program superbet
Cristi Geiger
23 mai 2022

Program Superbet 2022 – Care este programul agențiilor Superbet?

În următorul articol vei găsi toate informațiile de interes din Program Superbet 2022. Dacă nu dorești să faci un drum până la agenția Superbet și să afli că locația este închisă, consultă cu atenție articolul despre program Superbet de sărbători. Evită astfel de situații și fii în pas cu Superbet Program agenții!

Program Superbet de Sărbători – Superbet Program 2022

În continuare vom vedea împreună care este programul agențiilor Superbet de sărbători – Programul Superbet de Paște, Program Superbet de Crăciun, Programul Superbet de Revelion + 1 decembrie și alte sărbători legale. Ca să știi când poți să mergi să joci un bilet pariu șansă de pildă!

De Paște, agențiile Superbet au fost deschise astfel:

  • Vineri, 22 aprilie 2022: 10:00 – 22:00
  • Sâmbătă, 23 aprilie 2022: 10:00 – 20:00
  • Duminică, 24 aprilie (prima zi de Paște): ÎNCHIS – În astfel de cazuri, poți juca la Superbet Pariuri Online!
  • Luni, 25 aprilie (a doua zi de Paște) – 12:00 – 22:00

Program Superbet Crăciun 2022 – Agențiile vor funcționa într-un manieră foarte asemănătoare cu cea prezentată anterior.

În ziua de Crăciun, agențiile Superbet vor fi închise, iar în ajunul Crăciunului vor avea un orar modificat.

Superbet – Programul de Revelion 2022 – În ajun de An Nou, agențiile Superbet vor avea orele de lucru modificate (10-20:00). De Anul Nou, pe 1 ianuarie va fi închis.

Pentru astfel situații în care programul Superbet este modificat, îți recomandăm să îți pregătești din timp un cont nou Superbet pariuri online.

Doar așa poți paria non-stop pe sporturile tale favorite! Mai mult, operatorul de pariuri îți propune și un bonus bun venit Superbet deloc de neglijat. În cazul în care alegi să-ți deschizi un cont Superbet, vei primi un bonus de până la 500 RON la înregistrare!

Cu el poți paria liniștit pe meciurile tale preferate: marile campionate de fotbal, turneele de tenis de la cel mai înalt nivel sau chiar pe baschetul-fenomen din NBA.

superbet pariuri sportive
Bonus de Bun Venit Superbet
500 RON bonus pentru clienții noi Superbet

Profită și tu de acest bonus în zilele în care agențiile Superbet sunt închise! Te înregistrezi și ești gata de atac cu cei 500 lei!

În cazul în care vor exista modificări substanțiale în cazul program Superbet, te invităm să consulți articolul actualizat despre programul agențiilor Superbet 2022. Iar dacă ești în căutarea unei agenții Superbet anume, avem un alt articol interesant pentru tine!

Secțiune completă de ghid pariuri Superbet – Program Superbet

Articolele dedicate despre Cont Nou Superbet, Depunere Superbet, Retragere Superbet sau Contact Superbet îți vor aduce răspunsurile pe care le cauți! Dacă vrei să afli care sunt pașii de parcurs atunci când vrei să faci cu succes o înregistrare Superbet sau dacă ai dubii legate de metodele de depunere Superbet, e ok! BETuri este aici să te ajute cu răspunsuri pentru fiecare întrebare.

Inspirație la cote maxime cu BETuri!

Cota 2, Biletul Zilei și secțiunea de Ponturi Pariuri te așteaptă cu informații prețioase pentru orice parior. Dacă ești fanul sloturilor, nu rata ofertele și informațiile oferite de BETuri în zona de Oferte Casino! Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe informații utile!

Citește și despre program agenții Fortuna sau program Winner. Mult succes, pariază inspirat și informat!