rotiri gratuite betano
Perioadă promoție: 01.06 – 14.06.2024

Rotiri Gratuite Betano – 888 Free Spins Fără Depunere!

Ultimul update pe: iunie 17, 2024
5/5 - (1 vote)

Toată lumea știe că Betano este un cazinou online de top. Dacă nu ți-ai deschis încă un cont acolo, îți oferim un motiv în plus. În cele ce urmează îți spunem cum iei rotiri gratuite fără depunere de la Betano, mai precis 888 free spins la superjocul Rise of Ra Clover Chance!

888 Rotiri Gratuite Fără Depunere
Bonus la deschiderea și verificarea contului!

Cod Bonus: 888SPINS

 • îți deschizi un cont la Betano pornind de la butonul „Profită acum!”;
 • folosești cod bonus 888SPINS;
 • îți verifici contul în maxim 14 zile;
 • primești 888 rotiri gratuite la superjocul Rise of Ra Clover Chance;
 • rulezi de 40x suma provenită;
 • bani reali în cont la final!

Betano Rotiri Gratuite – Cum iei 888 rotiri gratis?

Vorbim aici despre un bonus fără depunere la deschiderea și verificarea contului, valabil în perioada 01.06.2024 – 14.06.2024. E super simplu să iei și tu 888 rotiri gratuite Betano la jocul indicat mai sus. Tot ce trebuie să faci este să:

 • îți deschizi un cont Betano. Întreg procesul de înregistrare la Betano nu-ți va lua mai mult de 5 minute și este descris pe larg într-un articol de pe site-ul nostru;
 • primești 200 rotiri gratuite instant la deschiderea contului;
 • la pasul al treilea din acest proces trebuie să introduci cod bonus Betano 888SPINS;
 • odată contul deschis, trebuie să ți-l verifici în maxim 14 zile. O nimica toată, trebuie doar să trimiți o copie după buletin și o dovadă a adresei înregistrate;
 • a doua zi după ce ai finalizat procesul de Know Your Customer, obligatoriu oricum, vei primi și restul de 600 rotiri gratuite Betano la jocul Rise of Ra Clover Chance. Iată cum iei în total 888 rotiri gratuite Betano! Ești mai degrabă fan pariuri? Profită atunci de un pariu gratuit Betano!

Betano 888 rotiri gratuite – Ce condiții există?

Ca aproape orice bonus constând în rotiri gratuite fără depunere, și acesta de la Betano vine cu condiții de rulaj. Dar noi spunem că sunt unele destul de blânde. Trebuie să știi că valoarea fiecărei rotiri este de 0,15 RON. Aceste 888 rotiri Betano sunt valabile doar la jocul Rise of Ra Clover Chance, unul spectaculos, care dă și speciale. Ai 7 zile pentru a te folosi de aceste rotiri Betano.

Odată terminate aceste free spins, suma provenită din rotiri va merge în balanța ta bonus. Ce înseamnă asta? Că va trebui să rulezi apoi suma bonus din rotiri gratuite Betano de 40X la jocurile din secțiunea Casino de pe site-ul Betano, având însă o listă de excepții pe care o găsești în termenii și condițiile ofertei și pe care îți recomandăm să o consulți înainte de a juca. Ai nu mai puțin de 100 de zile la dispoziție pentru a finaliza rulajul. Apoi poți face o retragere Betano.

Concluzii

Sperăm c-ai înțeles cât de simplu sunt de folosit aceste 888 rotiri gratuite fără depunere de la Betano. Nu uita să folosești și codul bonus Betano indicat în text, pentru a te asigura că ai parcurs toți pașii. Rulajul e simplu, iar acesta ar putea fi un prim pas reușit în lumea Betano. Nu uita că ai și un bonus de bun venit pentru cazino Betano de top, nu mai puțin de 1000 RON gratis la prima depunere. Citește mai multe despre bonusul la înregistrare pe site-ul nostru. Aici găsești și o recenzie completă a acestui operator de cazino de prim rang.

Nu uita că avem zi de zi oferte cazino foarte interesante pentru tine. Iar dacă ești mai degrabă fan pariuri sportive, atunci ai venit la locul potrivit. Avem o secțiune de ponturi pariuri plină cu pronosticuri din cele mai diverse sporturi. Dar și povești din sport pe care nu trebuie să le ratezi. Joacă informat, responsabil și calculat alături de BETuri.ro!