casa pariurilor aplicatie
Cristi Geiger
24 februarie 2021

Casa Pariurilor Aplicatie (App, APK & Mobile) – Tot ce trebuie să știi

5/5 - (1 vote)

Într-o lume aflată în viteză în care mulți pariori vor să fie în permanență aproape de orice eveniment sportiv, Casa Pariurilor aplicatie este o alternativă eficientă atât pentru telefon cât și pentru tabletă.

Aplicatie Casa Pariurilor are o interfață modernă și oferă acces la întreaga ofertă de sporturi și pariuri disponibile și pe calculator sau laptop. Astfel, poți să pariezi acum de pe orice Iphone, Ipad, telefon sau tabletă cu Android, indiferent de locul în care te afli. Informații despre aplicații pariuri găsești în pagina noastră specială.

Fanii spun despre Casa Pariurilor aplicatie că este performantă, venind cu câteva facilități interesante pe care nu le găsim la aplicațiile altor case de pariuri. Un alt amănunt interesant al aplicației este opțiunea ”BetBuilder”. Aceasta oferă posibilitatea de a vizualiza rapid echipe de fotbal, baschet sau handbal, pentru a afla forma lor de moment.

casa pariurilor online
Descarcă aplicația mobilă Casa Pariurilor
Ești la un click distanță de un app foarte util!

Apasă pe butonul de download din această ofertă și vei beneficia de o aplicație de mobil foarte bună!

Cum instalezi o aplicație Casa Pariurilor android?

În primul rând trebuie precizat faptul că e nevoie să deții un cont de jucător. Ai toate detaliile legate de înregistrare Casa Pariurilor, depunere și retragere în recenzia pe care o puteți găsi pe site-ul nostru. Sau în articolele din secțiunea de Ghid Pariuri.

Vrei să pariezi în orice moment? În principiu, ca să descarci Casa Pariurilor aplicatie trebuie să accesezi platforma online a operatorului de pe telefon sau tabletă. Există acolo o secțiune specială dedicată aplicațiilor unde vei găsi și linkuri de download. Trebuie să dai un click pe butonul descarca aplicatia Casa Pariurilor și îți va apărea o fereastră cu două opțiuni: „Get it for Android” sau „Download on the App Store”.

În funcție de sistemul de operare al dispozitivului pe care-l folosești, vei alege versiunea adecvată. Fie că vorbim despre Casa Pariurilor apk Android sau de Casa Pariurilor mobile app, descărcarea aplicației va porni automat.

Trebuie precizat și faptul că există două versiuni diferite de Casa Pariurilor Mobile:

 • Casa Pariurilor aplicatie pentru pariuri sportive – Poți face Casa Pariurilor apk download chiar din acest articol!
 • Casa Pariurilor casino apk

Poți fără probleme să le descarci pe amândouă. Dacă ești doar iubitor de pariuri sportive, vei descărca versiunea dedicată pariurilor. Un lucru e cert: merită să le încerci. Nu vei fi dezamăgit.

Nu uita că site-ul operatorului este oricum optimizat pentru dispozitive mobile. Așadar, dacă ai un telefon mobil decent, cu Windows sau cu un alt sistem de operare, poți accesa fără probleme pagina agenției, dar vei rata câteva beneficii interesante.

Casa Pariurilor apk – Viteză, pasiune și adrenalină

Suntem înconjurați de tehnologie și avem aplicații pentru cumpărături, GPS, plăți facturi, jocuri de noroc sau divertisment. În tot acest univers fluid e nevoie să încerci și Casa Pariurilor aplicatie. Îți vom explica ce avantaje ai și cum poți să ajungi la bonusuri pariuri frumoase.

Înainte de toate, trebuie să te asiguri că ai o conexiune bună la internet și că telefonul sau tableta ta beneficiază de suficientă memorie și spațiu de stocare.

Cu procesul de download aplicație Casa Pariurilor pentru mobil poți să pariezi chiar acum de pe orice iPhone, iPad, telefon sau tabletă cu Android indiferent de locul în care te afli. Așa că descarcă acum Casa Pariurilor apk și treci la un nivel superior!

Aplicație Casa Pariurilor download – Viața ta devine mai simplă

Prin Casa pariurilor aplicatie ai funcții inteligente care îți vor simplifica experiența în lumea online.

 • Conectare cu amprentă
 • Statistici sportive detaliate
 • Match tracker
 • Notificări

Dacă folosești un iPhone sau un iPad, trebuie să parcurgi numai 3 pași pentru a descărca aplicația Casa Pariurilor potrivită.

Loghează-te în contul de jucător pentru că este necesar să te afli într-o sesiune activă. Apoi accesează App Store și caută Casa Pariurilor aplicatie. Ai găsit-o? Acum dă click pe butonul de download Casa Pariurilor app, iar după instalare vei putea accesa instant site-ul de pe ecranul telefonului sau tabletei tale.

Casa Pariurilor aplicatie android download. Cum se instalează?

Pentru versiunea Casa Pariurilor aplicatie android, procesul de download este un pic diferit. Ai de efectuat doar un pas în plus față de instalarea versiunii de iOS.

 1. Accesează-ți contul de utilizator
 2. Accesează de pe dispozitivul tău mobil pagina operatorului
 3. Vei primi invitația de download aplicație Casa Pariurilor android
 4. Dă click și permite instalarea aplicațiilor din surse necunoscute

Casa Pariurilor aplicatie download. Când vine vorba de această aplicație, cel mai bine ar fi să o descarci de pe site-ul operatorului. De altfel, asta recomandă și agenția. După cum bine știi, politicile Google nu permit descărcarea unor astfel de aplicații din magazinul online Google Play Store.

Descarcă aplicația Casa Pariurilor. Pe ce putem paria?

Din momentul în care intri în lumea conturată prin aplicația Casa Pariurilor, vei fi la curent cu tot ce mișcă în lumea sportului. Ai acces instant la foarte multe secțiuni: pariuri live, fotbal, tenis, baschet, handbal și volei. Poți să vezi următoarele meciuri programate, dar și toate competițiile disponibile în app Casa Pariurilor.

În cadrul secțiunii „Oferta top” de pe Casa Pariurilor app regăsești evenimentele importante ale zilei. Iar în secțiunea „Bonus tip” te așteaptă promoții cu cote mărite. Alte două secțiuni ni s-au părut foarte interesante:

 • „Popular” – afli care sunt cele mai pariate evenimente ale zilei pe app Casa Pariurilor.
 • „Creatorul de pariuri” – ai statistici detaliate care te pot ajuta enorm

Casa Pariurilor aplicatia suporterilor oferă și posibilitatea de a urmări diverse meciuri prin funcția de live stream. În total, ai parte de 25 de categorii diferite pe care poți miza.

Competiții de fotbal disponibile în Casa Pariurilor app:

 • Liga 1, Liga 2
 • Premier League, Bundesliga, France Ligue 1, La Liga
 • Champions League, Europa League
 • Belgia, Olanda, Austria și multe alte campionate.

Alte sporturi pe care putem paria prin aplicația Casa Pariurilor:

 • Baschet ( NBA, Euroliga, Liga Națională, WNBA)
 • Tenis (toate turneele de Grand Slam, Atp Tour, Wta, Challenger, ITF)
 • Volei (diverse competiții)
 • Handbal (Campionate Mondiale și Europene)
 • Sporturi cu motor ( Moto Gp, Formula 1)
 • Fotbal american, fotbal australian

Casa Pariurilor – Aplicatie dedicată pariorilor – Concluzii

Casa Pariurilor aplicatie îți lărgește orizonturile și îți dă posibilitatea să pariezi în orice moment al zilei. Platforma Casa Pariurilor online este dinamică, atractivă și funcționează excelent.

Indiferent de ce versiune de aplicație Casa Pariurilor vei alege, te așteaptă o grămadă de beneficii speciale:

 • Poți să urmărești în direct transmisiuni live direct prin Casa Pariurilor online mobil.
 • Poți asculta comentarii audio în limba română.
 • Cu Casa Pariurilor app, ai parte de notificări în timp real pentru pariurile tale.
 • Poți să scanezi biletele plasate în agenție și să urmărești desfășurarea lor pe telefonul mobil prin Casa Pariurilor aplicatie.

Profită de orice oportunitate, dar nu uita să joci responsabil!