania. Tu unde vezi meciurile când pariezi?

Pariuri în timp real la Unibet – Bundesliga și Primera Division la un click distanță

Pentru a putea urmări meciurile din Germania (Bundesliga), Spania (Primera Division), Franța (Ligue 1) și Italia (Serie A) la Unibet, vei avea nevoie de un cont activ, în care să existe o balanță pozitivă. Pe lângă aceste campionate de top, lista de meciuri mai cuprinde și primele ligi din Olanda, Belgia, Portugalia și Turcia.

Dacă nu ești deja client Unibet și vrei să-ți încerci norocul la pariuri live, poți profita de oferta de bun venit de pe site-ul nostru, 300 lei pariu fără risc. Nu la foarte multe case de pariuri ți se oferă o asemenea șansă. Citește mai mult pe BETuri.ro.

Poți vedea meciurile din campionatele tale preferate direct în contul tău. Astfel te poți bucura de Messi, Griezmann, Vinicius Jr. , Modric, Cristiano Ronaldo, Icardi, Immobile, Lewandowski, Jadon Sancho, David Silva, Neymar, Mbappe și alți mari fotbaliști la tine acasă. Toți aceștia devin partenerii tăi de distracție în lumea pariurilor sportive. Îi poți vedea pe toți la lucru în contul tău de pariuri Unibet. Și poți plasa pariuri pe livescore fotbal.

NetBet – Printre casele de pariuri care oferă stream online

Pentru a te bucura de meciuri direct din contul tău de Netbet, ai nevoie de o balanță pozitivă și de un pariu live de minim cinci lei plasat în ultimele două zile. La fel ca și Unibet, și NetBet îți pune la dispoziție meciurile din Serie A. Dar și pe cele din Eredivisie sau Cupa Angliei.

La asta se adaugă streaming-uri din Euroligă și Roland Garros. Dacă nu ești la curent cu oferta de bun venit a celor de la NetBet, poți afla ultimele trenduri direct de pe site-ul nostru, BETuri.ro.

Efortuna rezultate live – streaming & pariuri în timp real

Dacă credeai că povestea se sfârșește aici, noi îți spunem că e mai bine să te gândești de două ori înainte. Poți vedea meciuri în contul tău de pariuri și de la operatori precum Efortuna sau Sportingbet.

Există foarte multe momente când nu poți sta liniștit cu o bere în fața televizorului tău cu ecran plat. Poate că te afli la cumpărături sau la un grătar cu familia. Sau poate că postul de televiziune a ales să nu difuzeze meciul pe care tu ai pariat o sumă importantă. Pe streamurile de la casele de pariuri online tu faci programul, nu vei rata niciodată un meci pe care vrei să-l vezi. Pentru că streamul online face casă bună cu pariurile plasate în mod inteligent.

Efortuna pariuri a intrat și ea în lumea bună a caselor de pariuri care pun la dispoziție stream online. Pe acest site partener al Naționalei României de fotbal poți vedea partide din Campionatul Germaniei.

Alte variante de stream online plus alternativele clasice

Un alt exemplu favorabil este Sportingbet, care vine cu o noutate. Aici avem posibilitatea să vedem meciuri live de hochei din Kontinental Hockey League (KHL) un turneu poate la fel de interesant precum clasicul NHL american (National Hockey League).

Există și momente în care alegi să te bucuri de pariuri chiar în fața micului ecran. Acolo vei găsi spre exemplu Campionatul Angliei (cea mai importantă competiție națională din lume). Anglia se vede pe Eurosport. Premier League este singurul campionat din cele cinci de top ale Europei care nu poate fi urmărit pe streaming online.

Pe lângă varianta de stream, campionatele Italiei, Germaniei și Spaniei se pot vedea și la Digisport, și la Orange Sport, iar Franța poate fi urmărită la Digisport. Pentru toate campionatele enumerate, plus meciuri din Portugalia, Turcia sau Belgia, există varianta Look TV. Mai multe despre asta pe pagina noastră de Meciuri Live Online.

Concluzii

Cam acestea au fost variantele principale de pariuri live pe care ți le-a pregătit echipa noastră. Urmărește pe BETuri.ro ponturile din tenis și nu numai, podcastul de pariuri și joacă responsabil!

Sperăm că te-am făcut curios și de această dată. Și că vei urmări și mai mult meciurile live din contul tău de pariuri. Fie că faci asta de pe desktop, telefon mobil smart. Sau chiar dacă îți conectezi contul sau conturile de pariuri la televizorul tău smart din livingul generos. Și dacă urmărești meciurile, de ce să nu plasezi un pariu live inspirat? Noi îți dăm sugestii de pariuri live la foc automat pe grupul Telegram Beturi !

Până atunci joacă inteligent la case pariuri online Romania cu ponturile propuse de echipa BETuri. Le poți găsi pe site, în cadrul podcastului special dedicat, dar și prin intermediul rețelelor de social media.