betano black friday
Ofertă valabilă: 12 Noiembrie!!!
Cristi Geiger
11 noiembrie 2021

Black Friday Betano – Freebet de 120 RON!

4.9/5 - (76 votes)

Black Friday Betano este o promoție pe care nu ai voie s-o ratezi. Iei un freebet doar pentru că te înregistrezi. Detalii mai jos!

Betano Pariuri
De Black Friday, Betano te premiază!
Ia și tu un free bet de 120 RON!
Cod bonus: BLACKFRIDAY

Vrei 120 lei gratis? Atunci:

 • deschide un cont la Betano pornind de la butonul „Profită acum!”
 • la pasul trei de înregistrare introduc cod bonus Betano BLACKFRIDAY
 • primești un freebet de 120 lei de folosit pe ce pariu sportiv vrei tu
 • verifică-ți contul ca să te poți folosi de pariul gratuit!

Black Friday Betano – Cum iei un freebet de 120 lei?

Numai pentru 12 Noiembrie, Betano s-a gândit să răsplătească încrederea clienților noi cu un free bet de 120 RON. Procedura este foarte simplă. În primul rând trebuie să-ți deschizi un cont Betano pornind de la butonul „Profită acum!”. Așa vei ajunge pe site-ul operatorului. Apasă acolo pe butonul de înregistrare. Vei vedea că tot procesul nu-ți va lua mai mult de 5 minute!

ATENȚIE! Nu uita să introduci codul promoțional la pasul al treilea din procesul de înregistrare. Cod bonus Betano în acest caz este BLACKFRIDAY.

Ai completa procesul de creare cont nou Betano? Te-ai asigurat că ai introdus și codul bonus? Atunci nu poți rata cei 120 RON oferiți ca free bet în această campanie Betano Black Friday. Pe aceștia îi poți folosi pe ce fel de pariu sportiv vrei tu, în termen de 7 zile de la acordarea sa.

Completează și procesul de verificare cont Betano!

Ce-ți mai rămâne de făcut după ce te-ai înregistrat la Betano Pariuri Sportive pornind de la acest articol este să-ți verifici contul. Aceasta este oricum o condiție obligatorie pentru a te asigura că îți păstrezi contul la Betano. Însă e foarte important să treci de procesul de verificare cont Betano și pentru a te putea folosi de freebetul de 120 RON. Altfel, nu te vei putea bucura pe deplin de această superpromoție Betano Black Friday!

De ce documente vei avea nevoie? Echipa de suport Betano îți va cere o poză după buletin, dar și o dovadă a adresei pe care ai completat-o în procesul de înregistrare. Dar tot procesul poate fi gata în doar câteva ore, dacă nu chiar minute. Așadar, scapă repede de o grijă și bucură-te de un free bet Betano de 120 RON!

Citește regulamentul complet al promoției pe site-ul operatorului pentru a te asigura că nu ratezi nimic!

Betano Black Friday – Ai și alte avantaje cu acest cont nou!

Odată deschis un cont la Betano, ți se deschid o grămadă de oportunități. Astfel, pe lângă pariul gratuit oferit prin promoția Betano Black Friday, unul fără rulaj necesar, poți beneficia și de alte oferte de top.

Dacă te decizi să faci și o primă depunere la Betano nu uita că poți beneficia și de un bonus sport de bun venit de 100% până la 500 RON. În plus, ai șansa să participi zi de zi la Roata Norocoasă Betano, ocazie cu care poți câștiga alte freebet-uri sau rotiri gratuite. Un alt concurs gratuit care te-ar putea interesa este și Betano Master. Acolo, cu pronosticurile potrivite, te poți număra printre câștigătorii unor premii substanțiale!

Concluzii

Recapitulăm un pic condițiile pentru acest free bet acord prin promoția Betano Black Friday:

 • Când? Doar pe 12 noiembrie, până la închiderea zilei!
 • Cum? Îți deschizi un cont la Betano pornind de la oferta noastră.
 • Ce să nu uiți? Introdu cod bonus Betano BLACKFRIDAY atunci când te înregistrezi.
 • Poți folosi freebetul imediat? De primit îl primești imediat după ce ți-ai făcut cont, dar pentru a-l folosi trebuie să și trimiți documentele pentru procesul de verificare.
 • Câte zile ai la dispoziție? 7 din momentul acordării acestui bonus fără depunere de la Betano!
 • Există condiții de rulaj? Nu! Pariezi pe ce vrei tu!

Sper că te-ai convins că este o promoție Betano pe care nu ai voie s-o ratezi. Dacă ești în căutari de pronosticuri sportive pentru a face profit din acest free bet, ai soluții multe oferite zi de zi pe site. Dar și pe canalul nostru de Telegram! Deci apăsă pe butonul de „Profită acum”, ia un freebet prin Betano Black Friday și intri în liga câștigătorilor!

Betano Pariuri
De Black Friday, Betano te premiază!
Ia și tu un free bet de 120 RON!
Cod bonus: BLACKFRIDAY

Vrei 120 lei gratis? Atunci:

 • deschide un cont la Betano pornind de la butonul „Profită acum!”
 • la pasul trei de înregistrare introduc cod bonus Betano BLACKFRIDAY
 • primești un freebet de 120 lei de folosit pe ce pariu sportiv vrei tu
 • verifică-ți contul ca să te poți folosi de pariul gratuit!