cont fortuna
Andrei ReF
19 decembrie 2023

Cum îți deschizi un cont la Fortuna Cazino?

5/5 - (1 vote)

Fortuna este unul dintre site-urile preferate de români pentru pariurile sportive în mediul online, dar primii pași de înregistrare sunt puțin mai delicați. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol despre Fortuna inregistrare, astfel încât să nu ai probleme la deschiderea unui cont Fortuna nou.

Efortuna inregistrare te obligă să treci date personale, dar și câteva date de contact prin care să recuperezi contul nou în cazul în care l-ai pierdut. Parierea la Fortuna se face ușor, fiind disponibilă și platforma pentru mobile.

Înainte să-ți faci cont Fortuna trebuie să știi că vei avea nevoie de toate datele din buletin, dar și de cardul de credit/debit sau chiar și o poză cu cartea de identitate. Efortuna, la fel ca toate casele de pariuri, este obligată să te verifice înainte de a permite retrageri. Dacă ești minor, atunci trebuie să știi că nu vei avea cum să păcălești sistemul pentru a te înregistra, deoarece vei fi verificat la un moment dat de operatori și totul va ieși la iveală.

Creare Fortuna bet cont online. Care sunt pașii?

Primul pas îl faci accesând link-ul de înregistrare eFortuna. Pentru a putea completa înregistrarea, adică procesul prin care vom deschide un cont Efortuna nou, trebuie să apeși în primul rând butonul „Înregistrare” din dreapta sus și ulterior vei fi redirecționați către o pagină nouă unde putem completa toate datele.

Fortuna bet cont online

Formular Înregistrare Fortuna

Formular Înregistrare Fortuna
 • Email – Introducem o adresă de e-mail valabilă la care avem acces. Prin adresa de email vom activa contul de pariuri și ulterior o putem folosi pentru recuperare cont Fortuna în cazul în care am uitat datele de logare pe care le-am folosit în procesul de inregistrare pentru acest operator de pariuri sportive online.
 • Nume de utilizator – Fiecare e liber să aleagă ce username își dorește pentru logare. Totuși, trebuie să știi că acest nume de utilizator trebuie să conțină între 5-16 caractere.
 • Parolă – În momentul în care te înregistrezi trebuie să setezi o parolă puternică între 8 și 20 de caractere pe care o vei utiliza la fiecare logare. Parola trebuie să conțină cel puțin o majusculă, o cifră și un caracter special.
 • Prenumele – Aici vei trece prenumele tău așa cum este el trecut în cartea de identitate. În trecut, anumiți utilizatori au trecut de exemplu „Sandu” în loc de „Alexandru” și au avut probleme la verificarea contului.
 • Nume – Numele de familie cum este trecut în cartea de identitate.
 • Adresa – Exact așa cum este trecută în cartea ta de identitate (buletinul).
 • CNP – Codul Numeric Personal din buletin este extrem de important. Toate agențiile de pariuri online din România sunt obligate prin lege să ofere o astfel de informație.

Cont nou Fortuna – Ce trebuie să completezi pe formularul din partea dreaptă?

 • Sex – Masculin sau Feminin.
 • Data Nașterii – Poți selecta direct din căsuțele destinate.
 • Telefon mobil – E bine să treci numărul tău de telefon și nu unul fake, deoarece la un moment dat ai putea să primești promoții sau oferte, dar și să ai nevoie pentru a fi contactat de operator în cazul unor probleme.
 • Bonus – Dacă te-a recomandat cineva sau ai un cod promoțional, atunci poți să-l folosești aici.
 • Confirm că am peste 18 ani și accept Termenii și condiții – Aceste căsuțe sunt obligatorii pentru ca înregistrare Fortuna să fie finalizată.
 • Înregistrare – Finalizarea acestui proces se face prin apăsarea butonului „Înregistrare”.

Confirmă înregistrarea unui cont nou Fortuna

Înregistrarea Fortuna cont nou este completă doar în momentul în care primești pe email un link de activare. În momentul în care apeși pe linkul primit acolo te poți considera înregistrat din toate punctele de vedere. Ulterior, poți face Fortuna Log In pentru a putea paria și pentru a putea depune în contul tău de pariuri.

Verificarea Fortuna creare cont

Fortuna verificare se realizează după ce ai finalizat toți pașii de înregistrare Fortuna. Conform reglementărilor în vigoare şi pentru a asigura securitatea contului, trebuie făcută verificarea tuturor clienţilor. Acest proces este denumit Verificarea Identităţii (KYC). Până când contul nu este verificat în totalitate, depunerile vor fi limitate şi nu vei putea efectua o retragere.

Pentru a face verificarea contului, atunci când te autentifici în cont, este necesar să finalizezi procesul de KYC. Secţiunea „Verificarea Identităţii” poate fi accesată de pe pagină „Asistenţă”, atunci când eşti autentificat în cont:

 • Apeși pe „Verificarea identității„ și ți se va deschide o fereastră cu 3 câmpuri de încărcare.
 • În dreptul câmpului desemnat apeși butonul „Răsfoiește…”
 • Alegi din pozele tale copia documentului și apeși butonul „Open” sau „Deschidere”
 • Ultimul pas apeși butonul „Încarcă”

În momentul în care documentul a fost încărcat cu succes, vei primi un mesaj ce vă va notifica în acest sens.

Legislația în domeniul jocurilor de noroc online obligă obligă toți operatorii să verifice identitatea şi vârsta utilizatorilor. Această procedură se face o singură dată. După verificare cont Fortuna, te vei putea bucura de toate opțiunile de pariere.

Păreri Fortuna Înregistrare

Procesul de înregistrare online la Fortuna oferă utilizatorilor o experiență remarcabil de facilă și eficientă. Interfața prietenoasă a site-ului face întregul proces intuitiv, iar completarea formularului de înregistrare este rapidă și securizată. Un aspect deosebit de apreciat constă în atenția acordată securității datelor, evidențiind angajamentul cazinoului față de confidențialitatea informațiilor personale ale utilizatorilor.

Ghidurile și instrucțiunile disponibile pe site sunt de un real ajutor, oferind suport inclusiv celor mai puțin familiarizați cu platforma online. Procesul eficient de verificare a contului contribuie la o experiență fluidă și fără complicații. Fortuna are în vedere transparența și responsabilitatea în fiecare etapă a procesului de înregistrare!

Concluzii Fortuna

Efortuna pariuri sau Fortuna este deja un operator consacrat pe piața operatorilor sportivi din România. Procesul de înregistrare este unul ușor de parcurs, dar cu toate astea prin acest articol oferit de echipa BETuri.ro sperăm că te-am ajutat să cunoști toate datele de care aveai nevoie pentru a deschide un cont Fortuna pornind chiar de pe site-ul nostru.

Dacă ți-a fost de folos acest articol te așteptăm pe pagina noastră pentru a afla cât mai multe lucruri despre casele de pariuri, dar și despre recomandările noastre. Zi de zi echipa BETuri.ro îți oferă analiza celor mai importante meciuri din lume și Biletul Zilei fotbal azi sau Cota 2 pariuri.

La Fortuna găsești cote atractive și un proces de înregistrare ușor de parcurs chiar și de către un începător. Noi zicem că merită să-ți faci un cont Fortuna. Nu te-ai convins încă? Poți parcurge recenzia Fortuna pe site-ul nostru, dar și alte articole utile despre Efortuna, precum cel despre joc responsabil efortuna.