gets bet contact
Bianca C.
10 noiembrie 2023

Gets Bet Contact ÔÇô Cum comunic─â operatorul? Toate detaliile

3.3/5 - (3 votes)

Situa╚Ťiile ├«n care ve╚Ťi ├«nt├ómpina probleme pot fi mereu solu╚Ťionate apel├ónd cu ├«ncredere la serviciul Gets Bet contact. Operatorul pune la dispozi╚Ťie mai multe variante prin care pute╚Ťi lua leg─âtura ├«n cazul ├«n care ave╚Ťi o nel─âmurire sau dac─â apare o problem─â ├«n leg─âtur─â cu o tranzac╚Ťie sau un pariu anulat.

GetsBet Romania pune la dispozi╚Ťie mai multe sec╚Ťiuni populare pentru pasiona╚Ťii de jocuri de noroc: Pariuri live, Cazinou, EGT, Jocuri ╚Öi Cazinou Live. Tocmai de aceea este foarte important ca serviciul de asisten╚Ť─â Gets Bet s─â fie mereu disponibil pentru solu╚Ťionarea complica╚Ťiilor care pot ap─ârea uneori. Din fericire, acest operator se confrunt─â rar cu probleme, iar, ├«n general, acestea se rezolv─â imediat.

├Ä╚Ťi ar─ât─âm mai departe cum po╚Ťi lua leg─âtura cu acest operator. ├Ä╚Ťi recomand─âm s─â verifici ╚Öi sec╚Ťiunea Recenzii de pe Beturi.ro pentru a afla totul despre aceast─â agen╚Ťie. Acolo vei g─âsi informa╚Ťii despre depunere Getsbet, bonusuri ╚Öi competi╚Ťiile pe care po╚Ťi paria.

Gets Bet Contact ÔÇô Ai dou─â metode la dispozi╚Ťie contact Gets Bet

O veste excelent─â pentru clien╚Ťi este faptul c─â Gets bet Contact este un serviciu disponibil at├ót telefonic, c├ót ╚Öi prin mail.

 • Adresa email ÔÇô agentii@getsbet.ro (loca╚Ťii fizice) ╚Öi suport@getsbet.ro (platforma online)

Din p─âcate nu exist─â func╚Ťia Gets Bet live chat, iar pentru num─ârul de telefon nu este specificat un interval orar.

Asisten╚Ť─â Gets Bet ÔÇô Po╚Ťi lua leg─âtura cu operatorul prin agen╚Ťiile din toat─â ╚Ťara

├Än prezent exist─â 450 de agen╚Ťii Gets Bet ├«n Rom├ónia. Cei care pariaz─â fizic ├«n loca╚Ťiile puse la dispozi╚Ťie de operator au la dispozi╚Ťie dou─â variante pentru solu╚Ťionarea problemelor:

 • Gets Bet email: agentii@getsbet.ro

Suport Gets Bet ÔÇô G─âse╚Öti toate informa╚Ťiile necesare pe site-ul operatorului

Platforma Getsbet.ro este structurat─â modern ╚Öi eficient. ├Än partea de jos a paginii ave╚Ťi dou─â categorii separate pe care le pute╚Ťi accesa cu ├«ncredere atunci c├ónd ave╚Ťi nevoie de anumite informa╚Ťii. Pentru aspecte legale ve╚Ťi g─âsi toate detaliile importante la sec╚Ťiunea Securitate ╚Öi Confiden╚Ťialitate:

 • Politica de confiden╚Ťialitate
 • Termeni ╚Öi condi╚Ťii
 • Regulament de joc
 • Joac─â responsabil

Apoi, ├«n aceea╚Öi zon─â a paginii vom observa Informa╚Ťii generale. Aceast─â sec╚Ťiune cuprinde 4 categorii:

 • Centru Suport
 • Gets Bet Contact
 • Joc responsabil
 • Agen╚Ťii

Contact Gets Bet, Serviciu Clien┼úi ÔÇô Reclama╚Ťii Gets Bet Contact

Dac─â ai o problem─â sau o nel─âmurire po╚Ťi lua leg─âtura oric├ónd cu serviciul clien╚Ťi prin modalit─â╚Ťile prezentate mai sus.

├Än cazul ├«n care dore╚Öti s─â faci o reclama╚Ťie, va trebui s─â intri la categoria Contact Gets Bet. Vei g─âsi un buton care te va direc╚Ťiona c─âtre locul unde po╚Ťi face o pl├óngere online. Completeaz─â formularul ╚Öi apas─â ÔÇ×TrimiteÔÇŁ.

Dac─â reclama╚Ťia nu a fost solu╚Ťiont─â ├«n termen de 14 zile, vei avea dreptul s─â contactezi Oficiul Na╚Ťional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Gets Bet Contact – Cum te ├«nregistrezi?

Pentru a avea acces la toate competi╚Ťiile, jocurile ╚Öi bonusurile oferite de GetsBet pariuri este nevoie s─â-╚Ťi creezi un cont de juc─âtor. Acest lucru se poate face foarte u╚Öor. Iat─â pa╚Öii pe care trebuie s─â-i urmezi:

 • Intr─â pe site-ul operatorului
 • Caut─â butonul ÔÇŁCreare contÔÇŁ (este amplasat ├«n partea dreapt─â a ecranului)
 • Completeaz─â un formular simplu care va con╚Ťine urm─âtoarele categorii: num─âr de telefon, data na╚Öterii, na╚Ťionalitate, CNP, ╚Ťara, ora╚Ö, adresa, num─âr de telefon ╚Öi adres─â de e-mail.
 • Selecteaz─â o parol─â sigur─â
 • Alege un nume utilizator ÔÇô va trebui s─â alegi un username format din 6-20 de caractere. Acesta poate con╚Ťine doar cifre ╚Öi litere
 • Dup─â completarea acestor informa╚Ťii, vei primi un link pentru activare
 • Acceseaz─â link-ul ╚Öi valideaz─â contul. – Getsbet Contact

Aten╚Ťie! Nu ave╚Ťi voie s─â acorda╚Ťi acces la cont unei alte persoane sau unui minor. Ai toate detaliile ├«n articolul dedicat procesului de ├«nregistrare Gets Bet de pe site-ul nostru.

Asisten╚Ť─â Gets Bet ÔÇô Autoexcludere

O op╚Ťiune interesant─â pentru juc─âtori este autoexcluderea. Ea poate fi folosit─â ├«n momentul c├ónd un client simte c─â a pariat prea mult ├«ntr-o perioad─â scurt─â de timp sau ├«n situa╚Ťiile ├«n care juc─âtorul are nevoie de o pauz─â din diverse motive.

Clientul va avea în orice moment posibilitatea de a opta pentru autoexcludere, pentru o perioadă prestabilită de timp:

 • 7 zile
 • 30 de zile
 • ╚Öase luni
 • permanent

Această variantă poate fi activată din meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unui e-mail la adresa: suport@getsbet.ro. Cererea de autoexcludere va intra în vigoare imediat după cererea adresată Getsbet contact.

Contact Gets Bet ÔÇô Cine este operatorul?

Operatorul a f─âcut pasul c─âtre mediul online ├«n 2017. Ap─ârut─â pe pia╚Ťa din Rom├ónia ├«n 2004, compania este cunoscut─â datorit─â num─ârului uria╚Ö de agen╚Ťii. Platforma online este foarte modern─â, atractiv─â ╚Öi propune o serie de beneficii ╚Öi avantaje pentru clien╚Ťi. Este important ╚Öi faptul c─â to╚Ťi juc─âtorii au parte de promo╚Ťii spectaculoase, iar bonusul de bun venit este ├«n valoare de 600 de lei.

Site-ul este operat de Play Online Solutions LTD, o companie înregistrată în Malta cu numărul C81452. Are sediul social la adresa Level 3, Tower Business Centre, Tower Street, Birkirkara, Malta.

├Än Rom├ónia, Gets Bet online opereaz─â cu licen╚Ťa L1173107W000815 oferit─â de c─âtre Oficiul Na╚Ťional de Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia 2653/22.12.2017. Aceast─â licen╚Ť─â este valabil─â de la data de 01.01.2018 ╚Öi p├ón─â la data de 31.12.2027. Cite╚Öte mai mult ├«n recenzia dedicat─â operatorului! Vei g─âsi acolo toate informa╚Ťiile de care ai nevoie despre Gets Bet, de la bonusuri la pariurile live.

Concluzii Gets Bet Contact – Gets Bet numar de telefon

Operatorul comunic─â destul de eficient cu clien╚Ťii s─âi. Angaja╚Ťii companiei vor c─âuta s─â rezolve c├ót mai repede problemele ap─ârute. A╚Öadar, nu ezita s─â apelezi cu ├«ncredere la Serviciul Clien╚Ťi. Din p─âcate nu exist─â func╚Ťia de live chat, dar trebuie l─âudat faptul c─â ai mai multe variante de a lua leg─âtura cu operatorul prin Gets Bet contact:

 • Gets Bet Num─âr de telefon ÔÇô 0371 784 439 – Gets Bet Contact Parteneri
 • Adresa email Gets Bet online ÔÇô parteneri@getsbet.ro – Getsbet Contact Parteneri

Pentru tine am preg─âtit toate informa╚Ťiile de care ai nevoie despre operator. De la cum ├«╚Ť faci un cont Gets Bet ╚Öi p├ón─â la variantele de retragere Gets Bet. Nu uita s─â verifici ╚Öi pagina Oferte Case Pariuri , unde vei g─âsi cele mai tari promo╚Ťii pe care le propun agen╚Ťiile din Rom├ónia. Gets Bet are o serie de promo╚Ťii foarte interesante. De la bonusul de bun venit la cel de 25 ron pentru verificarea contului, Gets Bet Romania te r─âsp─âtelte mereu. Pariaz─â responsabil ╚Öi profit─â de fiecare oportunitate!