antepost
Andrei Zaganu
15 martie 2022

Antepost pe înțelesul tuturor – Profit pe termen lung!

1/5 - (1 vote)

Lumea pariurilor este mereu una antrenantă și îți aduce noi și noi provocări. Există multe tipuri de pariuri despre care vom vorbi în acest articol, dar și în cele viitoare. Astăzi ne oprim asupra pariurilor antepost, acele pariuri care te pun să te gândești în perspectivă.

Ce înseamnă de fapt acest tip special de pariu? Este un pariu pe termen lung în care vei încerca să intuiești câștigătorul unui turneu (poate campioana mondială la fotbal sau câștigătoarea Ligii Campionilor la fotbal) sau alte pariuri speciale tot pe termen lung (principalul marcator în Campionatul Spaniei, în ce interval se va clasa Everton în Premier League sau chiar pe câștigătorul unor alegeri locale). Un antepost fotbal există pentru fiecare tip de parior. Chiar și pentru tine.

Antepost – de unde provine acest tip de pariu

Cele mai populare astfel de pariuri (numite în engleză și outrights) sunt anteposturi fotbal. Avem atât de multe campionate europene pe care putem plasa aceste anteposturi, încât aceasta poate fi în sine o strategie pe termen mediu și lung. Cu cât pariezi mai din timp, cu atât cotele vor fi mai competitive. Una este să alegi acest market în momentul în care campionatul a început și alta să joci în momentul în care echipa pe care ai pariat are deja șase puncte avans față de principala urmăritoare. Vom vorbi despre anteposturi la podcastul de fotbal Beturi Show. Întotdeauna un podcast pariuri merge foarte bine într-o zi plină de meciuri antrenante.

Pariurile online se diversifică cu fiecare an ce trece.Provenite inițial din minunata lume a curselor de cai, aceste pariuri s-au extins și către alte ramuri sportive. Dacă ar fi să dăm o definiție pentru ce înseamnă antepost, am spune că aceste tipuri de pariuri se plasau pe cursele de cai înainte ca piața respectivului eveniment să se fi deschis. Pentru cei care alegeau această variantă, bookmakerii ofereau cote competitive. Asta și pentru că în cazul în care calul tău abandona nu primeai banii înapoi, ci pariul era considerat pierdut.

Cu acest tip de pariuri poți prinde cote foarte mari!

Un exemplu extraordinar de extindere a conceptului de antepost s-a produs în sezonul de Premier League 2015-2016. Atunci Leicester avea o cotă la câștigarea campionatului cuprinsă între 2000 și 5000. Ce ar fi însemnat pentru tine să intuiești o asemenea desfășurare a lucrurilor?

Un antepost fotbal în care îți arăți toate calitățile dobândite prin experiență. Vom dezbate cu siguranță la un moment dat în podcast sezonul fantastic reușit de Claudio Ranieri, Jamie Vardy și de Riyad Mahrez. Pe lângă latura de podcast pariuri, contează foarte mult să înveți suficient de multe din istoria fotbalului de înalt nivel. Partenerii Beturi.ro oferă anteposturi diverse pe foarte multe competiții sportive, dar nu numai. Pariază pe campioana din Premier League, pe învingătoarea din Liga Națiunilor, pe învingătoarea din Turneul Campioanelor la tenis sau chiar pe emisiuni de tipul reality-show. Alege-ți favoriții și cotele vor fi pe măsură!

Podcast pariuri cu și despre fotbal

Pariurile de lungă durată se pot plasa pe câștigătorii competițiilor (Campionatul European de Fotbal, Cupa Mondială de Fotbal, Europa League, Liga Campionilor, Ligue 1, Serie A etc.), dar și pe alte opțiuni. De exemplu, în Premier League din Anglia, foarte populară este variantă de a paria dacă o echipă se va clasa la finalul sezonului în Top 6. Putem să ne gândim pentru acest inedit antepost fotbal la echipe precum West Ham United, Arsenal sau chiar Tottenham.

De asemenea, te poți gândi la opțiuni în care să intuiești cel mai bun marcator dintr-o competiție. Poți miza pe Benzema în Spania, Vlahovic în Italia sau Haaland în Anglia. De asemenea, poți paria pe cel mai bun pasator (cele mai multe pase decisive din faza grupelor Ligii Campionilor de exemplu), dar și cine va câștiga alegerile în Statele Unite sau Franța. Candidat sau partid, doar tu alegi. Un podcast fotbal Beturi Show va include desigur toate aceste subiecte.

Poți paria în antepost și pe Superliga România, unde FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru supremație înainte de intrarea în play-off.

Pariuri antepost pe extrafotbal, de asemenea o idee bună!

De asemenea, poți plasa pariuri interesante de tip outright și pe sporturile nord-americane. Vorbim desigur de NBA, NHL, MLS, MLB sau NFL. Poți miza pe câștigătoarele diviziilor, pe câștigătoarele conferințelor, dar și pe campioana turneului. Un antepost fotbal se poate transforma câteodată într-un antepost mai special de baschet nord-american.

Nu uita că poți paria și pe tenis, categoria antepost. Poți miza acolo pe cine crezi că se va impune în turneele de Mare Șlem. Dar și cine se va clasa pe primul loc în clasamentul mondial la final de an. Ai și alte soluții numai bune pentru tine. Iar cu Ponturi Tenis poți afla cum poți face din sportul alb unul profitabil pentru tine!

Le vom dezbate pe toate la podcast pariuri sportive cu invitații specialiși în domeniu. Sezonul este foarte lung și ne vom aștepta la foarte multe surprize. Mai ales în cupele europene. Dar și în campionatele domestice.Vezi ce pariu de lungă durată e cel care ți se potrivește. Și alege înțelept pentru a găsi combinații interesante chiar cuprinzând mai multe sporturi.

Pariază alături de echipa BETuri!

În afară de antepost fotbal, poți încerca și handicapul asiatic sau european. Sau total goluri, total cornere sau chiar pariuri pe numărul total de auturi. Informații despre toate aceste tipuri de pariuri găsești pe pagina noastră de Ghid Pariuri. Iar ponturi bune găsești la ordinea zilei pe paginile noastre de Biletul Zilei, Cota 2, Meciuri Azi sau Ponturi Pariuri.

Depinde doar de tine cum îți organizezi pariurile și câștigurile! Pariază inspirat alături de echipa BETuri!