bonus de bun venit betano
Andrei ReF
9 martie 2021

Bonus de Bun Venit Betano Pariuri – Bonus de 100 % până la 500 RON gratis

Betano are una dintre cele mai bune oferte de bun venit pentru clienții săi. În articolul acesta vei citi totul despre acest bonus de bun venit Betano de 500 RON, de la modalitatea prin care poți intra în posesia lui la condițiile de rulaj și cum te putem ajuta noi să le îndeplinești. Haide să vedem împreună ce înseamnă bonus de bun venit Betano de 500 lei gratis!

Betano Pariuri
Bonus de Bun Venit Betano 500 RON Gratis
Ai 100 % bonus la prima depunere!

Betano pariuri sportive îți acordă un bonus de bun venit de 100 % la prima depunere, până la 500 lei gratis!

Betano Oferta de Bun Venit

Bonus de Bun Venit are o valoare de la 25 de lei la 500 RON, în funcție de cât îți dorești să depui prima dată în contul tău.

Primul pas este să te înregistrezi, un proces foarte simplu și pe care-l poți începe folosind link-ul dedicat Betano pe care-l găsești în acest articol. Despre cum îți faci un cont nou Betano pariuri am scris un articol separat doar pentru tine. Nici să depui bani nu e foarte greu, mai ales că ai la dispoziție opțiunile card bancar, Paysafe, Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller. Mai multe despre această operațiune, aici.

Acest Betano bonus inregistrare va intra în contul tău imediat după prima depunere, odată ce contul tău a fost verificat. Procesul de KYC (Know Your Customer) este unul obligatoriu, conform legislației în vigoare, așa că ideal ar fi să te ocupi de el cât de repede posibil, pentru a nu avea surpriza de a trezi cu contul suspendat.

Bonus de bun Venit Betano – Condiții de Rulaj

  • Suma din acest Betano bonus 500 trebuie rulată de 10 ori la pariuri sportive. De exemplu, dacă depui 100 RON, primești alți 100 sub formă de bonus, iar asta înseamnă că, pentru a-i putea retrage apoi, trebuie să ai un rulaj în valoare totală de 1000 RON. Vei vedea în permanență care este raportul dintre banii tăi și banii bonus la „Info Sold”.
  • Pe ce cote trebuie să rulezi acest bonus de bun venit Betano? Acest operator impune bilete cu o cotă minimă de 1.65. Dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, dacă urmărești zi de zi ponturile pe care le oferim, fie pe site, fie pe pagina noastră de Facebook. Pe site vei găsi mereu Cota 2, Biletul Zilei sau Meciul Zilei, acolo unde postăm zilnic cele mai informate și inspirate ponturi de pe piață! De pildă, te folosești de un Bilet al Zilei în cotă 10 oferit de Beturi.ro și poți bifa lejer rulajul dorit.
  • Poți urmări progresul tău în procesul de rulaj al bonusului dacă intri la secțiunea „Promoții active” din contul tău Betano.
  • Nu uita că ai la dispoziție 90 de zile din momentul primirii acestui bonus de bun venit Betano pentru a-l rula. În caz contrar, pierzi toată suma din balanța bonus! Dar, așa cum spuneam mai sus, îți va fi ușor să îndeplinești condițiile de rulaj dacă mergi pe mâna noastră.

Modalități de Retragere

Dacă înregistrarea și prima depunere la Betano sunt procese ușor de înțeles și de aplicat pentru tine, retragerile nu puteau fi altfel! Astfel, odată ce ai rulat bonus de bun venit Betano (dar nu mai devreme, pentru că riști să pierzi banii bonus!) poți retrage banii câștigați. Cum faci asta? Avem un articol dedicat și retragerilor Betano, dar îți vom spune și aici, pe scurt, cum trebuie să procedezi.

În primul rând, pentru a putea retrage, trebuie să ai contul verificat. Cum ți-am zis și mai sus, procesul e unul simplu. Ai nevoie de doar câteva documente și ai bifat acest pas esențial. Ține minte că retrageri Betano țin de modalitatea prin care ai făcut depunerile în contul tău deschis la acest operator de pariuri sportive online.

Retragerea minimă Betano are în general un cuantum de 40 RON. Excepție face transferul bancar, acolo unde această valoare crește la 80 lei. În general, acest proces durează între 1 și 5 zile, în funcție de metoda de retragere aleasă. Ai și opțiunea unei retrageri instante, în cazul portofelelor electronice. Primele două retrageri dintr-o lună sunt gratuite.

Alte oferte Betano numai bune pentru tine!

Pe lângă acest bonus de bun venit Betano, la acest operator găsești și alte oferte interesante pentru tine. Despre el am scris la secțiunea bonus fără depunere Betano, dar le vom enumera pe scurt, pentru a-ți face o idee. Astfel, la Betano beneficiezi, printre altele, de bonusuri de reîncărcare, Full Bet-uri, bonus cash sau bonus multiplu.

Ai și alte promoții, precum Free Bet-urile sau opțiunea Pierdere la Limită. Dar despre aceste promoții am scris, precum am zis și mai sus, în alt articol, mai în detaliu.

Informațiile esențiale despre acest operator le găsești în pagina noastră de Recenzii, precum și în articolele specializate dedicate acestui site de pariuri sportive online de pe BETuri.ro.

Concluzii – Betano Bonus de bun venit

Sperăm că ai găsit util articolul acesta despre bonus de bun venit Betano. Și că te-a ajutat să faci opțiunea corectă în ceea ce privește deschiderea unui cont la această casă de pariuri. Te vrem mereu informat și inspirat în alegerile tale. De aceea îți punem la dispoziție toate „instrumentele”. De la articole dedicate caselor de pariuri la ponturi numai bune pentru biletul tău. Și de la strategii de pariere la știri. Plus oferte de la casele de pariuri online! Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!

Betano Pariuri
Bonus de Bun Venit Betano 500 RON Gratis
Ai 100 % bonus la prima depunere!

Betano pariuri sportive îți acordă un bonus de bun venit de 100 % la prima depunere, până la 500 lei gratis!