netbet bonus de bun venit
Andrei ReF
9 martie 2021

NetBet Sport Bonus de Bun Venit – Pariu fără risc de până la 500 RON

NetBet pariuri este mereu pregătită să-ti asigure cele mai bune servicii. Mirajul sportului te atrage imediat prin oferta NetBet bonus de bun venit – 500 LEI FREEBET. Ai mai multe promoții speciale pe care le vom detalia în acest articol.

netbet sport
Pariu Fără Risc de până la 500 RON
Pierzi primul pariu la NetBet? Nicio problemă, primești banii înapoi!

NetBet Sport are grijă de clienții noi! Dacă pierzi primul pariu plasat aici, primești banii înapoi. Poți beneficia astfel un FREEBET de până la 500 RON!

NetBet bonus de bun venit – Bonus la prima depunere

NetBet bonus bun venit te așteaptă! Este vorba de un pariu fără risc de până la 500 RON.

Pentru NetBet bonus bun venit trebuie să joci primul pariu pe un bilet cu cota minimă de 1.50 (Atenție: la biletul multiplu fiecare pronostic selectat trebuie să aibă cota de minimum 1.50). În cazul în care ai câștigat acel bilet, un bonus NetBet a fost finalizat. E timpul să te bucuri!

Un pont legat de rularea acestui NetBet bonus la prima depunere este să încerci să joci cote destul de mici pentru a câștiga biletul și pentru a putea intra în posesia banilor gratuiți. Oferta se adresează doar clienților noi din România. Plasează primul tău pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) simplu sau combinat cu o cotă minimă de 1.50 pe fiecare selecție.

Câteva reguli suplimentare pentru NetBet bonus de bun venit:

 • Dacă primul tău pariu plasat este necâștigător, primești un FREEBET egal cu valoarea mizei plasate.
 • Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON.
 • Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după pierderea pariului inițial.
 • Jucătorii trebuie să parieze bonusul o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00. Aceeași regulă se aplică și pentru biletul combinat.
 • Cerinţele de pariere trebuie să fie îndeplinite în 3 zile de la primirea acestui NetBet bonus de bun venit.

Nu există o depunere minimă specială pentru care să beneficiezi de NetBet bonus bun venit, dar este necesar să depui suma minimă atribuită metodei de plată aleasă de tine:

 • Card bancar Visa, MasterCard: 20 RON
 • Skrill: 20 RON
 • Transfer bancar online: nu există limite
 • Neteller: 40 RON
 • Paysafe: 20 RON
 • Transfer bancar: nu există limite
 • Fast Bank Transfer: 50 RON
 • Transfer bancar Trustly: 80 RON
 • Smith&Smith (instituție de plată): 50 RON
 • Cash card: verificat 10 RON sau neverificat 5 RON.

Cod bonus NetBet Pariu acumulator

Înafară de NetBet bonus de bun venit, acest operator acordă și alte privilegii clienților săi noi. Unele promoții pot să implice folosirea unui cod bonus NetBet. La acest operator există mereu promoții și tot felul de cadouri săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să urmăreși pagina NetBet sport. Sau cea de Oferte Speciale, de pe site-ul nostru.

O altă variantă interesantă este oferta ”pariu acumulator”. Ideea este foarte simplă: cu cât alegi mai multe meciuri, cu atât câștigi mai mulți bani. Oferta trebuie plasată pe următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.

Astfel, la un bilet cu 3 meciuri suma pariată crește cu 3%, la un bilet cu 4 meciuri ajunge la 5%. Dacă alegi 6 partide pe bilet câștigul crește cu 14%, iar la un bilet cu 8 evenimente îți mărești suma cu 23%. În cazul în care te simți inspirat și alegi minim 13 meciuri, atunci ai un bonus de 50%.

Atenție! Pariurile Cash Out nu sunt eligibile pentru câștiguri adiționale.

NetBet bonus de bun venit – Bonus NetBet E-Sports și Virtuale

La NetBet pariuri online nu lipsesc jocurile pe calculator. Ai E-Sports (Dota, League of Legends, Counter Strike, Starcraft și multe altele) și sporturi virtuale.

Pe lângă NetBet bonus de bun venit ai și un cadou săptămânal de 50 RON la fiecare 200 RON pariați pe E-SPORTS!

Biletul poate fi single sau combo și trebuie utilizat în maxim 72 de ore de la primirea ofertei. Este foarte important de precizat că evenimenul ales trebuie să aibă o cotă de minim 2.00.

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre operatorii preferați la secțiunea Oferte Case Pariuri. Nu uita să accesezi cât mai des și paginele Cota 2 azi, Biletul Zilei, Meciul Zilei sau Ponturi Pariuri pentru cele mai bune cote găsite de tipserii noștri pentru tine.

Alte oferte NetBet bonus de bun venit

Există un cadou și la categoria Sporturi Virtuale. Clienții primesc 25 RON freebet în fiecare săptămână. Atenție! Doar primul pariu de 50 RON plasat în secțiunea Sporturi Virtuale se califică la promoție. Se aplică doar pentru pariurile single (un singur eveniment). Pariurile de tip sistem nu sunt incluse la această promoție. Iată regulile acestei oferte:

 • Clienții trebuie să parieze minin 50 de RON pentru a primi 25 RON gratuit sub formă de FREEBET.
 • Doar după acceptarea ofertei aceasta va fi disponibilă.
 • Poate dura 10 minute până veți primi creditul în balanță.
 • Clienții pot refuza oferta, dar nu vor mai avea oportunitea s-o primească din nou.
 • Banii trebuie să fie pariați doar pe evenimente din secțiunea Sporturi Virtuale.
 • Fiecare client poate primi un singur freebet pe săptămână. Acesta va fi valabil 3 zile de la creditare.
 • Freebetul trebuie pariat o singură dată.
 • Oferta este valabilă doar pentru clienții din România.

Dacă iubești tenisul ai parte și aici de o ofertă foarte atrăgătoare. Primești săptămânal 50 RON când plasezi un pariu combinat cu minim 3 selecții. Meciurile alese trebuie să aibă o cotă de peste 1.50, iar suma pariată trebuie să fie de minim 100 RON.

Competiții pentru NetBet bonus bun venit

La acest operator sunt evenimente sportive unde poți paria NetBet bonus de bun venit prin opțiunea denumită ”live betting” sau ”in-play betting” – ai aproximativ 100 de variante pe meciuri aflate în desfășurare. Orice eveniment este la un click distanță. Iată câteva din competițiile oferite de NetBet sport:

 • Champions League
 • Europa League
 • Campionate importante de fotbal (Liga 1, La Liga, Bundesliga, Premier League, Seria A)
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele importante)
 • Baschet ( NBA și Euroliga, Campionate Mondiale și Europene)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)

Meciurile cele mai așteptate de fotbal au peste 150 de variante de pariuri. Baschetul din NBA îți aduce aproximativ 200 de opțiuni, iar cel din Europa îți oferă între 30 și 50 de variante pentru fiecare meci. Nu uita să pariezi și pe sporturile de contact sau sporturile cu motor.

NetBet bonus bun venit – Metode de retragere

Vrei să faci o retragere după ce ai dat lovitura cu NetBet bonus bun venit. Nu-ți face griji. Tot procesul este foarte simplu. Trebuie să apeși opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”. Apoi alege ”Retragere”, selectează metoda de plată dorită și urmează indicațiile corespunzătoare metodei alese.

O retragere NetBet se realizează prin metodele clasice. Ai mai multe variante, iar în funcție de opțiunea aleasă diferă timpul în care intră banii în posesia ta. Iată câteva exemple:

 • Prin card de credit sau de debit poți să retragi minim 80 de lei, iar timpul de procesare a tranzacției este de 2-3 zile
 • Prin transfer bancar obișnuit retragere minimă este tot de 80 de lei, dar timpul pentru procesare este cuprins între 4 și 12 zile
 • Prin Skrill – retragere minimă 20 de lei, retragere maximă nelimitat (vei primii banii în maxim 24 de ore)
 • Prin varianta Cash Card NetBet – trebuie să retragi minim 20 de lei (retragere maximă 10,000 de lei ), banii intră instant în posesia ta.

NetBet bonus bun venit – Portofelele electronice sau varianta cash

 • Skrill – portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poți depune pe contul Skrill bani utilizând metode de plată precum carduri, transfer bancar sau Paysafecard.
 • Paysafecard – metodă de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi achiziționate de la punctele de vânzare locale. Plata online se face prin introducerea codului pe site-ul respectiv.
 • Neteller – portofel electronic care permite depuneri, retrageri și transferuri de fonduri online. Poate fi alimentat prin cei mai mari operatori de plăți precum Visa, MasterCard, Maestro, virament bancar, transferuri bancare internaționale sau naționale.

Aplicatie NetBet – pariază modern!

De asemenea, operatorul propune și o soluție pentru pariurile pe telefonul mobil – Aplicatia NetBet. Tot ce trebuie să faci este să descarci NetBet APK, iar apoi să instalezi aplicatia pe smartphone-ul tău (acest proces este valabil pentru telefoanele android). În cazul în care telefonul tău are ca sistem de operare iOS, trebuie doar să descarci din App Store NetBet aplicatie (NetBet app). După ce ai făcut acești pași, te poți bucura de toată oferta NetBet direct de pe canapeaua din sufragerie!

Istoric

NetBet este un operator foarte cunoscut în țara noastră. Compania a fost lansată în 2001 în Malta, dar abia din 2014 a încercat piața din România. În prezent NetBet pariuri este disponibil în 11 limbi diferite și oferă servicii la peste 2 milioane de clienți din întreaga lume (Anglia, Franța, Italia, Israel și România).

Firma are sediul social în Str. Marina, nr. 209, Pieta, Malta. Are licența numărul L1160651W000195 cu valabilitate între 01 iulie 2016 și 30 iunie 2026. Este înregistrată la ANAF cu Cod Unic de Identificare Fiscală 3583148.

Concluzii – NetBet bonus bun venit

Operatorul te așteaptă cu oferte foarte bune. Primești la început un NetBet bonus de bun venit de 500 RON. Ai parte de un ”pariu acumulator” foarte spectaculos și diverse promoții NetBet la secțiunile E-Sports și Sporturi Virtuale.

Cu NetBet bonus la prima depunere ești câștigător încă de la început. Putem spune că aventura ta în lumea pariurilor începe pe plus. Nu sta pe gânduri și accesează NetBet bonus la prima depunere! Ai ponturi pariuri bune pentru el pe site!