handicap asiatic

Ce înseamnă handicap asiatic la pariuri și cum îl folosești

Ultimul update pe: ianuarie 1, 2024
4.6/5 - (24 votes)

Deși cele mai populare pariuri au fost întotdeauna cele de tip solist (1X2), atât live, cât și prelive, nu trebuie să neglijezi niciodată alte opțiuni populare. Poți încerca și total goluri (acele over/under), handicap asiatic sau chiar handicap european. De multe ori, mai ales când ai un meci între o mare favorită (precum Manchester City) și un underdog evident (să zicem Luton), nu e neapărat o idee grozavă să pariezi pe gazde la o cotă de aproximativ 1,15. Motivele sunt multiple:

 • Îți poate strica un combo cu potențial, pentru o cotă ridicol de mică;
 • Nu aduce plus valoare, ca să conteze cota respectivă, e nevoie de mize foarte mari;
 • Nu vrei să stai cu emoții la un meci din Anglia, unde oricine bate pe oricine;

Noi îți recomandăm să încerci aceste handicap pariuri ajustabile. Astfel poți obține un trade foarte bun. Uneori o ajustare de -1,5 poate determina o cotă de 1,7-1,8 pe un meci precum Manchester City vs Luton. Poate fi vorba și de un handicap asiatic -1. Depinde foarte mult de structura ofertei casei de pariuri unde ai deschis contul.

Ce înseamnă handicap la pariuri sportive?

Practic ce înseamnă handicap pariuri explicat în cuvinte cât mai simple? Acest tip de joc reduce ecartul dintre două echipe. Se creează o diferență de unde se consideră că cele două echipe au ajuns la un echilibru destul de stabil. Păstrând exemplul de mai sus, putem spune că diferența reală dintre Manchester City și Luton este de două goluri. Aceasta reprezintă și punctul de plecare.

Ce vei afla despre handicapul asiatic?

Acest articol extrem de util dezbate la început ce înseamnă handicap asiatic. Apoi detaliază acest tip de joc (evidențiind principalele avantaje ale acestor pariuri asiatice). Ne concentrăm ulterior atenția pe diferențele dintre handicapul asiatic și cel european. Mai apoi aprofundăm acest handicap asiatic explicat pentru jocul din live.

Nu putem să omitem cele mai uzuale tipuri de marketuri aferente handicap asiatic goluri. Spre final aflăm ce înseamnă total goluri asiatice, urmând să ne rămână doar concluziile.

Ce înseamnă handicap asiatic?

Britanicii îl mai numesc și spread betting, iar în cele ce urmează vom afla ce înseamnă handicap la pariuri. Handicapul asiatic înseamnă că, într-un meci de fotbal (dar numai), vei avea o piață cu două opțiuni de pariere. Rezultatul A primește un avantaj fictiv, iar rezultatul B un handicap fictiv. Pentru acest tip de joc nu există varianta meciului egal, aceasta fiind scoasă din ecuație. Dacă e să luăm un exemplu, vom avea următoarea situație:

Real Madrid (-2,5) vs. Villarreal (+2,5). Dacă alegem Real +2,5 la ponturi fotbal Spania, vom câștiga la rezultate cu o diferență de scor de 3 goluri în favoarea madrilenilor. Orice alt rezultat înseamnă pariu pierdut. Handicapul pariuri asiatic se comportă în felul următor în funcție de ce se întâmplă cu miza pe care ai lansat-o în joc. Ține cont că pot fi două scenarii sau mai multe cu miza, dar doar două variante de pariere în cazul pariuri handicap asiatic.

Ce variante de handicap asiatic există?

 • Handicap asiatic fără returnarea mizei (ori câștigi ori pierzi) – avantajul fictiv este fracționar: 0.5, 1.5, 2,5. Pariul poate fi câștigător sau pierzător. Nu există posibilitatea de void sau de returnare a mizei;
 • Handicap asiatic cu returnare totală de miză. Avantajul fictiv este un număr întreg, de exemplu 1,2 sau 3. Poți să câștigi pariul, poți pierde și poți primi banii înapoi (pariu voidat) dacă te situezi exact în mijloc. Un exemplu în acest sens. Avem FCSB cu Dinamo în fotbal Liga 1 și pariem Dinamo (+2). Meciul se încheie cu 2-0 în favoarea echipei lui Becali, miza ta urmând a fi întoarsă în contul online. Cam acesta e răspunsul la întrebarea ce înseamnă handicap la pariuri. Aici există și situația de handicap asiatic 0, unde meciul egal înseamnă returnarea mizei. În exemplul cu FCSB – Dinamo, handicap asiatic 0 înseamnă meci egal. Tu vei alege ori victoria echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, ori pe cea a echipei la care evoluează Florinel Coman.
 • Handicap asiatic cu returnare parțială de miză. E opțiunea aflată la mijloc între cele două. Avantajele fictive sunt de tipul 0.25, 0.75, 1.25, 1.75, 2.25, 2.75 etc. Acest tip de pariu ceva mai complex funcționează după următoarele scenarii:
 1. Bilet câștigat pe miză totală;
 2. Pariu câștigat pe 50% din miză, iar cealaltă jumătate de miză se întoarce în cont;
 3. Bilet pierdut 50%, iar restul mizei se întoarce în contul de jucător;
 4. Pariu pierdut pe miză totală.

Vom detalia cazuri concrete de handicap la pariuri în secțiunile următoare.

Handicap asiatic explicat – principalele avantaje

Poate cel mai evident și mai clar, care dă și definiția acestui handicap la pariuri este acela de a porni meciul de la un alt rezultat decât cel de 0-0. Normal că ne referim la o situație virtuală, ipotetică, prin care transformăm meciul în ceva mai interesant. Se aplică în special pentru partidele în care există un favorit cert, iar un pariu pe rezultat final (1 sau 2, în funcție de stadionul pe care se desfășoară partida) nu îți va aduce mari avantaje. Astfel, un meci precum Barcelona vs Osasuna va fi mai antrenant dacă scorul fictiv este 0-2. Astfel, pariul pe catalani va fi câștigător doar la un succes pe teren de cel puțin trei goluri diferență.

Un alt sinonim pentru handicap asiatic este diversitatea. Practic, poți obține cote competitive la partide disproporționate. Poți merge, folosind criteriul handicap asiatic goluri, pe un joc axat pe underdog, astfel încât el să rămână totuși în diferența cuprinsă de pariu. Practic, poți fi pe fază și urmări biletul zilei. Acolo vei găsi acele echipe care pornesc cu a doua șansă și care nu vor pierde la scor. Până la urmă, ce înseamnă goluri asiatice? Posibilitatea de a-ți customiza biletele, de a transforma experiența pariarului online într-una extrem de personală.

Handicapul asiatic în oferta caselor de pariuri online

Cu siguranță că putem spune ce înseamnă handicap la pariuri sportive. El nu se rezumă la câștigătoarea partidei. Marii bookmakeri oferă variante de handicap asiatic pentru total goluri (o soluție la fel de apreciată de jucătorii pasionați. De asemenea, top case pariuri online vin cu soluții de pariuri handicap și cornere sau cartonașe (în special) galbene. Practic, dacă simțeai că nu mai idei și că nu știi pe ce să mai plasezi bilete, deja handicapul asiatic îți aduce o paletă extrem de largă, de care e bine să poți profita.

Diferențe dintre handicap asiatic și cel european

Sunt mai multe criterii care diferențiază pariorii, preferința pentru jocul european sau asiatic fiind unul dintre ele. Principala asemănare între handicapul asiatic și cel european este aceea că se va crea un dezavantaj fictiv (respectiv avantaj fictiv pentru cealaltă echipă) de la care se vor lua în calcul noile cote.

Diferența apare în momentul în care handicapul european include, pe lângă victoria gazdelor sau a oaspeților, și posibilitatea de a lua în calcul meciul egal. De aceea, indicii de penalizare pentru handicapul european sunt numere întregi, nu și numere fracționare. Vom lua în continuare un exemplu concret. Pentru ca tu să poți înțelege mai bine și handicapul european. Acesta poate fi la fel de profitabil ca și pariurile asiatice.

Exemplificarea diferențelor

Să presupunem că avem un derby italian, din fotbal Serie A. Și ne gândim la partida intitulată Derby de la Madonnina, meciul între AC Milan și Internazionale Milano. Avem următoarele cote, pe care le-a afișat la un moment dat 888 pariuri sportive. Ține cont că e vorba de niște cote volatile, ele fiind luate aici în discuție pentru exemplificarea handicapului european. Avem pentru 1X2 următoarele valori:

 • AC Milan – 1,71;
 • Egalitate – 4,35;
 • Internazionale – 4,40;

Și luăm spre analiză două exemple de handicap european. Pornim de la AC Milan vs Inter 0-1 și de la Ac Milan vs Inter 1-0.

Cazul 1 – handicap european 0-1

 • 1 @ 2.32 – Pornim de la un rezultat virtual de 0:1. În acest caz AC Milan trebuie să bată pe teren la minimum două goluri diferenţă pentru ca pariul plasat să fie câştigător.
 • X @ 4.10 – AC Milan trebuie să câștige la exact un gol diferenţă. Dacă scorul real este de exemplu 4-3, atunci adăugând handicapul virutal de 0:1 ajungem la un scor fictiv de 4-4, deci la o remiză cu multe goluri marcate
 • 2 @ 2.28 – Inter Milano trebuie să bată sau să termine la egalitate. Practic, securizezi câștigul cu o șansă dublă.

Cazul 2 – handicap european 1-0

 • 1 @ 1.18 –AC Milan trebuie să termine la egalitate sau să câştige meciul. Acest pronostic este echivalentul unui pariu de tipul 1X;
 • x @ 6.75 – Inter trebuie să câștige la exact un gol diferenţă. Astfel, un rezultat precum 1-2, după aplicarea acestui handicap la pariuri, va deveni 2-2 în calcul din sistemul bookmakerului;
 • 2 @ 8.50 – Inter e nevoită să se impună la minimum două goluri diferenţă. Scoruri câștigătoare pentru acest handicap european (scorurile de pe teren) sunt 1-3, 0-3, 2-4 etc.

Handicap la pariuri – jocul în live

Pentru pariuri asiatice în live ai nevoie de o cu totul și totul altă strategie pariuri decât pentru cea din jocul mai puțin dinamic din prelive. De cele mai multe ori, bookmakerii nu consideră scorul de pe tabelă ca fiind cel de referință pentru goluri asiatice. Astfel, marketul respectiv este dat pentru restul partidei, neținându-se cont de desfășurarea jocului de până atunci. Practic, scorul fictiv de plecare pentru acest handicap asiatic este 0-0, la care adaugăm indicele de handicap pe care ne proiectăm strategia. Iată un exemplu în acest sens:

Cum folosești handicapul la pariurile live

Avem un joc de fotbal Premier League între Chelsea și Burnley, iar londonezii conduc cu 2-0 în minutul 35. Dacă vei alege să joci pe Chelsea (-0,5) la total goluri asiatice, asta înseamnă că Albaștrii vor înscrie din acel moment cel puțin un gol mai mult ca adversara. Asta pentru ca pariul tău să fie pe verde la final. Practic, variante de scor câștigătoare ar fi următoarele (doar câteva exemple):

 • Chelsea – Burnley 3-0;
 • PL, Chelsea – Burnley 5-2;
 • Chelsea – Burnley 7-1;
 • Chelsea Burnley 6-3;

Un scor cu două sau un gol diferență în favoarea lui Chelsea, egalul sau victoria lui Burnley duc automat la pierderea biletului respectiv. Este o eroare de începător la pariuri handicap să crezi că dacă scorul este 2-0, iar tu plasezi un bilet pe Chelsea (0,5) la cotă de 1,48, vei câștiga chiar și la un scor de 2-1. Casele de pariuri își tratează extrem de corect partenerii pariori, însă nu oferă cadouri gratuite. Și în niciun caz nu este vorba de un bug informatic.

Poate fi vorba însă și despre ce înseamnă handicap la pariuri sportive live într-un meci care se încăpățânează să rămână fără goluri marcate. Atunci, mulți dintre bookmakeri oferă în apropierea minutul 60 o cotă în jurul valorii de 1,90-2,00 la handicap asiatic 1. Astfel, ne securizăm întoarcerea mizei la marcarea unui singur gol și ne dublăm suma dacă se vor înscrie două goluri. Vorbim în cazul acesta de o tactică foarte bună pentru ce înseamnă goluri asiatice.

Pariuri handicap – cele mai populare opțiuni: 0, 0,5, -0,5

Una dintre cele mai populare variante existente în ofertele caselor de pariuri de top. Explicația e destul de simplă, vei câștiga dacă echipa pe care ai pariat obține succesul. Dacă meciul se încheie la egalitate, miza va fi returnată integral. Vorbim de un pariu similar cu celebrul Draw No Bet (DNB). Vei pierde atunci când câștigă cealaltă echipă.

În continuare analizăm fiecare variantă de pariu pe Handicap Asiatic.

Echipa A vs Echipa B este scenariul potențial pe care îl analizăm.

ATENȚIE – Fiecare caz în parte prezintă anumite scenarii tipice pentru care pariul nostru este câștigător. Dacă optezi pentru a paria pe Echipa A, pariurile tale vor respecta schema următoare. Dacă pariezi pe Echipa B pentru același tip de Handicap, situația stă complet invers. Privește în oglindă fiecare caz în parte pentru a-ți da seama care sunt cazurile favorabile pentru pariul pe oaspeți.

Handicap 0 – Reguli Handicap Asiatic

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul. În caz de egalitate, miza va fi returnată (ca în cazul DNB). Dacă echipa ta pierde, pariul este pierdut.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (0).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător (pariu pe 2 pierdut).
 • Egalitate – miza este returnată (la fel și pentru 2).
 • Echipa A pierde – pariul este pierzător (pariu pe 2 câștigător).

Handicap +0.25 – Ce înseamnă Handicap Asiatic

Câștigi în cazul în care echiupa pe care pariezi reușește să câștige meciul. În caz de egalitate, miza se împarte în două – jumătate alcătuiește un pariu câștigător, iar cealaltă jumătate îți este returnată

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+0.25) la o cotă de 2.00 cu o miză de 100 RON.

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Egalitate – Jumătate din miză (50 lei) îți este returnată, iar cealaltă jumătate alcătuiește un pariu câștigător (50 x 2 = 100 lei). La final, rămâi cu 150 RON.
 • Echipa A pierde – pariul este pierzător.

Handicap +0.50 – Handicap Asiatic explicat

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi câștigă meciul sau reușește o remiză.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+0.50).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Egalitate – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde – pariul este pierzător.

Handicap +0.75 – Handicap la pariuri explicat

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul sau reușește o remiză. Dacă echipa ta pierde la un singur gol diferență, vei pierde și tu jumătate din miza pariată. Orice altă înfrângere îți aduce un pariu pierdut.

Să zicem că pariezi 100 pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+0.75), cota 2.00.

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Egalitate – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Echipa A pierde la un singur gol diferență – primești înapoi jumătate din miză, cealaltă jumătate fiind pierdută.

Handicap +1 – Handicap Asiatic pe înțelesul tuturor – Ce înseamnă Handicap 1

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul sau reușește o remiză. Dacă echipa ta pierde la un singur gol diferență, miza pariată îți va fi returnată integral. Orice altă înfrângere îți aduce un pariu pierdut.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+1).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Echipa A remizează – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la un singur gol diferență – primești înapoi întreaga miză.
 • Echipa A pierde la două sau mai multe goluri diferență – pariul este pierdut.

Handicap +1.25 – Explicație Handicap Asiatic – Ce înseamnă Handicap la Fotbal

Câștigi în cazul în care echiupa pe care pariezi reușește să câștige meciul sau reușește o remiză. Dacă echipa ta pierde la un singur gol diferență, miza va fi împărțită în două. O jumătate de pariu este câștigător, iar cealaltă jumătate îți va fi returnată.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+1.25) la o cotă de 2.00 cu o miză de 100 RON.

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Echipa A remizează – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la un gol diferență – Jumătate din miză (50 lei) îți este returnată, iar cealaltă jumătate alcătuiește un pariu câștigător (50 x 2 = 100 lei). La final, rămâi cu 150 RON.
 • Echipa A pierde la două sau mai multe goluri diferență – pariul este pierzător.

Handicap +1.5 – Handicap Asiatic la pariuri

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi câștigă meciul, reușește o remiză sau pierde meciul la maxim un gol diferență.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+1.50).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Egalitate – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la diferență de un gol- pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la diferență de două sau mai multe goluri – pariul este pierdut.

Handicap +1.75 – Reguli Handicap Asiatic Goluri

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul, reușește o remiză sau este învinsă la diferență de un gol. Dacă echipa ta pierde la două goluri diferență, vei pierde și tu jumătate din miza pariată. Orice altă înfrângere îți aduce un pariu pierdut.

Să zicem că pariezi 100 pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+1.75), cota 2.00.

 • Echipa A câștigă, remizează sau pierde la cel mult un gol diferență – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Echipa A pierde la două goluri diferență – jumătate din miză este pierdută, iar cealaltă jumătate îți este returnată.
 • Echipa A pierde la trei sau mai multe goluri diferență – pariul este pierdut.

Handicap +2 – Handicap la Pariuri

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul, reușește o remiză sau pierde la un gol diferență. Dacă echipa ta pierde la două goluri diferență, miza pariată îți va fi returnată integral. Orice altă înfrângere îți aduce un pariu pierdut.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+2).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Echipa A remizează – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la un singur gol diferență – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la două goluri diferență – miza este returnată integral.
 • Echipa A pierde la trei sau mai multe goluri diferență – pariul este pierdut.

Handicap +2.25 – Ce înseamnă Handicap la pariuri

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi reușește să câștige meciul, reușește o remiză sau este învinsă la o diferență de un gol. Dacă echipa ta pierde la un două goluri diferență, miza va fi împărțită în două. O jumătate de pariu este câștigător, iar cealaltă jumătate îți va fi returnată.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+2.25) la o cotă de 2.00 cu o miză de 100 RON.

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Echipa A remizează – pariul este câștigător – 200 RON.
 • Echipa A pierde la un gol diferență – 200 RON
 • Echipa A pierde la două goluri diferență – Jumătate din miză (50 lei) îți este returnată, iar cealaltă jumătate alcătuiește un pariu câștigător (50 x 2 = 100 lei). La final, rămâi cu 150 RON.
 • Echipa A pierde la trei sau mai multe goluri diferență – pariul este pierzător.

Handicap +2.5 – Variante de pariuri pe Handicap – Handicap Asiatic

Câștigi în cazul în care echipa pe care pariezi câștigă meciul, reușește o remiză sau pierde meciul la maxim două goluri diferență.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (+2.50).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Egalitate – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la diferență de un gol- pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la diferență de două goluri – pariul este câștigător.
 • Echipa A pierde la trei sau mai multe goluri – pariul este pierdut.

Handicap -0.25 – Handicap la pariuri explicat

Câștigi dacă echipa pe care parieze câștigă la cel puțin un gol diferență. Dacă meciul se termină cu un rezultat de egalitate, vei pierde jumătate din pariu.

Să zicem că pariezi 100 lei pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-0.25).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Egalitate – 50 lei pierduți, iar ceilalți 50 lei sunt returnați.
 • Echipa 1 pierde – pariul este pierdut.

Handicap -0.5 – Ce înseamnă handicap la pariuri

Câștigi dacă echipa pe care ai pariat câștigă meciul.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-0.5).

 • Echipa A câștigă – pariul este câștigător.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -0.75 – Explicație Handicap Asiatic

Câștigi dacă echipa pe care ai pariat reușește să câștige meciul o diferență de cel puțin 2 goluri. Dacă echipa ta câștigă la doar un gol diferență, miza este împărțită în două. Jumătate alcătuiește un pariu câștigător, jumătate este returnată.

Să zicem că pariezi 100 lei pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-0.75).

 • Echipa A câștigă la diferență de 2 goluri – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la un gol diferență – jumătate din miză este pierdută, iar cealaltă jumătate alcătuiește un pariu câștigător.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -1 – Reguli Handicap la pariuri

Câștigi dacă echipa pe care pariezi câștigă meciul la o diferență de cel puțin 2 goluri. Cu o victorie la un singur gol diferență, miza îți va fi returnată.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-1).

 • Echipa A câștigă la minim 2 goluri diferență – pariu câștigător.
 • Echipa A câștigă la 1 gol diferență – miza returnată.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -1.25 – Cum pariezi pe handicap la pariuri

Câștigi dacă echipa pe care parieze câștigă la cel puțin două goluri diferență. Dacă meciul se termină cu victoria Echipei A la un singur gol diferență, vei pierde jumătate din pariu.

Să zicem că pariezi 100 lei pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-1.25).

 • Echipa A câștigă la 2 goluri diferență – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la 1 gol diferență – 50 lei pierduți, iar ceilalți 50 lei sunt returnați.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa 1 pierde – pariul este pierdut.

Handicap -1.50 – Explicație handicap pariuri

Câștigi dacă echipa pe care ai pariat câștigă meciul la cel puțin 2 goluri diferență.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-1.5).

 • Echipa A câștigă la 2 sau mai multe goluri diferență – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la 1 gol diferență – pariul este pierdut.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -1.75 – Tipuri de pariuri pe handicap

Câștigi dacă echipa pe care ai pariat reușește să câștige meciul o diferență de cel puțin 3 goluri. Dacă echipa ta câștigă la doar 2 goluri diferență, miza este împărțită în două. Jumătate alcătuiește un pariu câștigător, jumătate este returnată.

Să zicem că pariezi 100 lei pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-1.75).

 • Echipa A câștigă la diferență de 3 goluri – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la diferență de 2 goluri – jumătate din miză este pierdută, iar cealaltă jumătate alcătuiește un pariu câștigător.
 • Echipa A câștigă la un gol diferență – pariul este pierdut.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -2 – Handicap Asiatic explicat

Câștigi dacă echipa pe care pariezi câștigă meciul la o diferență de cel puțin 3 goluri. Cu o victorie la două goluri diferență, miza îți va fi returnată.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-2).

 • Echipa A câștigă la minim 3 goluri diferență – pariu câștigător.
 • Echipa A câștigă la 2 gol diferență – miza returnată.
 • Echipa A câștigă la 1 gol diferență – pariul este pierdut.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap -2.25 – Handical la Pariuri

Câștigi dacă echipa pe care parieze câștigă la cel puțin trei goluri diferență. Dacă meciul se termină cu victoria Echipei A la diferență de doar 2 goluri, vei pierde jumătate din pariu.

Să zicem că pariezi 100 lei pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-2.25).

 • Echipa A câștigă la 3 goluri diferență – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la 2 goluri diferență – 50 lei pierduți, iar ceilalți 50 lei sunt returnați.
 • Echipa A câștigă la 1 gol diferență – pariul este pierdut.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa 1 pierde – pariul este pierdut.

Handicap -2.50 – Tipuri de Handicapuri Asiatice

Câștigi dacă echipa pe care ai pariat câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență.

Să zicem că pariezi pe meciul Echipa A vs Echipa B cu selecția Echipa A (-2.5).

 • Echipa A câștigă la 3 sau mai multe goluri diferență – pariul este câștigător.
 • Echipa A câștigă la 1 sau 2 goluri diferență – pariul este pierdut.
 • Egalitate – pariul este pierdut.
 • Echipa A pierde – pariul este pierdut.

Handicap asiatic – Ce înseamnă total goluri asiatice

Diferența nu există între handicapul asiatic și ce înseamnă total goluri asiatice. Dacă ai prins principiul, îți va fi super-simplu să te bucuri de bilete, spectacol. Și, în cele din urmă, de banii care-ți vor intra în cont. Luăm spre analiză câteva handicapuri asiatice goluri recurente, despre care e bine să știi cât mai multe. Începem cu cele Over:

Over 0.5

 • Câștigător atunci când se marchează cel puțin un gol
 • Pierzător la scorul de 0-0;
 • Similar cu OVER 1,5; 2,5;3,5;4,5 etc.

Over 0,75

 • Câștigător la două sau mai multe goluri marcate;
 • Câștigător pe jumătate la fix un gol marcat; jumătatea cealaltă de miză se întoarce în cont;
 • Pierzător la scorul de 0-0;
 • Similar cu OVER 1,75; 2,75;3,75 etc.

Over 1

 • Câștigător la două sau mai multe goluri marcate;
 • Miza se întoarce în cot la fix un gol marcat.
 • Pierzător la scorul de 0-0;
 • Similar cu OVER 2;3;4;5 etc.

Ce înseamnă Handicap Asiatic Over 1,25?

 • Câștigător la două sau mai multe goluri marcate;
 • La fix un gol marcat, miza este jumătate pierdută, cealaltă jumătate se întoarce în cont;
 • Pierzător la scorul de 0-0;
 • Similar cu OVER 2,25;3.25;4,25 etc.

Ne uităm la variantele în oglindă cu UNDER:

Under 0.5 handicap asiatic

 • Pierzător atunci când se marchează cel puțin un gol;
 • Câștigător la scorul de 0-0; practic, acesta este un pariu sinonim cu scor corect 0-0;
 • Similar cu UNDER 1,5; 2,5;3,5;4,5 etc.

Under 0,75

 • Pierzător la două sau mai multe goluri marcate;
 • Pierzător pe jumătate la fix un gol marcat; jumătatea cealaltă de miză se întoarce în cont;
 • Câștigător la scorul de 0-0;
 • Similar cu UNDER 1,75; 2,75;3,75 etc.

Under 1

 • Pierzi la două sau mai multe goluri marcate;
 • Miza se întoarce în cot la fix un gol marcat.
 • Câștigător la scorul de 0-0;
 • Similar cu UNDER 2;3;4;5 etc.

Under 1,25

 • Pierzător la două sau mai multe goluri marcate;
 • La fix un gol marcat, miza este jumătate câștigată, cealaltă jumătate se întoarce în cont;
 • Câștigător la scorul de 0-0;
 • Similar cu UNDER 2,25;3.25;4,25 etc

După cum se poate bine vedea, total goluri asiatice este o abordare de poate funcționa foarte bine în varierea strategiei. Ai o pagină dedicată cu coduri bilete azi, unde includem și acest tip de pariuri!

Handiap asiatic – Concluzii

Cam asta este tot ce ai nevoie să știi despre handicap asiatic și despre ce înseamnă total goluri astiatice la bookmakerii din mediul online. Am pornit de la exemplele cele mai simple și am ajuns să detaliem variante mai complexe precum (-1,75), over 2,25 și alte opțiuni dificile la prima vedere.

Ți-am arătat de asemenea care sunt principalele diferențe între handicapul asiatic și cel european. Dar și momentele potrivite pentru pariuri asiatice în detrimentul clasicului 1X2. Acesta din urmă de multe ori ne limitează destul de mult creativitatea.

Nu am omis să dăm nici exemple concrete. Pe aceastea le poți folosi în biletele tale live și prelive din fiecare zi sau săptămână.

Acum nu-ți mai rămâne decât să tragi cu ochiul în curtea noastră, în secțiunea Ponturi Pariuri, unde vei găsi și variante cu handicap asiatic de la tipsterii noștri. Te așteptăm pe Facebook și Telegram BETuri pentru și mai multă inspirație. Aruncă o privire și peste articolul referitor la strategia Șirul lui Fibonacci! Vezi aici calendarul ATP 2024! Mult succes!