Ponturi Handbal - Cote de top din sportul preferat al românilor!

5/5 - (1 vote)

Handbalul a devenit unul dintre cele mai populare sporturi în lumea pariorilor. De aici și nevoia unei pagini dedicate de Ponturi Handbal. Ai poți afla tot ceea ce trebuie să știi despre pariurile pe acest sport. Dar ai și pronosticuri de top. Casele de pariuri din România vin cu oferte bogate la meciurile de la Campionatul European, Campionatul Mondial, dar și la jocurile din Liga Campionilor handbal feminin sau masculin.

dunarea-braila
gloria bistrita
Campionatul Național de Handbal Feminin
30.03.2023
Sala Sporturilor Brăila
17:30 - Pro Arena
kiel
cs dinamo
EHF Champions League
29.03.2023
Sparkassen Arena, Kiel
19:45 - Digi Sport 3, Orange Sport, Prima Sport 1
gog
aalborg handbold
EHF Champions League
30.03.2023
Jyske Bank Arena, Odense
21:45 - Digi 4, Orange Sport 3
hbc nantes
wisla plock
EHF Champions League
29.03.2023
H Arena
21:45 - Digi 4, Orange Sport, Prima Sport 3
rapid bucuresti
rk krim
EHF Champions League
26.03.2023
Sala Polivalentă
17:00 - Digi Sport 1, Orange Sport, Prima Sport 1
nykøbing falster
scm ramnicu valcea
EHF European League
26.03.2023
Spar Nord Arena
19:00 - Digi Sport 2, Orange Sport, Prima Sport
cs dinamo
kiel
EHF Champions League
22.03.2023
Sala Polivalentă, București
19:45 - Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport
cd bidasoa
sporting lisabona
EHF European League
21.03.2023
Pabellón Polideportivo Artaleku
21:45
aalborg handbold
gog
EHF Champions League
23.03.2023
Gigantium Arena
19:45
pick szeged
veszprem
EHF Champions League
22.03.2023
Városi Sportcsarnok
19:45
valur
frisch auf goppingen
EHF European League
21.03.2023
Hlíðarendi Stadium
21:45
rk krim
rapid bucuresti
EHF Champions League
19.03.2023
Arena Stožice
15:00 - DGS 1, Prima Sport 2, Orange Sport
romania
feroe
EHF Euro 2024
11.03.2023
Sala Dinamo
17:00 - Pro Arena
sc magdeburg
cs dinamo
EHF Champions League
02.03.2023
Magdeburg
21:45 - Digi Sport 3, Orange Sport, Prima Sport 2
cs dinamo
gog
EHF Champions League
23.02.2023
Sala Polivalentă, București
19:45 - Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport
PSG
cs dinamo
EHF Champions League
16.02.2023
Stade Pierre de Coubertin
21:45 - Digi Sport 2, Orange Sport, Prima Sport 1
rapid bucuresti
rk lokomotiva zagreb
EHF Champions League
12.02.2023
București - Sala Polivalentă
17:00 DS3, Orange Sport, Prima Sport 2
9.9
200 % până la 1750 RON
9.8
100% până la 1000 Lei
9.7
500 RON bonus la înregistrare
9.6
150 RON Free Bet
9.6
Free bet de până la 100 RON
9.6
Bonusuri de până la 700 RON
9.5
100 % bonus de bun venit de până la 500 lei
9.4
Bonusuri de până la 600 RON
9.3
Bonusuri de până la 550 RON

Regulament Handbal

La fel ca meciurile de fotbal și la handbal avem posibilitatea unui rezultat de egalitate. Astfel, casele de pariuri oferă și cotă pentru X care este destul de puțin probabilă în cele mai multe dintre cazuri.

Un meci de handbal durează 60 de minute, fiind împărțit în două reprize de câte 30 de minute. Fiecare echipă are șase jucători de câmp și un portar. Echipele pot scoate portarul în atac pentru a avea un jucător în plus în faza ofensivă. Fiecare jucător poate fi eliminat de maxim 3 ori într-un meci sau poate încasa direct cartonaș roșu pentru un atac dur. Un antrenor de handbal are dreptul la 3 timeout-uri pe meci, dar nu mai mult de două într-o repriză. Fiecare echipă poate schimba un jucător titular cu unul de pe banca de rezerve în orice moment.

Ponturi Handbal – Antepost

Mulți pariori aleagă să mizeze pe pariuri Antepost la Ponturi Handbal. Casele de pariuri prezintă an de an cote antepost pentru Liga Națională de handbal feminin și Liga Națională de handbal masculin. Ponturi handbal antepost pot fi recomandate și pe Liga Campionilor la masculin și feminin, dar și la turnee de Campionat European și Campionat Mondial.

Din păcate, campionatele interne de handbal din Europa sunt destul de dezechilibrate și cotele pentru ca o echipă să triumfe sunt destul de mici. Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Predicții handbal – Pariuri pe goluri

Spuneam deja că la handbal poți miza pe variantele clasice 1X2, dar ai posibilitatea și să pariezi pe număr total de goluri. În funcție de competiție și de echipă, moneyline pentru numărul total de goluri într-un meci diferă.

În handbalul masculin, linia este între 50 și 65 de goluri într-un meci, acest lucru fiind influențat de competiție și echipele care evoluează. La feminin, numărul de goluri variază între 45 și 60 tot în funcție de echipele implicate.

Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci la capitolul predicții handbal și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Handicap goluri în meci – ponturi handbal

Pariul pe handicap este prezent în special la meciurile dezechilibrate. În partidele în care se întâlnesc o echipă foarte bună și una mai puțin bună există varianta unui pariu pe handicap total goluri pentru o cotă convenabilă. Astfel, la meciurile CSM București handbal sau SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor putem miza pe handicap goluri.

Ce înseamnă handicap goluri? O echipă pornește cu un avans de un anumit număr de goluri înaintea startului de meci.

 EX:  SCM Craiova – CSM București Handicap -5,5 formația oaspete

La un astfel de pronostic avem nevoie ca trupa din capitală să se impună la o diferență de cel puțin șase goluri pentru ca pronosticul să fie câștigător.

Pariuri handbal speciale la competițiile de top

La Campionatul European, Campionatul Mondial, Liga Campionilor sau European League, casele de pariuri oferă o gamă largă de pariuri pe care poți să mizezi.

În competițiile importante poți să pariezi pe numărul de goluri pe care îl va înscrie un jucător, numărul de eliminări, cartonașe roșii sau aruncări de la 7 metri pe care le va executa o formație. Betano Pariuri a impresionat la capitolul speciale handbal și a pus la dispoziție și câteva pariuri de tipul Gol Marcat în Minutul 1, Gol Marcat în Minutul 60, Golgheter în Meci sau Orice Portar înscrie în meci.

Înaintea Campionatului European și Campionatului Mondial, casele de pariuri oferă cote excelente în ceea ce privește pariurile de tip H2H între echipele naționale.

Pronosticuri handbal – Alte pariuri de jucat

  • Repriza cu cele mai multe goluri – La acest tip de pariu trebuie să alegi în care repriză se marchează mai multe goluri. Evident, ai trei variante pentru acest pariu: Repriza 1, Egalitate sau Repriza 2. Varianta egalului este cea mai dificilă, dar și cu cea mai mare cotă, în general între 6.00 și 10.00.
  • Echipa care marchează cel mai mult într-o repriză – Pariul pe numărul de goluri înscrise de o echipă într-o singură repriză îți oferă șansa să speri la orice în repriza secundă. Dacă echipa pe care ai mizat este condusă cu 15-10 la pauză nu este totul pierdut. Deoarece, în cazul în care echipa ta marchează 16 goluri în repriza secundă și adversari mai puțin de 15 goluri, atunci ai câștigat. Acestea sunt pronosticuri handbal de jucat mai des!
  • Total goluri PAR/IMPAR – Aici vorbim mai mult de noroc și mai puțin de cunoașterea fenomenului. E destul de greu să intuim la un meci de handbal dacă într-un meci vom avea un număr PAR sau IMPAR de goluri înscrise.
    Diferență de scor – Anumite case de pariuri oferă și acest tip de pariu. Poți miza pe victoria gazdelor la 1-6 goluri diferență.

Concluzii ponturi handbal

Handbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din România la ora actuală. Fiecare meci de handbal îți oferă o gamă largă de ponturi handbal și pariuri handbal. Cele mai tari meciuri din Europa îți aduc un număr mai mare de variante, în timp ce la meciurile cu o miză mai mică trebuie să te mulțumești cu un handicap simplu și total goluri în meci.

În general, meciurile de handbal din Liga Campionilor sunt programate în weekend, în timp ce meciuri din campionatele interne se desfășoară la mijlocul săptămânii, un program opus față de cel de la fotbal.

Totuși, dacă îți place handbalul poți să ne urmărești zilnic pe site-ul BETuri.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile și pronosticurile. Experții noștri analizează cele mai tari meciuri din Liga Campionilor, Liga Florilor și Liga Zimbrilor, dar și din cadrul unor competiții precum Campionatul European sau Campionatul Mondial.