Ponturi Handbal - Cote de top din sportul preferat al românilor!

Handbalul a devenit unul dintre cele mai populare sporturi în lumea pariorilor. Astăzi ți-am pregătit un material despre Ponturi Handbal, adică tot ceea ce trebuie să știi despre pariurile pe acest sport. Casele de pariuri din România vin cu oferte bogate la meciurile de la Campionatul European, Campionatul Mondial, dar și la jocurile din Liga Campionilor handbal feminin sau masculin.

La fel ca meciurile de fotbal și la handbal avem posibilitatea unui rezultat de egalitate. Astfel, casele de pariuri oferă și cotă pentru X care este destul de puțin probabilă în cele mai multe dintre cazuri.

Un meci de handbal durează 60 de minute, fiind împărțit în două reprize de câte 30 de minute. Fiecare echipă are șase jucători de câmp și un portar. Echipele pot scoate portarul în atac pentru a avea un jucător în plus în faza ofensivă. Fiecare jucător poate fi eliminat de maxim 3 ori într-un meci sau poate încasa direct cartonaș roșu pentru un atac dur. Un antrenor de handbal are dreptul la 3 timeout-uri pe meci, dar nu mai mult de două într-o repriză. Fiecare echipă poate schimba un jucător titular cu unul de pe banca de rezerve în orice moment.

scm ramnicu valcea csm bucuresti
Liga Campionilor Handbal Feminin
06.03.2021
Sala Sporturilor Traian, Rm. Vâlcea
SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București | Ponturi Handbal Liga Campionilor | 06.03.2021
Viorel
5 martie 2021

Râmnicu Vâlcea – CSM București va fi confruntarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, asupra căreia vor fi ațintiți toți ochii suflării handbalistice din țară și nu numai. Duelul românesc dintre cele două echipe va fi, totodată, și un duel de la distanță între cei doi antrenori, reprezentanți ai generației tinere – Florentin Pera […]

Franta – Norvegia | Finala Euro 2020 EHF | 20.12.2020
Viorel
20 decembrie 2020

Franța – Norvegia –  Finala Campionatului European de handbal feminin  Franta Norvegia este finala Campionatului European, un deznodământ pe care echipa noastră l-a intuit de la începutul turneului desfășurat în Danemarca. Cele două formații se vor duela duminică, 20 decembrie, de la ora 19:00, într-o partidă care va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport […]

Norvegia Danemarca | Ponturi Handbal EURO 2020 | 18.12.2020
Viorel
17 decembrie 2020

Norvegia Danemarca este un meci tare pentru un loc în finala Campionatului European de handbal feminin 2020, organizat de… Danemarca, care a rămas singura gazdă, după ce Norvegia s-a retras, din pricina pandemiei de coronavirus. Cu siguranță altfel ar fi stat datele problemei, dacă meciul care urmează să se desfășoare în arena din Herning ar […]

Franta Croatia | Ponturi Handbal Feminin Euro 2020 | 18.12.2020
Viorel
17 decembrie 2020

Franta Croatia handbal va fi prima semifinala de la EHF EURO 2020 din Danemarca. Un turneu final special, disputat în pandemie, fără spectatori. Iar croatele l-au făcut și mai special, după ce au reușit una dintre cele mai mari performanțe din istorie prin calificarea printre cele mai bune patru echipe naționale de handbal feminin din […]

Olanda Romania | Handbal Euro 2020 | 15.12.2020
Viorel
15 decembrie 2020

Olanda vs Romania, duelul dezamăgirilor de la Europene  Olanda Romania este ultimul meci pentru tricolore la Campionatul European de handbal feminin 2020 din Danemarca. La capătul unui turneu final dezamăgitor, România va da piept cu Olanda, nimeni alta decât campioana mondială în exercițiu, o națională pe care nu a învins-o niciodată la Europene. Astfel că […]

Ungaria Romania | Handbal Euro 2020 | 14.12.2020
Viorel
14 decembrie 2020

Ungaria România – Meciul „rănitelor” la EURO 2020 Ungaria Romania este un meci fără miză pentru cele două naționale în grupa principală a Campionatului European de handbal feminin 2020.  Ambele echipe au zero puncte după prima etapă din Main Round și sunt eliminate din cursa pentru semifinale. Ungaria Romania este un derby vechi în handbalul […]

Croatia Romania | Handbal Euro 2020 | 10.12.2020
Viorel
9 decembrie 2020

Croația România – Primul meci din grupele principale ale EURO 2020 Croatia Romania va fi primul meci pentru cele două naționale în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin 2020, care se desfășoară în Danemarca. Dacă croatele încep această fază a competiției cu maximum de puncte, patru, având principala șansă la calificarea în semifinale, […]

Romania Polonia | Handbal Euro 2020 | 05.12.2020
Viorel
4 decembrie 2020

Romania vs Polonia, duelul învinselor din grupa D Învinse în prima partidă după un joc slab, tricolorele au singură variantă în meciul Romania Polonia, victoria. Polonia este cea mai slab cotată echipă din grupa „tricolorelor”. De altfel, în primul meci de la Campionatul European de handbal 2020, găzduit de Danemarca, polonezele au pierdut în fața […]

Romania Germania | Handbal Euro 2020 | 03.12.2020
Viorel
2 decembrie 2020

Romania vs Germania, meciul de debut de la Campionatul European de handbal feminin Romania Germania va fi meciul de debut de la Campionatul European de handbal feminin. Turneul final de anul acesta se va desfășura doar în Danemarca, după ce Norvegia a renunțat la organizare din pricina pandemiei de coronavirus. „Tricolorele” vor evolua în orașul-port […]

Ponturi Handbal – Antepost

Mulți pariori aleagă să mizeze pe pariuri Antepost la Ponturi Handbal. Casele de pariuri prezintă an de an cote antepost pentru Liga Națională de handbal feminin și Liga Națională de handbal masculin. Ponturi handbal antepost pot fi recomandate și pe Liga Campionilor la masculin și feminin, dar și la turnee de Campionat European și Campionat Mondial.

Din păcate, campionatele interne de handbal din Europa sunt destul de dezechilibrate și cotele pentru ca o echipă să triumfe sunt destul de mici. Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Pariuri pe goluri la handbal

Spuneam deja că la handbal poți miza pe variantele clasice 1X2, dar ai posibilitatea și să pariezi pe număr total de goluri. În funcție de competiție și de echipă, moneyline pentru numărul total de goluri într-un meci diferă.

În handbalul masculin, linia este între 50 și 65 de goluri într-un meci, acest lucru fiind influențat de competiție și echipele care evoluează. La feminin, numărul de goluri variază între 45 și 60 tot în funcție de echipele implicate.

Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Handicap goluri în meci – ponturi handbal

Pariul pe handicap este prezent în special la meciurile dezechilibrate. În partidele în care se întâlnesc o echipă foarte bună și una mai puțin bună există varianta unui pariu pe handicap total goluri pentru o cotă convenabilă. Astfel, la meciurile CSM București handbal sau SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor putem miza pe handicap goluri.

Ce înseamnă handicap goluri? O echipă pornește cu un avans de un anumit număr de goluri înaintea startului de meci.

 EX:  SCM Craiova – CSM București Handicap -5,5 formația oaspete

La un astfel de pronostic avem nevoie ca trupa din capitală să se impună la o diferență de cel puțin șase goluri pentru ca pronosticul să fie câștigător.

Pariuri handbal speciale la competițiile de top

La Campionatul European, Campionatul Mondial, Liga Campionilor sau European League, casele de pariuri oferă o gamă largă de pariuri pe care poți să mizezi.

În competițiile importante poți să pariezi pe numărul de goluri pe care îl va înscrie un jucător, numărul de eliminări, cartonașe roșii sau aruncări de la 7 metri pe care le va executa o formație. Betano a impresionat la capitolul speciale handbal și a pus la dispoziție și câteva pariuri de tipul Gol Marcat în Minutul 1, Gol Marcat în Minutul 60, Golgheter în Meci sau Orice Portar înscrie în meci.

Înaintea Campionatului European și Campionatului Mondial, casele de pariuri oferă cote excelente în ceea ce privește pariurile de tip H2H între echipele naționale.

Alte pariuri la meciurile de handbal

  • Repriza cu cele mai multe goluri – La acest tip de pariu trebuie să alegi în care repriză se marchează mai multe goluri. Evident, ai trei variante pentru acest pariu: Repriza 1, Egalitate sau Repriza 2. Varianta egalului este cea mai dificilă, dar și cu cea mai mare cotă, în general între 6.00 și 10.00.
  • Echipa care marchează cel mai mult într-o repriză – Pariul pe numărul de goluri înscrise de o echipă într-o singură repriză îți oferă șansa să sperii la orice în repriza secundă. Dacă echipa pe care ai mizat este condusă cu 15-10 la pauză nu este totul pierdut. Deoarece, în cazul în care echipa ta marchează 16 goluri în repriza secundă și adversari mai puțin de 15 goluri, atunci ai câștigat.
  • Total goluri PAR/IMPAR – Aici vorbim mai mult de noroc și mai puțin de cunoașterea fenomenului. E destul de greu să intuim la un meci de handbal dacă într-un meci vom avea un număr PAR sau IMPAR de goluri înscrise.
    Diferență de scor – Anumite case de pariuri oferă și acest tip de pariu. Poți miza pe victoria gazdelor la 1-6 goluri diferență.

Concluzii ponturi handbal

Handbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din România la ora actuală. Fiecare meci de handbal îți oferă o gamă largă de ponturi handbal și pariuri handbal. Cele mai tari meciuri din Europa îți aduc un număr mai mare de variante, în timp ce la meciurile cu o miză mai mică trebuie să te mulțumești cu un handicap simplu și total goluri în meci.

În general, meciurile de handbal din Liga Campionilor sunt programate în weekend, în timp ce meciuri din campionatele interne se desfășoară la mijlocul săptămânii, un program opus față de cel de la fotbal.

Totuși, dacă îți place handbalul poți să ne urmărești zilnic pe site-ul BETuri.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile și pronosticurile. Experții noștri analizează cele mai tari meciuri din Liga Campionilor, Liga Florilor și Liga Zimbrilor, dar și din cadrul unor competiții precum Campionatul European sau Campionatul Mondial.