pariuri meci amanat
Cristi Geiger
3 ianuarie 2023

Pariuri Meci Amânat: Ce se întâmplă dacă am un meci amânat pe bilet?

4.9/5 - (10 votes)

Există mai multe motive pentru care un meci poate fi amânat sau anulat. Dacă un meci este amânat la pariuri, nu trebuie să-ți faci griji, banii tăi nu vor fi pierduți. Despre pariuri meci amanat vom scrie în acest articol.

Iată care sunt principalele subiecte despre care îți vom vorbi în acest articol:

 1. Pariu meci anulat/amânat înainte să înceapă.
 2. Pariu meci anulat după startul partidei.
 3. Ce se întâmplă cu pariurile deja câștigate pe un meci anulat sau un meci întrerupt?
 4. Pariuri pe un meci suspendat: ce se întâmplă dacă rezultatul e decis la masa verde?
 5. Pariu meci amânat tenis – Cum va fi afectat pariul tău pe tenis?
 6. Ce case de pariuri oferă cota 1 pentru pariuri meci amânat?

Pariuri meci amânat – Analizăm toate situațiile posibile

Pariuri meci amanat poate apărea în următoarele situații:

 • condiții meteorologice nefavorabile
 • din cauza unei pandemii (de exemplu cea de coronavirus)
 • intervenția suporterilor în desfășurarea partidei (un fan al uneia dintre echipe pătrunde pe teren).

În plus, un meci este anulat în condițiile în care una dintre echipe are cinci jucători eliminați. Un meci de fotbal nu se poate desfășura în aceste condiții.

Poate te întrebi ce se întâmplă dacă am un meci amanat pe bilet. Nimic mai simplu: urmărește acest material pentru a afla mai multe. Vei înțelege situația în care un jucător de tenis se retrage înainte de terminarea jocului. Mai ales în cazurile în care decizia are la bază cauze medicale.

Vei afla de asemenea despre intervalul de timp necesar pentru ca partidele respective să se reia, înainte de a se atribui acelui eveniment cota 1. Dar să studiem aceste pariuri meci amanat pe rând și cu mare atenție.

1. Meci suspendat pariuri- Ce se întâmplă dacă un meci este anulat /amânat înainte să înceapă

Tenisul are un regim special, mai ales că e un sport ce necesită condiții meteorologice speciale. La el nu vom aplica regula celor 48 de ore. Un alt motiv pentru excepția de la această regulă este și faptul că partidele de tenis au durată variabilă. Nu știm niciodată exact cât va dura un set sau chiar un partidă de turneu important.

În alte sporturi, printre care și fotbalul, regulile sunt destul de clare. Ce se întâmplă dacă am un meci amanat pe bilet? Nimic mai simplu. Vei fi supus regulii celor 48 de ore.

Astfel, dacă meciul programat la momentul t se încadrează în regula celor 48 de ore (se dispută în acest interval), toate pariurile vor fi valide și se vor clarifica în funcție de desfășurarea partidei. În schimb, dacă trec mai mult de 48 de ore, acest pariu meci amanat va fi declarat nul.

În cazul pariului single, miza îți va fi returnată. Pe un combo vei primi cotă 1 doar pe selecția respectivă.

La unele case de pariuri, regula de 48 de ore vine cu precizări suplimentare pentru pariuri meci amanat. Ora de redisputare trebuie să fie anunțată cu cel puțin 180 de minute înainte. Și trebuie, desigur, să se încadreze în intervalul de 48 de ore, despre care ți-am spus deja. Dacă bookmakerul tău folosește acest sistem, vei găsi această informație în regulile interne.

2. Ce se întampla dacă se anulează un meci de pe bilet după ce începe meciul

Ce se întâmplă dacă un meci este amanat la pariuri iar meciul a început? Nimic mai simplu de atât. Dacă meciul se reia în maximum două zile (48 de ore), atunci pariul rămâne valid până la finalizarea meciului (pentru pariurile pe full-time). Și regula celor trei ore poate să funcționeze aici. Există totuși cazuri speciale în care pariuri meci amanat se pot decide chiar dacă partida va fi întreruptă.

3. Dacă un meci este amanat la pariuri – ce se întâmplă cu pariurile deja decise la partidele întrerupte

Să vedem acum situația partidelor anulate. Ce se intampla daca un meci este anulat sau întrerupt în minutul 75, de exemplu. La scorul de 2-1 între Arsenal și Chelsea, asta înseamnă că 1X2 nu pot fi decise și nici pariurile pe handicap. Însă, ce poate fi clar decis este totalul de goluri la linia de over 2,5. De asemenea, același lucru se poate aplica și pentru total cornere, dacă s-a depășit linia de over pe care s-a pariat. Însă dacă vorbim de under 3,5, pariurile nu pot fi încă setate în meciul Arsenal-Chelsea 2-1, întrerupt în minutul 75. Opțiunea cu over se poate extrapola și pentru alte pariuri de la pariuri meciuri amanate, inclusiv la meciuri de tenis pe total game-uri la nivelul meciului.

Iată un exemplu în acest sens. Ai pariat pe un meci de tenis over 18.5 game-uri, iar scorul la întrerupere este 6-4, 5-7, 0-1. Suma game-urilor în acel moment este 23, care reprezintă mai mult de 18,5. Asta înseamnă că ai câștigat biletul single, indiferent dacă se va mai relua sau nu meciul. Cam așa stă situația cu un pariu meci intrerupt la pariuri!

4. Ce se intampla daca se amana un meci la pariuri: opțiunea masa verde

De multe ori te întrebi ce se întâmplă dacă un meci este anulat, deși acesta a început. Cu alte cuvinte ne aflăm în situația unei partide decisă la masa verde. Adică una dintre adversare pierde cu 3-0 o partidă, indiferent de scorul afișat la momentul respectiv. Pariuri meci amanat sau, chiar mai rău, anulat poate transforma avantajul unei formații în avantajul adversarei.

Dacă avem, de exemplu, o partidă din campionatul Argentinei între rivalele Boca Juniors – River Plate în care fosta echipă a lui Diego Armando Maradona conduce cu 1-0. Să zicem că suporterii gazdă intră pe teren fiind nemulțumiți de o decizie a arbitrului. Avem de-a face cu un meci intrerupt pariuri! În acest caz, se poate ajunge în situația ca River Plate să primească o victorie cu 3-0 la masa verde.

 • Dacă tu ai pariat pe victoria oaspeților, vei primi o cotă de 1.00. Asta pentru că partida nu s-a decis pe teren, ci datorită unei unei decizii de arbitru.
 • Similar se întâmplă și atunci când una din combatante rămâne cu șase jucători, având cinci cartonașe roșii la activ. În cazul acesta, avem de-a face cu un meci anulat. Și cu victorie pentru echipa cu mai mult de șase jucători pe teren.
 • De asemenea, o altă situație poate fi aceea când un meci în care pică nocturna pe un stadion. Gazdele vor fi responsabile pentru acest disconfort. Și aici se va da 3-0, de data aceasta pentru oaspeți.

Un exemplu celebru pentru microbiștii români în acest sens este partida de pe Giulești dintre Rapid și Paris Saint-Germain din 2001. La scorul de 0-1 pentru francezi, în minutul 113 (prelungiri), lumina a picat pe stadionul bucureștean. Parizienii au primit decizia victoriei la masa verde ulterior.

5. Pariuri meci amanat – Meci anulat tenis – ce se întâmplă când se retrage unul din competitori

Meciurile de tenis comportă o abordare diferită în ceea ce privește anularea/amânarea sau, mai precis, retragerea unuia dintre combatanții jocului. Regulile ce urmează mai jos au fost gândite și din cauza unor blaturi sau comportamente ciudate ale unora dintre jucători în turneele mai mici (de regulă ITF). Există două abordări diferite când vine vorba de pariurile pe tenis între operatorii români. Mai ales când vorbim de un meci abandonat pariuri. Ne referim la marketul 1 sau 2 pe câștigător meci:

 • Cota 1 dacă retragerea se petrece înainte de finalului primului set. E cazul Unibet pariuri sportive, dar și 888 sport. Pentru acești operatori, dacă abandonul survine în setul doi sau trei (4 sau 5 pentru Grand Slamuri masculine), victoria va fi a jucătorului care merge în turul următor la turneu. Regula este păstrată și de Admiral pariuri și Betfair Romania.

De aceste situații vor fi scutite acele pariuri pe marketuri care au apucat să se clarifice. Vorbim desigur de total game-uri (mai ales situația over), dar și cele cu câștigătorul primului set.

6. Cum funcționează principalele case de pariuri cu pariuri cota 1

Deși regulile sunt destul de clare în ceea ce privește pariuri meci amanat, pot exista lucruri specifice pentru meci amanat Casa Pariurilor, meci amanat Fortuna sau cu meci amanat Superbet.

Casa Pariurilor meci amanat

Sponsorul primelor două ligi din România (Liga 1 și Liga 2) are o abordare în favoarea jucătorilor când vine vorba de pariuri meci amanat. Meci anulat Casa Pariurilor Online înseamnă că rămâi în joc până la 36 de ore de la amânarea partidei. Cu alte cuvinte, Casa Pariurilor meci amanat se traduce păstrarea în pending a pariului timp de 36 de ore de la data stabilită inițial. După ce va trece acest moment, toate pariurile nehotărâte vor fi anulate, banii tăi întorcându-se în cont.

Pariuri meci amanat Superbet – meci suspendat Superbet

Nici Superbet pariuri sportive nu face excepție de la regula pariuri meci amanat. În cazul unui meci amânat Superbet, se va folosi regula celor 48 de ore înainte de a trece la voidarea pariurilor. În cazul unui meci anulat Superbet pe tenis se va proceda după cum urmează:

 • Jucătorul X joacă împotriva jucătorului Y, iar jucătorul Y re retrage înainte de startul jocului. Pariurile vor primi cota 1 la Superbet meci amanat.
 • O situație particulară apare dacă jucătorul Y se retrage în timpul jocului. În cazul unui meci abandonat pariuri Superbet, operatorul va oferi scorul din acel moment ca reper pentru stabilirea pariurilor.

Pariuri meci amanat Fortuna

Fortuna pariuri sportive este unul dintre cei mai importanți ai echipelor naționale de fotbal ale României (echipa mare, dar și cea U21). E bine să cunoaștem ce reguli vom avea în cazul unui meci amanat Fortuna. Când avem de-a face cu meci întrerupt la acest bookmaker, pariul poate fi decis în funcție de rezultatul din acel moment. Poate că ai pariat over 1,5 și este deja 2-0, de exemplu.

Dacă totuși pariul nu poate să fie validat, meci amanat Fortuna îți oferă 36 de ore de grație. În acest timp s-ar putea relua partida. Dacă întârzierea trece de granița celor 36 de ore, cota va fi 1. Iar banii mizați se vor întoarce în contul tău de la Fortuna.

Concluzii Pariuri meci amânat: când se dă cota 1 la pariuri

Sperăm că acest text te-a lămurit cu privire la momentul când se dă cota 1 la pariuri sportive. Ai văzut cum funcționează anularea sau amânarea meciurilor. Acum vei ști cum să gestionezi situațiile cu pariuri meci amanat, pe care înainte le-ai fi considerat greu abordabile. Tu bucură-te de jocul cotelor și lasă lucrurile complicate în seama specialiștilor de la BETuri.