casa pariurilor bonus de bun venit
Andrei ReF
8 martie 2021

Casa Pariurilor Bonus de Bun Venit – 600 RON gratis

Unul din cei mai vechi operatori din țara noastră te așteaptă încă de la început cu un Casa Pariurilor bonus de bun venit de 600 lei gratis. Îți vom prezenta imediat cum să intri în posesia aceste oferte spectaculoase.

casa pariurilor online
Bonus de Bun Venit Casa Pariurilor de până la 600 lei!
Bani gratis până la a treia depunere
 • 100 % bonus la primele două depuneri
 • 50 % bonus la cea de-a treia depunere în contul tău Casa Pariurilor Online
 • Rulaj de doar 6X!

Casa Pariurilor Bonus prima depunere

Casa Pariurilor bonus de bun venit îți iese în întâmpinare imediat cum ți-ai creat contul. Acest cadou poate să ajungă până la 600 RON.

Casa Pariurilor bonusuri: există uneori promoții disponibile pe site-ul operatorului. Trebuie menționat faptul că la această agenție pariorii au o balanță care cântărește mai mult pentru că nu se plătește taxa de 2 la sută pentru fiecare depunere – această taxă este acoperită de casa de pariuri.

La prima vedere nu pare un lucru semnificativ, dar dacă depuneți sume mari în decursul unui an, aveți un profit generos datorită acestui cadou oferit de casa de pariuri.

Exemplu: la 10.000 RON depuși – 200 RON dispăreau din buzunarul dumneavoastră prin taxa de 2% impusă de stat.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Condiții

Sunt câteva cerințe care ar trebui îndeplinite :

 • Bonus inregistrare Casa Pariurilor Online se acordă doar persoanelor de peste 18 ani. Află din articolul nostru specializat cum faci o înregistrare la Casa Pariurilor. Folosește link-ul din acest articol pentru a începe acest proces!
 • Oferta este valabilă o singură dată pentru fiecare jucător care are un cont nou.
 • Bonus Casa Pariurilor prima depunere poate fi revendicat doar atunci când sunt îndeplinite cerințele impuse.
 • Bonusul este acordat în mod etapizat, sub forma a 3 bonusuri specifice primelor 3 depuneri ca membru nou înregistrat. Ai 3 zile la dispoziție pentru a accepta bonusul, 7 zile pentru a-l activa, 7 zile pentru a face depunerile necesare și tot 7 zile pentru a face rulajul necesar pentru fiecare dintre cele 3 etape.
 • Cota minimă pe care trebuie să pariezi este de 1.80, iar suma minimă necesară unei depuneri este de 25 RON.
 • Valoarea bonusului este următoarea – pentru primele 2 depuneri se primește suma bonus de 100% a depunerii respective, iar pentru cea de-a treia se primește 50% bani bonus. Ultimul bonus Casa Pariurilor poate fi folosit doar după satisfacerea rulajului x6 a sumei depuse.

Casa Pariurilor bonus de bun venit va fi vizibil în balanța de joc. Acesta trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta disponibilă. Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite.

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment. Despre procesele de depunere Casa Pariurilor, respectiv cel de retragere online am scris separat în articole pe care le poți găsi în secțiunea de Ghid Pariuri.

Casa Pariurilor Aplicatie – Descarcă Casa Pariurilor Apk și fii mereu în joc!

Casa Pariurilor aplicație îți aduce la îndemână experiența pariurilor pe propriul tău smartphone. Platforma online este bine pusă la punct, având funcționalități bine optimizate pentru utilizatorii săi. Pentru a paria pe Aplicatia Casa Pariurilor, este nevoie să faci un download Casa Pariurilor apk. După acest proces, îți poți instala Casa Pariurilor app pe telefonul tău mobil și te poți bucura de fiecare pariu, în timp real.

Indiferent de ce versiune de aplicație Casa Pariurilor vei alege, te așteaptă o grămadă de beneficii speciale:

 • Poți urmări transmisiuni live direct de pe telefonul mobil.
 • Ai parte de comentarii live ale meciurilor tale preferate în limba română.
 • Primești în timp real notificări pentru pariurile tale.

Casa Pariurilor este unul dintre sponsorii Ligii 1 și Ligii a doua de fotbal. Această sponsorizare a început în 2019 și este valabilă pentru următorii cinci ani. Folosește meciuri din Liga 1 pentru procesul de rulare al Casa Pariurilor bonus de bun venit, de ce nu?

Pe Beturi.ro ai mai multe informații la secțiunea Oferte Case Pariuri. Nu uita să accesezi cât mai des și pagina Ponturi Pariuri. Pe site-ul nostru găsești mereu cele mai bune statistici și ponturi.

Casa Pariurilor bonus de bun venit – Concluzii

Casa Pariurilor online este una din cele mai cunoscute și apreciate companii din universul pariurilor sportive. Operatorul vine către utilizatorii săi cu multiple oferte și facilități. Să enumerăm încă odată toate aceste avantaje pe care pariorii le pot găsi aici:

 • Casa Pariurilor bonus de bun venit (cunoscut și sub numele de Casa Pariurilor bonus inregistrare)
 • Casa Pariurilor aplicatie android download
 • Bonus Cât Casa – Un bonus care-ți permite să-ți mărești substanțial câștigurile de pe biletele tale combo

Noi credem că este un punct bun de plecare să îți faci un cont Casa Pariurilor, indiferent dacă ești un parior experimentat sau începător. Experiența oferită de operator este una pozitivă, peste media concurenților.

Se poate paria pe cele mai tari competiții, dar și pe Jocuri Virtuale sau evenimente politice (de exemplu alegerile prezidențiale din România și Statele Unite). Există o varietate foarte mare de evenimente sportive pe care poți paria, dar și de oferte și bonusuri de care poți beneficia. Află mai multe din recenzia Casa Pariurilor Online de pe site-ul nostru!

casa pariurilor online
Bonus de Bun Venit Casa Pariurilor de până la 600 lei!
Bani gratis până la a treia depunere
 • 100 % bonus la primele două depuneri
 • 50 % bonus la cea de-a treia depunere în contul tău Casa Pariurilor Online
 • Rulaj de doar 6X!