cash out

Cash out pe înțelesul tuturor – Pune STOP când trebuie!

Autor: Andrei Serban
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (7 votes)

De câte ori nu ai auzit următoarea expresie: m-a scos ultimul meci, ultima fază. Dacă nu ai fost tu, sigur a fost un prieten care a ales să nu dea cash out pariuri live. Motivul? Siguranța că echipa pe care a mizat nu va fi egalată în minutul 95. Mai mult, prietenul nu a vrut să piardă o margine de profit, riscând în același timp să rămână chiar și fără miza pe care a pus-o în joc. Totuși, există momente în care poate fi o decizie bună să alegi să joci un cash out Superbet sau un cash out Unibet.

În acest material vom vorbi despre ce înseamnă cash out, vedem pe ce sporturi poți aplica această tactică și ne uităm la bookmakerii care vin cu variante de top în această direcție. Și aici există multe variante de care poți profita. La final vedem și modalități de a profita de pariuri cashout.

Ce înseamnă cash out la pariuri?

Toată lumea vorbește despre cash out pariuri, dar să vedem ce înseamnă această scurtătură pentru pariurile tale de top. Practic poți închide un pariu (live sau prelive, în funcție de bookmaker) aflat în desfășurare în schimbul unei părți din profitul total de pe bilet. Suma de bani oferită de casa de pariuri este direct proporțională cu șansele reale de câștig ale biletului chiar la momentul în care acesta este închis.

Când ai pariuri cashout, nu mai contează rezultatul final. Biletul este decis, iar suma respectivă, afișată pe tichet îți intră automat în cont. Obții astfel control deplin asupra pariurilor tale, tu ești cel care face diferența.

Un exemplu concret ar fi acela în care echipa oaspete, să zicem Arsenal, conduce cu 2-0 pe Etihad Stadium din Manchester. Ne aflăm spre minutul 75, iar tu decizi să dai pariuri opțiunea cash out. Primești 150 de lei în cont, ceea ce îți aduce un profit de 100 de lei pe meci. Imediat după aceea Manchester City obține un penalty, iar un fundaș de la Arsenal e eliminat. Poți considera că ai luat decizia cea mai bună, pentru că șansele sunt foarte mari ca meciul să se încheie fie 2-2, fie chiar 3-2.

Cash out pariuri – Pe ce sporturi putem aplica strategia ?

Când vorbim de pariuri online cash-out, nu putem să nu avem în vedere o gamă variată de sporturi pe care putem aplica strategia. De exemplu, cu pariuri live Betano poți profita de această opțiune pe fotbal, baschet, tenis și volei, atât pe bilete single, cât și pe combo-uri atent alcătuite. Tot la acest popular operator, există câteva tipuri de pariuri care nu sunt eligibile pentru case pariuri cashout.

Dintre acestea amintim: Draw No Bet sau Șansa Dublă (1X, X2, 12), victorie la zero, pauză/final, câștigă ambele reprize, câștigă oricare dintre reprize, marchează în ambele reprize și marchează în orice repriză. Una dintre cele mai populare variante pe care le ai la îndemână cu cash out Superbet este cea pe 1X2 (câștigătorul meciului în 90 de minute). Nu poți omite nici total goluri sau puncte (tenis și baschet). De acolo vin câștigurile spectaculoase. Aruncă un ochi pe Facebook și Telegram BETuri pentru cele mai tari ponturi din lumea sportului!

Dacă nu știi ce înseamnă unul dintre pronosticurile pe care ți le-am dat mai sus, echipa BETuri ți-a pregătit un Dicționar al Pariorului în care vei afla care sunt cele mai populare abrevieri din lumea pariurilor și ce înseamnă.

Pariuri cash out – Cei mai buni bookmakeri care oferă această opțiune!

Foarte mulți dintre operatorii din România au introdus în oferta proprie pariurile cu opțiune de închidere înainte de fluieurl final. Avem, printre altele, cash out Betano, cash out Unibet, cash out Fortuna și opțiune de închidere pariu de la Superbet pariuri sportive. Le discutăm separat, pe fiecare în parte pentru a decide care e cea mai bună opțiune pentru tine.

Ce înseamna Cashout Superbet ?

Superbet este una din casele de pariuri de top din România, care oferă servicii de top și online și în agențiile stradale. Cu acest operator poți folosi cashout Superbet pe bilete single și multiple, pe pariuri plasate înainte de meci, live, dar și o combinație între acestea. Sunt multe sporturi incluse în acest carusel de posibilități în care îți închizi pariul când vrei tu, în avantajul tău. După ce apeși butonul de cashout, e nevoie să confirmi decizia ta în interval de trei secunde pentru a închide pariul. Pentru a vedea dacă un eveniment este sau nu cashout, vei căuta simbolul în dreptul codului jocului respectiv.

Ce este Cashout – Închide pariuri live Unibet

Închiderea pariurilor cu pariuri live Unibet e de acum mult mai simplă. Ea nu se mai aplică doar jocului dinamic din live, ci acum poți opta pentru varianta aceasta chiar înainte ca partida să înceapă. Mecanismul este unul destul de simplu. Poți folosi funcția cash out Unibet și atunci când un meci este amânat. Sau, pur și simplu, ți-ai schimbat opina vizavi de o partidă. Condiția principală este să faci cashout la timp, iar cotele să nu se modifice. În cazul combo-urilor pe care le alcătuiești, e nevoie să închizi biletul înainte ca primul meci de pe el să înceapă.

Iată un mic exemplu despre cum funcționează lucrurile cu Unibet pariuri live dar și pre-live:

  • Ai jucat un bilet single sau multiplu la o miză de 100 de lei, pe o cotă ce însumează 4.00. Din motive proprii decizi că nu mai vrei acel pariu și optezi pentru cashout Unibet;
  • Accesează opțiunea respectivă de pariere înainte ca evenimentul pe care ai mizat să înceapă;
  • Apasă pe butonul de case pariuri cash out. Vei primi înapoi cei 100 de lei dacă nu a apărut o modificare de cote (4,00).

Cashout Fortuna – Ce înseamnă ?

Fortuna cash out este o variantă pe care nu o poți neglija pe biletele tale. Unul din partenerii echipei naționale a României vine cu ideea unui Early Cashout. Practic, câștigi parțial sau îți reduci la minim pierderile. Poți încasa un pariu deschis chiar înainte ca finalul să fie decis. Iată condițiile pentru early cashout de la Fortuna:

  • Un eveniment cel puțin în desfășurare pe bilet;
  • Nu pot fi partide pierdute pe bilet;
  • Operațiunea nu va mai putea fi anulată după acceptarea opțiunii și închiderea biletului.

Închide pariuri live Betano

Nu puteam omite nici pariuri live de la Betano. Și acestea pot fi închise înainte de fluierul final, fiind vorba de un operator de top. Betano pariuri live este și despre cash out. Ne uităm la ce posibilități de cashout avem cu acest operator. Mecanismul Betano pentru închiderea pariurilor este unul destul de complex. Iată în ce condiții poate fi oferit:

  • Pentru fotbal, tenis, baschet și volei;
  • Înainte de startul jocului, dar și în timpul acestuia. Poți verifica oricând dacă poți sau nu să dai cash out pe un anume meci;
  • Poți da cashout și pe evenimentele cu cote marjă 0% pe rezultatul final, chiar înainte de fluierul de start.

Pariuri opțiunea cash out – Când poate fi utilă ?

Fie că vorbim de cashout Unibet, cashout Betano, cashout Casa Pariurilor sau cashout Superbet, această variantă poate fi extrem de utilă în anumite situații. Una dintre cele mai des întâlnite variante este aceea în care ai mizat pe echipa care pornește cu șansa a doua, iar aceasta se descurcă remarcabil. În cazul nostru, oaspeții marchează de două ori, iar cota pentru cash out pariuri live este una tentantă. Atunci e momentul în care iei o decizie. Mergi all in sau alegi opțiunea în care ești ponderat și decizi să închizi pariul?

O situație diferită este aceea când joci pe echipa favorită sau pe echipa care are șanse mai bune de câștig. Totuși, te răzgândești pentru că echipa ta prinde o zi mai slabă. Decizi să recuperezi o parte din miză și-ți închizi pariul. Un alt moment bun pentru case de pariuri cu cash out poate fi un meci de tenis de turneu de Grand Slam. Când un jucător nefavorit îl conduce cu 2-0 la seturi pe Novak Djokovic și tu ai pariat pe el, e un bun moment să închizi pariul. Asta pentru că știm cu toții ce forță de revenire are sârbul.

Case de pariuri online cu cash out

Trebuie să știi să-ți alegi momentul în care să închizi un pariu pentru a obține tot ce poți din situația respectivă. Meciurile devin mult mai spectaculoase când ai la îndemână instrumentul de cash out. Când nu poți câștiga, e foarte bine să știi că ai un backup, în așa fel încât să te poți reorganiza cu strategia de pariere.

E bine să știi că funcția de cashout e o variantă pe care mai toți operatorii cu licență activă de la ONJN o pun la dispoziție. Închiderea timpurie a pariurilor a evoluat. Asta înseamnă că nu vom mai avea asemenea variante doar pentru live și pentru bilete single. E timpul să deicizi singur când crezi că meciul trebuie să se încheie.