superbet contact
Andrei ReF
2 martie 2021

Cum iei legătura cu echipa de suport Superbet? – Procedura și informații

5/5 - (1 vote)

Operatorul comunică ușor și eficient. Acest lucru este mereu important când vine vorba de o casă de pariuri. Oricând pot apărea probleme legate de creare unui cont, un pariu nevalidat sau o retragere blocată. Sunt lucruri de care te poți lovi la un moment dat și este bine să știi că agenția la care te-ai înregistrat e mereu pregătită să-ți sară în ajutor. În acest articol îți vom descrie care sunt modalitățile de Superbet contact.

Contact Superbet

Ai mai multe variante de a intra în contact cu operatorul.

Superbet email : suport@superbet.ro – aici poți să ceri orice explicație referitoare la contul tău de jucător și la pariurile jucate.
Superbet contact nr telefon – Whatsapp: 0725 154 154.
Live chat – pentru a discuta în orice moment cu operatorul

Așadar, în ceea ce privește Superbet contact totul funcționează profesionist și ușor.

Atenție! Numărul de WhatsApp este exclusiv pentru chat. Echipa de suport Superbet îți va răspunde în scris. Nu trebuie să efectuezi apeluri la acest număr.

bonus de bun venit superbet

Superbet suport – Soluționarea reclamațiilor

Dacă aveţi de făcut vreo reclamație, personalul de la Superbet contact va încerca cât mai repede să găsească o soluționare.

Uneori însă, investigațiile mai detaliate pot cauza întârzieri în răspunsuri și în rezolvarea problemelor. În aceste cazuri veți fi informat printr-un email.

În general, orice plângere se rezolvă în maxim 14 zile de la momentul în care ați făcut reclamația la Superbet contact.

Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulţumit de modul în care operatorul a soluţionat problema dumneavoastră, puteţi depune o plângere la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Trebuie doar să accesați site-ul instituției: onjn.gov.ro.

Este foarte important să furnizați informațiile corecte și complete despre identitatea dumneavoastră și detaliile relevante despre motivul plângerii. În caz contrar, pot apărea complicații și întârzieri în rezolvarea problemelor apărute.

Securitate Contact Superbet

Întotdeauna când ai un cont la un operator îți dorești să fii cât mai protejat. Iată câteva din regulile de securitate de la Superbet:

 • Jucătorul își alege singur o parolă conform standardelor minime de securitate.
 • Un jucător trebuie să aleagă un nume de utilizator care nu este folosit deja de un alt client.
 • Utilizatorului îi revine obligația de a nu dezvălui nicio informație personală, incluzând numele de utilizator sau parola, către nimeni.
 • Dacă aveți suspiciuni că cineva a aflat datele dumneavoastră personale trebuie să contactați serviciul clienți sau să schimbați parola de acces.
 • Orice comunicație poate fi stocată în evidențele operatorului pentru scopuri statistice, pentru a îndeplini cerințele legale și pentru a putea răspunde prompt și corect solicitărilor.
 • Este ilegală utilizarea sau abuzul față de o eroare în serviciile puse la dispoziție.
 • Jucătorul nu are voie să profite de eroarea descoperită.

Superbet contact telefon – Site-ul operatorului

Superbet îți oferă posibilitatea de a juca și de a face pariuri sportive oriunde te-ai afla. Poți să intri în acțiune de pe mobil. Ai o aplicație Superbet excelentă care vine și completează un site bine structurat și ușor de manevrat.

Dacă întâmpini probleme poți în orice secundă să apelezi la Superbet contact.

După ce activezi aplicația, poți consulta mereu scorurile live, statisticile detaliate, programul TV și poți vedea în fiecare clipă evoluția cotelor meciurilor care te interesează.

Vei avea în fiecare moment mai multe beneficii care te pot ajuta să rămâi informat:

 • O ofertă generoasă de pariuri
 • Cote mărite în fiecare zi
 • Avancronici spectaculoase pentru meciurile de fotbal din campionatul României, Liga 2, Seria A, La Liga, Bundesliga, Premier League, Liga Campionilor, Europa League
 • Statistici complexe și scoruri live
 • Notificări cu evenimentele de pe bilete plasate în aplicație
 • Streaming în același ecran cu oferta de pariuri live
 • Creare de bilete virtuale – fără să ai cont online
 • Notificări pentru biletele puse în agenție – fără să ai cont online
 • Mize predefinite pentru pariuri rapide

Așadar, ai multe motive să-ți deschizi un Superbet cont chiar acum!

Definiții pentru pariori – Contact Superbet

Funcția de Cash Out – este opțiunea prin care poți să închizi un pariu aflat în desfășurare. Această variantă este disponibilă doar în anumite intervale temporale ale meciurilor. Atenție! În anumite momente ale partidei, în funcție de rezultat, această opțiune poată să dispară.

Superbet contact – Tipuri de pariuri

 • Pariul solo – reprezintă selectarea unui singur eveniment. Suma câştigată se determină prin înmulţirea cotei cu miza.
 • Pariul simplu (fără combinaţii) – implică selectarea mai multor meciuri şi înscrierea lor pe același bilet. Condiţia de câştig a acestui tip de pariu este indicarea corectă a pronosticului pentru fiecare eveniment în parte. Suma câştigată se va obține prin înmulțirea cotei finale cu miza pariată de tine.
 • Pariul sistem – implică selectarea din ofertă a mai multor evenimente. Pariorul optează pentru o anume condiţie de minim în indicarea pronosticurilor corecte. Astfel se crează un număr de variante prin formula matematică: combinări de”n” luate câte ”k”.
 • Pariul sistem simplu – presupune indicarea corectă a numărului de pronosticuri minim ales de tine. Dacă ai nimerit mai multe rezultate decât minimul ales, atunci ai câștigat o sumă mai mare.
 • Pariul sistem cu fixe – presupune selectarea pe lângă evenimentele din combinaţii a unui număr de evenimente (între 1 şi 33). Este obligatoriu indicarea pronosticului corect.

Cum pariezi: live sau pre-live?

 • Pre-live – sunt evenimentele pe care poți să pariezi în orice momente, înainte de startul partidei.
 • Pariuri Live Superbet – evenimente pe care poți să-ți încerci norocol pe parcursul desfășurării meciului.
 • Virtuale – evenimente generate de calculator. Acestea cuprind concursuri sportive, meciuri, pariuri pe numere sau curse, care reprezintă o serie de rezultate extrase aleatoriu. Ele sunt generate de Generatorul Aleatoriu de Numere (RNG).
 • Pariuri pe numere – Loterii internaționale.
 • Pariuri pe realitate simulată.

Superbet contact – Istoric

Superbet a fost înființată în 2008. Operatorul este înregistrată sub nr. C75273, cu sediul social în Malta, Level G, (Office 1/5597), Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’Xbiex XBX 1120.

Este o agenție autorizată în Romania pentru organizarea și exploatarea jocurilor de noroc prin licența cu număul L1160659W000328 cu valabilitate de la 1 septembrie 2016 până la 31 august 2026.

Superbet a câștigat premiul individual pentru „Casa de pariuri a anului” și pentru „Cel mai bun serviciu de suport clienți din Europa Centrală și de Est” în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference.

Îți amintim că ai 3 variante simple pentru contact Superbet:

 • Superbet email : suport@superbet.ro
 • Număr telefon Superbet – Whatsapp: 0725 154 154
 • Live chat

Îți recomandăm paginile noastre Ghid Pariuri și Top Case Pariuri pentru a fi mereu informat, respectiv rubricile noastre zilnice de Cota 2 pariuri, Biletul Zilei și Ponturi Pariuri pentru extra inspirație.

Pariază responsabil. Echipa Beturi.ro îți urează mult succes și câștiguri cât mai mari!