casa pariurilor bonus de bun venit
Andrei
8 martie 2021

Casa Pariurilor Bonus de Bun Venit – 600 RON gratis

Unul din cei mai vechi operatori din țara noastră te așteaptă încă de la început cu un Casa Pariurilor bonus de bun venit de 600 lei gratis. Îți vom prezenta imediat cum să intri în posesia aceste oferte spectaculoase.

casa pariurilor online
Bonus de Bun Venit Casa Pariurilor de până la 600 lei!
Bani gratis până la a treia depunere
 • 100 % bonus la primele două depuneri
 • 50 % bonus la cea de-a treia depunere în contul tău Casa Pariurilor Online
 • Rulaj de doar 6X!

Casa Pariurilor Bonus prima depunere

Casa Pariurilor bonus de bun venit îți iese în întâmpinare imediat cum ți-ai creat contul. Acest cadou poate să ajungă până la 600 RON.

Casa Pariurilor bonusuri: există uneori promoții disponibile pe site-ul operatorului. Trebuie menționat faptul că la această agenție pariorii au o balanță care cântărește mai mult pentru că nu se plătește taxa de 2 la sută pentru fiecare depunere – această taxă este acoperită de casa de pariuri.

La prima vedere nu pare un lucru semnificativ, dar dacă depuneți sume mari în decursul unui an, aveți un profit generos datorită acestui cadou oferit de casa de pariuri.

Exemplu: la 10.000 RON depuși – 200 RON dispăreau din buzunarul dumneavoastră prin taxa de 2% impusă de stat.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Condiții

Sunt câteva cerințe care ar trebui îndeplinite :

 • Bonus inregistrare Casa Pariurilor Online se acordă doar persoanelor de peste 18 ani. Află din articolul nostru specializat cum faci o înregistrare la Casa Pariurilor. Folosește link-ul din acest articol pentru a începe acest proces!
 • Oferta este valabilă o singură dată pentru fiecare jucător care are un cont nou.
 • Bonus Casa Pariurilor prima depunere poate fi revendicat doar atunci când sunt îndeplinite cerințele impuse.
 • Bonusul este acordat în mod etapizat, sub forma a 3 bonusuri specifice primelor 3 depuneri ca membru nou înregistrat. Ai 3 zile la dispoziție pentru a accepta bonusul, 7 zile pentru a-l activa, 7 zile pentru a face depunerile necesare și tot 7 zile pentru a face rulajul necesar pentru fiecare dintre cele 3 etape.
 • Cota minimă pe care trebuie să pariezi este de 1.80, iar suma minimă necesară unei depuneri este de 25 RON.
 • Valoarea bonusului este următoarea – pentru primele 2 depuneri se primește suma bonus de 100% a depunerii respective, iar pentru cea de-a treia se primește 50% bani bonus. Ultimul bonus Casa Pariurilor poate fi folosit doar după satisfacerea rulajului x6 a sumei depuse.

Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi vizibil în balanța de joc. Acesta trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta disponibilă. Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite.

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment.

Bonus Casa Pariurilor – Jocuri Virtuale

Legat de Casa Pariurilor bonus de bun venit, opțiunile de rulaj pentru pasionații de jocuri E-Sports sunt limitate, dar ai o gamă largă de variante la categoria Virtuale.

Ai pariuri pe numere: Lucky Six, Lucky X și Next Six. Dar ai și diferite curse virtuale de câini, moto și cai.

Tot la acest operator poți paria pe curse de câini live. În fiecare zi te așteaptă o grămadă de evenimente noi. E nevoie să accesezi site-ul nostru sau pagina operatorului pentru a afla care sunt cele mai noi bonusuri.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Competiții sportive pe care le poți folosi la rulaj

Un amănunt interesant care iese în evidență la această agenție este faptul că poți juca între 1 și 32 de evenimente pe un bilet simplu. Așadar, dacă te simți cel mai norocos și inspirat om din lume, poți construi un bilet cu câștig fabulos.

Ce trebuie să știi înainte de a începe rulajul pentru Casa Pariurilor bonus de bun venit? Pentru un bilet combinat pot fi adăugate maximum 20 de meciuri. Există și competiții care au anumite restricții și un număr minim de meciuri acceptate pe bilet. În acest caz, vei observa un marcaj de genul (+2) sau (+3).

Casa Pariurilor online oferă foarte multe partide care pot fi urmărite prin funcția de live stream. Este un câștig pentru toată lumea interesată să parieze pe meciuri în desfășurare. În total la Casa Pariurilor sport ai 25 de categorii diferite din care poți selecta evenimentul care te interesează.

Competiții de fotbal pentru rulat Casa Pariurilor bonus de bun venit:

 • Liga 1, Liga 2,
 • Premier League, Bundesliga, France Ligue 1, La Liga din Spania,
 • Champions League, Europa League,
 • Liga Națiunilor,
 • Belgia, Olanda, Austria și multe alte campionate.

Alte sporturi prezente în oferta Casa Pariurilor Online:

 • Baschet ( NBA, Euroliga, Liga Națională, WNBA)
 • Tenis (toate turneele de Grand Slam, Atp Tour, Wta, Challenger, ITF)
 • Baseball
 • Volei (diverse competiții)
 • Handbal (Campionate Mondiale și Europene)
 • Sporturi cu motor ( Moto Gp, Formula 1)
 • Fotbal american, fotbal australian
 • Darts

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Tipuri de bilete

Operatorul pune la dispoziție funcția de Cash Out, aplicatie Casa Pariurilor pentru mobil și vizionare în regim live. Din punct de vedere al structurii biletelor vei găsi opțiunile clasice:

 • Pariurile simple – un singur eveniment pe bilet.
 • Pariurile mutiple – mai multe evenimente (câştigul total se calculează înmulţind cotele fiecărui meci cu suma pariată).
 • Pariurile de tip sistem – toate combinaţiile de pariuri posibile pentru numărul de evenimente selectat (dublu, triplu, Trixie, Yankee).

Biletul de tip sistem trebuie să conțină minim 3 pronosticuri. Abia atunci poți schimba biletul în varianta Sistem. Cu cât ai mai multe meciuri pe talon, cu atât vor apărea mai multe variante. Exemplu pentru 4 pronosticuri pe bilet: Canadian (26 pariuri) și Sistem Lucky 31 (31 pariuri).

Pariurile ce se încadrează deja în urmatoarele tipuri de bonus – Bonus Cât Casa, Pariu Sansa, Meciul Zilei si Oferta Plus nu sunt eligibile pentru satisfacerea condițiilor corespunzatoare bonus Bun Venit.

Bonusuri Casa Pariurilor – Metode de retragere

După ce ai ghicit rezultatul corect, echipa învingătoare sau marcatorul golului e momentul să-ți revendici banii. Pentru a face acest lucru trebuie să urmezi câțiva pași:

 • Trebuie să fii conectat la contul tău.
 • Apasă pe numele tău, aflat în colțul din dreapta sus a paginii.
 • Accesează secțiunea Retrageri și Tranzacții.
 • Selectează metoda de plată și suma dorită.
 • Confirmă cererea de retragere.

Metodele de retragere pentru bonus de bun venit Casa Pariurilor sunt moderne, eficiente și rapide. Poți să mergi la o agenție și ai comision zero sau poți să retragi direct în contul tău bancar fără a plăti vreun comision.

Cea mai mică valoare de retragere Casa Pariurilor este de numai 10 RON în agenții sau 20 RON prin cont bancar. Durata de procesare a unei solicitări de retragere de fonduri este cuprinsă între 2 și 4 zile lucrătoare.

Dacă vrei să alegi varianta de a retrage banii de la o agenție stradală, atunci pentru o sumă mai mică de 1000 RON, vei putea ridica banii în maxim 24 de ore. Pentru o sumă mai mare trebuie să aștepți aproximativ 2 zile. Trebuie menționat și faptul că ai la dispoziție toate variantele moderne pentru a intra în posesia unui bonus de bun venit Casa Pariurilor.

Portofelele electronice – Casa Pariurilor Bonus de Bun Venit

 • Skrill – portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poți depune pe contul Skrill bani utilizând metode de plată precum carduri, transfer bancar sau Paysafecard. Același lucru este valabil și pentru retrageri.
 • Paysafecard – metodă de plată online bazată pe vouchere cu un cod PIN de 16 cifre. Voucherele pot fi achiziționate de la punctele de vânzare locale. Plata online se face prin introducerea codului pe site-ul respectiv.
 • Neteller – portofel electronic care permite depuneri, retrageri și transferuri de fonduri online. Poate fi alimentat prin cei mai mari operatori de plăți precum Visa, MasterCard, Maestro, virament bancar, transferuri bancare internaționale sau naționale.
 • Cash la agenție – reprezintă o opțiune de a a face o retragere sau o depunere direct din locațiile de pariuri sportive. E nevoie să prezinți o carte de identitate.

Casa Pariurilor Aplicatie – Descarcă Casa Pariurilor Apk și fii mereu în joc!

Casa Pariurilor aplicație îți aduce la îndemână experiența pariurilor pe propriul tău smartphone. Platforma online este bine pusă la punct, având funcționalități bine optimizate pentru utilizatorii săi. Pentru a paria pe Aplicatia Casa Pariurilor, este nevoie să faci un download Casa Pariurilor apk. După acest proces, îți poți instala Casa Pariurilor app pe telefonul tău mobil și te poți bucura de fiecare pariu, în timp real.

Indiferent de ce versiune de aplicație Casa Pariurilor vei alege, te așteaptă o grămadă de beneficii speciale:

 • Poți urmări transmisiuni live direct de pe telefonul mobil.
 • Ai parte de comentarii live ale meciurilor tale preferate în limba română.
 • Primești în timp real notificări pentru pariurile tale.

Casa Pariurilor este unul dintre sponsorii Ligii 1 și Ligii a doua de fotbal. Această sponsorizare a început în 2019 și este valabilă pentru următorii cinci ani.

Pe Beturi.ro ai mai multe informații la secțiunea Oferte Case Pariuri. Nu uita să accesezi cât mai des și pagina Ponturi Pariuri. Aici găsești cele mai bune statistici și ponturi.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Concluzii

Casa Pariurilor online este una din cele mai cunoscute și apreciate companii din universul pariurilor sportive. Operatorul vine către utilizatorii săi cu multiple oferte și facilități. Să enumerăm încă odată toate aceste avantaje pe care pariorii le pot găsi aici: Bonus bun venit Casa Pariurilor (cunoscut și sub numele de Casa Pariurilor bonus inregistrare), Casa Pariurilor aplicatie android download, dar și alte bonusuri precum Casa Pariurilor pentru inregistrare sau chiar bonus prima depunere Casa Pariurilor.

Noi credem că este un punct bun de plecare să îți faci un cont Casa Pariurilor, indiferent dacă ești un parior experimentat sau începător. Experiența oferită de operator este una pozitivă, peste media concurenților.

Se poate paria pe cele mai tari competiții, dar și pe Jocuri Virtuale sau evenimente politice (de exemplu alegerile prezidențiale din România și Statele Unite). Există o varietate foarte mare de evenimente sportive pe care poți paria, dar și de oferte și bonusuri de care poți beneficia. Află mai multe din recenzia Casa Pariurilor Online de pe site-ul nostru!