betano master
Cristi Geiger
14 martie 2024

Betano Master – Oferă predicții corecte și poți câștiga premii cash și bilete la Euro 2024

5/5 - (1 vote)

Betano Master este numele celei mai noi promoții de la Betano pariuri. Răspunde corect la întrebările Betano și intră în cursa pentru bilete la Euro 2024, bani cash sau pariuri gratuite!

Betano Pariuri
Betano Master – Predicțiile tale îți aduc bani zilnic!
Betano oferă premii totale 500.000 lei pentru răspunsurile corecte

Participă gratuit, oferă-ți predicțiile și câștigă până la 500.000 lei bani cash. Înscrie-te și tu în cursa predicțiilor pe fotbal!

Betano Master, versiunea Liga 1, revine cu o promoție de top pentru clienții Betano pariuri.
Răspunde corect la întrebările Betano și intră în cursa pentru bani cash, pariuri gratuite sau
bilete la Campionatul European din Germania.

În fiecare etapă de Liga 1, Betano va propune câte un meci al zilei pentru care să oferi un pronostic. La Betano Master poate participa oricine întrunește următoarele condiții:

 • Are vârsta minimă de 18 ani.
 • Are adresa de domiciliu sau de reședință localizată în România.
 • Deține un cont Betano pe platforma de joc online a organizatorului competiției.

Cum se desfășoară campania Betano Master Liga 1 2024?

Campania Betano Master 2024 are loc în perioada 14 martie – 21 mai 2024. Clienții platformei
de pariuri online sunt provocați să ofere pronosticuri pe meciurile din Liga 1, din play-off și play-
out
.

Cum se joacă Betano Master? Foarte simplu. Iată mecanismul:

 • Trebuie să oferi pronosticuri pe baza unor întrebări fixe formulate la meciurile din Liga 1.
 • Fiecare pronostic trebuie ales din două posibile răspunsuri. De exemplu, la meciul FCSB – Rapid ar putea fi formulată o astfel de întrebare: Câte goluri se vor marca în meciul dintre FCSB și Rapid?

Cele două pronosticuri posibile ar putea fi:

 • Peste 2,5 goluri
 • Sub 2,5 goluri.
 • Va trebui să alegi la Betano Master câte un singur pronostic per întrebare. Totodată, viitoarea predicție pentru următorul meci se va putea face după ce evenimentul precedent s-a încheiat, iar pronosticul s-a înregistrat.
 • Primești 1 punct pentru fiecare predicție corectă la Betano Master. Punctele se vor acumula în clasament pe măsură ce vei oferi pronosticuri corecte.
 • În momentul în care greșești o predicție, atunci clasamentul tău se va reseta de la 0, indiferent de numărul de puncte acumulate anterior.

Premii Betano Master

Merită să participi gratuit la Betano Master Liga 1 pentru că fondul de premiere este fabulos. Sunt oferite și pachete complete la Euro 2024, pe lângă premii cash sau un freebet ce totalizează 1 milion de lei.

Așadar, care sunt premiile oferite în cadrul acestei promoții Betano?

Primii 100 de jucători din clasamentul final vor participa la o tragere la sorți. Doi dintre norocoși se pot alege cu câte un pachet de două persoane la Euro 2024. Extragerea va avea loc pe 23.05.2024.

Ce conține fiecare pachet?

 • Transport cu avionul dus-întors București – Munchen;
 • Cazare în Munchen în perioada 13.06.2024 – 15.06.2024;
 • Acces la festivitatea de deschidere a Euro 2024 și la meciul Germania vs Scoția din data de 14.06.2024, evenimente ce se vor desfășura în orașul bavarez.

Pe lângă bilete la Euro 2024, la Betano Master persoana care va acumula 30 de pronosticuri corecte consecutiv poate câștiga 500.000 de lei cash. În cazul în care sunt mai mulți utilizatori cu răspunsuri corecte, atunci premiul se va împărți în mod egal.

Separat, vor mai fi alți 500.000 de lei garantați pentru primii 5.000 de utilizatori Betano din clasamentul final al Betano Master. Banii sunt acordați sub formă de Free Bet, primul loc urmând să primească 50.000 de lei. Al doilea va avea 35.000 de lei, iar al treilea 25.000 de lei.

Alte informații despre Betano Master

 • Sunt luate în considerare doar golurile marcate în timpul regulamentar de joc (90 de minute + minutele acordate suplimentar). Nu sunt incluse în Betano Master reprizele de prelungiri sau eventualele lovituri de departajare din meciurile eliminatorii.
 • Dacă un meci este abandonat sau amânat, atunci predicția oferită va fi anulată.
 • Autogolurile înscrise în meci nu sunt luate în considerare pentru întrebările de tip „primul marcator” sau „jucătorul marchează oricând în meci”.
 • La întrebările Betano Master de tip „primul marcator în meci” NU va fi luat în considerare dacă va fi un autogol. Dacă sunt marcate doar autogoluri în meci, răspunsul corect va fi „niciun marcator”.
 • Pentru întrebările de tip „jucătorul marchează oricând” este necesar ca jucătorul să marcheze cel puțin un gol valid. Autogolul nu se ia în considerare. Dacă sunt marcate doar autogoluri în meci, răspunsul corect va fi „niciun marcator”.

Pronosticuri Fotbal – Betano Pariuri

Ca să obții marele premiu în Betano Master va trebui să fii „as” în cunoștințele despre fotbalul din România. Cu cât ești mai bine informat, dar și inspirat, cu cât ai mai multe șanse de câștig. Echipa BETuri.ro te ajută cu avancronici zilnice pentru duelurile din Liga 1.

Îți recomandăm să citești predicțiile noastre pentru partidele din play-off-ul, respectiv play-out-ul Ligii 1. Cu siguranță vei găsi câteva răspunsuri care te vor ajuta să fii în top la Betano Master 2024.

Citește mai multe materiale pe site-ul nostru despre Betano. De pildă, Rotiri Gratuite Betano – 444 Free Spins Fără Depunere, Betano bonus fără depunere sau Betano Avantaj – Bilete câștigătoare înainte de final

Pe site ai și Cota 2 azi și Biletul Zilei gratis. Informează-te și profită de șansa ta! Betano Master este o ocazie pe care nu ai voie să o ratezi. S-ai spor(t)!

Betano Pariuri
Betano Master – Predicțiile tale îți aduc bani zilnic!
Betano oferă premii totale 500.000 lei pentru răspunsurile corecte

Participă gratuit, oferă-ți predicțiile și câștigă până la 500.000 lei bani cash. Înscrie-te și tu în cursa predicțiilor pe fotbal!