depunere netbet

Depunere NetBet – În ce constă procesul Netbet depunere online?

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Vrei să faci o depunere NetBet? Nimic mai simplu. Dar înainte de toate nu uita că trebuie să parcurgi pașii pentru a-ți crea un cont NetBet Sport. În plus, ai parte de câteva oferte irezistibile imediat după prima depunere la acest operator de top.

Cum faci o depunere la acest operator? Apasă pe numele tău de utilizator, din colțul din dreapta sus. Apoi, restul informațiilor le vei afla în cele ce urmează.

depunere netbet

NetBet depunere – Cum procedăm?

Metodele pentru o depunere NetBet sunt cele întâlnite la majoritatea operatorilor de pe piața din România. Ai toate variantele disponibile.

plata netbet

Trebuie doar să alegi metoda care ți se pare ție cea mai simplă și avantajoasă. Poți face NetBet depunere prin card de credit, transfer bancar, paysafecard, Skrill sau cash card NetBet.

În funcție de modul ales de tine diferă timpul de procesare și comisionul. Nu sta pe gânduri, alege o metodă și apucă-te de distracție.

Depunerea se face fără probleme. După ce te-ai logat apeși opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive”. Accesează apoi ”Depozit” și selectează metoda de plată dorită.

depunere netbet

NetBet depunere minima – Depunere minima Netbet

Operatorul nu percepe taxă pentru prima depunere. Va fi solicitată o sumă de 20 RON pentru depunere minima NetBet. Această sumă poate să varieze în funcție de metoda de plată aleasă

Variante pentru NetBet depunere:

 • Prin Card de credit sau de debit – banii vor intră în cont imediat. Depunere maximă: 10.000 RON.
 • Prin transfer bancar – timpul de procesare poate dura de la 1 la 14 zile. Depunere minima Netbet: 40 RON; depunere maximă: 40.000 RON;
 • Prin Paysafecard – banii intră în cont instant. Depunere minima NetBet: 20 RON; depunere maximă: 4.000 RON.
 • Cash Card NetBet (din locații Favbet) – suma este virată instant. Depunere minimă: 10 RON; depunere maximă 10.000 RON.
 • Prin OKTO.CASH (nou!) – poți depune cash, fără card bancar sau comisioane, în orice terminal SelfPay din țară! Depunerea minimă în acest caz este de 50 lei! Avantajul acestei metode este că apoi poți retrage prin orice altă modalitate disponibilă pe NetBet.ro!
 • Prin Skrill – banii pot fi accesați imediat. Depunere NetBet minimă are o valoare de 20 RON; depunere maximă 20.000 RON.

Pentru depunere aici mai ai și variante depunere Neteller și bitcoin de la Neteller, print Smith & Smith și Trustly.

Să nu neglijăm nici opțiunea depunerilor cu ajutorul unui card Revolut. Acestea se comportă exact ca un card bancar Mastercard sau Visa și te pot ajuta să duci la bun sfârșit o depunere NetBet în doar câteva clipe!

Se va percepe un comision de 2% pentru oricare din metodele alese.

Reguli și obligații la depunere

Iată câteva din cerințele de care trebuie să țină cont orice jucător:

 • Un parior este responsabil pentru toate plățile datorate către NetBet.
 • Operatorul poate decide să blocheze accesul unui jucător sau să refuze retragerile efectuate prin anumite carduri bancare.
 • După NetBet depunere, casa de pariuri își rezervă dreptul de a verifica situația financiară a oricărui jucător.
 • Un parior trebuie să fie de acord că depunerile și retragerile pot fi verificate și administrate de către părți terțe sau de către instituții financiare independente.
 • După crearea unui cont, operatorul solicită o depunere NetBet în valoare de minimum 20 RON, înainte de a putea juca sau paria. Există și praguri stabilite pentru Netbet retragere minima.
 • Nu se percepe o taxă pentru NetBet depunere. În schimb, unitatea bancară emitentă a cardului poate percepe anumite comisioane. Verificați acest lucru.
 • Până la completare pasului KYC, limita de depunere este de 200 EUR sau echivalentul în altă monedă.
 • „Know Your Customer (KYC)” este un proces important pentru a preveni spălarea banilor. Tranzacțiile suspecte vor fi comunicate autorităților competente.

Promoții NetBet la depunere

Ai un bonus de bun venit NetBet sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON. Trebuie doar să respecți câteva reguli de joc:

 • Faci o depunere și apoi pariezi pe evenimentul dorit.
 • Pentru acest concurs este valabil doar primul pariu.
 • Dacă biletul plasat este pierzător, primești un FREEBET egal cu valoarea sumei pariate de tine. Practic, primești banii înapoi și poți să-i joci din nou.
 • Există o limită pe care poți s-o primești. Este vorba de 500 RON.
 • Vei primi acest FREEBET tot în ziua în care ai mizat pe acel bilet.
 • Ai voie să utilizezi cadoul o singură dată.
 • Poți să selectezi orice meci, dar trebuie să fie un eveniment cu o cotă de minim 2.00.
 • Cerinţele de pariere trebuie să fie îndeplinite în 3 zile ca oferta să nu fie irosită.

Păreri Depunere Netbet

Procesul de depunere la NetBet primește laude pentru ușurința și variantele sale flexibile. Diversitatea opțiunilor de plată oferă utilizatorilor o gamă largă de alegeri, asigurându-le un confort sporit în gestionarea fondurilor. Interfața intuitivă face întregul proces plăcut și rapid, eliminând eventualele complicații.

NetBet se evidențiază prin angajamentul său față de experiența utilizatorilor, oferind o platformă prietenoasă și eficientă pentru pariori. Cu fiecare depunere, utilizatorii pot experimenta nu doar diversitatea opțiunilor, ci și simplitatea unei experiențe de tranzacționare online bine gândite.

Concluzie

Nu uita să joci din pasiunea pentru sport și să fii responsabil. Ai făcut o depunere NetBet pentru a te distra alături de idolii tăi și de echipele favorite. Nu uita acest lucru. Află mai multe despre această casă de pariuri online din recenzia NetBet Sport. Fă o depunere acum și apucă-te distracție!