contact Betano
Andrei ReF
23 februarie 2021

Contact Betano – Ce variante de Betano suport sunt

4.7/5 - (26 votes)

Betano este una dintre cele mai importante case de pariuri din ţara noastră. Datorită faptului că încearcă să fie cât mai populară a pus la punct un serviciu referitor la relaţii clienţi care poate fi cu greu egalat de către o altă casă de pariuri din România. Ai foarte multe posibilităţi prin care poţi lua legătura echipa de Betano suport. Iar noi le-am strâns pe toate într-un articol dedicat contact Betano.

Posibilităţi de contact Betano

Cum contactez Betano? Cel mai des folosit canal de contact Betano este chat-ul live. Serviciul funcționează în permanență, 24/7! Poţi accesa fără nicun fel de probleme serviciul clienți Betano. În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea ta. În funcţie de problema pe care o ai, pentru ca ea să fie soluţionată mai repede poţi alege domeniul din care ea face parte. Astfel vei fi îndreptat spre domeniul respectiv.

Dacă doreşti informaţii suplimentare, ai varianta Betano telefon: 40 31 630 1015. Astfel vei putea lua legătura direct cu un angajat specializat din echipa de contact Betano (intervalul orar în care poți beneficia de acest serviciu este 08:00 – 00:00). Uneori timpul de aşteptare poate fi mai mare. Mai pot fi şi alţi jucători care întâmpină probleme ca tine. Vei fi pus în aşteptare după care vei fi preluat şi tu.

Betano Contact telefon

Betano call center este disponibil în fiecare zi, non-stop. Serviciul funcționează 24/7, doar pentru tine! La acest număr de telefon ai şi opţiunea whatsapp, dar şi să ceri un apel telefonic invers, adică să fi sunat tu de către Betano.

Contact Betano – E-mailul, mereu o soluție la îndemână!

Un alt canal prin care poţi lua contact cu această casă de pariuri online este Betano email . Ştii şi tu că în zilele noastre mail-ul este din ce în ce mai folosit şi astfel s-au conformat şi cei de la Betano. Orice problemă ai o poţi scrie într-un e-mail pe care să îl trimiţi la adresa de Betano mail: romania@betano.com. Fie că ai o problemă, soluţii sau comentarii, nu ezita să îi contactezi pe cei de la Betano. Serviciul de suport clienți prin e-mail funcționează 24/7, non-stop la dispoziția ta!

Betano are o opţiune foarte interesantă pe care nu o mai găseşti prea des pe piaţa pariurilor din ţara noastră. Este vorba despre „Cere un pariu”. În cadrul acestei opţiuni, dacă îţi doreşti să mizezi pe un meci care nu are opţiunea pariului pe care tu vrei să-l plasezi poţi alege să ceri un pariu. De pildă, să zicem că vrei să pariezi pe biletul zilei fotbal faptul că Ronaldo dă două goluri din penalty într-un meci. Această opțiune nu există în oferta de pariere, dar Betano pariuri îți poate oferi o cotă la cerere. Cum iau legătura cu Betano în acest caz? E foarte simplu, prin e-mail-ul mai sus menționat.

Poti lua legatura cu echipa de suport Betano pe Facebook

Messenger-ul este un alt mijloc de comunicare modern. Fiecare dintre noi dispune de un profil de Facebook de pe care le poate trimite un mesaj celor care se ocupă cu procedura de contact Betano. Timpul de aşteptare pentru Messenger este unul deobicei foarte scurt. Intervalul orar în care echipa Betano este la dispoziția ta pe acest canal este 08:00 – 00:00.

Betano Marketing

Pe lângă problemele pe care le întâmpini pe site-ul de pariuri online, pentru orice informație legată de publicitate, sponsorizări sau politica de marketing Betano, poți scrie la adresa marketing.romania@betano.com.

Contact Betano Clienti – Cele mai importante oferte

Pe toate aceste canale de comunicare poţi cere foarte multe informaţii care să te ajute atunci când pariezi. Cu toţii vrem să fim la punct cu toate ofertele, iar la Betano contact poţi obţine cele mai bune informaţii.

Una dintre cele mai interesante oferte de la Betano este cea referitoare la bonusul de bun venit în valoare de 100% din prima depunere. Această ofertă este valabilă până la suma de 500 RON. Practic, poţi câştiga dublu cu primul depozit pe care îl realizezi.

O altă opţiune ce face din Betano să fie cea mai specială casă de pariuri din ţara noastră este cea referitoare la Misiunea de Fotbal. Această ofertă constă în unele obiective impuse de casa de pariuri pe care tu să realizezi. După realizarea acestora vei fi răsplătit cu un bonus consistent.

Alte oferte pe care Betano ţi le pune la dispoziţie:

  • Miza înapoi la 0-0. În caz de un meci fără goluri miza îşi va fi înapoiată.
  • Primeşti banii înapoi dacă ai pierdut pe un singur meci. Betano îţi pune la dispoziţie o opţiune specială prin care dacă pierzi pe un singur meci şi pe bilet ai între 5 şi 10 evenimente la o cotă de cel puţin 1.65, vei primi miza înapoi până la cel mult 100 de lei.
  • Poţi beneficia de un bonus în funcţie de numărul de evenimente ce alegi să le adaugi pe propriul bilet. Astfel poţi ajunge până la un bonus de 50%, dacă pe biletul tău ai 10 evenimente. Cota minimă pentru fiecare eveniment pe care îl ai pe bilet trebuie să fie de cel puţin 1.50.
  • Avansul de 2 seturi: Dacă jucătorul de tenis pe care ai pariat are un avantaj de 2 seturi, atunci poţi sărbători deja victoria, deoarece Betano îţi va considera deja biletul câştigător. Această ofertă este valabilă în cazul meciurilor cu 5 seturi posibile: Grand Slam şi Cupa Davis.
  • O altă ofertă foarte interesantă a celor de la Betano este avansul de 2 goluri. Dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri atunci poţi considera pariul câştigat. Dacă ai plasat un pariu pe rezultatul final, iar meciul se desfăşoară în unul dintre cele mai puternice campionate atunci la o diferenţă de 2 goluri în avantajul echipei tale, ai câştigat.

Trebuie să ţii cont că toate aceste oferte mai au şi alte condiţii despre care o să vorbim în cadrul altor articole. Citește și recenzia dedicată Betano de pe site pentru extra informații.

Concluzii

Un prim pas pentru a fi în legătură cu Betano contact este să întrebi despre ofertele prezentate mai sus. Aceste opţiuni de contact Betano sunt acolo pentru a veni în sprijinul tău. Totul pentru ca tu să ai o experienţă cât mai plăcută pe pagina acestui operator de pariuri sportive online.

Pentru cele mai noi oferte, dar și cele mai importante informații, accesați paginile BETuri. Ghid Pariuri, Cota 2 pariuri, Biletul Zilei, dar și celelalte rubrici reprezintă o sursă actualizată în permanență pentru toți pariorii inspirați.