metoda de plată skrill
Ciuvni
1 martie 2023

Metoda de plată Skrill – Merită să folosești această opțiune?

5/5 - (1 vote)

Metoda de plată Skrill reprezintă un portofel electronic. Recunoscut de mult timp ca fiind o opțiune rapidă, convenabilă și sigură, fiind folosită de multe cazinouri online. Plățile prin Skrill sunt din ce în ce mai des întâlnite în cazinourile online. Mai ales, având în vedere că tranzacțiile de cazinou ar trebui să permită depuneri și retrageri rapide, exact ceea îți oferă Skrill!

Merită să știi că aceasta este o soluție care te ajută să efectuezi retrageri instantaneu. În acest articol vei învăța cum să configurezi și să utilizezi acest serviciu și vei găsi, de asemenea, o listă cu cele mai bune cazinouri Skrill disponibile jucătorilor din România. 

La ce se referă opțiunea de plată Skrill?

Fondată inițial în Marea Britanie în 2001 sub numele Moneybookers, portofelul electronic a fost modernizat și redenumit Skrill în urmă cu câțiva ani. Ca metodă de plată, Skrill oferă clienților săi o gamă largă de servicii financiare prin internet.

Skrill metoda de plată a devenit populară datorită siguranței și nivelului său ridicat de protecție. De asemenea, s-a dovedit a fi una dintre cele mai avantajoase metode de plată folosite de multe cazinouri online din România.

Cel mai important avantaj al acestei metode de plată este securitatea. Însă, și facilitarea utilizării, dar și faptul că este folosită de cele mai bune cazinouri online. Acestea sunt site-uri cunoscute printre jucători și recomandate pentru bonusurile lor atractive. Pentru navigarea simplă, precum și pentru o varietate de jocuri online. De asemenea, este posibil să efectuezi o Skrill depunere sau retragere într-un timp foarte scurt.

Cum utilizezi Skrill la un cazinou online?

Atunci când vrei să depui prin intermediul opțiunii Skrill, trebuie să știi că procesul este unul extrem de ușor. În primul rând trebuie să îți creezi cont pe Skrill, acțiune care este gratuită și nu durează mai mult de 5 minute. 

Odată deschis contul, îți poți încărca portofelul virtual cu fonduri, astfel încât să poți face plăți liber la orice cazino îți dorești. Îți poți finanța contul în mai multe moduri, inclusiv cardul de credit Mastercard sau Visa. Dar, și prin cardurile TrustlyPaysafecard funcționează, precum și prin transfer bancar obișnuit.

Ca orice alt portofel electronice, depunerile Skrill sunt una dintre cele mai rapide și mai sigure modalități de a transfera bani reali în soldul contului tău de cazinou online. Mai jos vei găsi un ghid pas cu pas care îți arată cum să utilizezi Skrill pentru a depune bani la un cazinou online:

 1. Alege un cazinou online care îți permite să faci tranzacții Skrill;
 2. Dacă nu ești client existent, va trebui să îți creezi un cont nou;
 3. Mergi la secțiunea de Plăți și selectează Skrill ca metodă de plată preferată – aceasta poate fi găsită de obicei în secțiunea de portofele electronice;
 4. Decide cât dorești să depui în soldul contului tău de cazinou;
 5. Apoi ți se va cere să te conectezi la contul tău Skrill. Introdu adresa de e-mail și parola și verifică plata făcând clic pe „Confirmare”;
 6. Odată ce primești confirmarea plății, poți reveni la cazinoul online și poți începe să-ți încerci norocul la jocurile preferate.

Limite pentru depuneri și retrageri

În ceea ce privește limitele pentru depuneri și retrageri în cazul portofelului electronice Skrill, trebuie să știi că acestea nu sunt foarte diferite în comparație cu alte opțiuni de plată. De exemplu, la foarte multe cazinouri retragerea minimă prin Skrill este de 20 RON. De asemenea, comisionul pentru plăți se aplică la fel ca în cazul celorlalte opțiuni de plată.

Faptul că poți utiliza această metodă fără a fi nevoie să respecți limite mari de retragere și depuneri, face ca Skrill să fie o alegere potrivită. În plus, Skrill este una dintre puținele opțiuni care îți permite să efectuezi retrageri instant.

Ce trebuie să știi despre metoda de plată Skrill?

Deoarece Skrill este un portofel electronic, trebuie să deții niște fonduri a înainte de a finanța contul de cazinou online. Îți poți încărca portofelul Skrill prin transfer bancar, carduri de plată, transfer rapid și carduri preplătite Paysafecard.

Marele avantaj al utilizării Skrill pentru un cazinou online este că utilizatorilor acestei opțiuni de plată special li se oferă o autentificare cu doi factori pentru a-și proteja datele și fiecare tranzacție pe care o fac este puternic protejată împotriva fraudei. 

Cu toate acestea, Skrill este singura metodă de plată pentru jocurile de noroc online? Se pare că cele mai bune cazinouri noi folosesc și alte sisteme. Unul dintre acestea este Neteller, care a fost fondat cu 2 ani mai devreme decât Skrill, în Canada. Toate funcționalitățile acestor două metode sunt create pe principii similare.

Avantaje și dezavantaje Skrill 

Skrill este o metodă de plată avantajoasă, care este ideală pentru jucătorii de cazinou online, deoarece oferă o serie importantă de avantaje, cum ar fi rapiditatea și siguranță. Însă, dacă facem comparație Skrill Paypal sau Skrill Paysafecard, putem observa că opțiunea de plată discutată în acest articol prezintă și unele dezavantaje pe care merită să le luăm în considerare. 

AvantajeDezavantaje
una dintre cele mai acceptate metode de plată online de pe piațăpot exista unele taxe pentru retragerea de fonduri
una dintre cele mai rapide opțiuni de retragere disponibileunele cazinouri online elimină această metodă de plată din programul de bonusuri
când utilizezi Skrill, nu trebuie să introduci informații personale
poți efectua depuneri instant
dispune de cele mai avansate funcții de securitate
poți efectua depuneri și retrageri Skrill și de pe mobil

Top cazinouri la care poți folosi metoda de plată Skrill

Skrill acceptă multe cazinouri online din toată lumea, inclusiv din România. Această metodă se dezvoltă în popularitate, mai ales, că jucătorii preferă din ce în ce mai mult să plătească prin intermediul unor portofele electronice. Așadar, tot mai multe cazinouri online includ această opțiune pe lista metodelor de plată disponibile. 

Care sunt cazinourile online Skrill populare? Mai jos am pregătit o scurtă listă a unora dintre cele mai interesante cazinouri care oferă plăți Skrill în România:

 • Superbet – la acest cazinou poți efectua depuneri și retrageri prin Skrill card și multe alte opțiuni avantajoase;
 • Magic Jackpot – una dintre opțiunile disponibile este Skrill, alături de Neteller, Paysafecard și cardurile bancare;
 • Unibet – are o gamă vastă de opțiuni de plată, inclusiv Skrill și Neteller;
 • SlotV – poți efectua depuneri și retrageri rapide prin intermediul portofelelor electronice Skrill și Neteller;
 • Netbet – sunt disponibile atât portofele electronice pentru plăți, cât și carduri de credit/debit.
 • Efbet – printre metodele sale de plată, se numără și Skrill.
 • Winboss – una dintre cele mai folosite metode de plată la acest casino este Skrill.
 • Win2 – Skrill se evidențiază ca una dintre cele preferate metode de plată la acest cazinou.

Concluzie

Metoda de plată Skrill atrage mulți jucători și cu siguranța o va face în continuare.  Este o opțiune sigură și rapidă, iar plățile sunt anonime. Însă, cel mai important aspect este că Skrill este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai inovatoare sisteme, adresat persoanelor interesate de plăți instant.

Un cazinou ce utilizează Skrill este alegerea potrivită, deoarece această plată este recunoscută în România și poate fi configurată cu ușurință. Prin urmare, te încurajăm să folosești această formă de depunere și retragere cel puțin o dată – este suficient pentru a vedea cât de avantajoasă este!