premiile oscar 2024
C.R.
8 martie 2024

Pariuri Premiile Oscar 2024 – Cote și Ponturi la Oscaruri

5/5 - (1 vote)

Al doilea weekend din martie ne aduce pariuri pentru Premiile Oscar 2024. Venim cu pronosticuri și cote bune pentru cel mai bun actor, cel mai bun regizor, cel mai bun film, dar și pentru alte categorii care pot genera profit la Oscaruri 2024.

Ținute de lux, rochii de zeci de mii de euro, discursuri memorabile și un loc în istoria cinematografiei – toate acestea vor face parte din „meniul” evenimentului care are loc în noaptea de duminică spre luni. Dar pentru pasionații de pariuri, Premiile Oscar 2024 reprezintă o nouă oportunitate.

Unde vezi premiile Oscar anul acesta?

Gala din Los Angeles va fi transmiă pe Voyo, în exclusivitate pentru România, pe 11 martie, de la ora 01:00.

Ponturi Premiile Oscar 2024 – Cote cel mai bun film

Oppenheimer, filmul lui Christopher Nolan, e marele favorit la Gala Oscar 2024. Pelicula care examinează începutul erei atomice și frământările celui care a inventat bomba atomică a obținut cele mai multe nominalizări – 13.

Alte două filme au cote bune la Premiile Oscar 2024. Poor Things, o adaptare inedită a poveștii doctorului Frankenstein, a obținut 11 nominalizări. Totodată, Killers of the Flower Moon, drama istorică a lui Martin Scorsese care se bazează pe fapte reale, se va lupta pentru 10 premii la Oscaruri 2024.

Din păcate, cea mai importantă categorie nu pare că poate genera câștiguri pentru pariori, în cazul care nu va exista o surpriză de proporții. Majoritatea caselor de pariuri oferă acum o cotă de 1,01 pentru o victorie a filmului Oppenheimer la Oscaruri. Este interesant că în urmă cu doar câteva luni, înainte să se anunțe nominalizările, filmul lui Nolan a avut cotă 2,00. Cei care au prins acest bet la momentul potrivit, vor putea acum să savureze Gala Oscar din 11 martie 2024.

Pariuri Premiile Oscar 2024 – Cote pentru cel mai bun film la Fortuna online:

 • Oppenheimer – cotă 1,01
 • Poor Things – cotă 21,00
 • The Holdovers – cotă 26,00
 • The Zone of Interest – cotă 34,00

Cote Oscaruri 2024 – Cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor

La categoria cel mai bun regizor lucrurile par, de asemenea, deja decise. Ajuns la vârsta de 53 de ani, Christopher Nolan se îndreaptă către primele sale statuete. Creatorul filmelor Inception, Memento, The Prestige, The Dark Knight și Interstellar avea doar 5 nominalizări înainte de ediția din acest an. 

Cei care vânează pariuri la Oscaruri 2024 trebuie să știe că premiul pentru cel mai bun regizor are o cotă de doar 1,02 pentru o victorie a lui Nolan. Yorgos Lanthimos, regizorul filmului Poor Things, pornește cu șansa a doua și are o cotă de 15,00.

Șanse mai bune de a obține un bilet câștigător la pariuri Premiile Oscar 2024 îl reprezintă categoria „cel mai scenariu”, unde filmul American Fiction, scris de Cord Jefferson și Percival Everett, este favorit.

Pronosticuri Premiile Oscar 2024 – Cote Oscaruri pentru cel mai bun scenariu la operatorul Betano online:

 • American Fiction – cotă 1,45
 • Oppenheimer – cotă 3,50
 • Barbie – cotă 6,00
 • Poor Things – cotă 11,00
 • The Zone of Interest – cotă 34,00

Pariuri Oscaruri 2024 – Cel mai bun actor și cea mai bună actriță

Ca în fiecare an, unele dintre cele mai așteptate premii sunt cele oferite actorilor. Până la urmă, Gala Oscarurilor atrage pentru că adună cele mai bune filme, dar și cele mai mari staruri din lume. 

Vom trece peste categoria cel mai bun actor. Aici lucrurile sunt decise de multă vreme. Cillian Murphy, starul din Oppenheimer, va pleca acasă cu trofeul, iar cota oferită la pariuri Premiile Oscar 2024 este una infimă. De asemenea, par decise categoriile cea mai bună actriță în rol secundar (Da’Vine Joy Randolph – The Holdovers) și cel mai bun actor în rol secundar (Robert Downey Jr – Oppenheimer). Avem, însă, cote interesante la Oscaruri 2024 pentru categoria cea mai bună actriță în rol principal.

Pariuri Oscaruri 2024 – Cote oferite de Unibet Pariuri pentru categoria cea mai bună actriță:

 • Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon) – cotă 1,40
 • Emma Stone (Poor Things) – 2,50

Emma Stone, vedeta din filmul Poor Things ar putea deveni a opta actriţă care câştigă două premii Oscar înainte de a împlini 35 de ani. Ea a mai câştigat trofeul pentru pelicula La La Land, în 2017. De-a lungul istoriei, doar Meryl Streep, Jodie Foster, Elizabeth Taylor, Bette Davis, Luise Rainer, Olivia de Havilland şi Hilary Swank au mai reușit această performanță la Oscaruri. Este interesant că niciun bărbat nu se poate mândri cu două Oscaruri până la 35 de ani.

Alte Cote la Premiile Oscar 2024 

Categoria cel mai bun film străin este mereu una atractivă, deoarece propune uneori filme cu adevărat excepționale, unele pe care mulți cinefili le ratează inițial. Filmul japonez Perfect Days, dar și pelicula Society of the Snow merită toată atenția, chiar dacă nu intră cu șanse mari pe lista de ponturi pentru Premiile Oscar. Trofeul va merge anul acesta la regizorul Jonathan Glazer, cel care a realizat filmul The Zone of Interest/Zona de Interes. Pelicula care se află și în cinematografele din România spune povestea comandantului de la Auschwitz, Rudolf Hoss, și a soției sale. Aceștia se străduiesc să își construiască o viață de vis pentru familia lor într-o casă cu grădină aflată chiar lângă lagăr.

Cote Oscaruri 2024 la Netbet Pariuri – Pariuri Premiile Oscar – Cel mai bun film străin:

 • The Zone of Interest – cotă 1,15
 • Society of the Snow – cotă 20,00
 • Perfect Days – cotă 20,00

Una dintre cele mai echilibrate curse la ediția din acest an este la categoria cel mai bun machiaj. Aici avem câteva pronosticuri bune la Oscaruri 2024:

 • Maestro – cotă 1,72
 • Poor Thingss – cotă 2,00

Concluzii Oscaruri 2024

În mod normal, Oppenheimer ar trebui să fugă cu majoritatea trofeelor puse la bătaie la pariuri pentru Premiile Oscar 2024. Unul din mari învinși va fi filmul „Barbie”, de Greta Gerwig. Chiar dacă a primit opt nominalizări, pelicula vizionată de sute de milioane de oameni a ratat prezența la categoria cel mai bun regizor. Totodată, o mare surpriză este absența vedetei Margot Robbie de pe lista cu nominalizări pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Prezentatorul și producătorul de talk-show-uri Jimmy Kimmel va prezenta Oscarurile pentru a patra oară. Vă reamintim că Premiile Oscar pot fi urmărite pe Voyo. Mai mult, cei care nu sunt abonați au optiunea de a încerca gratuit 7 zile platforma de streaming.

Avem și alte propuneri tari pentru tine. Nu rata Fiorentina vs Roma, Juventus vs Atalanta, Dinamo – UTA, Rapid – FCSB sau Chelsea – Newcastle. Pariază inspirat și bucură-te de fiecare experiență alături de noi!