superclub superbet

Superbet Club – pariurile sunt acum răsplătite pe cardul de fidelitate!

Ultimul update pe: iunie 28, 2024
4/5 - (3 votes)

Află din acest articol toate detaliile despre Superbet club, cardul de fidelitate al platformei de pariuri sportive. Intrând în posesia acestui card Superbet club vei beneficia de multe avantaje, printre care și bonusuri exclusive.

superbet pariuri sportive
Cardul tău de fidelitate la pariuri sportive Superbet te așteaptă!
Vino și tu în Superbet Club!

Îți vom explica, pe larg, care este procesul prin care te poți înscrie în club. Nu trebuie decât să te deplasezi la cea mai apropiată agenție Superbet. În doar câteva minute îți faci Superbet club card și ai parte de super avantaje atât online, cât și în locațiile terestre.

Poți arunca un ochi și pe articolele noastre despre înregistrare Superbet, recenzie Superbet sau metode depunere Superbet.

Ce este Superbet club?

Club Superbet este un program de fidelitate al acestei case de pariuri. Practic, poți deveni un client fidel și ai multe beneficii cu Superbet Club. Așa cum noi ți-am explicat anterior, poți avea parte de bonusuri exclusive. De pildă, primești bani bonus de ziua ta.

De asemenea, clienții care au card Superbet club primesc constant beneficii în contul lor de jucători. Prin urmare, noi îți sugerăm să intri în club Superbet.ro dacă ești un parior fidel al acestei platforme.

În afara de bonusuri, să știi că Superbet îți oferă numeroase avantaje la plasarea biletelor. Concret, sunt doar club Superbet.ro câștigători, pentru că biletele pierzătoare îți aduc un Cashback nelimitat.

Ca să profiți de Superbet.ro club trebuie să ai un cont de jucător pe această platformă. Urmează pașii de înregistrare, verifică-ți contul și mergi în agenție să-ți faci Superbet club card.

Cum te poți înscrie în Club Superbet?

Este foarte simplu să te înscrii în club. Urmează pașii pe care ți-i explicăm în continuare. Iată cum poți să faci parte din club Superbet.ro:

  • Mergi în oricare dintre agențiile Superbet din orașul tău. Card Superbet club este unul fizic, deci îl poți obține doar dintr-o locație terestră.
  • Cere-i casierului să-ți facă un Superbet club card. Trebuie să îi comunici numărul de telefon, plus să înmânezi buletinul pentru că are nevoie de câteva date, precum nume / prenume și CNP.
  • Vei primi un SMS pe numărul de telefon despre Termenii și Condițiile clubului. Răspunde cu „DA”.
  • Penultimul pas de înregistrare în Superbet.ro club se referă tot la furnizarea unui cod. Concret, mai primești un mesaj pe mobilul tău cu un cod unic pe care îl vei transmite casierului. Astfel, îți dai acordul pentru ofertele promoționale și realizarea cardului.
  • După ce ai parcurs pașii de mai sus primești pe loc un card Superbet club fizic. Practic, vei deveni un client fidel al operatorului și ai pus mâna pe ofertele exclusive.

De asemenea, potrivit regulamentului, în cazul în care s-a deteriorat cardul în urma unui eveniment nefericit, poți merge din nou în agenție ca să ceri altul. Totuși, va trebui să-l înmânezi pe cel deteriorat.

Superbet Club – Ce beneficii ai?

Să presupunem că ai ajuns în punctul în care ești înscris în club. Ai primit și card Superbet Club, așa că poți beneficia de cele mai bune oferte ale acestui operator.

De exemplu, una dintre ofertele exclusive este cea de Cashback nelimitat. O primești la biletele necâștigătoare!

Concret, ai 3% Cashback pentru biletele jucate la terminalele de pariuri și 1% Cashback pentru biletele jucate la casierie, direct în contul tău Superbet.

De asemenea, este foarte ușor să-ți faci o verificare de bilet. Intri în aplicație și vezi statusul biletelor înregistrate în club Superbet.ro.

Folosind club Superbet.ro verificare bilet ai ocazia să-ți vezi statusul biletelor, iar orice club Superbet.ro scanare bilet te înscrie în tombole cu premii. Cum? Scanezi biletul și urmărește promoțiile operatorului. Periodic se organizează și concursuri cu premii avantajoase.

Bonusuri de ziua ta

După cum bine știi, de ziua ta ți se acordă un bonus de 100 RON pe care îl poți folosi fie la pariuri sportive, fie la casino. Ei bine, odată ce ești înregistrat în club automat mai primești încă 20 RON.

Această sumă de 20 RON o poți folosi ca să joci la pariuri sportive în agenții. Prin urmare, ai două bonusuri în aceeași zi dacă faci parte din club Superbet.ro.

Nu uita să faci și verificarea de bilet ca să vezi statusul biletelor plasate. Dacă este necâștigător, așa cum noi îți spuneam, primești un Cashback de 3% dacă ai jucat la terminalele de pariuri din agenții.

Concluzii

Superbet club este un program de fidelitate pentru jucătorii care plasează pariuri în mod constant la acest operator. Ca să intri în my club Superbet este nevoie să te deplasezi la una dintre agențiile stradale Superbet din orașul tău.

În doar câteva minute ai card club Superbet, iar beneficiile sunt nelimitate pentru tine. Cashback la biletele necâștigătoare, bonus de ziua ta, plus posibilitatea de a participa la concursurile cu premii.

Noi sperăm că vei avea doar bilete câștigătoare. Ca să ai inspirație la pariuri vezi rubricile Biletul Zilei sau Cota 2 de pe site. Aruncă un ochi și pe Meciuri Azi să urmărești programul partidelor. Spor(t) în toate!