Ponturi Handbal - Cote de top din sportul preferat al românilor!

5/5 - (1 vote)

Handbalul a devenit unul dintre cele mai populare sporturi în lumea pariorilor. De aici și nevoia unei pagini dedicate de Ponturi Handbal. Ai poți afla tot ceea ce trebuie să știi despre pariurile pe acest sport. Dar ai și pronosticuri de top. Casele de pariuri din România vin cu oferte bogate la meciurile de la Campionatul European, Campionatul Mondial, dar și la jocurile din Liga Campionilor handbal feminin sau masculin.

cs dinamo
Skjern
European League
23.04.2024
Sala Polivalentă
19:45 - Digi Sport 4, Prima Sport, Orange Sport
bosnia
romania
2024 European Women’s Handball Championship
04.04.2024
Bosnia
21:00 - PRO Arena
montpellier handball
rk zagreb
EHF Champions League
03.04.2024
Arena Zagreb
21:45
Bjerringbro Silkeborg
cs dinamo
European League
02.04.2024
Silkeborn-Hallerne
19:45 - Digi 3, Prima Sport 2, Orange Sport 2
wisla plock
PSG
EHF Champions League
28.03.2024
Orlen Arena, Plock
21:45 - Digi Sport 4, Orange Sport, Prima Sport 3
pick szeged
veszprem
EHF Champions League
28.03.2024
Városi Sportcsarnok
19:45 - Digi Sport 4, Orange Sport, Prima Sport 3
cs dinamo
Bjerringbro Silkeborg
European League
26.03.2024
Sala Dinamo
19:45 - Digi Sport 3, Orange Sport, Prima Sport 2
rapid bucuresti
scm ramnicu valcea
Campionatul Național de Handbal Feminin
23.03.2024
17:00 - PRO Arena
gloria bistrita
mkcse mosonmagyarovari
EHF European League
23.03.2024
Bistrița
15:00 - Digi Sport 1
csm bucuresti
rk krim
EHF Champions League
24.03.2024
Sala Polivalentă, București
17:00 - Digi Sport 1, Orange Sport, Prima Sport
mkcse mosonmagyarovari
gloria bistrita
EHF European League
16.03.2024
UFM Arena
21:00 - Digi 2, Prima Sport 2, Orange Sport
podravka vegeta
dunarea-braila
EHF European League
16.03.2024
Sports Hall Fran Galovic, Koprivnica
17:00 - Orange Sport, Prima Sport 2
rk krim
csm bucuresti
EHF Champions League
16.03.2024
Ljubliana
19:00 - Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport
veszprem
sc magdeburg
EHF Champions League
07.03.2024
Veszprem
19:45
fuchse berlin
csm constanta
EHF European League
05.03.2024
Max-Schmeling-Halle
21:45 - Digi Sport 3, Orange Sport, Prima Sport 3
cs dinamo
sporting lisabona
EHF European League
05.03.2024
Sala Dinamo
19:45
croatia
romania
2024 European Women’s Handball Championship
03.03.2024
18:00 - Pro Arena
sc magdeburg
barca-lassa
EHF Champions League
29.02.2024
Koln
21:45 - Prima Sport 2, Orange Sport, Digi Sport 3
9.9
500 RON bonus la înregistrare
9.8
Free bet de până la 500 RON
9.8
300 RON Pariu Fără Risc + 200 Rotiri Gratuite
9.7
Bonusuri de până la 700 RON
9.5
100% până la 500 lei
9.4
Bonusuri de până la 600 RON
9.3
Bonusuri de până la 550 RON
9.3
100 % bonus de bun venit de până la 200 RON
9.3
200 % până la 1750 RON

Regulament Handbal

La fel ca meciurile de fotbal și la handbal avem posibilitatea unui rezultat de egalitate. Astfel, casele de pariuri oferă și cotă pentru X care este destul de puțin probabilă în cele mai multe dintre cazuri.

Un meci de handbal durează 60 de minute, fiind împărțit în două reprize de câte 30 de minute. Fiecare echipă are șase jucători de câmp și un portar. Echipele pot scoate portarul în atac pentru a avea un jucător în plus în faza ofensivă. Fiecare jucător poate fi eliminat de maxim 3 ori într-un meci sau poate încasa direct cartonaș roșu pentru un atac dur. Un antrenor de handbal are dreptul la 3 timeout-uri pe meci, dar nu mai mult de două într-o repriză. Fiecare echipă poate schimba un jucător titular cu unul de pe banca de rezerve în orice moment.

Ponturi Handbal – Antepost

Mulți pariori aleagă să mizeze pe pariuri Antepost la Ponturi Handbal. Casele de pariuri prezintă an de an cote antepost pentru Liga Națională de handbal feminin și Liga Națională de handbal masculin. Ponturi handbal antepost pot fi recomandate și pe Liga Campionilor la masculin și feminin, dar și la turnee de Campionat European și Campionat Mondial.

Din păcate, campionatele interne de handbal din Europa sunt destul de dezechilibrate și cotele pentru ca o echipă să triumfe sunt destul de mici. Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Predicții handbal – Pariuri pe goluri

Spuneam deja că la handbal poți miza pe variantele clasice 1X2, dar ai posibilitatea și să pariezi pe număr total de goluri. În funcție de competiție și de echipă, moneyline pentru numărul total de goluri într-un meci diferă.

În handbalul masculin, linia este între 50 și 65 de goluri într-un meci, acest lucru fiind influențat de competiție și echipele care evoluează. La feminin, numărul de goluri variază între 45 și 60 tot în funcție de echipele implicate.

Cele mai multe case de pariuri din România pun la dispoziție mai multe variante de total goluri în meci la capitolul predicții handbal și poți alege cote mai mici sau mai mari.

Anumite case de pariuri îți permit și să pariezi pe numărul total de goluri al unei singure echipe din meci.

Handicap goluri în meci – ponturi handbal

Pariul pe handicap este prezent în special la meciurile dezechilibrate. În partidele în care se întâlnesc o echipă foarte bună și una mai puțin bună există varianta unui pariu pe handicap total goluri pentru o cotă convenabilă. Astfel, la meciurile CSM București handbal sau SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor putem miza pe handicap goluri.

Ce înseamnă handicap goluri? O echipă pornește cu un avans de un anumit număr de goluri înaintea startului de meci.

 EX:  SCM Craiova – CSM București Handicap -5,5 formația oaspete

La un astfel de pronostic avem nevoie ca trupa din capitală să se impună la o diferență de cel puțin șase goluri pentru ca pronosticul să fie câștigător.

Pariuri handbal speciale la competițiile de top

La Campionatul European, Campionatul Mondial, Liga Campionilor sau European League, casele de pariuri oferă o gamă largă de pariuri pe care poți să mizezi.

În competițiile importante poți să pariezi pe numărul de goluri pe care îl va înscrie un jucător, numărul de eliminări, cartonașe roșii sau aruncări de la 7 metri pe care le va executa o formație. Betano Pariuri a impresionat la capitolul speciale handbal și a pus la dispoziție și câteva pariuri de tipul Gol Marcat în Minutul 1, Gol Marcat în Minutul 60, Golgheter în Meci sau Orice Portar înscrie în meci.

Înaintea Campionatului European și Campionatului Mondial, casele de pariuri oferă cote excelente în ceea ce privește pariurile de tip H2H între echipele naționale.

Pronosticuri handbal – Alte pariuri de jucat

  • Repriza cu cele mai multe goluri – La acest tip de pariu trebuie să alegi în care repriză se marchează mai multe goluri. Evident, ai trei variante pentru acest pariu: Repriza 1, Egalitate sau Repriza 2. Varianta egalului este cea mai dificilă, dar și cu cea mai mare cotă, în general între 6.00 și 10.00.
  • Echipa care marchează cel mai mult într-o repriză – Pariul pe numărul de goluri înscrise de o echipă într-o singură repriză îți oferă șansa să speri la orice în repriza secundă. Dacă echipa pe care ai mizat este condusă cu 15-10 la pauză nu este totul pierdut. Deoarece, în cazul în care echipa ta marchează 16 goluri în repriza secundă și adversari mai puțin de 15 goluri, atunci ai câștigat. Acestea sunt pronosticuri handbal de jucat mai des!
  • Total goluri PAR/IMPAR – Aici vorbim mai mult de noroc și mai puțin de cunoașterea fenomenului. E destul de greu să intuim la un meci de handbal dacă într-un meci vom avea un număr PAR sau IMPAR de goluri înscrise.
    Diferență de scor – Anumite case de pariuri oferă și acest tip de pariu. Poți miza pe victoria gazdelor la 1-6 goluri diferență.

Concluzii ponturi handbal

Handbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din România la ora actuală. Fiecare meci de handbal îți oferă o gamă largă de ponturi handbal și pariuri handbal. Cele mai tari meciuri din Europa îți aduc un număr mai mare de variante, în timp ce la meciurile cu o miză mai mică trebuie să te mulțumești cu un handicap simplu și total goluri în meci.

În general, meciurile de handbal din Liga Campionilor sunt programate în weekend, în timp ce meciuri din campionatele interne se desfășoară la mijlocul săptămânii, un program opus față de cel de la fotbal.

Totuși, dacă îți place handbalul poți să ne urmărești zilnic pe site-ul BETuri.ro pentru a fi la curent cu toate noutățile și pronosticurile. Experții noștri analizează cele mai tari meciuri din Liga Campionilor, Liga Florilor și Liga Zimbrilor, dar și din cadrul unor competiții precum Campionatul European sau Campionatul Mondial.