bonus de bun venit betano
Cristi Geiger
9 martie 2022

Bonus de Bun Venit Betano Pariuri – 100 % până la 500 RON gratis

5/5 - (1 vote)

Betano are una dintre cele mai bune oferte de bun venit pentru clienții săi – 500 lei gratis! Află mai multe despre bonus de bun venit Betano din acest articol!

Betano Pariuri
Bonus de Bun Venit Betano 500 RON Gratis
Ai 100 % bonus la prima depunere!

Betano pariuri sportive îți acordă un bonus de bun venit de 100 % la prima depunere, până la 500 lei gratis!

Betano Oferta de Bun Venit

Betano Bonus de Bun Venit are o valoare de la 25 de lei la 500 RON, în funcție de cât îți dorești să depui prima dată în contul tău.

Primul pas este să te înregistrezi, un proces foarte simplu și pe care-l poți începe folosind link-ul dedicat Betano pe care-l găsești în acest articol. Despre cum îți faci un cont nou Betano am scris un articol separat doar pentru tine. Nici să faci o depunere Betano nu e foarte greu, mai ales că ai la dispoziție opțiunile card bancar, Paysafe, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. Mai multe despre această operațiune, aici.

Acest Betano bonus bun venit va intra în contul tău imediat după prima depunere, odată ce contul tău a fost verificat. Procesul de KYC (Know Your Customer) este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, așa că ideal ar fi să te ocupi de el cât de repede posibil, pentru a nu avea surpriza de a trezi cu contul suspendat.

Bonus de bun Venit Betano – Condiții de Rulaj

  • Suma din acest Betano bonus de bun venit trebuie rulată de 10 ori la pariuri sportive. De exemplu, dacă depui 100 RON, primești alți 100 sub formă de bonus, iar asta înseamnă că, pentru a-i putea retrage apoi, trebuie să ai un rulaj în valoare totală de 1000 RON. Vei vedea în permanență care este raportul dintre banii tăi și banii bonus la „Info Sold”.
  • Pe ce cote trebuie să rulezi acest bonus Betano? Acest operator impune bilete cu o cotă minimă de 1.65. Dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, dacă urmărești zi de zi ponturile pe care le oferim, fie pe site, fie pe canalul de Telegram BETuri. Pe site vei găsi mereu Cota 2, Biletul Zilei sau Meciul Zilei. Acolo postăm zilnic cele mai informate și inspirate ponturi de pe piață! De pildă, te folosești de un Bilet al Zilei în cotă 10 oferit de Beturi.ro și poți bifa lejer rulajul dorit.
  • Poți urmări progresul tău în procesul de rulaj al bonusului dacă intri la secțiunea „Promoții active” din contul tău Betano.
  • Nu uita că ai la dispoziție 90 de zile din momentul primirii acestui bonus Betano pentru a-l rula. În caz contrar, pierzi toată suma din balanța bonus! Dar, așa cum spuneam mai sus, îți va fi ușor să îndeplinești condițiile de rulaj pentru oferta de bun venit de la Betano dacă mergi pe mâna noastră.

Alte oferte Betano numai bune pentru tine!

Pe lângă acest bonus de bun venit Betano, la acest operator găsești și alte oferte interesante pentru tine. Despre ele am scris la secțiunea bonus fără depunere Betano, dar le vom enumera pe scurt, pentru a-ți face o idee.

Astfel, la Betano beneficiezi, printre altele, de bonusuri de reîncărcare, Full Bet-uri, bonus cash sau bonus multiplu. Ai și alte promoții, precum Free Bet-urile sau opțiunea Pierdere la Limită. Dar despre aceste promoții am scris în articolul Betano Bonus Fără Depunere, mai în detaliu.

Așasdar, Betano bonus de bun venit nu este singurul avantaj atunci când îți deschizi un cont la acest operator de top. Este doar primul dintr-o lungă serie! Informațiile esențiale despre acest operator le găsești în pagina noastră de Recenzii. Dar și în articolele specializate dedicate acestui site de pariuri sportive online de pe BETuri.ro.

Concluzii – Betano Bonus de bun venit

Sperăm că ai găsit util articolul acesta despre bonus de bun venit Betano. Și că te-a ajutat să faci opțiunea corectă în ceea ce privește deschiderea unui cont la această casă de pariuri. Te vrem mereu informat și inspirat în alegerile tale. De aceea îți punem la dispoziție toate „instrumentele”. De la articole dedicate caselor de pariuri la ponturi numai bune pentru biletul tău. Și de la strategii de pariere la știri. Plus oferte de la casele de pariuri online! Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!

Betano Pariuri
Bonus de Bun Venit Betano 500 RON Gratis
Ai 100 % bonus la prima depunere!

Betano pariuri sportive îți acordă un bonus de bun venit de 100 % la prima depunere, până la 500 lei gratis!