betano cont
Andrei ReF
23 februarie 2021

Cum iti deschizi un cont Betano în 2021 & ce bonus de inregistrare Betano ai

În acest articol îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți crea un Betano cont. În mare, este vorba despre completarea unui formular și o verificare cont Betano.

Nu este nevoie de nimic complicat pentru deschiderea unui Betano cont, dar, înainte de a începe trebuie să ai în vedere câteva lucruri esențiale care te vor ajuta să parcurgi procesul de creare cont Betano fără nicio problemă.

Îți vom arăta, pas cu pas, ce trebuie să faci pentru a deveni un membru al agenției de pariuri și îți vom prezenta, succint, câteva lucruri despre beneficiile pe care le ai în pariurile online, inclusiv Betano bonus inregistrare.

După deschidere cont Betano, vei putea paria online pe meciurile tale favorite numai din câteva click-uri!

Ce trebuie să știi despre inregistrare Betano

Primul pas pentru a-ți deschide un Betano cont este să apeși acest link de inregistrare Betano. Îți va apărea un formular pe care trebuie să îl completezi cu datele tale. Este foarte important ca aceste informații să fie autentice pentru că oricum se va realiza și verificarea contului.

Multe persoane sunt reticente să ofere informații personale precum CNP-ul sau adresa personală, dar acestea sunt importante pentru a se evita eventualele fraude și este un mod prin care casa de pariuri se asigură că nu ești minor.

De asemenea, nu trebuie să te temi că datele tale personale vor ajunge în alte mâini. Site-urile care prelucrează astfel de informații, precum Betano, sunt sigure și securizate cu tehnici avansate de criptare. Altfel spus, nimeni din afară nu are cum să știe că ai un Betano cont decât dacă alegi să îi spui chiar tu.

În secțiunea ce urmează, vom vorbi mai în detaliu despre formularul pe care trebuie să-l completezi pentru Betano inregistrare.

Formularul pentru cont nou Betano

Completarea formularului pentru creare cont Betano nu este un proces deloc laborios. Ai de completat câteva câmpuri dispuse în două coloane:

  1. În coloana din stânga, primul câmp este adresa de e-mail. Presupunând că toți cei care doresc să parieze online au deja așa ceva, nu rămâne decât să o introduci în căsuța dedicată. Alege apoi un nume de utilizator și parola contului. Îți sugerăm să alegi o parolă mai greu de ghicit, care să conțină litere, cifre și eventual, alte semne. Alege genul și introdu mai departe, prenumele, numele, data nașterii și numărul de telefon mobil. Nu te va deranja nimeni cu tot felul de oferte, dar numărul de telefon este important pentru că va fi trimis un SMS de confirmare.
  2. În coloana dreaptă trebuie să selectezi țara și localitatea, care trebuie scrisă fără diacritice. Tot fără diacritice trebuie să scrii și adresa. Aici este un singur câmp, unde trebuie să scrii strada, numărul, blocul și apartamentul, dacă este cazul. Mai jos, trebuie introdus codul poștal. Dacă nu îl cunoști, acesta poate fi găsit pe facturi sau cu o simplă căutare în Google.
  3. În secțiunea următoare, selectează echipa ta favorită. Mai departe, trebuie să răspunzi la întrebarea dacă sunteți sau nu rezident român. Apoi, va fi nevoie să introduci CNP-ul.
  4. Dacă ai un cod promoțional sau un voucher, apasă pe link-ul „Deții un cod promo din offline? Apasă aici”. Ultimul pas din procesul de creare Betano cont este confirmarea vârstei de minim 18 ani. Îți recomandăm să citești (cel puțin pe diagonală) și „Termenii și condițiile”. Poți alege și să primești newsletter-ul la care te poți dezabona oricând. Apasă „Încheie înregistrarea” pentru a-ți crea contul.

Important de menționat este și că toate aceste câmpuri sunt obligatorii.

Cum activezi Betano cont nou

După ce ai încheiat procesul de creare Betano cont descris mai sus, nu îți rămâne decât să activezi noul cont. Vei primi două coduri: unul va fi trimis pe SMS și va fi format din patru cifre și încă unul format din cinci cifre, trimis pe e-mail. Introdu-le pe ambele în căsuța fiecăruia și apasă butonul de „Activare”.

Vei fi trimis către noul Betano cont și de aici poți paria pe meciurile și pe echipele pe care le consideri câștigătoare. La fiecare logare, trebuie să introduci numele de utilizator și parola aleasă de tine în procesul de inregistrare Betano.

Bucură-te de Betano bonus inregistrare și de alte surprize

La fel ca multe alte case de pariuri online, Betano vine în întâmpinarea ta cu un bonus de bun venit. Prima depunere pe care o faci îți aduce un bonus de 100% din valoarea depozitului până la 500 de lei. Spre exemplu, dacă depui 100 de lei, casa de pariuri îți mai oferă încă 100.

Condițiile de rulaj sunt mai mult decât decente, deci există șanse mari să poți retrage bani în urma acestui bonus. O altă veste bună este aceea că nu este nevoie de un cod promoțional pentru a te bucura de această ofertă.

O promoție pe care sigur o vei găsi interesantă este aceea de pierdere la limită. Se întâmplă multora să piardă totul din cauza unui singur meci, ceea ce este foarte frustrant. De aceea, Betano îți returnează banii dacă acest lucru se întâmplă. Condiția este să fie vorba despre pariurile multiple cu 5-10 pronosticuri din fotbal și unele competiții din baschet.

Mai multe detalii despre acestea poți găsi pe paginile noastre dedicate de Oferte Speciale și Pariuri Bonus. Dar și în recenzia dedicată acestui operator.

Betano cont – Pe ce poți paria aici

Când îți deschizi un Betano cont, vei știi deja că opțiunile de pariere sunt numeroase și diverse. Desigur, ai la dispoziție mult fotbal. Aici sunt incluse competițiile europene precum Champions League și Europa League. De asemenea, poți paria pe meciurile din Liga 1, Premier League, Bundesliga, Seria A, Primera Division și Ligue 1.

Alte sporturi sunt tenis, baschet (inclusiv NBA), hochei (și NHL), handbal, volei și chiar baseball, dacă ești fan sporturi mai „exotice”. Pentru toate acestea găsești ponturi pariuri de calitate pe site-ul nostru.

Concluzii

Nu numai că procesul de creare cont Betano este unul simplu, ci și oferta valabilă și bonusurile oferite de casa de pariuri te vor face să intri și tu în lumea încântătoare a pariurilor Betano. În câteva minute, cu noul Betano cont, poți începe să pariezi și să câștigi alături de echipele tale favorite! Urmând ponturile oferite de BETuri.ro, desigur.