betano master
Cristi Geiger
4 octombrie 2021

Betano Master – Participă gratuit și câștigă până la 100.000 RON

Betano Master este numele celei mai noi promoții de la Betano pariuri. Răspunde corect la întrebările Betano și câștigă 100.000 RON.

Betano Pariuri
Betano Master – Predicțiile la pariuri îți aduc bani zilnic!
Betano oferă 100.000 lei pentru răspunsurile corecte

Participă gratuit, oferă-ți predicțiile și câștigă până la 25.000 lei zilnic. Cei mai buni pariori vor intra în cursa pentru marele premiu, 1 milion de lei! Participarea este gratuită, încearcă și tu!

Participă și tu la oferta Betano și poți câștiga premii în bani! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebările legate de meciurile din fotbalul de top și câștigă premiile puse la bătaie de operatorul de pariuri.

În fiecare etapă, Betano va propune câte un meci al zilei pentru care să oferi un pronostic. La Betano Master poate participa oricine întrunește următoarele condiții:

 • Are vârsta minimă de 18 ani.
 • Are adresa de domiciliu sau de reședință localizată în România.
 • Deține un cont Betano pe platforma de joc online a organizatorului competiției.

Cum se desfășoară campania Betano Master?

Foarte simplu. Iată care sunt detaliile legate de funcționarea promoției:

 • Betano pariuri va publica periodic “meciul zilei”, un eveniment sportiv ales de către operator.
 • Ai parte de un jackpot de 25.000 RON în timpul săptămânii, de luni până vineri! Te înscrii gratuit la Betano Master, răspunzi corect la întrebările „Cine va câștiga partida?”, „Cate goluri se vor marca?” și „Marcator oricând în meci”.
 • În weekend, operatorul pune la bătaie 100.000 lei cash în cadrul Betano Master. Va fi prezentată o serie de 6 meciuri pentru etapa de final de săptămână. Ghicește scorul corect pentru meciurile propuse și intri în cursa pentru premiul cel mare. Dacă oferi toate răspunsurile corecte, câștigi 100.000 RON.
 • În cazul în care nu ghicești toate rezultatele, nu e motiv de îngrijorare! Pentru 5/6 răspunsuri primești un freebet în valoare de 2500 lei. Pentru 4/6 răspunusri primești un pariu gratuit în valoare de 150 lei.
 • Participi gratuit și ai șanse ori la unul din premiile mai mici, ori la marele premiu de 100.000 lei. Nu constă nimic să încerci și tu Betano Master!

Legat de răspunsurile date întrebărilor de la Betano Master, este util să ții cont de următoarele aspecte:

 • Răspunsurile oferite de tine sunt validate ca fiind corecte în urma raportării la rezultatele meciurilor incluse în Betano Master.
 • Sunt luate în considerare doar golurile marcate în timpul regulamentar de joc (cele 90 minute + minutele acordate suplimentar la finalul celor două reprize). Nu sunt incluse în Betano Master reprizele de prelungire din cadrul meciurilor eliminatorii sau eventualele lovituri de departajare.
 • În cazul în care un meci al zilei se amână sau este abandonat și acesta nu are un rezultat până la finalul zilei de competiție, fondul de premiere asociat se transferă către următoarea zi competițională.
 • Premiile din fondul de premiere este de 25.000 RON vor fi acordate participanților cel târziu în ziua următoare după confirmarea rezultatelor oficiale ale meciului zilei. Asupra acestor premii nu se aplică condiții adiționale privind rulajul la pariuri. Tot ce trebuie să faci pentru a primi banii este să ai contul tău Betano verificat și validat. Îți recomandăm să citești articolul special dedicat procesului de înregistrare Betano. Acolo, echipa noastră îți prezintă tot ce trebuie făcut pentru a avea un cont validad și verificat.

Iată câteva întrebări pe care este posibil să le ai în minte în acest moment. Ele sunt legate de desfășurarea campaniei Betano Master:

Ce se întâmplă în cazul în care un meci nu se joacă?

 • În cazul în care există o astfel de situație, trebuie să vezi dacă timp de o săptămână se va ajunge la un rezultat final pentru meciul în cauză. În caz că nu putem vorbi de stabilirea unui astfel de rezultat, recompensele și premiile alocate meciului zilei în cauză se vor transfera către următorul eveniment disponibil. Citește mai multe într-un articol dedicat din zona de ghid pariuri.

Ce se va întâmpla în cazul în care se va marca un autogol în meciul zilei?

 • Marcatorul autogolului nu este considerat un răspuns eligibil promoției. În cazul în care acest autogol va fi singura reușită a partidei, “făra gol” va fi considerat pariul castigator. Altfel, marcatorul primul gol (care nu este autogol) va fi considerat primul marcator al meciului.

Cum mă pot juca la Betano Master?

 • Pe perioada campaniei, tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul „vreau să particip” asociat Betano Master de pe site-ul operatorului de pariuri. Participarea este gratuită, iar singurul lucru care îți rămâne de făcut este să oferi predicțiile tale pentru meciurile selectate de Betano.

Pronosticuri Fotbal – Betano Pariuri

Trebuie să știi că pentru promoția Betano Master, inspirația și cunoștințele tale despre fotbal vor fi vârful de lance! Cu cât ești mai bine informat, dar și inspirat, cu atât ai mai multe șanse să răspunzi corect la întrebările aferente. În acest scop, echipa BETuri vine cu soluția – avancronici zilnice pentru cele mai tari evenimente din lumea sporturilor.

Îți recomandăm să citești predicțiile noastre pentru partidele incendiare din fiecare zi competițională. Credem că vei găsi multe răspunsuri bune pentru Betano Master, chiar printre rândurile scrise de echipa noastră.

De asemenea, fii alături de noi și în grupurile de Facebook BETuri și Telegram BETuri. Acolo primești cele mai fresh ponturi, dar și Cota 2 azi și Biletul Zilei gratis. Informează-te și profită de șansa ta! Betano Master este o ocazie pe care nu ai voie să o ratezi!