Diverse articole despre cazinouri și pariuri pe extra sport

În categoria Diverse vei găsi de acum cele mai interesante povești despre cazinourile fizice din România sau din străinătate. Dar și cele mai interesante pariuri pe extra sport, cum ar fi cele pe alegerile parlamentare, competiții ca Eurovision, America Express sau Vocea României și până la cele mai trăsnite opțiuni de pariere de la casele online de top.

 

Reguli Tabinet – Cum se joacă acest clasic?
Maria Sorescu
5 decembrie 2023

La capitolul jocuri de cărți, subiectul reguli tabinet este unul din cele mai puțin discutate. Asta pentru că este un joc relativ simplu, pe care îl poate învăța oricine. Deși îl asociem mai mult cu persoanele mai în vârstă, destui tineri dau o șansă unui joc de cărți tabinet.

Reguli Șeptică – Cum să fii cel mai bun!
Maria Sorescu
5 decembrie 2023

Vorbim astăzi despre reguli șeptică, un joc clasic de cărți. Jocul acesta nu lipsește de la nicio ieșire cu prietenii, și asta cu un bun motiv! Regulile la joc șeptică sunt cât se poate de simple. Deci, o să fie ușor de înțeles pentru toată lumea.

Trombon Reguli – Cum se joacă în mod corect
Maria Sorescu
5 decembrie 2023

Acest joc al mincinoșilor a reușit să distreze de-a lungul timpului toate categoriile de vârste. Fie că ți-l amintești din copilărie sau abia acum îl înveți, e bine să-ți reîmprospătezi memoria puțin. Deci, ce reguli trombon ai de învățat?

Maciu Piciu Reguli – Alfă totul despre acest joc!
Maria Sorescu
4 decembrie 2023

Tu știi cât de simple sunt la Maciu Piciu reguli și modul de joc? Dacă n-ai auzit de acest joc, hai să afli ceva nou azi! Când ai un pachet de cărți la îndemână, găsești o mulțime de modalități să-ți ocupi timpul. Astăzi vorbim despre Maciupiciu joc de cărți, care încă nu este atât de cunoscut.

Popa Prostu Reguli – Fii cel mai bun la acest joc!
Maria Sorescu
4 decembrie 2023

Popa Prostu reguli – E necesar măcar să mai vezi despre ce e vorba? Cu toții știm faimosul joc de cărți, pe care l-am jucat când eram copii sau chiar mai târziu. Trecem în acest articol ghid prin regulile de joc Popa Prostu, ca să îți amintim cum stă treaba.

Kems Reguli – Ghidul Complet al Jocului de Cărți!
Ciuvni
29 noiembrie 2023

Printre jocuri de cărți, subiectul kems reguli este unul foarte popular. Acesta se bazează atât pe comunicare verbală, cât și pe comunicare non-verbală. Asta face din jocul de cărți unul distractiv și antrenant. De aceea, îți recomandăm să încerci măcar odată un joc de cărți Kems.

Macao Reguli – Află acum secretul câștigului la jocul de cărți!
Ciuvni
27 noiembrie 2023

Chiar dacă de obicei se învață din mers, există și la macao reguli. Dacă vrei să-ți amintești care sunt acestea, ai nimerit unde trebuie! Astăzi trecem puțin prin parcursul unui joc de cărți macao. Suntem siguri că ai deja un pachet de cărți prin casă. Deci, adu câțiva prieteni și începeți distracția!

Mafia Joc de Cărți – Luptă Împotriva Infractorilor din Orașul tău!
Ciuvni
27 noiembrie 2023

Dacă vorbim despre jocuri de societate, mafia joc de cărți nu trebuie să lipsească! În acest mic ghid poți să afli cum se joacă acest joc și care sunt regulile sale. Cunoscut și sub numele de Orașul Doarme, acest joc de cărți mafia are să te țină atât pe tine, cât și pe prietenii tăi cu sufletul la gură!

Hipodromul din Ploiești: perioada de glorie, agonia și renașterea
Maria Sorescu
20 noiembrie 2023

În România, cursele au deveni foarte populare din timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza. După instaurarea monarhiei, Hipodromul Băneasa a adus grandoarea, dar și concurenții cei mai faimoși din Europa. Însă, Hipodromul Ploiești avea să ducă tradiția mai departe în anii comunismului, iar astăzi își continuă povestea după ani în care existența sa a fost amenințată. Întreaga poveste AICI!

Cazinoul din Monte Carlo, o experiență regală în inima Principatului
Maria Sorescu
20 noiembrie 2023

Fondat în 1863, cazinoul din Monaco a atras de la bun început aristocrați, celebrități și elite ale societății. Astăzi, bijuteria de pe Riviera Franceză continuă să atragă oameni de pe întreg mapamondul. Povesta sa AICI!

Cazinoul din Slănic Moldova, cel mai vechi din România
Maria Sorescu
20 noiembrie 2023

Cazinoul din Slănic Moldova are o istorie fascinantă. Ridicat în vremea lui regelui Carol I, acesta a mai fost numit și Cazinoul Regal. Este primul cazino din România, locul în care au ajuns primele mese de ruletă, baccarat sau blackjack. Vezi toată povestea AICI!

Rentz Reguli – Cum se joacă în mod corect?
Maria Sorescu
20 noiembrie 2023

Să înveți la Rentz reguli nu durează foarte mult, iar jocul în sine este distractiv și complex. Acesta seamănă destul de mult cu jocul de Bridge, deci o să-ți fie ușor să-l înțelegi dacă ești familiar cu acesta. Acest joc de cărți Rentz a apărut relativ recent, în secolul XX în Franța. În scurt timp, acesta a căpătat destulă popularitate.

Reguli Whist – Așa devii as la whist!
Maria Sorescu
20 noiembrie 2023

Să înveți reguli Whist poate să fie puțin dificil prima dată, așa că ne-am hotărât să te ajutăm! Am decis să vorbim despre Whist joc de cărți fiindcă este pe cât de distractiv, pe atât de competitiv. De obicei, jocurile de cărți se învață ”din mers”, dar nu strică să arunci o privire și peste reguli.

Jocuri de Societate – Construiește Amintiri în Jurul Mesei!
Ciuvni
15 noiembrie 2023

Într-o lume agitată, jocurile de societate sunt o oază de distracție, ce aduc adulții împreună într-o experiență captivantă și interactivă. Monopoly, Catan, Activity, Alias și Dixit: aceste jocuri se transformă într-un demers memorabil și plin de surprize. Află de ce aceste jocuri de societate au devenit repere în divertismentul colectiv. De asemenea, descoperă și cum pot transforma orice serată într-o aventură plină de strategie, negociere și creativitate!

Jocul Go – O Introducere în Lumea Fascinantă a Strategiei!
Ciuvni
15 noiembrie 2023

Jocul despre care vorbim astăzi este studiat atât în școlile de ofițeri din Orient, ca exercițiu de strategie militară, cât și în instituțiile de învățământ cu profil filosofic din Occident. Deci, nu are doar scop de divertisment, ci îți și antrenează mintea. De aceea, jocul go se bucură de o reputație foarte bună în topul jocurilor de societate.

Reguli Uno – Învăță Rapid Jocul pentru Distracție Neîntreruptă!
Ciuvni
14 noiembrie 2023

Dacă ai căutat vreodată ”reguli Uno” pe internet, știi deja că acest joc nu este încă atât de popular printre români. Totuși, Uno este cât se poate de distractiv și perfect pentru o pauză de la jocurile clasice. Poate că te-ai plictisit de macao sau șeptică și vrei să încerci ceva nou la următoarea ieșire cu prietenii – un joc Uno este cel mai potrivit!

Cazinoul din Vatra Dornei, bijuteria Bucovinei
Maria Sorescu
7 noiembrie 2023

Cazinoul din Vatra Dornei, numit și Cazinoul Băilor este, oficial, primul cazinou din România. Povestea începe la final de secol XIX, pe când Bucovina era parte din Imperiul Austriac. La acea vreme, băile din zonă erau renumite în întreg imperiul și în alte țări din împrejur.

Cazino Sinaia – o poveste de film și o destinație de neratat
Maria Sorescu
2 noiembrie 2023

Cazinoul Sinaia are o poveste fabuloasă. S-a distins dintotdeauna prin eleganța arhitecturală, prin spectacolele grandioase, dar și prin calitatea oamenilor care i-au trecut pragul. Cazino Sinaia a fost timp de 35 de ani (1912-1947) un loc la fel de cunoscut în Europa precum marile cazinouri de pe Coasta de Azur. Detalii AICI!

Diverse articole pentru distracția ta!

Curios care este povestea cazinourilor din Constanța, Vatra Dornei, Slănic Moldova sau Sinaia? Sau care sunt cotele pentru America Express și Vocea României? Vrei să știi care este cel mai mare cazinou fizic din lume? Sau care a fost cel mai mare jackpot încasat la Las Vegas? Câte povești nu sunt despre lumea jocurilor de noroc! De aceea ne-am gândit să strângem pentru tine cele mai diverse articole, scrise în stilul inconfundabil BETuri.ro.

În 2022 și 2023 te-am ținut la curent cu pariurile pe care le poți plasa pe Eurovision și ți-am oferit super avancronici pentru cel mai așteptat show al anului în Europa. La fel, am analizat pentru tine și concurenții de la San Remo 2023. Urmează să punem lupa BETuri și pe diverse alte competiții din extra sport care apar în oferta caselor de pariuri. Dar îți vom oferi în această categorie și ponturi legate de alegerile parlamentare sau cele mai trăznite cote pe care le găsim la categoria Diverse.

Cine este Daniel Negreanu? Sau care sunt cei mai buni jucători de poker din lume? Cum se joacă remi? Dar mahjong? Asta vei afla tot din categoria diverse. La fel precum și povești de succes din blackjack, baccarat sau alte jocuri populare în cazinourile fizice. Precum și cele mai interesante pariuri plasate mai ales la casele din Marea Britanie. Sună bine nu?

Nu uita că pe BETuri.ro găsești zi de zi cele mai bune pronosticuri sportive de pe piață. Dar și oferte de la cele mai bune case de pariuri online de pe piață. Plus oferte cazino și bonusuri fără depunere dacă ești mai degrabă fan păcănele. Joacă informat și responsabil alături de BETuri.ro!