netbet bonus de bun venit
Cristi Geiger
31 octombrie 2022

NetBet Sport Bonus de Bun Venit – Pariu fără risc 100 RON FREEBET

NetBet pariuri este mereu pregătită să-ti asigure cele mai bune servicii. Mirajul sportului te atrage imediat prin oferta NetBet bonus de bun venit – 100 LEI FREEBET. Ai mai multe promoții speciale pe care le vom detalia în acest articol.

netbet sport
Pariu Fără Risc în valoare de 100 RON
Pierzi primul pariu la NetBet? Nicio problemă, primești banii înapoi!

NetBet Sport are grijă de clienții noi! Dacă pierzi primul pariu plasat aici, primești banii înapoi. Poți beneficia astfel un FREEBET în valoare de 100 RON!

NetBet bonus de bun venit – Bonus la prima depunere

Alege să-ți deschizi un cont NetBet pornind de la butonul „Profită acum!”. NetBet bonus bun venit te așteaptă! Este vorba de un pariu fără risc în valoare de 100 RON.

Pentru NetBet bonus de bun venit trebuie să joci primul pariu pe un bilet cu cota minimă de 1.50 (Atenție: la biletul multiplu fiecare pronostic selectat trebuie să aibă cota de minimum 1.50). În cazul în care ai câștigat acel bilet, un bonus NetBet a fost finalizat. E timpul să te bucuri!

Un pont legat de rularea acestui NetBet bonus la prima depunere este să încerci să joci cote destul de mici pentru a câștiga biletul și pentru a putea intra în posesia banilor gratuiți. Oferta se adresează doar clienților noi din România. Plasează primul tău pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) simplu sau combinat cu o cotă minimă de 1.50 pe fiecare selecție.

Reguli NetBet bonus bun venit

  • Dacă primul tău pariu plasat (minim 100 RON) este necâștigător, primești un FREEBET egal cu valoarea mizei plasate.
  • Suma maximă pe care poți s-o primești este de 100 RON.
  • Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după pierderea pariului inițial.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00. Aceeași regulă se aplică și pentru biletul combinat.
  • Cerinţele de pariere trebuie să fie îndeplinite în 3 zile de la primirea acestui bonus NetBet la depunere.

Nu există o depunere NetBet minimă specială pentru care să beneficiezi de NetBet bonus bun venit, dar este necesar să depui suma minimă atribuită metodei de plată aleasă de tine.

Alte bonusuri NetBet – NetBet Pariu acumulator

Înafară de NetBet bonus de bun venit, acest operator acordă și alte privilegii clienților săi noi. Unele promoții pot să implice folosirea unui cod bonus NetBet. La acest operator există mereu promoții și tot felul de cadouri săptămânale. Tot ce trebuie să faci este să urmăreși pagina NetBet sport. Sau cea de Oferte Speciale, de pe site-ul nostru.

O altă variantă interesantă este oferta ”pariu acumulator”. Ideea este foarte simplă: cu cât alegi mai multe meciuri, cu atât câștigi mai mulți bani. Oferta trebuie plasată pe următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață, Baseball sau Fotbal American.

Astfel, la un bilet cu 3 meciuri suma pariată crește cu 3%, la un bilet cu 4 meciuri ajunge la 5%. Dacă alegi 6 partide pe bilet câștigul crește cu 14%, iar la un bilet cu 8 evenimente îți mărești suma cu 23%. În cazul în care te simți inspirat și alegi minim 13 meciuri, atunci ai un bonus de 50%.

Atenție! Pariurile închise prin Cash Out nu sunt eligibile pentru câștiguri adiționale.

Concluzii – NetBet bonus de bun venit

Operatorul te așteaptă cu oferte foarte bune. Primești la început un NetBet bonus de bun venit de 100 RON. Ai parte de un ”pariu acumulator” foarte spectaculos și diverse promoții NetBet la secțiunile E-Sports și Sporturi Virtuale.

Cu NetBet bonus la prima depunere ești câștigător încă de la început. Putem spune că aventura ta în lumea pariurilor începe pe plus. Nu sta pe gânduri și accesează NetBet bonus la prima depunere! Ai ponturi pariuri bune pentru el pe site!

netbet sport
Pariu Fără Risc în valoare de 100 RON
Pierzi primul pariu la NetBet? Nicio problemă, primești banii înapoi!

NetBet Sport are grijă de clienții noi! Dacă pierzi primul pariu plasat aici, primești banii înapoi. Poți beneficia astfel un FREEBET în valoare de 100 RON!