cont casa pariurilor
Andrei ReF
24 februarie 2021

Deschidere Cont & Inregistrare Casa Pariurilor

Revenim din nou către tine cu o recomandare foarte bună despre cum îți poți îmbunătăți calitatea momentelor când îți vine pofta de a plasa câteva pariuri sau câteva bilete la campionatele pe care le îndrăgești. Probabil ai observat deja că tot mai mulți jucător aleg să facă acest lucru online, iar noi îți recomandăm să apelezi la serviciile oferite de Casa Pariurilor. Pentru a putea plasa pariuri pe platforma lor, vei avea nevoie de un cont Casa Pariurilor înregistrat și activat.

Absolut toți pașii și toate acțiunile pe care trebuie să le parcurgi pentru a crea un cont Casa Pariurilor vor fi detaliate în rândurile ce urmează, așa că citește în continuare! Procesul este simplu, iar la sfârșitul articolului îți voi da câteva detalii și despre cum poți să obții direct câteva beneficii.

Care sunt pașii de urmat pentru înregistrarea unui cont Casa Pariurilor

Ai nevoie de un astfel de cont deoarece nu vei putea să retragi câștigurile în contul tău bancar, nu vei avea acces la ofertele și bonusurile oferite special jucătorilor înregistrați și nici nu vei putea plasa pariuri. Noi zicem că merită să ai cont la Casa Pariurilor.

Pasul 1 – Cont nou Casa Pariurilor

Pentru a putea începe procesul de înregistrare al unui cont nou Casa Pariurilor, va trebui să faci acest lucru accesând website-ul operatorului chiar de la noi, pe pagina de Oferte Case Pariuri. Imediat ce ai ajuns pe prima pagină, vei observa că în partea dreaptă sus a ecranului, cu o culoare galbenă, se află butonul “Înregistrare”. Tot ceea ce trebuie să faci în acest pas este să apeși acel buton. Vei fi redirecționat către formularul pe care trebuie să îl completezi cu datele tale personale. Procesul de Casa Pariurilor Inregistrare este aproape gata!

landing page casa pariurilor online

Pasul 2 – Cont Casa Pariurilor – date esențiale de introdus

Formularul de înregistrare este împărțit în 3 etape foarte importante, fiecare etapă fiind mai simplă decât cealaltă. În prima parte a formularului, va trebui să completezi câteva informații despre viitorul tău cont nou Casa Pariurilor și cum îl vei folosi. Vei avea 5 câmpuri de completat.

 • Numele de utilizator – Este numele pe care va trebui să îl alegi. Așa vei fi recunoscut pe platformă.
 • Parolă – Parola trebuie aleasă cu grijă. Nu trebuie să fie foarte simplă, dar suficient de sigură și confortabilă încât să o ții minte.
 • Confirmați Parola – În acest câmp trebuie să introduci din nou parola pe care ai ales-o.
 • Adresa de email – Adresa de email este folosită pentru a primi noutăți despre oferte, pentru a primi mesajul de confirmare, dar este foarte importantă și pentru activarea bonusului de înregistrare.
 • Confirmați Adresa de email – În acest câmp va trebui să introduci din nou adresa de email.
inregistrare casa pariurilor

Pasul 3 – Datele despre utilizator – Cont Casa Pariurilor

Cea de a doua jumătate a formularului este la fel de importantă că și prima, dar contează foarte mult ca toate informațiile pe care le treci în câmpurile de aici să fie corecte și să îți aparțină. Numai așa vei avea parte de un mediu sigur de a retrage câștiguri sau de a depune bani în contul tău personal.

 • Numele și Prenumele – Evident, în aceste două câmpuri va trebui să îți treci Prenumele și Numele exact așa cum se regăsesc și în cartea de identitate. Contul tău va fi dezactivat dacă vei folosi alte date.
 • Data nașterii – Și data nașterii trebuie să fie tot cea care se află în buletin, mai mult decât atât, este și metoda prin care Casa Pariurilor verifică dacă ai împlinit vârsta de 18 ani. Dacă nu ai peste 18 ani, nu vei putea să îți creezi un cont pe această platformă. Ține minte acest aspect dacă vrei un Casa Pariurilor cont online!
 • CNP – Codul Numeric Personal se poate găsi tot pe cartea de identitate. Când îl introduci în formular, asigură-te că nu ai ratat nicio cifră. Legat de siguranța acestor date, ele vor fi mereu în siguranță deoarece se respectă cu strictețe toate legile GDPR.
 • Județ și Oraș/Comună/Sector – Trece județul în care locuiești, orașul, comuna sau sectorul.
 • Țară – Dacă ești un jucător care se înregistrează din România, va trebui să treci România în acest câmp.
 • Adresa – Adresa completă trebuie să fie trecută în întregime așa cum se regăsește și în buletin
 • Codul Poștal – Dacă nu îți știi codul poștal, acesta poate fi găsit online. Doar caută adresa ta împreună cu orașul și județul.
 • Numărul de telefon – Numărul de telefon trebuie să îți aparțină.
 • Fus Orar – Dacă te înregistrezi din România, alege fusul orar aferent orașului București. UTC +2:00

Pasul 4 – Termenii și condiții Casa Pariurilor

Ce a mai rămas acum să faci este să accepți termenii și condițiile impuse de platforma celor de la Casa Pariurilor și să apeși butonul mare și roșu “ÎNREGISTRARE”.

Pasul 5 – Activare Cont Casa Pariurilor

Acum contul tău a fost creat, dar mai este un pas mic prin care trebuie să treci pentru a putea paria în condiții normale pe Casa Pariurilor. Contul tău trebuie activat. Acest lucru presupune ca tu să mergi în căsuța adresei tale de email și să urmezi instrucțiunile pe care le găsești în acel mesaj.

Foarte probabil, va trebui să încarci în contul tău de jucător și o poză cu un document personal. Acesta de obicei poate fi buletinul. Nu trebuie decât să îi faci o poză clară cu telefonul, poză pe care o vei încărca în contul tău de jucător la secțiunea aferentă. Și apoi gata, ai cont online la Casa Pariurilor! Dar nu uita de procesul de validare cont Casa Pariurilor, ok?

Concluzie – Bonusul de bun venit de la Casa Pariurilor e varianta optimă pentru tine!

Pentru a înregistra un cont Casa Pariurilor, nu trebuie să depui foarte mult efort, iar procesul este relativ simplu. Pentru că ți-am promis o surpriză, trebuie să știi că toți jucătorii noi care își activează contul la Casa Pariurilor primesc și un bonus de bun venit de până la 600 RON.

Chiar și condițiile de rulare sunt cât de minime se poate. Nu trebuie să rulezi bonusul decât o singură dată! Astfel că ideea de a avea un cont Casa Pariurilor este una numai bună pentru tine! Poți citi mai multe în articolul dedicat bonusului de bun venit de la Casa Pariurilor! Sau în recenzia de pe site. Profită și tu!